Povezane vesti

Napad na studenta: Napadači mu ukrali laptop, jedan se predstavio kao policajac

Napad na studenta: Napadači mu ukrali laptop, jedan se predstavio kao policajac

Nedeljnik pre 47 minuta
Student Bogdan T. (24), koga su napadači pretukli kod Doma Narodne skupštine, nalazi se u Urgentnom centru, gde mu rade četiri specijalistička pregleda, piše N1. Da podsetimo, Studenti u blokadi objavili su sinoć na svom Instagram nalogu da je njihov… »
Studenti u blokadi: Kolega sa Računarskog fakulteta napadnut i prebijen kod Pionirskog parka

Studenti u blokadi: Kolega sa Računarskog fakulteta napadnut i prebijen kod Pionirskog parka

NIN pre 37 minuta
Studenti u blokadi objavili su na svom Instagram profilu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta prebijen kod Pionirskog parka. "Kolega sa Računarskog fakulteta pretučen je kod Pionirskog parka oko 17 sati i 15 minuta. Policija je saopštila da se… »
„Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji“: Izjava pretučenog studenta u policiji

„Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji“: Izjava pretučenog studenta u policiji

Danas pre 3 sata
Studenti u blokadi su objavili na svom Instagram profilu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta prebijen kod Pionirskog parka. Student Bogdan T. (24), trenutno se nalazi u Urgentnom centru na kom mu rade četiri specijalistička pregleda, potvrdila… »
Student koji je pretučen kod Pionirskog parka u policiji rekao: Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji

Student koji je pretučen kod Pionirskog parka u policiji rekao: Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji

Nova pre 4 sati
Studenti u blokadi su objavili na svom Instagram profilu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta prebijen kod Pionirskog parka. Student Bogdan T. (24), trenutno se nalazi u Urgentnom centru na kom mu rade četiri specijalistička pregleda, potvrdila… »
Student pretučen kod Pionirskog parka u Beogradu: Završio u Urgentnom

Student pretučen kod Pionirskog parka u Beogradu: Završio u Urgentnom

Radio 021 pre 4 sati
Studenti u blokadi su objavili na Instagramu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta u Beogradu prebijen kod Pionirskog parka. Student B. T. (24) trenutno se nalazi u Urgentnom centru gde mu rade četiri specijalistička pregleda, potvrdila je sinoć… »
Izjava pretučenog studenta u policiji: Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji

Izjava pretučenog studenta u policiji: Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji

N1 Info pre 5 sati
Student koji je pretučen kod Pionirskog parka u Urgentnom centru

Student koji je pretučen kod Pionirskog parka u Urgentnom centru

Danas pre 13 sati
Studenti u blokadi objavili su na svom Instagram profilu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta prebijen kod Pionirskog parka. Student Bogdan T. (24), trenutno se nalazi u Urgentnom centru na kom mu rade četiri specijalistička pregleda, potvrdila… »

Vesti dana »