Povezane vesti
Napad na studenta: Napadači mu ukrali laptop, jedan se predstavio kao policajac
Nedeljnik pre 47 minuta
Student Bogdan T. (24), koga su napadači pretukli kod Doma Narodne skupštine, nalazi se u Urgentnom centru, gde mu rade četiri specijalistička pregleda, piše N1. Da podsetimo, Studenti u blokadi objavili su sinoć na svom Instagram nalogu da je njihov… »
Studenti u blokadi: Kolega sa Računarskog fakulteta napadnut i prebijen kod Pionirskog parka
NIN pre 37 minuta
Studenti u blokadi objavili su na svom Instagram profilu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta prebijen kod Pionirskog parka. "Kolega sa Računarskog fakulteta pretučen je kod Pionirskog parka oko 17 sati i 15 minuta. Policija je saopštila da se… »
„Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji“: Izjava pretučenog studenta u policiji
Danas pre 3 sata
Studenti u blokadi su objavili na svom Instagram profilu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta prebijen kod Pionirskog parka. Student Bogdan T. (24), trenutno se nalazi u Urgentnom centru na kom mu rade četiri specijalistička pregleda, potvrdila… »
Student koji je pretučen kod Pionirskog parka u policiji rekao: Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji
Nova pre 4 sati
Studenti u blokadi su objavili na svom Instagram profilu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta prebijen kod Pionirskog parka. Student Bogdan T. (24), trenutno se nalazi u Urgentnom centru na kom mu rade četiri specijalistička pregleda, potvrdila… »
Student pretučen kod Pionirskog parka u Beogradu: Završio u Urgentnom
Radio 021 pre 4 sati
Studenti u blokadi su objavili na Instagramu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta u Beogradu prebijen kod Pionirskog parka. Student B. T. (24) trenutno se nalazi u Urgentnom centru gde mu rade četiri specijalistička pregleda, potvrdila je sinoć… »
Izjava pretučenog studenta u policiji: Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji
N1 Info pre 5 sati
Student koji je pretučen kod Pionirskog parka u Urgentnom centru
Danas pre 13 sati
Studenti u blokadi objavili su na svom Instagram profilu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta prebijen kod Pionirskog parka. Student Bogdan T. (24), trenutno se nalazi u Urgentnom centru na kom mu rade četiri specijalistička pregleda, potvrdila… »
Vesti dana »

Uživo (foto, video) dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije Deca evakuisana, policija na terenu: "Samo su nam javili da odmah dođemo po dete"
Blic pre 31 minutajoš 80 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 38 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 56 povezanih

Izrael presreo flotilu za Gazu: Među zadržanima Greta Tunberg i student Ognjen Marković
Vreme pre 31 minutajoš 15 povezanih