Povezane vesti

Advokatica Borović: Bogdan je sinoć od batina izgubio svest, napadači su izleteli iz parka i napali ga

Advokatica Borović: Bogdan je sinoć od batina izgubio svest, napadači su izleteli iz parka i napali ga

Nova 02.10.2025
Bogdan Tomić, student kojeg su u sredu pretukle nepoznate osobe kod Pionirskog parka, sinoć je gubio svest, ali je danas u stabilnom stanju, rekla je za N1 njegova advokatica Ljiljana Borović - Marjanović. Ona je istakla da ne veruje u policijske navode… »
Advokatica: Student Bogdan sinoć od batina izgubio svest, ničim izazvani muškarci izleteli iz parka i napali ga

Advokatica: Student Bogdan sinoć od batina izgubio svest, ničim izazvani muškarci izleteli iz parka i napali ga

Novi magazin 02.10.2025
Bogdan Tomić, student kojeg su u sredu pretukle nepoznate osobe kod Pionirskog parka, sinoć je gubio svest, ali je danas u stabilnom stanju, rekla je za N1 njegova advokatica Ljiljana Borović - Marjanović. Ona je istakla da ne veruje u policijske navode… »

N1 Info 02.10.2025
Advokatica o napadu na studenta: „Ne mogu da poverujem u priču da se incident ne vidi na kamerama“

Advokatica o napadu na studenta: „Ne mogu da poverujem u priču da se incident ne vidi na kamerama“

Nedeljnik 02.10.2025
Advokatica Ljiljana Borović Marjanović, koja zastupa studenta Bogdana T. (24) pretučenog kod Doma Narodne skupštine, izjavila je da „ne može i neće da poveruje“ u saopštenje policije da se incident ne vidi na snimcima kamera. Ona je istakla da je ta… »
Advokatica napadnutog studenta: Ne mogu da poverujem u priču da se ne vide jasno lica napadača

Advokatica napadnutog studenta: Ne mogu da poverujem u priču da se ne vide jasno lica napadača

N1 Info 02.10.2025
Studenti u blokadi pozvali su građane da im pomognu u otkrivanju napadača na studenta Bogdana T. (24), koji je napadnut juče oko 17 časova kod Pionirskog parka. Reč je o studentu Računarskog fakulteta, a iz policija je saopšteno da se "incident ne vidi… »
Advokatica Borović Marjanović o napadu na studenta kod Pionirskog: „Biće podneta krivična prijava, ne mogu da poverujem u to…

Advokatica Borović Marjanović o napadu na studenta kod Pionirskog: „Biće podneta krivična prijava, ne mogu da poverujem u to…

Nova 02.10.2025
Studenti u blokadi pozvali su građane da im pomognu u otkrivanju napadača na jednog od njih, Bogdana T. (24), a koji je napadnut juče oko 17 časova kod Pionirskog parka. Reč je o studentu Računarskog fakulteta, a iz policija je sramno saopšteno da se… »
Napad na studenta: Napadači mu ukrali laptop, jedan se predstavio kao policajac

Napad na studenta: Napadači mu ukrali laptop, jedan se predstavio kao policajac

Nedeljnik 02.10.2025
Student Bogdan T. (24), koga su napadači pretukli kod Doma Narodne skupštine, nalazi se u Urgentnom centru, gde mu rade četiri specijalistička pregleda, piše N1. Da podsetimo, Studenti u blokadi objavili su sinoć na svom Instagram nalogu da je njihov… »
Studenti u blokadi: Kolega sa Računarskog fakulteta napadnut i prebijen kod Pionirskog parka

Studenti u blokadi: Kolega sa Računarskog fakulteta napadnut i prebijen kod Pionirskog parka

NIN 02.10.2025
Studenti u blokadi objavili su na svom Instagram profilu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta prebijen kod Pionirskog parka. "Kolega sa Računarskog fakulteta pretučen je kod Pionirskog parka oko 17 sati i 15 minuta. Policija je saopštila da se… »
„Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji“: Izjava pretučenog studenta u policiji

„Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji“: Izjava pretučenog studenta u policiji

Danas 02.10.2025
Studenti u blokadi su objavili na svom Instagram profilu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta prebijen kod Pionirskog parka. Student Bogdan T. (24), trenutno se nalazi u Urgentnom centru na kom mu rade četiri specijalistička pregleda, potvrdila… »
Student koji je pretučen kod Pionirskog parka u policiji rekao: Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji

Student koji je pretučen kod Pionirskog parka u policiji rekao: Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji

Nova 02.10.2025
Studenti u blokadi su objavili na svom Instagram profilu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta prebijen kod Pionirskog parka. Student Bogdan T. (24), trenutno se nalazi u Urgentnom centru na kom mu rade četiri specijalistička pregleda, potvrdila… »
Student pretučen kod Pionirskog parka u Beogradu: Završio u Urgentnom

Student pretučen kod Pionirskog parka u Beogradu: Završio u Urgentnom

Radio 021 02.10.2025
Studenti u blokadi su objavili na Instagramu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta u Beogradu prebijen kod Pionirskog parka. Student B. T. (24) trenutno se nalazi u Urgentnom centru gde mu rade četiri specijalistička pregleda, potvrdila je sinoć… »
Izjava pretučenog studenta u policiji: Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji

Izjava pretučenog studenta u policiji: Skinuli su mi jaknu i majicu, udarali me na zemlji

N1 Info 02.10.2025
Student koji je pretučen kod Pionirskog parka u Urgentnom centru

Student koji je pretučen kod Pionirskog parka u Urgentnom centru

Danas 02.10.2025
Studenti u blokadi objavili su na svom Instagram profilu da je njihov kolega sa Računarskog fakulteta prebijen kod Pionirskog parka. Student Bogdan T. (24), trenutno se nalazi u Urgentnom centru na kom mu rade četiri specijalistička pregleda, potvrdila… »

Vesti dana »