Povezane vesti

"Ne pamtim kada mi se ovo desilo": Đoković otkrio šta mu je najveći problem u Kini, zato je zabrinut

"Ne pamtim kada mi se ovo desilo": Đoković otkrio šta mu je najveći problem u Kini, zato je zabrinut

Mondo pre 12 sati
Novak Đoković odradio je posao u Šangaju pošto je u drugom kolu turnira pobedio Marina Čilića (7:6, 6:4) i naredni rival biće mu Janik Hanfman (Nemačka). Posle trijumfa protiv hrvatskog igrača pojavio se na konferenciji za medije na kojoj je bio odlično… »
Ko je sledeći rival Novaka Đokovića? Rođen sa velikim hendikepom, tenis je bio njegova sudbina

Ko je sledeći rival Novaka Đokovića? Rođen sa velikim hendikepom, tenis je bio njegova sudbina

Mondo pre 12 sati
Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković plasirao se u 3. kolo Mastersa u Šangaju, pošto je bio bolji od Hrvata Marina Čilića sa 7:6(2), 6:4, a neredni rival mu je Nemac Janik Hanfman. Njih dvojica su se do sada susrela jednom u karijeri i to prošle… »
Kecmanović posle preokreta ispao iz Šangaja, talentovani Amerikanac od ponora do trijumfa

Kecmanović posle preokreta ispao iz Šangaja, talentovani Amerikanac od ponora do trijumfa

Nova pre 13 sati
Miomir Kecmanović, srpski teniser, doživeo je poraz od Lernera Tijena u drugom kolu mastersa u Šangaju rezultatom 2:1 (4:6, 6:3, 6:4). Početak meča obeležila su tri vezana brejka, od čega dva napravljena od strane Kecmanovića, koji je potom vođstvo uspeo… »
Pegula i Noskova izborile plasman u polufinale turnira u Pekingu

Pegula i Noskova izborile plasman u polufinale turnira u Pekingu

Sportski žurnal pre 13 sati
U drugom polufinalu sastaće se Koko Gof i Amanda Anisimova. Američka teniserka Džesika Pegula plasirala se u polufinale turnira u Pekingu, pošto je u četvrtfinalu pobedila sunarodnicu Emu Navaro 6:7 (2:7), 6:2, 6:1. Meč je trajao dva sata i devet minuta… »
Đoković ponovo ispisao istoriju, pa Hrvatu poslao poruku u tri reči! FOTO

Đoković ponovo ispisao istoriju, pa Hrvatu poslao poruku u tri reči! FOTO

B92 pre 13 sati
Novak Đoković i Marin Čilić su ušli u istoriju oborivši rekord na Mastersu u Šangaju. Novak Đoković obezbedio je plasman u treće kolo Mastersa u Šangaju, pošto je u derbiju veterana savladao Marina Čilića rezultatom 7:6, 6:4. Duel dvojice tenisera koji… »
"Care... Matori smo": Novak Đoković se javio posle meča sa čuvenim Hrvatom u Šangaju

"Care... Matori smo": Novak Đoković se javio posle meča sa čuvenim Hrvatom u Šangaju

Telegraf pre 13 sati
Srpski teniser Novak Đoković na sjajan način je zpaočeo turnri u Šangaju, gde je u drugom kolu Mastersa slavio protiv Marina Čilića iz Hrvatske sa 2:0, po setovima 7:6, 6:4 za skoro dva sate niesa. On sada u drugom kolu igra protiv Janika Hanfmana… »
Naredni Novakov rival – Nemac na srpski pogon

Naredni Novakov rival – Nemac na srpski pogon

Sport klub pre 14 sati
Projektovano je bilo da se Novak Đoković u trećem kolu mastersa u Šangaju sastane sa Frensisom Tijafoom, ali je Amerikanac doživeo peti uzastopni poraz. Umesto njega, Novakov rival biće – Janik Hanfman. Nemac je vezao četiri pobede u Kini – u… »
Novak: ''Mučio sam se... Ko zna šta bi bilo da se igrao još jedan taj-brejk''

Novak: ''Mučio sam se... Ko zna šta bi bilo da se igrao još jedan taj-brejk''

Sportske.net pre 14 sati
Najtrofejniji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se danas u treće kolo mastersa u Šangaju, pošto je posle velike borbe savladao iskusnog Hrvata Marina Čilića sa 2:0, po setovima 7:6 (7:2), 6:4. Naredni Novakov rival biće Nemac Janik Hanfman, a… »
VIDEO Novak se zbunio pred kamerom i oduševio Kineze – pogledajte šta je uradio

VIDEO Novak se zbunio pred kamerom i oduševio Kineze – pogledajte šta je uradio

Nova pre 14 sati
Novak Đoković je po 20. put u karijeri pobedio Marina Čilića, ovog puta na Mastersu u Šangaju, a onda je ponovo oduševio kinesku publiku. Srpski teniser je slavio u 2. kolu Šangaja sa 2:0 u setovima (7:6, 6:4), a onda je odlučio da na kameri napiše… »
Đoković: Ko zna šta bi bilo da smo igrali još jedan taj-brejk

Đoković: Ko zna šta bi bilo da smo igrali još jedan taj-brejk

Sputnik pre 14 sati
Posle plasmana u treće kolo mastersa u Šangaju Novak Đoković imao je razloga za zadovoljstvo, ali je naročito srećan što meč protiv Marina Čilića nije otišao u još jedan taj-brejk jer misli da bi mu u tom slučaju bilo teže. Nešto manje od dva sata… »
Đoković: Ko zna šta bi bilo da se ušlo u još jedan taj-brejk

Đoković: Ko zna šta bi bilo da se ušlo u još jedan taj-brejk

Sport klub pre 14 sati
Novak Đoković je posle dva seta ostvario pobedu protiv hrvatskog tenisera Marina Čilića u drugom kolu turnira u Šangaju. „Lepo je bilo vratiti se na teren, pobednički. Bio je izuzetno tesan meč, pogotovo u prvom setu, mislim da je Marin igrao i bolje od… »
"Seča" u Šangaju - još jedna povreda i predaja!

"Seča" u Šangaju - još jedna povreda i predaja!

B92 pre 14 sati
Norvežanin Kasper Rud nije uspeo da završi svoj meč drugog kola Mastersa u Šangaju, pošto je zbog povrede bio prinuđen da preda Belgijancu Ziu Bergsu pri rezultatu 4:1 za rivala u trećem setu. Dvanaesti igrač sveta je snažno otvorio duel – kontrolisao… »
Novak Đoković samokritičan: Ko zna šta bi bilo da se ušlo u još jedan taj-brejk

Novak Đoković samokritičan: Ko zna šta bi bilo da se ušlo u još jedan taj-brejk

Danas pre 15 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izborio je plasman u treće kolo mastersa u Šangaju. Novak je posle dva seta savladao Marina Čilića 7:6, 6:4. – Bilo je lepo vratiti se pobednički na teren. Bio je izuzetno tesan meč, pogotovo u prvom setu. Marin je… »
Poliglota Đoković oduševio publiku u Šangaju

Poliglota Đoković oduševio publiku u Šangaju

RTS pre 15 sati
Posle pobede nad Marinom Čilićem u drugom kolu mastersa u Šangaju, Novak Đoković je pokazao znanje kineskog prilikom potpisa na objektivu kamere. Novak Đoković je uspešno započeo turnir u Šangaju pobedom nad starim rivalom Hrvatom Marinom Čilićem sa 2:0… »
Peking: Pegulin strašan preokret protiv Navaro

Peking: Pegulin strašan preokret protiv Navaro

Sport klub pre 15 sati
Čak šest set lopti nije Džesika Pegula iskoristila u prvom delu četvrtfinala VTA 1.000 u Pekingu protiv Eme Navaro, ali to je nimalo nije pokolebalo. Samo je zaigrala još bolje i sa 6:7 (2:7), 6:2, 6:1 nadigrala sunarodnicu. Pegula je imala po tri set… »
(VIDEO) Poslušajte čemu su se Đoković i Čilić smejali posle meča

(VIDEO) Poslušajte čemu su se Đoković i Čilić smejali posle meča

Sport klub pre 15 sati
Novak Đoković je u petak u Šangaju po 20. put pobedio svog dobrog prijatelja Marina Čilića. Bilo je 7:6 (2), 6:4 za Srbina posle dva sata tenisa, pa se tako Novak plasirao u treće kolo mastersa u Šangaju. Dominantan je Đoković u duelima sa nekadašnjim… »
Đoković: Mučio sam se da pronađem ritam, ali sam zadovoljan pobedom

Đoković: Mučio sam se da pronađem ritam, ali sam zadovoljan pobedom

Sportski žurnal pre 15 sati
Đoković će u trećem kolu u Šangaju igrati protiv Nemca Janika Hanfmana. Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle plasmana u treće kolo mastersa da je da se mučio da pronađe ritam i dodao da je zadovoljan pobedom protiv Hrvata Marina Čilića… »
Novak još jednom podsetio kakav je gospodin: Dok je Hrvat odlazio, napravio gest o kojem se priča

Novak još jednom podsetio kakav je gospodin: Dok je Hrvat odlazio, napravio gest o kojem se priča

Mondo pre 15 sati
Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković plasirao se u 3. kolo Mastersa u Šangaju, pošto je u dva seta savladao Hrvata Marina Čilića sa 7:6 (2), 6:4. Nije ovo bila briljantna partija Srbina koji brani finale od prošle godine. U momentima kada se lomio… »
Novak Đoković zadovoljan nakon pobede nad Hrvatom: Mučio sam se, ali sam na kraju uspeo

Novak Đoković zadovoljan nakon pobede nad Hrvatom: Mučio sam se, ali sam na kraju uspeo

Euronews pre 15 sati
Najbolji teniser sveta svih vremena, Novak Đoković izjavio je posle plasmana u treće kolo Mastersa u Šangaju da se mučio da pronađe ritam i dodao da je zadovoljan pobedom protiv Marina Čilića. Noletu je ovo bio 20 trijumf nad hrvatskim teniserom, a… »
Seča favorita se nastavlja, sve lakši put Novaku: Posle dve senzacije, 12. teniser sveta predao meč!

Seča favorita se nastavlja, sve lakši put Novaku: Posle dve senzacije, 12. teniser sveta predao meč!

Telegraf pre 15 sati
Norveški teniser Kasper Rud zbog povrede je predao meč drugog kola na Mastersu u Šangaju! U tom trenutku je Belgijanac Ziu Bergs imao prednost od 4:1 u trećem setu. Trenutno 12. igrač planete je dobro počeo meč, diktirao tempo i u dvetom gemu napravio… »
Đoković se plasirao u treće kolo mastersa u Šangaju

Đoković se plasirao u treće kolo mastersa u Šangaju

Radio 021 pre 16 sati
Novak Đoković plasirao se u treće kolo mastersa u Šangaju, pošto je pobedio 97. igrača sveta Hrvata Marina Čilića posle dva seta, 7:6, 6:4. Meč je trajao sat i 54 minuta. Do brejka u prvom setu nije došlo, pa je Đoković, četvrti igrač sveta, do prednosti… »
Đoković: Marin je bio bolji od mene, mučio sam se, ali sam našao ritam

Đoković: Marin je bio bolji od mene, mučio sam se, ali sam našao ritam

RTS pre 16 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle plasmana u treće kolo mastersa da je da se mučio da pronađe ritam i dodao da je zadovoljan pobedom protiv Hrvata Marina Čilića. Đoković je pobedio Čilića rezultatom 7:6 (7:2), 6:4 i tako prošao u… »
Đoković pobedio Čilića za plasman u treće kolo Mastersa u Šangaju

Đoković pobedio Čilića za plasman u treće kolo Mastersa u Šangaju

NIN pre 16 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Šangaju, pošto je danas u drugom kolu pobedio Hrvata Marina Čilića rezultatom 7:6 (7:2), 6:4. Meč je trajao sat i 54 minuta. Novak Đoković je peti teniser sveta, dok je Čilić 94… »
Izuzetno tesan meč, ovo je bio ključ: Novak pobedio Hrvata pa izneo analizu!

Izuzetno tesan meč, ovo je bio ključ: Novak pobedio Hrvata pa izneo analizu!

Hot sport pre 16 sati
Nova pobeda za Noleta! Novak Đoković upisao je novu pobedu na startu Mastersa u Šangaju, gde je bio bolji u duelu prtov hrvatskog tenisera Marina Čilića. Novaku je trebalo oko stotinu minuta da u dva seta rezultatom 7:6, 6:4 bude bolji od velikog rivala… »
"Uživao sam, ali i patio!" Đoković pokazao kakav je čovek posle pobede nad Čilićem, evo kako je pričao o Hrvatu

"Uživao sam, ali i patio!" Đoković pokazao kakav je čovek posle pobede nad Čilićem, evo kako je pričao o Hrvatu

Kurir pre 16 sati
U drugom kolu je pobedio Marina Čilića u dva seta. Ovo su prve reči Novaka Đokovića nakon pobede nad hrvatskim teniserom o kojem je govorio biranim rečima. "Jesam uživao, ali sam i patio! Čestitam Marinu, igrao je dobro, bilo je teško, bio je bolji igrač… »
(VIDEO) Kako ono beše? Novak pomalo zaboravio kineski

(VIDEO) Kako ono beše? Novak pomalo zaboravio kineski

Sport klub pre 16 sati
Novak Đoković, najuspešniji teniser svih vremena, uspešno se vratio na teren posle gotovo jednomesečne pauze. Takmičenje na mastersu u Šangaju započeo je pobedom nad Marinom Čilićem, a potom je znao kako da proslavi taj rezultat. Posle trijumfa 7:6 (2)… »
Prve reči Đokovića posle pobede nad Čilićem: „Uživao sam, ali i patio – Marin mi je veoma dobar prijatelj“

Prve reči Đokovića posle pobede nad Čilićem: „Uživao sam, ali i patio – Marin mi je veoma dobar prijatelj“

Nova pre 16 sati
Novak Đoković prebrodio je prvu prepreku na Mastersu u Šangaju, pošto je sa sa 2:0 u setovima (7:6, 6:4) savladao Marina Čilića - po 20. put u karijeri. Odmah posle meča Đoković se obratio publici i kratko analizirao meč sa dugogodišnjim prijateljem… »
Đoković pobedio Čilića i plasirao se u Treće kolo mastersa u Šangaju

Đoković pobedio Čilića i plasirao se u Treće kolo mastersa u Šangaju

Radio sto plus pre 16 sati
Meč je trajao sat i 54 minuta. Do brejka u prvom setu nije došlo, pa je Đoković, četvrti igrač sveta, do prednosti došao pobedom u taj-brejku 7:2. Đoković je do osvajanja drugog seta i pobede u meču došao pomoću brejka u trećem gemu. Zabeležio je 10… »
”Marin je sjajan momak, dugo se znamo i Lepo se slažemo” Đoković: Mučio sam se da pronađem ritam, ali sam zadovoljan pobedom…

”Marin je sjajan momak, dugo se znamo i Lepo se slažemo” Đoković: Mučio sam se da pronađem ritam, ali sam zadovoljan pobedom…

Dnevnik pre 16 sati
ŠANGAJ: Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas posle plasmana u treće kolo Mastersa da je da se mučio da pronađe ritam i dodao da je zadovoljan pobedom protiv Hrvata Marina Čilića. Đoković je pobedio Čilića rezultatom 2:0 (7:6 (7:2), 6:4)… »
Đoković pobedio Čilića za plasman u treće kolo mastersa u Šangaju

Đoković pobedio Čilića za plasman u treće kolo mastersa u Šangaju

Sportski žurnal pre 16 sati
Novak će u trećem kolu u Šangaju igrati protiv Nemca Janika Hanfmana. Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo mastersa u Šangaju, pošto je u drugom kolu pobedio Hrvata Marina Čilića 7:6 (7:2), 6:4. Meč je trajao sat i 54 minuta… »
Đoković se razočarao kad je video šta su mu dali! Pogledao bočicu, pa se dmah obratio sudiji i tražio da mu ovo donesu!

Đoković se razočarao kad je video šta su mu dali! Pogledao bočicu, pa se dmah obratio sudiji i tražio da mu ovo donesu!

Kurir pre 16 sati
Srpski teniser je u drugom kolu mastersa u Šangaju pobedio hrvatskog tenisera u dva seta, a tokom meča je imao nekoliko problema. U jednom trenutku je od svog tima dobio rukavicu kojom je rashladio ruke, a tokom drugog seta je delovalo da ima određene… »
Đoković usred meča dobio bočicu i "magičnu" rukavicu! Neobične scene na Novakovom meču, pogledajte šta je uradio sa ovim…

Đoković usred meča dobio bočicu i "magičnu" rukavicu! Neobične scene na Novakovom meču, pogledajte šta je uradio sa ovim…

Kurir pre 16 sati
U trenutku kada se igrao meč temperatura je bila oko 28 stepeni Celzijusovih, ali je visoka vlažnost vazduha uticala na uslove pod kojima su Srbin i Hrvat igrali. Novak Đoković je u jednom trenutku dobio paket od svog boksa. Dečak koji skuplja lopte je… »
Đoković: "Ko zna šta bi bilo da se ušlo u još jedan taj-brejk"

Đoković: "Ko zna šta bi bilo da se ušlo u još jedan taj-brejk"

B92 pre 16 sati
Novak Đoković je sumirao utiske posle plasmana u treće kolo turnira u Šangaju. Srpski teniser je savladao Marina Čilića, ali je bilo evidentno da tek pali motore. Upravo to je i objasnio u izjavi posle meča. "Lepo je bilo vratiti se na teren, pobednički… »
Đoković pobedio Čilića u Šangaju

Đoković pobedio Čilića u Šangaju

Politika pre 16 sati
Đoković će u trećem kolu Mastersa u Šangaju igrati protiv Nemca Janika Hanfmana. Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Šangaju, pošto je danas u drugom kolu pobedio Hrvata Marina Čilića rezultatom 7:6 (7:2), 6:4. Meč… »
Zvanično! Novak Đoković i Marin Čilić oborili rekord i ušli u istoriju, evo o čemu je reč!

Zvanično! Novak Đoković i Marin Čilić oborili rekord i ušli u istoriju, evo o čemu je reč!

Telegraf pre 16 sati
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Masters turnira u Šangaju posle pobede nad Hrvatom Marinom Čilićem u dva odigrana seta - 7:6, 6:4. Sigurno da je teniske sladokusce ovaj meč prikovao kraj malih ekrana, kako bi gledali susret tenisera… »
Dobar start Srbina na mastersu u Šangaju Đoković pobedio Čilića za plasman u treće kolo

Dobar start Srbina na mastersu u Šangaju Đoković pobedio Čilića za plasman u treće kolo

Dnevnik pre 17 sati
ŠANGAJ: Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Šangaju, pošto je danas u drugom kolu pobedio Hrvata Marina Čilića rezultatom 7:6 (7:2), 6:4. Meč je trajao sat i 54 minuta. Đoković je peti teniser sveta, dok je Čilić 94… »

Vesti dana »