Povezane vesti

Dragana je udata za brata Ane Ivanović, a nosi očevo prezime! Evo zašto: "Ne mogu da pobegnem od toga..."

Dragana je udata za brata Ane Ivanović, a nosi očevo prezime! Evo zašto: "Ne mogu da pobegnem od toga..."

Telegraf pre 3 dana
Dragana Džajić, ćerka Dragana Džajića, privlači veliku pažnju medija. Iako je poznata po svom ocu, ali i tome što je uspešnaa žena u svojoj profesiji, Dragana je posebno zanimljiva zbog braka sa Milošem Ivanovićem, bratom bivše teniserke Ane Ivanović… »
"Potrudila sam da se da ispoštujem i tatu i supruga": Dragana otkrila neostvarenu želju legendarnog Džajića

"Potrudila sam da se da ispoštujem i tatu i supruga": Dragana otkrila neostvarenu želju legendarnog Džajića

Mondo pre 3 dana
Dragana Džajić, voditeljka i ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Džajića, u razgovoru za domaće medije govorila je o svom privatnom životu i porodičnim odnosima. Pogledajte fotografije Dragane i Dragana Džajića: Iako je već godinama u braku sa Milošem… »
"Ne mogu da pobegnem od toga ko su mi roditelji" Dragana Džajić o porodičnim odnosima i prezimenu: Potrudila sam da se da…

"Ne mogu da pobegnem od toga ko su mi roditelji" Dragana Džajić o porodičnim odnosima i prezimenu: Potrudila sam da se da…

Kurir pre 3 dana
Ćerka Dragana Džajića, Dragana, progovorila je o svom privatnom životu, prezimenu i porodičnim odnosima. Dragana je godinama u braku sa bratom bivše teniserke Ane Ivanović, Milošem Ivanovićem, ali se u javnosti predstavlja prezimenom svog oca. - Ja sam… »
Dragana je udata za brata Ane Ivanović, nosi očevo prezime i priznaje: "Ne mogu da pobegnem od toga ko su mi roditelji"

Dragana je udata za brata Ane Ivanović, nosi očevo prezime i priznaje: "Ne mogu da pobegnem od toga ko su mi roditelji"

Blic pre 3 dana
Dragana Džajić, ćerka Dragana Džajića, govorila je o privatnom životu i porodičnim odnosima. Iako je godinama u braku sa Milošem Ivanovićem, bratom bivše teniserke Ane Ivanović, Dragana se u javnosti i dalje predstavlja očevim prezimenom. - Ja sam… »

Vesti dana »