Povezane vesti

Kako su igrali: Petrović jedina svetla tačka, Stojković kao da ne sastavlja sam tim...

Kako su igrali: Petrović jedina svetla tačka, Stojković kao da ne sastavlja sam tim...

Sportski žurnal pre 4 dana
Srbija je u kvalifikacijama za Mondijal 2026. u Leskovcu poražena od Albanije 0:1. SRBIJA 3-4-1-2 12 Đorđe Petrović 7 Jedina svetla tačka. Sprečio ubedljiviji poraz u poslednjim trenucima meča. Nije mogao da interveniše kod gola. 4 Veljko Milosavljević 5… »
Petrović: Na nama je da nam glave ostanu uzdignute

Petrović: Na nama je da nam glave ostanu uzdignute

Srbija je u kvalifikacijama za Mondijal 2026. u Leskovcu poražena od Albanije 0:1. Golman Đorđe Petrović bio je najjača karika Orlova u oba meča protiv Albanije u kvalifikacijama za Mondijal 2026. U Tirani je odbranio penal (0:0), u Leskovcu zicer u 90… »
Gde ste bili kada su srpske fudbalere pljuvali, gađali i psovali?! Fudbalski savez lažne države bolje da je ćutao posle…

Gde ste bili kada su srpske fudbalere pljuvali, gađali i psovali?! Fudbalski savez lažne države bolje da je ćutao posle…

Kurir pre 4 dana
Da je FS tzv. Kosova reagovao nakon skandalozne utakmice Albanija - Srbija u Tirani, ono što je napisano posle utakmice ove dve ekipe u Leskovcu bi možda neko trebalo da shvati ozbiljno. Skandiranje "Kosovo - Srbija" označili su u svom saopštenju kao… »
Vlahović: Moramo se držati zajedno

Vlahović: Moramo se držati zajedno

Srbija je u kvalifikacijama za Mondijal 2026. u Leskovcu poražena od Albanije 0:1. Dušan Vlahović imao je najbolje prilike za Orlove protiv Albanije, ali... Na kraju je pala i neosvojiva tvrđava Leskovac. - Meni je ovo najteži poraz u reprezentaciji… »
Silvinjo: Ponosan sam na albanski narod, bilo nam je lepo u Srbiji

Silvinjo: Ponosan sam na albanski narod, bilo nam je lepo u Srbiji

"Nisam očekivao ništa drugačije od ovoga što smo doživeli. Srbija je u Albaniji takođe imala lep doček" Žunior Silvinjo, selektor Albanije, sijao je od sreće posle pobede njegovih izabranika u Leskovcu: - Bili smo pod pritiskom, prevazišli smo ga i… »
"Pogledajte minutažu i gde igramo" Vlahović surovo iskren posle teškog poraza od Albanije: Mislim da je ovo realnost!

"Pogledajte minutažu i gde igramo" Vlahović surovo iskren posle teškog poraza od Albanije: Mislim da je ovo realnost!

Kurir pre 4 dana
Reprezentativac Srbije, Dušan Vlahović, prokomentarisao je sraman poraz našeg tima na stadionu "Dubočica. Fudbaleri Srbije poraženi su od Albanije rezultatom 1:0 u meču kvalifikacione grupe K za Svetsko prvenstvo 2026. godine, pa su šanse za drugo mesto… »
Kraj: Dragan Stojković nije više selektor Srbije!

Kraj: Dragan Stojković nije više selektor Srbije!

Vesti online pre 4 dana
Kraj! Završena je misija Dragana Stojkovića na klupi reprezentacije Srbije. Sat vremena posle poraza od Albanije, selektor je potvrdio: – Ponudio sam ostavku predsedniku Draganu Džajiću i generalnom sekretaru Branku Radujku. Neću putovati u Andoru, ekipu… »
Vlahović posle Albanije: „Normalno da su ljudi nezadovoljni, rekao sam to u svlačionici…“ VIDEO

Vlahović posle Albanije: „Normalno da su ljudi nezadovoljni, rekao sam to u svlačionici…“ VIDEO

Nova pre 4 dana
Dušan Vlahović, napadač fudbalske reprezentacije Srbije, sumirao je utiske sa terena nakon poraza od Albanije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo (0:1). Mnogima je ovo sve teško palo, pa i Vlahoviću koji je imao nekoliko dobrih prilika da postigne gol… »
"Nisam video da je provocirao": Ovako je selektor Albanije prokomentarisao pobedu nad Srbijom

"Nisam video da je provocirao": Ovako je selektor Albanije prokomentarisao pobedu nad Srbijom

Večernje novosti pre 4 dana
Teška utakmica, na teškom terenu, protiv vrlo jakog protivnika. Osvojili smo tri veoma važna boda, možda odlućujuća u borbi za baraž i idemo dalje, rekao je selektor Albanije Silvinjo posle pobede protiv Srbije u Leskovcu. FOTO: Tanjug/AP - Kao da sam… »
Stojković posle poraza od Albanije: Ponudio sam ostavku, ne idem sa reprezentacijom u Andoru

Stojković posle poraza od Albanije: Ponudio sam ostavku, ne idem sa reprezentacijom u Andoru

Radio 021 pre 4 dana
Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković posle poraza od Albanije (1:0) rekao je da je ponudio svoju ostavku. "Preuzimam punu odgovornost, obavio sam razgovor sa predsednikom i generalnim sekretarom FSS, ponudio sam ostavku, oglasiće se i oni, ali neću… »
Fs tzv. Kosova se žali UEFA zbog scena u Leskovcu! Traže oštru kaznu za Srbiju, a Albance dižu u nebesa!

Fs tzv. Kosova se žali UEFA zbog scena u Leskovcu! Traže oštru kaznu za Srbiju, a Albance dižu u nebesa!

Kurir pre 4 dana
Fudbalski savez tzv. Kosova najavio je da će podneti prijavu protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog ponašanja navijača na meču protiv Albanije u Leskovcu. Fudbaleri Srbije poraženi su od Albanije rezultatom 1:0 na stadionu "Dubočica" u Leskovcu u meču… »
Silvinjo: Ponosan sam, osvojili smo možda odlučujuća tri boda u borbi za baraž

Silvinjo: Ponosan sam, osvojili smo možda odlučujuća tri boda u borbi za baraž

RTS pre 4 dana
Selektor Albanije Silvinjo nakon pobede nad Srbijom u Leskovcu od 1:0 rekao je da je veoma ponosan na svoje igrače i dodao da je prezadovoljan učinjenim. Teška utakmica, na teškom terenu, protiv vrlo jakog protivnika. Osvojili smo tri veoma važna boda… »
Kako izgleda tabela naše grupe nakon poraza Srbije od Albanije?

Kako izgleda tabela naše grupe nakon poraza Srbije od Albanije?

Nova pre 4 dana
Nije dobro, nije... Plasman fudbalske reprezentacije Srbije na Mundijal 2026. godine više nije u njihovim rukama. O sudbini "orlova" sada odlučuju isključivo Albanci. Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Albanije u Leskovcu rezultatom 1:0 u… »
Fudbalski savez "Kosova" prijavljuje Srbiju: "Kaznite ih pod hitno, a Albancima čestitamo"

Fudbalski savez "Kosova" prijavljuje Srbiju: "Kaznite ih pod hitno, a Albancima čestitamo"

Mondo pre 4 dana
Fudbalski savez tzv. Kosova najavio je da će prijaviti Fudbalski savez Srbije zbog ponašanja navijača na meču protiv Albanije na stadionu "Dubočica" u Leskovcu. Odmah posle sramotnog poraza Srbije od Albanije (0:1), stiglo je saopštenje iz Prištine gde… »
Mitrović: Teški dani za srpski fudbal

Mitrović: Teški dani za srpski fudbal

Sputnik pre 4 dana
Ovo je najteži momenat u reprezentativnoj karijeri. Težak momenat, teški dani za srpski fudbal. Utakmica divlja, tvrda, nimalo lepa za gledanje, teška za igranje, bez nekih šansi. Primili smo gol iz prekida. Težak poraz, jako boli, rekao je kapiten… »
Ekspresna reakcija iz Prištine: Ponovo mržnja na srpskim terenima

Ekspresna reakcija iz Prištine: Ponovo mržnja na srpskim terenima

Sport klub pre 4 dana
Fudbalski savez tzv. Кosova reagovao je saopštenjem posle kvalifikacionog meča za plasman na Svetsko prvenstvo između Srbije i Albanije u Leskovcu. Iz Prištine su poručili da se tribina „Dubočice“ čulo antikosovsko skandiranje, kao i da FS Srbije nije… »
Srbija dobija piksijevog naslednika: Veljko Paunović novi selektor Orlova?!

Srbija dobija piksijevog naslednika: Veljko Paunović novi selektor Orlova?!

Kurir pre 5 dana
Veljko Paunović biće novi selektor Srbije! Ovu vest je nezvanično objavila TV Arena sport. Paunović će naslediti Dragana Stojkovića Piksija koji je podneo ostavku posle poraza Srbije od Albanije. Ko je Veljko Paunović? Paunović je igračku karijeru… »
Vjetrović: Igrači izgubljeni, atmosfera na stadionu kao da je prijateljski meč

Vjetrović: Igrači izgubljeni, atmosfera na stadionu kao da je prijateljski meč

RTS pre 5 dana
Nekadašnji fudbaler i stručni konsultant RTS-a Miroslav Vjetrović rekao je nakon poraza Srbije od Albanije u kvalifikacijama za Mundijal da je igra "orlova" u Leskovcu bila sramotna i bezidejna, bez stila i bez smisla. Fudbaleri Srbije poraženi su od… »
Stojković posle poraza od Albanije: Ponudio sam ostavku, neću putovati u Andoru

Stojković posle poraza od Albanije: Ponudio sam ostavku, neću putovati u Andoru

Sputnik pre 5 dana
Preuzimam punu odgovornost, obavio sam razgovor sa predsednikom i generalnim sekretarom FSS ponudio sam ostavku, oglasiće se i oni, ali neću putovati u Andoru i voditi ekipu, mislim da će voditi moj prvi pomoćnik Goran Đorović, rekao je selektor… »
Veljko Paunović novi selektor Srbije! Posle debakla dolazi da spasi reprezentaciju

Veljko Paunović novi selektor Srbije! Posle debakla dolazi da spasi reprezentaciju

Mondo pre 5 dana
Prema nezvaničnim informacijama Arena sport, Veljko Paunović (48) je novi selektor Srbije! Poznati srpski stručnjak ove nedelje je dobio otkaz u Ovijedu i pred povratkom je u srpski fudbal, kojem je doneo titulu šampiona sveta u U-19 uzrastu na Novom… »
Stojković: Podneo sam ostavku, neću voditi ekipu u Andori

Stojković: Podneo sam ostavku, neću voditi ekipu u Andori

Politika pre 5 dana
„Kad odem, a otići ću ponosan, bilo je dosta dobrih stvari i dobrih rezultata”. „Preuzimam punu odgovornost, obavio sam razgovor sa predsednikom i generalnim sekretarom FSS ponudio sam (podneo) ostavku, oglasiće se i oni, ali neću putovati u Andoru i… »
Pitali smo Silvinja da li je kritikovao Manaja zbog sramne proslave gola: "Nisam to video..."

Pitali smo Silvinja da li je kritikovao Manaja zbog sramne proslave gola: "Nisam to video..."

Telegraf pre 5 dana
Fudbalska reprezentacija Albanije savladala je Srbiju sa 0:1 golom Reja Manaja u 45. minutu na stadionu "Dubočica" u Leskovcu i tako je napravila veliki korak ka mestu u baražu za Svetsko prvenstvo u fudbalu narednog leta. Na konferenciji za medije… »

Vesti dana »