Повезане вести

Како су играли: Петровић једина светла тачка, Стојковић као да не саставља сам тим...

Како су играли: Петровић једина светла тачка, Стојковић као да не саставља сам тим...

Спортски журнал 12.10.2025
Србија је у квалификацијама за Мондијал 2026. у Лесковцу поражена од Албаније 0:1. СРБИЈА 3-4-1-2 12 Ђорђе Петровић 7 Једина светла тачка. Спречио убедљивији пораз у последњим тренуцима меча. Није могао да интервенише код гола… »
Петровић: На нама је да нам главе остану уздигнуте

Петровић: На нама је да нам главе остану уздигнуте

Србија је у квалификацијама за Мондијал 2026. у Лесковцу поражена од Албаније 0:1. Голман Ђорђе Петровић био је најјача карика Орлова у оба меча против Албаније у квалификацијама за Мондијал 2026. У Тирани је одбранио пенал… »
Влаховић: Морамо се држати заједно

Влаховић: Морамо се држати заједно

Србија је у квалификацијама за Мондијал 2026. у Лесковцу поражена од Албаније 0:1. Душан Влаховић имао је најбоље прилике за Орлове против Албаније, али... На крају је пала и неосвојива тврђава Лесковац. - Мени је ово најтежи… »
Где сте били када су српске фудбалере пљували, гађали и псовали?! Фудбалски савез лажне државе боље да је ћутао после…

Где сте били када су српске фудбалере пљували, гађали и псовали?! Фудбалски савез лажне државе боље да је ћутао после…

Курир 12.10.2025
Да је ФС тзв. Косова реаговао након скандалозне утакмице Албанија - Србија у Тирани, оно што је написано после утакмице ове две екипе у Лесковцу би можда неко требало да схвати озбиљно. Скандирање "Косово - Србија" означили су… »
Силвињо: Поносан сам на албански народ, било нам је лепо у Србији

Силвињо: Поносан сам на албански народ, било нам је лепо у Србији

"Нисам очекивао ништа другачије од овога што смо доживели. Србија је у Албанији такође имала леп дочек" Жуниор Силвињо, селектор Албаније, сијао је од среће после победе његових изабраника у Лесковцу: - Били смо под притиском… »
"Погледајте минутажу и где играмо" Влаховић сурово искрен после тешког пораза од Албаније: Мислим да је ово реалност!

"Погледајте минутажу и где играмо" Влаховић сурово искрен после тешког пораза од Албаније: Мислим да је ово реалност!

Курир 12.10.2025
Репрезентативац Србије, Душан Влаховић, прокоментарисао је сраман пораз нашег тима на стадиону "Дубочица. Фудбалери Србије поражени су од Албаније резултатом 1:0 у мечу квалификационе групе К за Светско првенство 2026. године, па… »
Крај: Драган Стојковић није више селектор Србије!

Крај: Драган Стојковић није више селектор Србије!

Вести онлине 12.10.2025
Крај! Завршена је мисија Драгана Стојковића на клупи репрезентације Србије. Сат времена после пораза од Албаније, селектор је потврдио: – Понудио сам оставку председнику Драгану Џајићу и генералном секретару Бранку Радујку. Нећу… »
Влаховић после Албаније: „Нормално да су људи незадовољни, рекао сам то у свлачионици…“ ВИДЕО

Влаховић после Албаније: „Нормално да су људи незадовољни, рекао сам то у свлачионици…“ ВИДЕО

Нова 12.10.2025
Душан Влаховић, нападач фудбалске репрезентације Србије, сумирао је утиске са терена након пораза од Албаније у квалификацијама за Светско првенство (0:1). Многима је ово све тешко пало, па и Влаховићу који је имао неколико… »
"Нисам видео да је провоцирао": Овако је селектор Албаније прокоментарисао победу над Србијом

"Нисам видео да је провоцирао": Овако је селектор Албаније прокоментарисао победу над Србијом

Вечерње новости 12.10.2025
Тешка утакмица, на тешком терену, против врло јаког противника. Освојили смо три веома важна бода, можда одлућујућа у борби за бараж и идемо даље, рекао је селектор Албаније Силвињо после победе против Србије у Лесковцу. ФОТО… »
Стојковић после пораза од Албаније: Понудио сам оставку, не идем са репрезентацијом у Андору

Стојковић после пораза од Албаније: Понудио сам оставку, не идем са репрезентацијом у Андору

Радио 021 12.10.2025
Селектор фудбалера Србије Драган Стојковић после пораза од Албаније (1:0) рекао је да је понудио своју оставку. "Преузимам пуну одговорност, обавио сам разговор са председником и генералним секретаром ФСС, понудио сам оставку… »
Експресна реакција из Приштине: Поново мржња на српским теренима

Експресна реакција из Приштине: Поново мржња на српским теренима

Спорт клуб 12.10.2025
Фудбалски савез тзв. Косова реаговао је саопштењем после квалификационог меча за пласман на Светско првенство између Србије и Албаније у Лесковцу. Из Приштине су поручили да се трибина „Дубочице“ чуло антикосовско скандирање… »
Фс тзв. Косова се жали УЕФА због сцена у Лесковцу! Траже оштру казну за Србију, а Албанце дижу у небеса!

Фс тзв. Косова се жали УЕФА због сцена у Лесковцу! Траже оштру казну за Србију, а Албанце дижу у небеса!

Курир 12.10.2025
Фудбалски савез тзв. Косова најавио је да ће поднети пријаву против Фудбалског савеза Србије због понашања навијача на мечу против Албаније у Лесковцу. Фудбалери Србије поражени су од Албаније резултатом 1:0 на стадиону… »
Силвињо: Поносан сам, освојили смо можда одлучујућа три бода у борби за бараж

Силвињо: Поносан сам, освојили смо можда одлучујућа три бода у борби за бараж

РТС 12.10.2025
Селектор Албаније Силвињо након победе над Србијом у Лесковцу од 1:0 рекао је да је веома поносан на своје играче и додао да је презадовољан учињеним. Тешка утакмица, на тешком терену, против врло јаког противника. Освојили… »
Фудбалски савез "Косова" пријављује Србију: "Казните их под хитно, а Албанцима честитамо"

Фудбалски савез "Косова" пријављује Србију: "Казните их под хитно, а Албанцима честитамо"

Мондо 12.10.2025
Фудбалски савез тзв. Косова најавио је да ће пријавити Фудбалски савез Србије због понашања навијача на мечу против Албаније на стадиону "Дубочица" у Лесковцу. Одмах после срамотног пораза Србије од Албаније (0:1), стигло је… »
Како изгледа табела наше групе након пораза Србије од Албаније?

Како изгледа табела наше групе након пораза Србије од Албаније?

Нова 12.10.2025
Није добро, није... Пласман фудбалске репрезентације Србије на Мундијал 2026. године више није у њиховим рукама. О судбини "орлова" сада одлучују искључиво Албанци. Фудбалска репрезентација Србије поражена је од Албаније у… »
Митровиц́: Тешки дани за српски фудбал

Митровиц́: Тешки дани за српски фудбал

Спутник 12.10.2025
Ово је најтежи моменат у репрезентативној каријери. Тежак моменат, тешки дани за српски фудбал. Утакмица дивља, тврда, нимало лепа за гледање, тешка за играње, без неких шанси. Примили смо гол из прекида. Тежак пораз, јако… »
Србија добија пиксијевог наследника: Вељко Пауновић нови селектор Орлова?!

Србија добија пиксијевог наследника: Вељко Пауновић нови селектор Орлова?!

Курир 12.10.2025
Вељко Пауновић биће нови селектор Србије! Ову вест је незванично објавила ТВ Арена спорт. Пауновић ће наследити Драгана Стојковића Пиксија који је поднео оставку после пораза Србије од Албаније. Ко је Вељко Пауновић? Пауновић… »
Вјетровић: Играчи изгубљени, атмосфера на стадиону као да је пријатељски меч

Вјетровић: Играчи изгубљени, атмосфера на стадиону као да је пријатељски меч

РТС 12.10.2025
Некадашњи фудбалер и стручни консултант РТС-а Мирослав Вјетровић рекао је након пораза Србије од Албаније у квалификацијама за Мундијал да је игра "орлова" у Лесковцу била срамотна и безидејна, без стила и без смисла. Фудбалери… »
Стојковиц́ после пораза од Албаније: Понудио сам оставку, нец́у путовати у Андору

Стојковиц́ после пораза од Албаније: Понудио сам оставку, нец́у путовати у Андору

Спутник 12.10.2025
Преузимам пуну одговорност, обавио сам разговор са председником и генералним секретаром ФСС понудио сам оставку, огласиц́е се и они, али нец́у путовати у Андору и водити екипу, мислим да ц́е водити мој први помоц́ник Горан… »
Вељко Пауновић нови селектор Србије! После дебакла долази да спаси репрезентацију

Вељко Пауновић нови селектор Србије! После дебакла долази да спаси репрезентацију

Мондо 12.10.2025
Према незваничним информацијама Арена спорт, Вељко Пауновић (48) је нови селектор Србије! Познати српски стручњак ове недеље је добио отказ у Овиједу и пред повратком је у српски фудбал, којем је донео титулу шампиона света у… »
Стојковић: Поднео сам оставку, нећу водити екипу у Андори

Стојковић: Поднео сам оставку, нећу водити екипу у Андори

Политика 12.10.2025
„Кад одем, а отићи ћу поносан, било је доста добрих ствари и добрих резултата”. „Преузимам пуну одговорност, обавио сам разговор са председником и генералним секретаром ФСС понудио сам (поднео) оставку, огласиће се и они, али… »
Питали смо Силвиња да ли је критиковао Манаја због срамне прославе гола: "Нисам то видео..."

Питали смо Силвиња да ли је критиковао Манаја због срамне прославе гола: "Нисам то видео..."

Телеграф 12.10.2025
Фудбалска репрезентација Албаније савладала је Србију са 0:1 голом Реја Манаја у 45. минуту на стадиону "Дубочица" у Лесковцу и тако је направила велики корак ка месту у баражу за Светско првенство у фудбалу наредног лета. На… »

Вести дана »