Povezane vesti

Obradović po povratku u Zvezdu: Potrebno mi je vreme da se adaptiram

Obradović po povratku u Zvezdu: Potrebno mi je vreme da se adaptiram

Sputnik pre 45 minuta
Saša Obradović, srpski košarkaški stručnjak, govorio je za medije prvi put od dolaska na mesto trenera Crvene zvezde. Obradović je tom prilikom istakao da mu je potrebno vreme da se adaptira, a otkrio je i da razmišlja o pojačanjima. Posle lošeg starta… »
Davidovac: Svi smo spremni da pomognemo Obradoviću

Davidovac: Svi smo spremni da pomognemo Obradoviću

Sportski žurnal pre 45 minuta
Nije bilo mnogo treninga, pa samim tim ni vremena za mnogo promena - kazuje Dejan. Saša Obradović je pre dva dana imenovan za novog trenera Crvene zvezde umesto grčkog stručnjaka Janisa Sferopulosa. Crveno-beli će u utorak od 20 časova u „Beogradskoj… »
"Moji igrači su viđali i teže atmosfere": Trener Žalgirisa pred Zvezdu otkrio prednost svog tima u Beogradu

"Moji igrači su viđali i teže atmosfere": Trener Žalgirisa pred Zvezdu otkrio prednost svog tima u Beogradu

Mondo pre 45 minuta
Žalgiris je odlično otvorio sezonu u Evroligi, posle pobede nad Monakom, Fenerbahčeom i Bajernom ovaj tim dolazi u Beograd. Tomas Masiulis, trener ekipe iz Litvanije govorio je o srpskom rivalu istakavši na šta će se njegov tim najviše fokusirati, a… »
Crvena zvezda traži beka, dva imena u igri: Olimpijakos rekao "ne", alternativa je mnogo bolja?

Crvena zvezda traži beka, dva imena u igri: Olimpijakos rekao "ne", alternativa je mnogo bolja?

Mondo pre 51 minuta
KK Crvena zvezda užurbano traži pojačanje na bekovskoj poziciji nakon povrede Devontea Grejema i ozbiljnih zdravstvenih problema Tajsona Kartera. Novi trener Saša Obradović je istakao da neće dovoditi nove igrače kako bi popunili roster, već da… »
Motiejunas: Najvažnija je hemija, to se ne dešava preko noći

Motiejunas: Najvažnija je hemija, to se ne dešava preko noći

Sportski žurnal pre 51 minuta
Ovo je sjajna grupa momaka, najveći problem je toliki broj promena. Litvanski centar Donatas Motiejunas pohvalio je igrače Crvene zvezde. - Ovo je sjajna grupa momaka. Najveći problem je toliki broj promena. Tri utakmice nije dovoljno da se sve posloži… »
Evroligina bolnica: Zvezda desetkovana, ali nije jedina, lista povređenih igrača je jeziva i sve je duža

Evroligina bolnica: Zvezda desetkovana, ali nije jedina, lista povređenih igrača je jeziva i sve je duža

Telegraf pre 10 minuta
Košarkaški klub Crvena zvezda od početka sezone vodi pravu bitku sa povredama. Na listi odsutnih su Džoel Bolomboj, Tajson Karter, Devonte Grejem, Ajzea Kenan i Jasiel Rivero, dok se Uroš Plavšić i Ognjen Dobrić tek vraćaju u individualni trenažni… »
Trener Žalgirisa i provokacije u Beogradu: Imamo iskusne igrače

Trener Žalgirisa i provokacije u Beogradu: Imamo iskusne igrače

Sport klub pre 1 sat
Košarkaši Žalgirisa u Beograd dolaze kao jedina neporažena ekipa u Evroligi. Litvanski šampion igra sjajno na startu sezone i povredama opterećenoj Crvenoj zvezdi neće biti ni malo lako da u utorak uveče dođe do prvog trijumfa pred svojim navijačima… »
Čeka se NBA šuter! Baš on treba Saši Obradoviću i Crvenoj zvezdi - pozitivne vibracije na Malom Kalemegdanu!

Čeka se NBA šuter! Baš on treba Saši Obradoviću i Crvenoj zvezdi - pozitivne vibracije na Malom Kalemegdanu!

Kurir pre 1 sat
Vratio se Saša Obradović na klupu Crvene zvezde nakon odlaska Janisa Sferopulosa mesta trenera posle poraza od Zadra. Međutim, Obradovića je u Zvezdi sačekala "prava bolnica", pošto je zatekao povredama osakaćen tim, a poslednji u nizu koji je otpao je… »
Motiejunas opet radi sa obradovićem: Zahvalan sam mu, pomoći ću mu da pobeđuje!

Motiejunas opet radi sa obradovićem: Zahvalan sam mu, pomoći ću mu da pobeđuje!

Večernje novosti pre 1 sat
LITVANSKI košarkaš, Donatas Motiejunas imao je sjajan debi za Crvenu zvezdu, ali sad ga očekuje prvi meč u Beogradu, pred domaćom publikom. FOTO: Profimedia On je najpre prokomentarsao narednog rivala u Evroligi, ekipu Žalgirisa u kojoj je počeo… »
Zvezda našla zamenu za Kartera - dve opcije, obe su (ne)realne!

Zvezda našla zamenu za Kartera - dve opcije, obe su (ne)realne!

B92 pre 1 sat
U danu kada je Crvena zvezda saopštila detalje bolesti svog beka Tajsona Kartera, uveliko je u toku potraga za njegovim zamenikom. Opcija na tržištu nema mnogo, ali su naciljane, što je istakao u svom prvom obraćanju i novi trener crveno-belih Saša… »
Zvezda već pronašla zamenu za Tajsona Kartera, žele košarkaša Olimpijakosa?!

Zvezda već pronašla zamenu za Tajsona Kartera, žele košarkaša Olimpijakosa?!

Telegraf pre 1 sat
Nakon otvorenog dela treninga pred duel Crvene zvezde i Žalgirisa u utorak (20:00) u Beogradskoj areni, iz kluba je medijima saopšteno da Tajson Karter nakon hitnog prijema u bolnicu ima emboliju oba plućna krila i da se ne zna koliko će dugo biti van… »
Saznajemo: Tajson Karter negativan na koronu, čeka se CT pulmoangiografija

Saznajemo: Tajson Karter negativan na koronu, čeka se CT pulmoangiografija

Telegraf pre 1 sat
Ove sezone košarkaše Crvene zvezde od samog početka prate pehovi, a najnoviji je da je Tajson Karter završio u bolnici i da se sumnja da ima emboliju oba plućna krila, kako je na treningu pred meč protiv Žalgirisa otkrio portparol kluba Igor Vujičin. On… »
"Poremetilo nas je ovo sa Karterom": Obradović otkrio u kakvom je stanju zatekao Zvezdu pred Žalgiris

"Poremetilo nas je ovo sa Karterom": Obradović otkrio u kakvom je stanju zatekao Zvezdu pred Žalgiris

Mondo pre 2 sata
Crvena zvezda nalazi se u periodu tranzicije - promena trenera, dolazak novog i željno iščekivanje da se povređeni igrači što pre vrate u tim. I pored svih problema koje crveno-beli imaju novi strateg kluba sa Malog Kalemegdana Saša Obradović otkrio je… »
Motiejunas bodri saigrače: "Moramo uspostaviti hemiju, Obradović me naučio odgovornosti"

Motiejunas bodri saigrače: "Moramo uspostaviti hemiju, Obradović me naučio odgovornosti"

Sportske.net pre 2 sata
Novi košarkaš Crvene zvezde Donatas Motiejunas pohvalno je govorio o Žalgirisu uoči sutrašnje utakmice u 4. kolu Evrolige, ističući da će morati mnogi faktori da se poklope da njegov tim ostvari trijumf protiv jedne od kvalitetnijih ekipa u šampionatu… »
Prve reči Saše Obradovića kao novog trenera Crvene zvezde

Prve reči Saše Obradovića kao novog trenera Crvene zvezde

Nova pre 2 sata
Novi trener Crvene zvezde, Saša Obradović, pojavio se prvi put pred medijima u novom mandatu i poručio da veruje u svoj rad, timski duh i podršku navijača, ali i da će trebati vremena da se uspostavi sistem koji želi da gradi. Obradović će debitovati na… »
Svi spremni da pomognu Obradoviću – Davidovac: Znamo kako on funkcioniše; Motiejunas: Popravio me je kao čoveka

Svi spremni da pomognu Obradoviću – Davidovac: Znamo kako on funkcioniše; Motiejunas: Popravio me je kao čoveka

Dnevnik pre 2 sata
Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac izjavio je u Beogradu da su svi u klubu spremni da pomognu novom treneru crveno-belih Saši Obradoviću. Obradović je pre dva dana imenovan za novog trenera Zvezda umesto grčkog stručnjaka Janisa Sferopulosa. Crvena… »
Niisam imao želju da igram, sada sam ovde": Motiejunas otvorio dušu i održao važnu lekciju

Niisam imao želju da igram, sada sam ovde": Motiejunas otvorio dušu i održao važnu lekciju

Mondo pre 2 sata
Litvanski centar Donatas Motiejunas govorio je pred utakmicu sa Žalgirisom u 4. kolu Evrolige. Nakon velike pobede i sjajnog debija protiv Fenerbahčea u Istanbulu, iskusni as se nada boljim danima pod vođstvom novog trenera Saše Obradovića. Sledeći rival… »
"Svi smo spremni da pomognemo Obradoviću!" Davidovac o novom treneru Crvene zvezde, novom selektoru, narednom meču u…

"Svi smo spremni da pomognemo Obradoviću!" Davidovac o novom treneru Crvene zvezde, novom selektoru, narednom meču u…

Večernje novosti pre 2 sata
Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac izjavio je danas u Beogradu da su svi u klubu spremni da pomognu novom treneru "crveno-belih" Saši Obradoviću. FOTO: KK Crvena zvezda Obradović je pre dva dana imenovan za novog trenera Zvezda umesto grčkog… »
Davidovac o najboljem timu Evrolige, Alimpijeviću kao selektoru i dolasku Saše Obradovića

Davidovac o najboljem timu Evrolige, Alimpijeviću kao selektoru i dolasku Saše Obradovića

Telegraf pre 2 sata
Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su pre samo tri dana zabeležili prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige, pošto su trijumfovali protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Sada tim sa Malog Kalemegdana očekuje novi izazov u vidu neporaženog Žalgirisa, a na klupi će… »
Davidovac pred žalgiris: Mi smo na svom terenu, bićemo spremni na sve!

Davidovac pred žalgiris: Mi smo na svom terenu, bićemo spremni na sve!

Hot sport pre 3 sata
„Svi smo spremni da mu pomognemo“. Zamenik kapitena, Dejan Davidovac, pred duplo kolo Evrolige govorio je za medije gde je istakao svoje mišljenje o trenutnoj situaciji u Crvenoj zvezdi. – U ovakvom rasporedu nema mnogo vremena za trening, svi moramo da… »
Motejunas: Obradović me popravio kao čoveka i lidera

Motejunas: Obradović me popravio kao čoveka i lidera

RTS pre 3 sata
Litvanski centar u redovima Crvene zvezde Donatas Motejunas istakao je odličan odnos sa novim trenerom crveno-belih Sašom Obradovićem još iz mandata u Monaku. Crvena zvezda sa novim trenerom, povratnikom na klupu, Sašom Obradovićem, sprema se za duel… »
Iznenađujuća procena kladionica za meč Zvezda - žalgiris: Ovako nešto se nikada pre nije desilo...

Iznenađujuća procena kladionica za meč Zvezda - žalgiris: Ovako nešto se nikada pre nije desilo...

Kurir pre 3 sata
Obično je Zvezda uvek bila veliki favorit protiv Žalgirisa u Beogradu, ali sada imamo malo drugačiju situaciju. Kladionice kažu da su šanse gotovo podjednike u sutrašnjem meču Evrolige. Kvota na pobedu Crvene zvezde iznosi 1,83, dok trijumf tima iz… »
Saša: Model je Istanbul, gde je bila jaka povezanost klupe i igrača

Saša: Model je Istanbul, gde je bila jaka povezanost klupe i igrača

Sportski žurnal pre 3 sata
Verujem u sebe i ono što radim, razmišljam samo o pobedama - kaže Obradović. Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je u Beogradu da veruje u sebe i ono što radi i istakao da razmišlja samo o pobedama. Obradović je pre dva dana imenovan za… »
"Obradoviću nije lako, nemamo vremena": Dejan Davidovac iskren pred meč sa liderom Evrolige

"Obradoviću nije lako, nemamo vremena": Dejan Davidovac iskren pred meč sa liderom Evrolige

Mondo pre 3 sata
Zamenik kapitena Crvene zvezde Dejan Davidovac govorio je pred utakmicu sa Žalgirisom u 4. kolu Evrolige. Biće to povratnički debi Saše Obradovića koga je zatekla alarmantna situacija u klubu. Nekoliko ključnih igrača je povređeno, dok je Tajson Karter… »
Obradović: "Emocija? Da zaplačem, bilo bi lakše" VIDEO

Obradović: "Emocija? Da zaplačem, bilo bi lakše" VIDEO

B92 pre 3 sata
Novi trener Crvene zvezde Saša Obradović pojavio se prvi put pred novinarima nakon dolaska na klupu crveno-belih. Obradoviću je ovo drugi mandat u Zvezdi, a ovaj put zamenio je Janisa Sferpoluosa i debitovanće u utorak protiv Žalgirisa u Beogradskoj… »
Saša Obradović se obratio kao trener zvezde: Verujem u sebe, stekao sam poverenje igrača!

Saša Obradović se obratio kao trener zvezde: Verujem u sebe, stekao sam poverenje igrača!

Večernje novosti pre 3 sata
SAŠA Obradović se utakmicom protiv Žalgirisa započeti drugi trenerski mandat na klupi Crvene zvezde. On je svestan očekivanja svih koji vole crveno-bele boje. FOTO: M. Vukadinović Ovaj 56-godišnji stručnjak je otkrio da veruje u sebe i ono što radi. -… »
Delije željno čekaju njegov debi, snimak pred Zvezda - Žalgiris doneo radosne vesti!

Delije željno čekaju njegov debi, snimak pred Zvezda - Žalgiris doneo radosne vesti!

Telegraf pre 3 sata
Košarkaši Crvene zvezde u utorak i petak igraju utakmice četvrtog i petog kola Evrolige. Rivali će biti sjajni Žalgiris, koji ne zna za poraz na početku sezone i madridski Real. Oba tima dolaze na megdan u Beogradsku arenu. Novi trener crveno-belih Saša… »
Saša Obradović otkrio status Tomislava Tomovića posle njegovog dolaska: "Ne samo da će..."

Saša Obradović otkrio status Tomislava Tomovića posle njegovog dolaska: "Ne samo da će..."

Telegraf pre 3 sata
U prvom obraćanju po dolasku u Crvenu zvezdu, novi trener prvog tima Saša Obradović u opširnom obraćanju medijima pred duel protiv Žalgirisa u utorak u četvrtom kolu Evrolige, otkrio je pojedine detalje. Nije imao informacije vezane za status Tajsona… »
Saša Obradović: "Da zaplačem bilo bi lakše, ovo su najbolji navijači na svetu, sve će se dobro završiti"!

Saša Obradović: "Da zaplačem bilo bi lakše, ovo su najbolji navijači na svetu, sve će se dobro završiti"!

Sportske.net pre 4 sati
Saša Obradović se vratio na klupu Crvene zvezde i sutra će predvoditi ekipu u duelu sa Žalgirisom od 20 časova u "Beogradskoj areni". Zvezdu očekuje utakmica četvrtog kola Evrolige, a Obradovića povratnički debi pred punim tribinama. "Verujem u sebe i… »
Obradović po prvi put nakon dolaska u zvezdu: Moram da izolujem emocije, svi znamo zašto!

Obradović po prvi put nakon dolaska u zvezdu: Moram da izolujem emocije, svi znamo zašto!

Hot sport pre 4 sati
„Zvezdini navijači su najbolji na svetu“. Novi trener Crvene zvezde, Saša Obradović, po prvi put se zvanično obratio medijima od kada je promovisan. Verujem u sebe i ono što radim, da za ovo kratko vreme dam poverenje svim igračima. Dosta stvari je novo… »
Prvo obraćanje novog zvezdinog trenera – Obradović: Verujem u sebe i ono što radim, razmišljam samo o pobedama

Prvo obraćanje novog zvezdinog trenera – Obradović: Verujem u sebe i ono što radim, razmišljam samo o pobedama

Dnevnik pre 4 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je u Beogradu da veruje u sebe i ono što radi i istakao da razmišlja samo o pobedama. Obradović je pre dva dana imenovan za novog trenera Zvezda umesto grčkog stručnjaka Janisa Sferopulosa. Crvena… »
Obradović: Razmišljamo samo o pobedama, emocije moramo da ostavimo po strani

Obradović: Razmišljamo samo o pobedama, emocije moramo da ostavimo po strani

RTS pre 4 sati
Novi trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je za medije pred utakmicu sa Žalgirisom da je već razgovarao sa mnogim igračima i da je potreban pristup iz Istanbula kako bi se ostvarilo još pobeda. Odradio je Saša Obradović prvi trening sa… »
Saša Obradović: Verujem u ono što radim, razmišljam samo o pobedama

Saša Obradović: Verujem u ono što radim, razmišljam samo o pobedama

Euronews pre 4 sati
Saša Obradović vratio se na kormilo košarkaša Crvene zvezde. Nekadašnji as crveno-belih prihvatio je poziv da preuzme tim od Janisa Sferopulosa u veoma delikatnom momentu. Vremena čak ni za promociju nije bilo, danas je održao povratnički brifing na… »
Obradović: Treba da igramo mimo emocija, naročito ja

Obradović: Treba da igramo mimo emocija, naročito ja

Sport klub pre 4 sati
Saša Obradović odradio je prvi trening sa košarkašima Crvene zvezde, a već u utorak ga očekuje i prva utakmica. U okviru četvrtog kola Evrolige Zvezda dočekuje uvek neugodni Žalgiris. – Prijatno mi je da vas sve vidim u velikom broju. Malo je obaveza, a… »
Saša Obradović prvi put pred novinarima otkako se vratio u crvenu Zvezdu: Pričao je o emocijama, povređenim igračima: "Da…

Saša Obradović prvi put pred novinarima otkako se vratio u crvenu Zvezdu: Pričao je o emocijama, povređenim igračima: "Da…

Kurir pre 4 sati
Legendarni srpski košarkaš i trener, Saša Obradović, posle pet godina ponovo je seo na klupu voljenog kluba, a sada je prvi put govorio sa novinarima otkako se vratio na Mali Kalemegdan. Legendarni stručnjak će u utorak voditi Zvezdu protiv Žalgirisa, a… »
Motiejunas iskreno o problemima Zvezde: "I mi smo ljudi" VIDEO

Motiejunas iskreno o problemima Zvezde: "I mi smo ljudi" VIDEO

B92 pre 4 sati
Litvanski centar Donatas Motiejunas govorio je o problemima koji sprečavaju košarkaše Crvene zvezde da ostvare pun potencijal na startu nove sezone. Novi as crveno-belih je za to okrivio preveliki broj promena koji se svake sezone dešavaju na Malom… »
Davidovac o novom treneru Zvezde, selektoru i dolasku najboljeg tima Evrolige VIDEO

Davidovac o novom treneru Zvezde, selektoru i dolasku najboljeg tima Evrolige VIDEO

B92 pre 4 sati
Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac prokomenatarisao je situaciju u Zvezdi pred dolazak Žalgirisa i Real Madrida, što su mečevi u kojima će debitovati novi trener Saša Obradović. Crveno-beli u utorak dočekuju litvanski tim, a u petak "kraljeve" u… »
Saša Obradović: Verujem u sebe i ono što radim, razmišljam samo o pobedama

Saša Obradović: Verujem u sebe i ono što radim, razmišljam samo o pobedama

Politika pre 4 sati
Crvena zvezda će u utorak od 20 časova u Beogradskoj areni dočekati Žalgiris u četvrtom kolu Evrolige. Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je danas u Beogradu da veruje u sebe i ono što radi i istakao da razmišlja samo o pobedama… »
Motiejunas govorio o narednom izazovu, pa pričao o Saši Obradoviću: Radio sam sa njim, znam…”

Motiejunas govorio o narednom izazovu, pa pričao o Saši Obradoviću: Radio sam sa njim, znam…”

Telegraf pre 4 sati
Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Žalgirisa utakmicu 4. kola Evrolige. Duel je na programu u utorak od 20 časova, a sve će biti u znaku povratka na klupu Saše Obradovića. On dolazi da “ugasi vatru” na Malom Kalemegdanu, koja je ublažena posle pobede… »
Saša Obradović emotivno govorio o navijačima Zvezde, pa se dotakao pojačanja: "u narednim danima ćemo..."

Saša Obradović emotivno govorio o navijačima Zvezde, pa se dotakao pojačanja: "u narednim danima ćemo..."

Telegraf pre 4 sati
Prvi put otkako je promovisan u novog trenera Crvene zvezde, Saša Obradović se pojavio pred novinarima u novoj "uniformi" i obratio se javnosti! Obradović će za Zvezdu debitovati u utorak, kada je na programu duel sa Žalgirisom u okviru duplog kola, dok… »
Skalp u Istanbulu nije uzalud – Obradović „čuva“ Tomovića

Skalp u Istanbulu nije uzalud – Obradović „čuva“ Tomovića

Sputnik pre 6 sati
Crvena zvezda imenovala je Sašu Obradovića za novog trenera umesto Janisa Sferopulosa, a uprkos povratku legende sa kojom stiže pomoćnik Milan Minić, „mozak“ pobede u Istanbulu protiv Fenerbahčea, Tomislav Tomović ostaje u klubu. Stručnjak koji je… »

Vesti dana »