Повезане вести
Коларов наследник Милојевића у Звезди
Спортски журнал 16.10.2025
Италијани тврде да тренер црвено-белих добија место селектора Србије, а да ће на његово место доћи некадашњи репрезентативац. Владан Милојевић, шеф стручног штаба Црвене звезде, налази се у групи кандидата за новог селектора… »
Милојевић проговорио о месту селектора: "Један од мојих фудбалских снова"
Спортске.нет 16.10.2025
Актуелни селектор Црвене звезде Владан Милојевић није са сигурношћу могао да тврди до када ће бити на клупи београдског клуба, истичући да му је сан да једног дана преуземе селекторску функцију, било да је реч о репрезентацији… »
Зар да банкротирам због Срба? Власник Овиједа "прозвао" Пауновића, Јовића и Максимовића...
Курир 16.10.2025
На мети јавности нашао се власник клуба Хесус Мартинес, чија је одлука да уручи отказ српском тренеру изазвала бројне критике – нарочито јер се сматра да је екипа била лишена озбиљних појачања и да је потпуно нереално да се… »
Два српска репрезентативца брутално испрозивана: "Прескуп је, извините, био бих лудак, замислите да..."
Телеграф 16.10.2025
Изненадно је веома брзо без посла остао Вељко Пауновић, који се после осам утакмица у Ла Лиги опростио од клуба, који је пре само неколико месеци по први пут у историји увео у елити. На радару је и Хесус Мартинес, власник… »
"Зар да банкротирамо због Пауновића, Јовића и Максимовића?!"
Б92 16.10.2025
Власник Овиједа Хесус артинес је отворено говорио о разлазу са српским тренером Вељком Пауновићем. Вељко Пауновић је напустио клупу Овиједа, али се талас незадовољства не смирује. На мети јавности сада се нашао власник клуба… »
Откривамо! Владан Милојевић, Звезда и репрезентација: Ево каква је ситуација
Телеграф 16.10.2025
Оставка Драгана Стојковића Пиксија била је неминовна после катастрофе у Лесквцу и пораза од Албаније који је Орловима шансе за пласман на Светско првенство свео на минимум. Лицитација о његовом наследнику увелико траје, појавило… »
Милојевиц́ „се отворио“ Грцима о функцији селектора – две клупе су му сан
Спутник 16.10.2025
Владан Милојевиц́, тренер Црвене звезде, који озбиљно фигурира да буде нови селектор Србије уместо одбеглог Драгана Стојковиц́а, изјавио је у разговору за грчке медије да му је сан да једног дана води Орлове или Хелене. Извршни… »
Пауновић има нови посао: Бићу тамо где фудбалу будем потребан
Спортски журнал 16.10.2025
Док се не лати тренерског посла, радиће на шпанској телевизији „ДАЗН“, биће стручни консултант за мечеве Ла Лиге. Вељко Пауновић је после 24 године вратио Овиједо у елиту, а онда је пре неколико дана добио отказ. После осам кола… »
Милојевић открио жељу: Један од мојих фудбалских снова је да постанем селектор
Данас 16.10.2025
Након одласка Драгана Стојковића са клупе фудбалске репрезентације Србије медији нагађају ко би могао бити његов наследник. Једно од најчешће спомињаних имена је актуелни тренер Црвене звезде Владан Милојевић. Можда и… »
Владан Милојевић корак ближе селекторској позицији: Црвена звезда му излази у сусрет!
Хот спорт 16.10.2025
Сада је све на Фудбалском савезу Србије! Владан Милојевић је на корак до преузимања селекторске позиције фудбалске репрезентације Србије. Према сазнањима Меридиан спорта, челници Црвене звезде дали су му сагласност да преузме… »
Максимовић о највећој неправди: "Нисам ишао у Русију, а Кокеза ми у Даблину рекао..."
Спортске.нет 16.10.2025
Некадашњи репрезентативац Србије Никола Максимовић, који је врхунац играња у државном тиму имао за време селектора Славољуба Муслина у квалификацијама за Мундијал 2018. године, истакао је да му ни после толико времена није… »
Вељко Пауновић о репрезентацији Србије: Непријатно ми је
Данас 16.10.2025
Када је Вељко Пауновић стигао у Реал Овиједо прошле сезоне, имао је још десет утакмица до краја сезоне и евентуални плеј-оф за промоцију у елиту. И успео је. На крају је на клупи забележио 14 утакмица, изгубивши само једну (прву… »
Милојевић: Не знам колико ћу остати у Звезди, сањам селекторски посао
РТС 16.10.2025
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да не зна колико дуго ће остати на клупи црвено-белих, као и да би волео да једног дана постане селектор. Милојевић је био гост емисије "Спортал Гуест" грчког новинара Јоргоса… »
Милојевић се нуди: Мој сан је да будем селектор Србије или Грчке
Спорт клуб 16.10.2025
Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, последњих дана се ставља у први план као главни кандидат да постане селектор Србије. Један од најтрофејнијих стручњака у историји црвено-белих у разговору за грчки Спортал јасно је… »
Владан Милојевић искрен: Жеља ми је да постанем селектор
Еуроневс 16.10.2025
Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, могао би ускоро да започне нову поглавље у каријери — као селектор репрезентације Србије. Његова последња изјава у интервјуу за грчке медије додатно је подгрејала спекулације које трају… »
Владан Милојевић отворено признао: „Не знам колико дуго ћу бити тренер Црвене звезде!“
Хот спорт 16.10.2025
Има високе амбиције! Све се више говори о потенцијалном доласку Владана Милојевића на клупу Црвене звезде. Искусни стручњак иза себе има године и године сјајних резултата са српским великаном и не крије амбиције да седне и на… »
"Сан ми је да водим репрезентацију": Владан Милојевић отворио душу, причао и о Звезди
Мондо 16.10.2025
Након што се Вељко Пауновић огласио о причама да ће постати нови селектор Србије сада је о томе причао и Владан Милојевић. Он је за грчки "Спортал" причао о томе да би желео да у једном тренутку каријере ради и као селектор и то… »
"Не знам колико ћу још бити тренер Звезде" Владан Милојевић отворио душу: Жеља ми је да будем селектор!
Курир 16.10.2025
Након одласка Драгана Стојковића Пиксија са клупе репрезентације Србије, кренула је потрага за новим селектором, а на самом врху листе потенцијалних кандидата нашао се актуелни тренер Црвене звезде - Владан Милојевић. Милојевићу… »
Да ли је то Милојевић најавио да ће бити селектор: „Не знам колико ћу још бити тренер Звезде…“
Нова 16.10.2025
Све више се ових дана спомиње име Владана Милојевића, тренера Црвене звезде, као новог селектора фудбалске репрезентације Србије. Како су се огласили прво Дејан Станковић, те Вељко Пауновић, сада је био ред и на Владана… »
Милојевић сања клупу Србије: "Не знам још колико ћу бити тренер Звезде"
Б92 16.10.2025
Владан Милојевић не зна колико ће тренирати Звезду и сања да постане селектор фудбалске репрезентације Србије. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић се већ неко време спомиње као нови селектор фудбалске репрезентације Србије… »
Пауновић о репрезентацији: "То ми је веома непријатно"
Б92 16.10.2025
Српски тренер Вељко Пауновић огласио се први пут од отказа у Овиједу. Непосредно након што је напустио ту позицију, Србија је остала без селектора па се он издвојио као прва жеља, пре свега навијача. "Гледам их и много их… »
Пауновић заголицао машту Србије: "Бићу тамо где фудбалу будем потребан"
Спортске.нет 16.10.2025
Доскорашњи тренер Овиједа и један од кандидата за селектора репрезентације Србије Вељко Пауновић није крио разочарење због смене у шпанском клубу, дотакавши се и могућности да седне на кормило државног тима своје земље. Иза… »
Вељко Пауновић послао поруку после приче о преузимању Србије: Бићу тамо где фудбалу будем потребан
Еуроневс 16.10.2025
Док се у Србији и даље сабирају утисци након одласка Драгана Стојковића Пиксија са селекторске клупе, име Вељка Пауновића све чешће се помиње као потенцијалног наследника. Ипак, чини се да од тога неће бити ништа. У… »
"Непријатно ми је да сад причам о репрезентацији": Огласио се Вељко Пауновић после гласина да је нови селектор
Мондо 16.10.2025
Много се писало о замени на клупи Србије. Након напрасног одласка Драгана Стојковића Пиксија после пораза од Албаније у квалификацијама за Светско првенство прва информација је била да на клупу долази Вељко Пауновић. Сада се… »
Пауновић о месту селектора Србије: Непријатно ми је…
Спорт клуб 16.10.2025
Вељко Пауновић, српски фудбалски тренер, први пут је јавно прокоментарисао могућност да преузме репрезентацију Србије, за коју се дуго сматрало да је један од главних кандидата за селектора. Гостујући у подкасту листа „Марка“… »
Готово је! Владан Милојевић најавио одлазак из Црвене звезде
Вечерње новости 16.10.2025
СКОРО да је па извесно име новог селектора Србије. ФОТО: Тањуг/АП А то је Владан Милојевић! Наиме, тренер Црвене звезде у интервјуу за грчке медије говорио је о разним темама, а пре свега о спекулацијама да ће ускоро постати… »
Е, да вам кажем! Вељко Пауновић коначно проговорио о репрезентацији Србије
Вечерње новости 16.10.2025
ПОСЛЕ шокантног пораза од Албаније у Лесковцу Драган Стојковић Пикси напустио је клупу репрезентације Србије и кренула је потрага за новим селектором. ФОТО: Профимедиа Прво име као наследник које се појавило било је Вељко… »
Милојевић: "Не знам колико ћу још бити тренер Звезде! Жеља ми је да будем селектор, да ли Србије или..."
Телеграф 16.10.2025
Тренер Црвене звезде, Владан Милојевић, отворио је душу у великом интервјуу за грчке медије, где је говорио о свом боравку у тој земљи пријатељствима, бившим и садашњим колегама, али и – можда први пут јавно – открио да сања… »
Вељко Пауновић проговорио о месту селектора Србије: Разумем зашто се то ради, али ми је непријатно!
Курир 16.10.2025
Након шокантног пораза од Албаније у Лесковцу Драган Стојковић Пикси напустио је клупу репрезентације Србије и кренула је потрага за новим селектором. Када је реч о кандидатима за наследника Пиксија, три имена експресно су се… »
Пауновић проговорио о месту селектора Србије: „Непријатно ми је“
Нова 16.10.2025
Вељко Пауновић, српски тренер, први пут се огласио о месту селектора Србије, за које се сматрало да је један од првих кандидата за преузимање. Пауновић је гостовао у подкасту листа „Марка“, а на питање о селекцији Србије и… »
Вељко Пауновић отворио душу о месту селектора Србије: "Разумем зашто се то ради, али ми је непријатно"
Телеграф 16.10.2025
Први пут откако је добио отказ у Овиједу, српски тренер Вељко Пауновић појавио се у медијима и говорио о севу што га ових дана прати, поготово о причи да ће бити селектор фудбалске репрезентације Србије! Пауновић је гостовао у… »
"Репрезентација Србије се поделила пред Мундијал": Максимовић први пут проговорио о болној теми
Мондо 16.10.2025
Фудбалска репрезентација Србије поново пролази кроз тежак период, пошто ћемо у новембру морати да навијамо за кикс Албаније, а упоредо са тим чекаћемо одлуку Фудбалског савеза Србије о новом селектору. Поражени смо од Албанаца у… »
Доктор Пикси и неуспела операција медицинског феномена
Велике приче 16.10.2025
Када је изборио Катар, Стојковић је престао да буде селектор и желео нешто више. Хтео је да мења српски фудбал. Набоље. Да кадрира, да скраћује лигу на 12 клубова, да поставља селекторе млађих категорија, доводи спонзоре… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана