Povezane vesti

"Time sam htela da mu poručim da mislim na njega" Anita Stanojlović ne može da zaboravi učesnika Elite, a onda raskrinkala…

"Time sam htela da mu poručim da mislim na njega" Anita Stanojlović ne može da zaboravi učesnika Elite, a onda raskrinkala…

Alo pre 1 dan
Brutalan sud Stanojlovićeve. Pobednica Elite 7, Anita Stanojlović, oglasila se i prokomentarisala glavne teme koje poslednjih dana uzburkavaju rijaliti. Posebno se osvrnula na sukobe između Jovane Tomić Matore i Anđela Rankovića, dajući svoj pogled na… »
"Time sam htela da mu poručim da mislim na njega": Anita iskreno o Filipu Đukiću - spomenula i Maju Marinković: "Sviđa joj se…

"Time sam htela da mu poručim da mislim na njega": Anita iskreno o Filipu Đukiću - spomenula i Maju Marinković: "Sviđa joj se…

Blic pre 1 dan
Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović oglasila se i prokomentarisala neke od glavnih tema koje poslednjih dana "tresu" rijaliti "Elita 9". Osvrnula se na svađe Jovane Tomić Matore i Anđela Rankovića. - Njih dvoje imaju sukob još od "Elite 7" koji mislim… »

Vesti dana »