Povezane vesti

Tresla se bela kuća: Miljana Kulić napala Draganu, optužila je da samo koristi Matoru: "Narod vidi da si teška folirantkinja"…

Tresla se bela kuća: Miljana Kulić napala Draganu, optužila je da samo koristi Matoru: "Narod vidi da si teška folirantkinja"…

Blic pre 1 dan
Miljana Kulić sinoć je nakon emisije "Nominacije" žestoko je zaratila sa Draganom Stojančević, te su pljuštale uvrede na sve strane. Naime, Kulićeva je udarila na njenu vezu sa Jovanom Tomić Matorom i napala je da je lažna u tom odnosu. - Narod vidi da… »
Gori bela kuća! Miljana Kulić napala Matorinu devojku, optužila je za fejk odnos, a onda dobila povratni udarac za pamćenje

Gori bela kuća! Miljana Kulić napala Matorinu devojku, optužila je za fejk odnos, a onda dobila povratni udarac za pamćenje

Kurir pre 1 dan
Miljana Kulić nakon emisije "Nominacije" žestoko je zaratila sa Draganom Stojančević. Kulićeva je udarila na njenu vezu sa Jovanom Tomić Matorom i napala je da je lažna u tom odnosu. - Ako odem odem, mene boli k*rac, a ja ne padam u depresiju kad me… »

Vesti dana »