Повезане вести
„Све док сам жив славићу Николино име”
Спортски журнал 05.11.2025
Новак одао почаст тениском оцу. Новак Ђоковић је одлучио да ода почаст Николи Пилићу, његовом тениском оцу, после прве победе у Грчкој. – Био је то веома емотиван тренутак – узевши у обзир шта је Ники значио мени и породици… »
"Понашање недостојно шампиона": Новак Ђоковић разбеснео Италијане
Мондо 05.11.2025
Најбољи тенисер у историји Новак Ђоковић наставља поход на 101. титулу у каријери против Нуна Боржеса у четвртак од 17 часова. Оно о чему се свакодневно расправља у тениској јавности је то да ли ће српски ас играти на Завршном… »
Шта ће му сада рећи Федерер? Вавринка без длаке на језику о томе ко је гоат! Свог Швајцарца је избацио из трке, а ево шта каже…
Курир 05.11.2025
Прослављени тенисер Станислас Вавринка и са 40 година на леђима одбија да спусти рекет. Троструки гренд слем шампион и даље ужива у такмичарском ритму, а ове недеље наступа на турниру у Атини, где би могао поново да укрсти… »
Какав обрт! Новак Ђоковић демантовао вест која је одушевила тениски свет
Вечерње новости 05.11.2025
Новак Ђоковић (38) званично је изборио пласман на Завршни мастерс у Торину, али још увек није донео одлуку да ли ће се тамо и појавити. ФОТО: Тањуг/АП/Анди Вонг Ипак, вест да ће сигурно наступити одјекнула је у светским медијима… »
Вавринка о ГОАТ питању: "За мене је све јасно..."
Спортске.нет 05.11.2025
Швајцарски тенисер Станислас Вавринка одбија да оде у пензију. Још увек је активан 40-годишњак, освајач три гренд слема, а ове недеље наступа на турниру у Атини. Тамо би могао да се сусретне са старим знанцем Новаком Ђоковићем… »
„Све док сам жив славићу његово име“: Због њега је Ђоковић заплакао на терену
Нова 05.11.2025
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, говорио је са много емоција о покојном Николи Пилићу, свом "тениском оцу". Ђоковић је победио Алехандра Табила резултатом 7:6(3), 6:1 у другој рунди турнира у Атини (серија 250), а након… »
Не зна ништа о овоме: Шири се лажна вест о Ђоковићу!
Хот спорт 05.11.2025
Ништа још није потврдио! Новак Ђоковић (38) званично је изборио пласман на Завршни мастерс у Торину, али још увек није донео одлуку да ли ће се тамо и појавити. Ипак, вест да ће сигурно наступити одјекнула је у светским медијима… »
Ђоковић негирао да је донео одлуку о наступу у Торину: "Не знам где је добио ту информацију"
Дневник 05.11.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић негирао је да је донео одлуку у вези са наступом на Завршном мастерсу у Торину. Ту информацију је претходно у јавност пласирао председник Тениског савеза Италије, Анђело Бинаги. Ђоковић је раније… »
Новак Ђоковић демантовао првог човека италијанског тениса: Не знам одакле је добио информацију
Еуроневс 05.11.2025
Новак Ђоковић дуго је остао у дружењу са навијачима и медијима после победе у другом колу турнира АТП серије 250 у Атини, у ком је коначно савладао свог дужника Алехандра Табила, најепре због кратког филма о Николи Пилићу, чију… »
Ђоковић: Не знам одакле им информација да ћу играти на Завршном мастерсу, још нисам одлучио
РТС 05.11.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић био је задовољан својом игром и атмосфером током меча против Алехандра Табила, а на конференцији за медије говорио је о могућем пензионисању, као и учешћу на Завршном мастерсу у Торину. Победио је… »
Вавринка: Јасно је да је Ђоковић ГОАТ
Спорт клуб 05.11.2025
Стен Вавринка, најуспешнији тенисер у историји који никада није био ни први ни други на свету, дао је свој допринос на тему – ко је највећи тенисер свих времена (ГОАТ). – Новак Ђоковић је освојио све, више него ико други. Све је… »
Новак побеснео због лажи о њему: Одбрусио због „вести дана“, са три реченице угасио гласине
Нова 05.11.2025
Новак Ђоковић је после победе над Алехандром Табилом на отварању турнира у Атини добио питање које већ неко време занима читав тенис. Ипак, вест дана како су је прозвали Италијани показала се као нетачна. Наиме, Анђело Бинаги… »
Новак демантовао да је већ одлучио да игра у Торину
Спорт клуб 05.11.2025
Вест да је Новак Ђоковић одлучио да игра на завршном Мастерсу у Торину, демантовао је он лично. – Не знам одакле је Анђело добио ову информацију, али није добио ни од мене ни од мог тима – осврнуо се на речи председника… »
Ко шири лажи о Новаку Ђоковићу? Морао је да реагује, чим је чуо одакле је стигла измишљена вест
Мондо 05.11.2025
Новак Ђоковић (38) је изборио пласман на Завршни Мастерс у Торину, налази се на списку учесника. Да ли ће тамо да игра? То још не зна ни он сам, није донео коначну одлуку. Али, ако питате неке друге људе, он ће тамо да се појави… »
Новак Ђоковић демантовао „вест дана“: „Не знам одакле је он добио ту информацију – од мене није“
Данас 04.11.2025
Новак Ђоковић ће играти на Завршном Мастерсу у Торину, истакао је председник Тениског савеза Италије Анђело Бинаги у понедељак и то је била вест дана у светском тенису. Сада је на конференцији за медије после победе у Атини над… »