Povezane vesti

Šta će mu sada reći Federer? Vavrinka bez dlake na jeziku o tome ko je goat! Svog Švajcarca je izbacio iz trke, a evo šta kaže…

Šta će mu sada reći Federer? Vavrinka bez dlake na jeziku o tome ko je goat! Svog Švajcarca je izbacio iz trke, a evo šta kaže…

Kurir pre 19 minuta
Proslavljeni teniser Stanislas Vavrinka i sa 40 godina na leđima odbija da spusti reket. Trostruki grend slem šampion i dalje uživa u takmičarskom ritmu, a ove nedelje nastupa na turniru u Atini, gde bi mogao ponovo da ukrsti rekete sa starim rivalom… »
Vavrinka o GOAT pitanju: "Za mene je sve jasno..."

Vavrinka o GOAT pitanju: "Za mene je sve jasno..."

Sportske.net pre 3 sata
Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka odbija da ode u penziju. Još uvek je aktivan 40-godišnjak, osvajač tri grend slema, a ove nedelje nastupa na turniru u Atini. Tamo bi mogao da se susretne sa starim znancem Novakom Đokovićem koji u glavnom gradu… »
„Sve dok sam živ slaviću njegovo ime“: Zbog njega je Đoković zaplakao na terenu

„Sve dok sam živ slaviću njegovo ime“: Zbog njega je Đoković zaplakao na terenu

Nova pre 4 sati
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, govorio je sa mnogo emocija o pokojnom Nikoli Piliću, svom "teniskom ocu". Đoković je pobedio Alehandra Tabila rezultatom 7:6(3), 6:1 u drugoj rundi turnira u Atini (serija 250), a nakon toga se rasplakao. Nikola… »
Kakav obrt! Novak Đoković demantovao ekskluzivnu vest

Kakav obrt! Novak Đoković demantovao ekskluzivnu vest

Večernje novosti pre 4 sati
Novak Đoković (38) zvanično je izborio plasman na Završni masters u Torinu, ali još uvek nije doneo odluku da li će se tamo i pojaviti. FOTO: Tanjug/AP/Andy Wong Ipak, vest da će sigurno nastupiti odjeknula je u svetskim medijima — nakon što je… »
Ne zna ništa o ovome: Širi se lažna vest o Đokoviću!

Ne zna ništa o ovome: Širi se lažna vest o Đokoviću!

Hot sport pre 5 sati
Ništa još nije potvrdio! Novak Đoković (38) zvanično je izborio plasman na Završni masters u Torinu, ali još uvek nije doneo odluku da li će se tamo i pojaviti. Ipak, vest da će sigurno nastupiti odjeknula je u svetskim medijima — nakon što je predsednik… »
Novak Đoković demantovao prvog čoveka italijanskog tenisa: Ne znam odakle je dobio informaciju

Novak Đoković demantovao prvog čoveka italijanskog tenisa: Ne znam odakle je dobio informaciju

Euronews pre 5 sati
Novak Đoković dugo je ostao u druženju sa navijačima i medijima posle pobede u drugom kolu turnira ATP serije 250 u Atini, u kom je konačno savladao svog dužnika Alehandra Tabila, najepre zbog kratkog filma o Nikoli Piliću, čiju je projekciju pratio u… »
Đoković negirao da je doneo odluku o nastupu u Torinu: "Ne znam gde je dobio tu informaciju"

Đoković negirao da je doneo odluku o nastupu u Torinu: "Ne znam gde je dobio tu informaciju"

Dnevnik pre 4 sati
Srpski teniser Novak Đoković negirao je da je doneo odluku u vezi sa nastupom na Završnom mastersu u Torinu. Tu informaciju je prethodno u javnost plasirao predsednik Teniskog saveza Italije, Anđelo Binagi. Đoković je ranije obezbedio plasman među… »
Đoković: Ne znam odakle im informacija da ću igrati na Završnom mastersu, još nisam odlučio

Đoković: Ne znam odakle im informacija da ću igrati na Završnom mastersu, još nisam odlučio

RTS pre 5 sati
Srpski teniser Novak Đoković bio je zadovoljan svojom igrom i atmosferom tokom meča protiv Alehandra Tabila, a na konferenciji za medije govorio je o mogućem penzionisanju, kao i učešću na Završnom mastersu u Torinu. Pobedio je Đoković prvi put u… »
Vavrinka: Jasno je da je Đoković GOAT

Vavrinka: Jasno je da je Đoković GOAT

Sport klub pre 6 sati
Sten Vavrinka, najuspešniji teniser u istoriji koji nikada nije bio ni prvi ni drugi na svetu, dao je svoj doprinos na temu – ko je najveći teniser svih vremena (GOAT). – Novak Đoković je osvojio sve, više nego iko drugi. Sve je osvojio, svake godine… »
Novak pobesneo zbog laži o njemu: Odbrusio zbog „vesti dana“, sa tri rečenice ugasio glasine

Novak pobesneo zbog laži o njemu: Odbrusio zbog „vesti dana“, sa tri rečenice ugasio glasine

Nova pre 7 sati
Novak Đoković je posle pobede nad Alehandrom Tabilom na otvaranju turnira u Atini dobio pitanje koje već neko vreme zanima čitav tenis. Ipak, vest dana kako su je prozvali Italijani pokazala se kao netačna. Naime, Anđelo Binagi koji je od 2001. godine… »
Ko širi laži o Novaku Đokoviću? Morao je da reaguje, čim je čuo odakle je stigla izmišljena vest

Ko širi laži o Novaku Đokoviću? Morao je da reaguje, čim je čuo odakle je stigla izmišljena vest

Mondo pre 7 sati
Novak Đoković (38) je izborio plasman na Završni Masters u Torinu, nalazi se na spisku učesnika. Da li će tamo da igra? To još ne zna ni on sam, nije doneo konačnu odluku. Ali, ako pitate neke druge ljude, on će tamo da se pojavi sigurno. Tačnije, to su… »
Novak demantovao da je već odlučio da igra u Torinu

Novak demantovao da je već odlučio da igra u Torinu

Sport klub pre 6 sati
Vest da je Novak Đoković odlučio da igra na završnom Mastersu u Torinu, demantovao je on lično. – Ne znam odakle je Anđelo dobio ovu informaciju, ali nije dobio ni od mene ni od mog tima – osvrnuo se na reči predsednika Italijanske teniske federacije… »
Novak Đoković demantovao „vest dana“: „Ne znam odakle je on dobio tu informaciju – od mene nije“

Novak Đoković demantovao „vest dana“: „Ne znam odakle je on dobio tu informaciju – od mene nije“

Danas pre 14 sati
Novak Đoković će igrati na Završnom Mastersu u Torinu, istakao je predsednik Teniskog saveza Italije Anđelo Binagi u ponedeljak i to je bila vest dana u svetskom tenisu. Sada je na konferenciji za medije posle pobede u Atini nad Alehandrom Tabiljom Novak… »

Vesti dana »