Povezane vesti

Novak požurio da bi gledao Partizan: Morao sam da ostanem fokusiran i smiren

Novak požurio da bi gledao Partizan: Morao sam da ostanem fokusiran i smiren

Sportski žurnal pre 24 minuta
Đoković sutra igra za 101. titulu u karijeri. Novak Đoković je u Atini izborio 144. ATP finale. U polufinalu je pobedio Nemca Janika Hanfmana 6:3, 6:4. Meč je trajao sat i 18 minuta, jer je srpski as imao poseban motiv da završi obaveze u areni što pre… »
Đoković u Atini izborio 144. Atp finale

Đoković u Atini izborio 144. Atp finale

Sportski žurnal pre 24 minuta
Novak u polufinalu pobedio Nemca Janika Hanfmana - 6:3, 6:4. Novak Đoković je u polufinalu turnira u Atini pobedio Nemca Janika Hanfmana 6:3, 6:4 za 80 minuta igre. Ovo je bio njihov treći duel i treća Novakova pobeda. Đoković je izborio 144. ATP finale… »
FOTO Pogledajte susret Atamana i Đokovića u Atini

FOTO Pogledajte susret Atamana i Đokovića u Atini

Nova pre 14 minuta
Novak Đoković i Ergin Ataman imali su zanimljiv susret posle meča srpskog tenisera u Atini. Novak je savladao Janika Hanfmana sa 6:3, 6:4 u polufinalu ATP turnira u Atini, a u svlačionici OAKA arene sačekao ga je Ataman. Trener košarkaša Panatinaikosa… »
Poznato kad se Novak bori za 101. trofej u karijeri

Vesti online pre 44 minuta
Novak Đoković će se u subotu u Atini boriti za 101. trofej u karijeri, a poznato je i kada će na teren “OAKA” dvorane. Finalni meč turnira serije 250 neće početi pre 16 časova, a Noletu će rival biti pobednik duela Lorenco Muzeti – Sebastijan Korda… »
Siner i alkaraz moraju da nas poštuju, više me renking ne zanima: Novak prešao igricu, sad ide da navija za Paritzan!

Siner i alkaraz moraju da nas poštuju, više me renking ne zanima: Novak prešao igricu, sad ide da navija za Paritzan!

Hot sport pre 44 minuta
Evo šta je imao da poruči! Novak Đoković obezbedio je plasman u finale turnia u Atini, čime će njegova debitantska nedelja na grčkom tlu kulminirati borbom za trofej. Srbin je u polufinalu savladao nemačkog kvalifikanta Janika Hanfmana sa 6:3, 6:4, uz… »
Đoković posle nove pobede u Atini: Mora da postoji poštovanje prema nama

Đoković posle nove pobede u Atini: Mora da postoji poštovanje prema nama

Sputnik pre 1 sat
Plasirao se Novak Đoković u Atini u treće finale ove sezone, a posle pobede protiv Janika Hanfmana imao je razloga za zadovoljstvo. Tom prilikom govorio je o samom meču, turniru, ali i tome kako zbog Janika Sinera i Karlosa Alkarasa ne bi trebalo da se… »
Đoković: Federer, Nadal, Mari i ja smo podigli tenis na viši nivo

Đoković: Federer, Nadal, Mari i ja smo podigli tenis na viši nivo

Sport klub pre 44 minuta
Novak Đoković se posle meča sa Hanfmanom zadržao na konferenciji za medije. Raspoloženi Srbin je odgovarao na veliki broj pitanja, a prvo se osvrnuo na sam meč polufinala. „Veoma sam zadovoljan kako sam igrao. Posebno u drugom setu, kada sam odmah posle… »
Ataman pozdravio Đokovića: „Najveći u istoriji u domu šampiona“

Ataman pozdravio Đokovića: „Najveći u istoriji u domu šampiona“

Sport klub pre 54 minuta
Novak Đoković je zvezda broj jedan u Atini, prati se svaki njegov korak, a srpski teniser je građane grčke prestonice "počastio" plasmanom u finale ATP turnira, pobedivši Janika Hanfmana u petak. Osim što igra tenis, Novak je redovan na evroligaškim… »
Zbog jedne Novakove reči na grčkom publika poludela: Zbog ovoga će cela Atina navijati za njega

Zbog jedne Novakove reči na grčkom publika poludela: Zbog ovoga će cela Atina navijati za njega

Mondo pre 54 minuta
"Kalispera, Kalispera Atina, hvala", rekao je sa osmehom na licu Novak Đoković nakon pobede nad Janikom Hanfmanom u polufinalu turnira u Atini. Sjajno je reagovala na njega grčka publika i nakon što su sa oduševljenjem pozdravili Novakov grčki javno im… »
Poznato kada Đoković igra finale u Atini

Poznato kada Đoković igra finale u Atini

Nova pre 1 sat
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, igraće u finalu turnira u Atini (serija 250) u subotu ne pre 16 časova. Protivnik će mu biti bolji iz polufinalnog okršaja između Sebastijana Korde i Lorenca Musetija. U polufinalu je Đoković bio bolji od Janika… »
Poznato kad Novak igra finale u Atini: Bori se za 101. titulu u idealnom terminu

Poznato kad Novak igra finale u Atini: Bori se za 101. titulu u idealnom terminu

Mondo pre 59 minuta
Novak Đoković će u subotu u Atini imati priliku da se bori za 101. trofej u karijeri, a poznat je i termin njegovog izlaska na teren u dvorani "OAKA". Najbolji svih vremena pred grčku publiku neće izaći pre 16 sati. Finalni duel turnira iz serije 250 na… »
"Pokažite malo poštovanja, zaboravili ste na nas": Đoković održao lekciju novinaru kada je čuo pitanje

"Pokažite malo poštovanja, zaboravili ste na nas": Đoković održao lekciju novinaru kada je čuo pitanje

Mondo pre 55 minuta
Novak Đoković prošao je u finale turnira u Atini i uskoro će se pojaviti na konferenciji za medije. Savladao je Janika Hanfmana i čeka boljeg iz meča Lorenca Musetija i Sebastijana Korde koji tek treba da odigraju svoj meč. Novinar je po malo nespretno… »
Đoković se ekspresno "uozbiljio" - za finale Atine!

Đoković se ekspresno "uozbiljio" - za finale Atine!

B92 pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Atini, ukupno 144. na Turu. Đoković je i u trećem međusobnom duelu bio bolji od 117. igrača planete Janika Hanfmana – 6:3, 6:4. Novak će se za 101. trofej boriti u subotu od 16.00, a rival će mu… »
Đoković: "Mene to više ne zanima - pokažite malo poštovanja"

Đoković: "Mene to više ne zanima - pokažite malo poštovanja"

B92 pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković sumirao je utiske posle plasmana u finala turnira u Atini. Đoković je i u trećem međusobnom duelu bio bolji od 117. igrača planete Janika Hanfmana – 6:3, 6:4. "Odličan meč kada je trebalo. Bio sam agresivan, napadao kada je… »
Đoković preko Hanfmana stigao do finala

Đoković preko Hanfmana stigao do finala

Politika pre 50 minuta
Plasirao se u svoje treće finale ove godine, a čak 144. na ATP turu. Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Atini posle pobede nad Nemcem Janikom Hanfmanom rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:4. Đoković se plasirao u svoje treće… »
Ergin Ataman i Novak "razmenili dresove", mnogima se neće svideti poruka Đokovića za Turčina

Ergin Ataman i Novak "razmenili dresove", mnogima se neće svideti poruka Đokovića za Turčina

Telegraf pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale ATP turnira u Atini pošto je pobedio Nemca Janika Hanfmana rezultatom 2:0, a posle meča, pojavila se i zanimljiva fotografija sa trenerom Panatinaikosa Erginom Atamanom. Naime, trofejni trener postavio je… »
Premijer Grčke gledao Novaka Đokovića

Premijer Grčke gledao Novaka Đokovića

Telegraf pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković nije se dugo zadržao na terenu, za manje od osamdeset minuta je u polufinalu Atine porazio Janika Hanfmana 6:3, 6:4 i plasirao se u borbu za pehar na turniru iz kategorije 250. Nole je odigrao duel bez greške, većim delom… »
Novak Đoković se plasirao u finale turnira u Atini

Novak Đoković se plasirao u finale turnira u Atini

Nedeljnik pre 2 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u finale turnira u Atini, pošto je posle dva seta pobedio Nemca Janika Hanfmana 6:3, 6:4. Srpski teniser je pobedio 117. igrača na ATP listi posle sat i 20 minuta. Đoković je tri puta oduzeo servis… »
Novak Đoković u još jednom ATP finalu, nadohvat nove titule: Grčka veoma prija Srbinu

Novak Đoković u još jednom ATP finalu, nadohvat nove titule: Grčka veoma prija Srbinu

Euronews pre 2 sata
Novak Đoković otišao je na atinski turnir sa namerom da iz glavnog grada Grčke ponese 101. profesionalnu titulu u karijeri i na lepom je putu da taj cilj štiklira, jer ga posle večerašnje pobede protiv Janika Hanfmana samo još jedan meč i rival -… »
Đoković u finalu Atine: Novakova dominacija, Nemac nije imao šanse

Đoković u finalu Atine: Novakova dominacija, Nemac nije imao šanse

Nova pre 2 sata
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, pobedio je Janika Hanfmana sa 2:0 (6:3, 6:4) u polufinalu ATP turnira u Atini. Novak će sada igrati finale u 23. različitoj državi i zaista još jedan nestvaran podatak u njegovoj karijeri. Ujedno, ovo je 144. finale… »
Prve reči Novaka: Oglasio se Đoković nakon plasmana u finale!

Prve reči Novaka: Oglasio se Đoković nakon plasmana u finale!

Kurir pre 2 sata
Novak Đoković se plasirao u finale turnira u Atini pobedom u polufinalu nad Janikom Hanmfanom u dva seta - 6:3, 6:4. Posle meča Đoković je rekao: - Kalispera. Sagapo - rekao je Novak na grčkom, pa se onda na engleskom osvrnuo na meč: - Hvala vama na… »
Novak pregazio Nemca i ušetao se u finale: Grci videli ko je teniski Zevs, najveći i glavni

Novak pregazio Nemca i ušetao se u finale: Grci videli ko je teniski Zevs, najveći i glavni

Mondo pre 2 sata
Novak Đoković se plasirao u finale ATP 250 turnira u Atini. Savladao je Janika Hanfmana 6:3; 6:4 i sada će u finalu u nedelju sačekati pobednika duela između Sebastijana Korde i Lorenca Musetija. U prvom setu je sve išlo po plani za Novaka, nakon… »
Đoković na grčkom poslao reči ljubavi: Možda jedan od najboljih terena na kojima sam igrao

Đoković na grčkom poslao reči ljubavi: Možda jedan od najboljih terena na kojima sam igrao

Dnevnik pre 2 sata
Srpski teniser Novak Đoković obratio se sa terena u Atini posle plasmana u finale turnira iz serije 250. Đoković je savladao Janika Hanfmana rezultatom 2:0 (6:3, 6:4) u setovima. "Kalispera. Sagapo", rekao je Novak na grčkom, pa se onda na engleskom… »
Novak ponovo na grčkom oduševio navijače, pa poručio: „Možda jedan od najboljih…“

Novak ponovo na grčkom oduševio navijače, pa poručio: „Možda jedan od najboljih…“

Nova pre 2 sata
Još jednom je Novak Đoković pričao na grčkom jeziku nakon što je ostvario pobedu na ATP turniru u Atini. Đoković je pobedo Janika Hanfmana sa 6.3, 6:4 i plasirao se u finale turnira u Grčkoj. Evo šta je na grčkom poručio Novak odmah nakon završetka… »
Đoković posle plasmana u finale poručio Grcima: "Volim vas!"

Đoković posle plasmana u finale poručio Grcima: "Volim vas!"

Sportske.net pre 1 sat
Peti teniser sveta Novak Đoković plasirao se danas u finale turnira u Atini, pošto je posle dva seta pobedio Nemca Janika Hanfmana 6:3, 6:4. U finalu, Đoković će igrati protiv boljeg iz duela Italijana Lorenca Muzetija i Amerikanca Sebastijana Korde, a… »
Bili Beron očitao lekciju Erginu Atamanu: "Tipično, bacio je svog igrača pod voz"

Bili Beron očitao lekciju Erginu Atamanu: "Tipično, bacio je svog igrača pod voz"

Mondo pre 1 sat
Bili Beron se oglasio povodom nedavnih izjava Ergina Atamana. Selektor Turske i trener Panatinaikosa javno je kritikovao svog beka Ti Džeja Šortsa zbog slabih igara od dolaska u Atinu. Stao je na stranu igrača ovoga puta Beron. "Tipičan evropski potez… »

Sport klub pre 1 sat
Novak Đoković će se u subotu u Atini borti za 101. trofej u sezoni, a poznato je i kada će na teren "OAKA" dvorane. Finalni meč turnira serije 250 neće početi pre 16 časova, a Noletu će rival biti pobednik duela Lorenco Muzeti – Sebastijan Korda. Program… »
Đoković se sreo sa Atamanom i poklonio mu majicu: "Za super trenera" FOTO

Đoković se sreo sa Atamanom i poklonio mu majicu: "Za super trenera" FOTO

B92 pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković susreo se sa Erginom Atamanom u "OAKA" dvorani. Upravo se tu igra teniski turnir iz serije 250, na kom je Novak obezbedio plasman u finale. Đoković je u polufinalu savladao Janika Hanfmana rezultatom 6:3, 6:4, a taj duel sa… »
Novak Đoković potvrdio: Plasirao se u finale Atine, odmah posle meča "zapucao" na meč Olimpijakos - Partizan!

Novak Đoković potvrdio: Plasirao se u finale Atine, odmah posle meča "zapucao" na meč Olimpijakos - Partizan!

Telegraf pre 1 sat
Najbolji teniser današnjice, Novak Đoković pobedio je danas u polufinalu ATP Atine nemačkog rivala Janika Hanfmana i tako se domogao mesta u finalu gde ga čeka pobednik duela Sebastijan Korda - Lorenco Museti. Srpski teniser je na samom početku… »
Đoković u finalu turnira u Atini

Đoković u finalu turnira u Atini

Radio 021 pre 2 sata
Peti teniser sveta Novak Đoković plasirao se danas u finale turnira u Atini, pošto je posle dva seta pobedio Nemca Janika Hanfmana 6:3, 6:4. Srpski teniser je pobedio 117. igrača na ATP listi posle sat i 20 minuta. Đoković je tri puta oduzeo servis… »
Grujić, Ataman i Šorts ispratili Novaka u finale Atine, na vidiku 101. trofej!

Grujić, Ataman i Šorts ispratili Novaka u finale Atine, na vidiku 101. trofej!

Sportske.net pre 2 sata
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u finale ATP turnira u Atini pošto je u grčkoj prestonici savladai Nemca Janika Hanfmana sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4). U meču koji je trajao sat i 20 minuta, Đoković je drugi put u mesec dana slavio protiv… »
Novak Đoković u finalu turnira u Atini

Novak Đoković u finalu turnira u Atini

Danas pre 2 sata
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Atini. On je u polufinalu turnira iz serije 250 pobedio Nemca Janika Hanfmana sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4). Meč je trajao 80 minuta, a srpski teniser se plasirao u treće finale ove godine. Prvi… »
Novak je u finalu Atine – još korak do titule

Novak je u finalu Atine – još korak do titule

Sputnik pre 2 sata
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, plasirao se u finale turnira 250 serije u Atini pobedom protiv Nemca Janika Hanfmana rezultatom 6:3, 6:4. Žurilo se Novaku Đokoviću da završi posao u polufinalu Atine jer je želeo da stigne na susret… »
Sjajni Đoković u finalu Atine

Sjajni Đoković u finalu Atine

Vesti online pre 2 sata
Novak Đoković se plasirao u svoje 144. finale u karijeri i u subotu će u Atini igrati za svoju 101. titulu. U polufinalu je u dva seta savladao Nemca Janika Hanfmana 6:3, 6:4 i u odlučujućem meču odmeriće snage sa boljim iz duela Muzeti – Korda. Najbolji… »
Olimp dobija novo božanstvo: Srbin ide ka 101. tituli!

Olimp dobija novo božanstvo: Srbin ide ka 101. tituli!

Hot sport pre 2 sata
Novo finale za Srbina! Novak Đoković obezbedio je plasman u finale turnia u Atini, čime će njegova debitantska nedelja na grčkom tlu kulminirati borbom za trofej. Srbin je u polufinalu savladao nemačkog kvalifikanta Janika Hanfmana sa 6:3, 6:4, uz… »
Reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Zvezde gledao Novaka u Atini VIDEO

Reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Zvezde gledao Novaka u Atini VIDEO

Nova pre 2 sata
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, imao je podršku srpskog fudbalera, Marka Grujića, na tribinama na turniru u Atini (serija 250). Đoković je pobedio Janika Hanfmana sa 6:3, 6:4 u polufinalu turnira u Atini a uživo ga je gledao Marko Grujić. Ukoliko… »
Đoković: Igram najbolji tenis od starta turnira u Atini, dođite na finale da "oborimo" dvoranu

Đoković: Igram najbolji tenis od starta turnira u Atini, dođite na finale da "oborimo" dvoranu

RTS pre 2 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković posle plasmana u finale ATP turnira u Atini izjavio je da je protiv Hanfmana odigrao najbolji meč od starta turnira i pozvao je publiku da u istom broju dođe i bodri ga u finalu. Đoković je se pobedom nad Janikom… »
Novak: Atina je jedno od tri najlepša mesta na kojima sam igrao

Novak: Atina je jedno od tri najlepša mesta na kojima sam igrao

Sport klub pre 2 sata
Blistao je Novak Đoković posle pobede protiv Janika Hanfmana. Srbin je odigrao najbolji meč od početka turnira u Atini. Prvo se zahvalio ljudima koji su došli u OAKA Arenu. „Volim vas, hvala na podršci. Sjajno se osećam u ovoj dvorani. Ovo mi je jedno od… »
Još korak do 101. Trofeja Đoković pobedio za finale Atine!

Još korak do 101. Trofeja Đoković pobedio za finale Atine!

Dnevnik pre 2 sata
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale ATP 250 turnira u Atini. On je je i u trećem međusobnom duelu bio bolji od 117. igrača planete Janika Hanfmana sa 2:0 (6:3, 6:4) u setovima. Novak će se za trofej boriti u subotu, a rival će mu biti bolji… »
Đoković "progovorio" grčki: "Pokazao sam ozbiljan nivo tenisa"

Đoković "progovorio" grčki: "Pokazao sam ozbiljan nivo tenisa"

B92 pre 2 sata
Srpski teniser Novak Đoković obratio se sa terena u Atini posle plasmana u finale turnira iz serije 250. Đoković je savladao Janika Hanfmana rezultatom 6:3, 6:4. "Kalispera. Sagapo", rekao je Novak na grčkom, pa se onda na engleskom osvrnuo na meč… »
"Jedan od najboljih terena na kojima sam igrao!" Novak Đoković nakon plasmana u finale turnira u Atini

"Jedan od najboljih terena na kojima sam igrao!" Novak Đoković nakon plasmana u finale turnira u Atini

Večernje novosti pre 2 sata
NOVAK Đoković nastavio je da sa pobedama u Atini. On se plasirao u finale nakon što je savladao Janika Hanfmana sa 6:3, 6:4. FOTO: Tanjug/AP "Kalispera. Sagapo", rekao je Novak na grčkom, pa se onda na engleskom osvrnuo na meč. "Hvala vama na podršci… »
Evo kada Novak Đoković igra za 101. titulu u karijeri u finalu Atine, sve je poznato!

Evo kada Novak Đoković igra za 101. titulu u karijeri u finalu Atine, sve je poznato!

Telegraf pre 2 sata
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u svoje treće finale u kalendarskoj godini, pošto je u Atini sa pola snage porazio Janika Hanfmana iz Nemačke sa 2-0, po sezovima 6:3, 6:4. Rival je imao priliku u drugom setu. Uskoro opširnije... U borbi za drugi… »
Novak Đoković ušao u finale, pa stao pred Grke, prve reči oduševile Atinu: "Ovo je najbolji..."

Novak Đoković ušao u finale, pa stao pred Grke, prve reči oduševile Atinu: "Ovo je najbolji..."

Telegraf pre 2 sata
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković savladao je sa 2:0 Janika Hanfmana i plasirao se u veliko finale ATP turnira u Atini, svoje 144. finale u karijeri. Posle meča, Novak je izneo svoje utiske. - Dobro veče, Atino, volim vas – rekao je Novak… »
Brojni poznati sportisti prate polufinalni meč Novaka Đokovića na turniru u Atini

Brojni poznati sportisti prate polufinalni meč Novaka Đokovića na turniru u Atini

Danas pre 3 sata
Novak Đoković igra protiv Nemca Janika Hafmana u polufinalu turnira u Atini, a posle nešto više od pola sata igre vodi sa 1:0 u setovima (6:3). U publici je primećeno mnogo sportskih lica. Među njima su svakako fudbaleri AEK-a iz Atine Marko Grujić i… »
Đoković: Navijaću za Partizan protiv Olimpijakosa

Đoković: Navijaću za Partizan protiv Olimpijakosa

RTS pre 6 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je grčkim medijima u Atini da će večeras navijati za košarkaše Partizana protiv Olimpijakosa. Novak Đoković će od 16.00 časova igrati protiv Nemca Janika Hanfmana u polufinalu ATP turnira u Atini, gde se… »
Đoković: Navijaću za Partizan u Pireju

Đoković: Navijaću za Partizan u Pireju

Vesti online pre 6 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rekao je da će u utakmici Evrolige između Olimpijakosa i Partizana u Pireju navijati za beogradske crno-bele. Đoković će u petak od 16.00 igrati polufinalni meč turnira u Atini protiv Janika Hanfmana, a… »
Novakova poruka iz Atine: ''Svi smo uzbuđeni jer Partizan dolazi, biće to veliki meč''

Novakova poruka iz Atine: ''Svi smo uzbuđeni jer Partizan dolazi, biće to veliki meč''

Sportske.net pre 7 sati
Novak Đoković će danas od 16 časova voditi borbu za plasman u finale turnira u Atini protiv Nemca Hanfmana, a posle jučerašnjeg trijumfa nad Nunom Boržešom novinari u Grčkoj su ga pitali hoće li doći na košarkašku utakmicu između Olimpijakosa i Partizana… »
„Ostavite me na miru“: Đokovića ozbiljno iznervirali ovim pitanjem!

„Ostavite me na miru“: Đokovića ozbiljno iznervirali ovim pitanjem!

Hot sport pre 9 sati
Još planira da se bori! Novak Đoković još jednom je odlučno odbacio spekulacije o penziji, koje ga prate već godinama. Iako se u poslednje vreme više govori o njegovom kraju karijere nego o novim uspesima, srpski šampion jasno je stavio do znanja da o… »
Ostavite me na miru – Đoković odsečno na pitanje o penziji: Nema odbrojavanja

Ostavite me na miru – Đoković odsečno na pitanje o penziji: Nema odbrojavanja

Dnevnik pre 8 sati
Jedna od tema u vezi sa karijerom Novaka Đokovića jeste kada će je završiti. O penzionisanju najboljeg tenisera sveta, sa osvojena 24 grend slema, pišu mediji širom sveta nagađajući kada će Srbin ostaviti reket. Srpski as konstantno mora da odgovara na… »
"Ostavite me na miru"! Novak Đoković zagrmeo kao nikad do sada

"Ostavite me na miru"! Novak Đoković zagrmeo kao nikad do sada

Večernje novosti pre 9 sati
Novak Đoković, srpski teniser, u petak od 16 sati u Atini igra meč polufinala turnira iz serije 250 protiv Janika Hanfmana. FOTO: Tanjug/AP Biće to prvi polufinalni meč u petak, a prenos je obezbeđen na kanalu Arena tenis. Međutim ono o čemu se mnogo… »
Novak Đoković: Navijaću za Partizan

Novak Đoković: Navijaću za Partizan

Politika pre 8 sati
Đoković će u petak od 16.00 igrati polufinalni meč turnira u Atini protiv Janika Hanfmana. Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, ima veliku želju da uživo odgleda utakmicu košarkaške Evrolige između Olimpijakosa i Partizana u Pireju – i da navija… »
Đoković: "Ostavite me na miru!"

Đoković: "Ostavite me na miru!"

B92 pre 11 sati
Srpski teniser Novak Đoković ponovo je negativno odgovorio na navode da razmišlja o penziji. U poslednjih nekoliko godina utisak je da se više priča o Đokovićevoj penziji nego o ičemu drugom. Srpski as konstantno mora da odgovara na pitanja o tome kada… »
Filip Jović već pokazao Amerikancima šta zna, mladi srpski košarkaš stao na poen do dabl-dabla u drugom meču!

Filip Jović već pokazao Amerikancima šta zna, mladi srpski košarkaš stao na poen do dabl-dabla u drugom meču!

Telegraf pre 15 sati
Mladi srpski košarkaš, Filip Jović odigrao je ove noći sjajan meč za Oburn Tajgerse u NCAA i već na drugom zvaničnom duelu u njihovom dresu uspeo je da zabeleži vrlo impresivne brojke, pošto mu je samo jedan poen falio za dabl-dabl učinak. Prošlosezonski… »

Vesti dana »