Повезане вести

Панорама "премонтирала" Трампов говор – руководство Би-Би-Сија поднело оставке

Панорама "премонтирала" Трампов говор – руководство Би-Би-Сија поднело оставке

РТС пре 26 дана
Генерални директор Би-Би-Сија Тим Дејви и извршна директорка Би-Би-Си њуза Дебора Турнес поднели су оставке након критика да је документарни програм "Панорама“ обмануо гледаоце монтажом говора америчког председника Доналда… »
Скандал у Енглеској због монтирања трамповог говора! Директор ББЦ и уредница поднели оставке јер је председник САД лажно…

Скандал у Енглеској због монтирања трамповог говора! Директор ББЦ и уредница поднели оставке јер је председник САД лажно…

Курир пре 25 дана
Генерални директор британске телевизијске мреже ББЦ Тим Дејви и уредница информативног програма поднец́е оставке после контроверзне монтаже говора америчког председника Доналда Трампа Трумп. "Ово је тужан дан за ББЦ. Тим (Дејви)… »
Шта је монтирао ББЦ у документарцу: Два дела из Трамповог говора спојена у једну реченицу

Шта је монтирао ББЦ у документарцу: Два дела из Трамповог говора спојена у једну реченицу

Н1 Инфо пре 25 дана
Генерални директор ББЦ Тим Дејви и извршна директорка вести Дебора Тернес данас су поднели оставке због тога што је у емисији јавног сервиса "Панорама" злонамерно монтиран један говор америчког председника Доналда Трампа, чиме је… »
Трамп слави одлазак врха ББЦ: "Ово су веома непоштени људи"

Трамп слави одлазак врха ББЦ: "Ово су веома непоштени људи"

Телеграф пре 25 дана
Доналд Трамп је био одушевљен када је Тим Дејви поднео оставку у ББЦ, тврдећи да је та организација изменила "мој веома добар (савршени) говор" у којем је позивао своје присталице да протестују против резултата избора 2020… »
Шта је ББЦ монтирао у Трамповом говору и због чега су челни људи поднели оставке

Шта је ББЦ монтирао у Трамповом говору и због чега су челни људи поднели оставке

Нова пре 25 дана
Генерални директор Би-Би-Сија Тим Дејви и извршна директорка вести Дебора Тернес данас су поднели оставке због тога што је у емисији јавног сервиса "Панорама" злонамерно монтиран један говор америчког председника Доналда Трампа… »
Генерални директор и извршна директорка ББЦ-ја поднели оставке након спорне монтаже Трампа у документарцу

Генерални директор и извршна директорка ББЦ-ја поднели оставке након спорне монтаже Трампа у документарцу

Нова пре 25 дана
Генерални директор ББЦ Тим Дејви и извршна директорка вести Дебора Тернес поднели су оставке након критика да је документарац британског јавног сервиса "Панорама“ обмануо гледаоце монтажом говора америчког председника Доналда… »
Пљуште оставке у јавном сервису Документарац о Трампу изазвао сукобе, САД лете главе

Пљуште оставке у јавном сервису Документарац о Трампу изазвао сукобе, САД лете главе

Дневник пре 25 дана
Генерални директор ББЦ-а Тим Дејви и извршна директорка ББЦ Њуза Дебора Тернс поднели су оставке након критика да је документарни филм ББЦ Панораме довео гледаоце у заблуду монтирањем говора председника Сједињених Америчких… »
Трамп оптужио ББЦ за лажне вести и непоштење: Генерални директор и извршна директорка поднели оставке

Трамп оптужио ББЦ за лажне вести и непоштење: Генерални директор и извршна директорка поднели оставке

Еуроневс пре 25 дана
Генерални директор ББЦ-ја Тим Дејви и извршна директорка вести Дебора Тернес поднели су данас оставке након критика да је документарни програм "Панорама" довео гледаоце у заблуду монтажом и манипулацијом говора америчког… »
Генерални директор Би-Би-Си-ја поднео оставку због документарца о Трампу

Генерални директор Би-Би-Си-ја поднео оставку због документарца о Трампу

Политика пре 25 дана
Генерални директор Би-Би-Сија Тим Дејви и извршна директорка вести Дебора Тернес поднели су оставке након критика да је документарац Би-Би-Сија „Панорама“ обмануо гледаоце. Генерални директор Би-Би-Си-ја Тим Дејви и извршна… »
Генерални директор ББЦ-ија подноси оставку после спорне монтаже Трамповог говора

Генерални директор ББЦ-ија подноси оставку после спорне монтаже Трамповог говора

Недељник пре 25 дана
Генерални директор британске телевизијске мреже Би-Би-Си (ББЦ) Тим Дејви и уредница информативног програма поднец́е оставке после контроверзне монтаже говора америчког председника Доналда Трампа, пренео је вечерас ББЦ. „Ово је… »
Генерални директор и извршна директорка ББЦ-ја поднели оставке: Након спорне монтаже Трампа у документарцу

Генерални директор и извршна директорка ББЦ-ја поднели оставке: Након спорне монтаже Трампа у документарцу

Н1 Инфо пре 25 дана
Генерални директор ББЦ Тим Дејви и извршна директорка вести Дебора Тернес поднели су оставке након критика да је документарац британског јавног сервиса "Панорама“ обмануо гледаоце монтажом говора америчког председника Доналда… »
Генерални директор ББЦ-ја и уредница ББЦ Њуза поднели оставке због монтаже Трамповог говора

Генерални директор ББЦ-ја и уредница ББЦ Њуза поднели оставке због монтаже Трамповог говора

Радио 021 пре 25 дана
ББЦ Тим Дејви, генерални директор ББЦ-ја и Дебора Турнс, извршна директорка ББЦ Њуза поднели су оставке због монтаже говора америчког председника Доналда Трампа. ББЦ се нашао у средишту пажње пошто је дневник Дејли телеграф… »

НИН пре 25 дана
Тим Дејви, генерални директор ББЦ-ја и Дебора Тарнес, извршна директорка ББЦ Њуза поднели су оставке због монтаже говора америчког председника Доналда Трампа. ББЦ се нашао у средишту пажње пошто је дневник Дејли телеграф… »
Скандал у ББЦ! Директор и главна уредница дали оставке због Доналда Трампа

Скандал у ББЦ! Директор и главна уредница дали оставке због Доналда Трампа

Ало пре 25 дана
Генерални директор ББЦ-ја Тим Дејви и извршна директорка вести Дебора Тернес поднели су данас оставке након критика да је документарни програм "Панорама" довео гледаоце у заблуду монтажом и манипулацијом говора америчког… »
Врх ББЦ поднео оставке због документарца о Трампу!

Врх ББЦ поднео оставке због документарца о Трампу!

Телеграф пре 25 дана
Оптужбе за пристрасност због документарца. Генерални директор Тим Дејви и извршна директорка ББЦ Невс Дебора Тернс поднели су оставке након критика да је документарни филм ББЦ Панораме довео гледаоце у заблуду монтирањем говора… »

Јужне вести пре 25 дана
ББЦ Тим Дејви, генерални директор ББЦ-ја и Дебора Турнс, извршна директорка ББЦ Њуза поднели су оставке због монтаже говора америчког председника Доналда Трампа. ББЦ се нашао у средишту пажње пошто је дневник Дејли телеграф… »

Вести дана »