Povezane vesti

Autoprevoznik Jaćimović počeo štrajk glađu u Novom Sadu

Autoprevoznik Jaćimović počeo štrajk glađu u Novom Sadu

RTS 10.11.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović počeo je štrajk glađu ispred zgrade Vlade Vojvodine, a u tome mu se pridružio i njegov šesnaestogodišnji sin. Jaćimović kaže da štrajkuje jer mu je policija "oduzela sve autobuse zbog njegove podrške građanima i studentima… »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu: "Nemam više drugog izbora"

Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu: "Nemam više drugog izbora"

NIN 10.11.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović, koji besplatno prevozi studente na proteste širom Srbije i zbog toga trpi kazne, danas je započeo štrajk glađu kod Banovine u Novom Sadu, zajedno sa svojim šesnaestogodišnjim sinom. Prevoznik kaže da ima dva zahteva - da… »
„Kazne neću platiti“: Autoprevoznik Jaćimović započeo štrajk glađu

„Kazne neću platiti“: Autoprevoznik Jaćimović započeo štrajk glađu

Danas 10.11.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo je štrajk glađu, a u tome će mu se priključiti i njegov sin. Kako je ranije najavio, na ovaj potez odlučio se jer mu je policija oduzela autobuse, a razlog za to, tvrdi on, je njegova podrška građanima i studentima… »
Jaćimović: Kazne neću da platim - ne želim da mi ljudi uplaćuju i da plaćamo Ćacilend i Vučićev hir

Jaćimović: Kazne neću da platim - ne želim da mi ljudi uplaćuju i da plaćamo Ćacilend i Vučićev hir

N1 Info 10.11.2025
Prevoznik Milomir Jaćimović koji je sa sinom jutros stupio u štrajk glađu, kazao je za N1 da želi građanima da poruči da kazne neće platiti. "Ne želim da se bilo ko trudi i da mi uplaćuje – pomoć mi ne treba. Neću da nečija deca budu gladna, a da mi… »
„Neću da nečija deca budu gladna, a da mi plaćamo Ćacilend i Vučićev hir“: Autoprevoznik Jaćimović nastavlja štrajk glađu i…

„Neću da nečija deca budu gladna, a da mi plaćamo Ćacilend i Vučićev hir“: Autoprevoznik Jaćimović nastavlja štrajk glađu i…

Nova 10.11.2025
Prevoznik Milomir Jaćimović koji je sa sinom jutros stupio u štrajk glađu, kazao je za N1 da želi građanima da poruči da kazne neće platiti. „Ne želim da se bilo ko trudi i da mi uplaćuje – pomoć mi ne treba. Neću da nečija deca budu gladna, a da mi… »
Prevoznik Jaćimović: Kazne neću da platim, pomoć mi ne treba

Prevoznik Jaćimović: Kazne neću da platim, pomoć mi ne treba

Nedeljnik 10.11.2025
Prevoznik Milomir Jaćimović koji je sa sinom jutros stupio u štrajk glađu, kazao je za N1 da želi građanima da poruči da kazne neće platiti. „Ne želim da se bilo ko trudi i da mi uplaćuje – pomoć mi ne treba. Neću da nečija deca budu gladna, a da mi… »
U štrajk glađu stupio autoprevoznik Milomir Jaćimović

U štrajk glađu stupio autoprevoznik Milomir Jaćimović

RTV 10.11.2025
NOVI SAD - Autoprevoznik Milomir Jaćimović počeo je štrajk glađu ispred zgrade Vlade Vojvodine, a u tome mu se pridružio i njegov šesnaestogodišnji sin. Jaćimović kaže da štrajkuje jer mu je policija "oduzela sve autobuse zbog njegove podrške građanima i… »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu kod Banovine

Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu kod Banovine

In medija 10.11.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo je štrajk glađu ispred Banovine u Novom Sadu. Kako navodi 021.rs, Jaćimović tvrdi da se na ovaj potez odlučio jer mu je policija oduzela sve autobuse, što, kako kaže, povezuje sa njegovom podrškom građanima i… »
Autoprevoznik Jaćimović i njegov šesnaestogodišnji sin započeli jutros štrajk glađu

Autoprevoznik Jaćimović i njegov šesnaestogodišnji sin započeli jutros štrajk glađu

Mašina 10.11.2025
Milomir Jaćimović, prevoznik koji mesecima unazad podržava studente i prevozi ih na proteste, započeo je danas sa svojim sinom štrajk glađu zato što su mu oduzeti autobusi i izdate brojne kazne. „Kazne su sigurno milionske. U Beogradu je po šest, sedam… »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin stupili u štrajk glađu

Beta 10.11.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin Milan su, su nešto posle 10 časova, stupili u štrajk glađu na ulazu u zgradu Pokrajinske vlade u Novom Sadu, zahtevajući da mu policija vrati oduzete autobuse i da budu odbačene kazne koje je dobio prethodnih… »
„Nemam izbora, mrtav sam čovek“: Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu

„Nemam izbora, mrtav sam čovek“: Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu

Vreme 10.11.2025
Tačno u 10 sati auto-prevoznik Milomir Jaćimović započeo je štrajk glađu ispred Banovine u Novom Sadu. Traži da mu vlast vrati autobuse, poništi besmislene kazne i prestana da ga šikanira zato što prevozi studente na proteste. Autoprevoznik Milomir… »
Autoprevoznik Jaćimović započeo štrajk glađu u Novom Sadu

Autoprevoznik Jaćimović započeo štrajk glađu u Novom Sadu

Slobodna Evropa 10.11.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović, koji besplatno prevozio studente i građane na antivladine proteste, započeo je štrajk glađu ispred sedišta Pokrajinske vlade u Novom Sadu. Kako je najavio, u tome će mu se pridružiti i njegov sin. Jaćimović je rekao da se… »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović sa sinom stupio u štrajk glađu ispred Pokrajinske vlade

Autoprevoznik Milomir Jaćimović sa sinom stupio u štrajk glađu ispred Pokrajinske vlade

Serbian News Media 10.11.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin Milan su, su danas nešto posle 10 časova, stupili u štrajk glađu na ulazu u zgradu Pokrajinske vlade u Novom Sadu, zahtevajući da mu policija vrati oduzete autobuse i da budu odbačene kazne koje je dobio… »

Radio sto plus 10.11.2025
Jaćimović je novinarima pred početak štrajka rekao da “ništa ni od koga ne očekuje”. “Mnogi su neutralni, sede u stanovima, verovatno im je dobro. Ja im ne zameram, ali meni nije dobro i ja sam ovde gde sam”, naveo je Jaćimović. Iako smatra da je u… »

Ozon press 10.11.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin Milan tačno u 10 sati stupili su u štrajk glađu ispred Banovine u Novom Sadu. Ispred te zgrade okupljaju se i građani. Jaćimović je poznat po tome što besplatno prevozi studente i građane na proteste… »
Jaćimović stupio u štrajk glađu ispred Banovine: "Odavde ne idem, moji zahtevi su jednostavni"

Jaćimović stupio u štrajk glađu ispred Banovine: "Odavde ne idem, moji zahtevi su jednostavni"

N1 Info 10.11.2025
Prevoznik Milomir Jaćimović stupio je u štrajk glađu, a sa njim je štrajk započeo i njegov sin. Jaćimović planira da tokom štrajka boravi ispred zgrade Banovine, gde je u toku postavljanje šatora u kom će provesti naredne dane. Tokom postavljanja šatora… »

NoviSad.com 10.11.2025
Novi Sad – Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov maloletni sin stupili su u štrajk glađu zbog oduzetih autobusa i kazni koje su napisane tokom prethodnih skupova podrške studentima i Dijani Hrki. Jaćimović je rekao i da mu je teško što u štrajk glađu… »
Prevoznik Jaćimović stupio u štrajk glađu ispred Banovine u Novom Sadu

Prevoznik Jaćimović stupio u štrajk glađu ispred Banovine u Novom Sadu

Nedeljnik 10.11.2025
Prevoznik Milomir Jaćimović stupio je u štrajk glađu ispred zgrade Banovine u Novom Sadu, a sa njim će štrajk započeti i njegov sin, kako je i ranije najavio, piše N1. Jaćimović ima dva zahteva, koji su, kako kaže jednostavni – da mu se vrate autobusi i… »

Nova 10.11.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin Milan tačno u 10 sati stupili su u štrajk glađu ispred Banovine u Novom Sadu. Ispred te zgrade okupljaju se i građani. Jaćimović je poznat po tome što besplatno prevozi studente i građane na proteste… »
VIDEO Prevoznik Jaćimović počeo štrajk glađu kod Banovine: "Dok mi ne vrate autobuse i ne ponište kazne"

VIDEO Prevoznik Jaćimović počeo štrajk glađu kod Banovine: "Dok mi ne vrate autobuse i ne ponište kazne"

Radio 021 10.11.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović počeo je štrajk glađu kod Banovine. On kaže da se na ovakav vid protesta odlučio jer mu je policija oduzela sve autobuse, a tvrdi da je to zbog njegove podrške građanima i studentima koji protestuju. U štrajku mu se… »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović počinje štrajk glađu: “Da mi vrate moje autobuse”

Autoprevoznik Milomir Jaćimović počinje štrajk glađu: “Da mi vrate moje autobuse”

Luftika 10.11.2025
Autoprevoznik iz Đurđeva Milomir Jaćimović najavio je na FB nalogu da će od 10. novembra započeti štrajk glađu ispred zgrade Pokrajinske vlade u Novom Sadu (Banovina), zahtevajući da mu budu vraćeni autobusi za prevoz putnika. Jaćimović je priveden u… »
Milomir Jaćimović danas kod Banovine u 10 sati počinje štrajk glađu: Najavio da mu se pridružuje i sin

Milomir Jaćimović danas kod Banovine u 10 sati počinje štrajk glađu: Najavio da mu se pridružuje i sin

Nova 10.11.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović najavio je da će danas, 10. novembra kod Banovine stupiti u štrajk glađu. On najavljuje štrajk jer mu je policija oduzela sve autobuse, a tvrdi da je to zbog njegove podrške građanima i studentima koji protestuju… »
Studenti zovu na protest podrške Jaćimoviću ispred Banovine, Zborovi se priključuju

Studenti zovu na protest podrške Jaćimoviću ispred Banovine, Zborovi se priključuju

Moj Novi Sad 10.11.2025
Studenti u blokadi, a nakon njih i Zborovi Novi Sad, pozvali su Novosađane na protest ispred Banovine, danas, 10. novembra, u 10 časova, kao znak podrške autoprevozniku Milomiru Jaćimoviću i njegovom sinu, koji su najavili štrajk glađu. – Žao nam je što… »
Prevoznik Jaćimović danas kod Banovine počinje štrajk glađu, najavio da mu se pridružuje i sin

Prevoznik Jaćimović danas kod Banovine počinje štrajk glađu, najavio da mu se pridružuje i sin

Radio 021 10.11.2025
Autoprevoznik Milomir Jaćimović najavio je da će danas, 10. novembra kod Banovine stupiti u štrajk glađu. On najavljuje štrajk jer mu je policija oduzela sve autobuse, a tvrdi da je to zbog njegove podrške građanima i studentima koji protestuju… »

Vesti dana »