Повезане вести
Аутопревозник Јаћимовић почео штрајк глађу у Новом Саду
РТС пре 27 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић почео је штрајк глађу испред зграде Владе Војводине, а у томе му се придружио и његов шеснаестогодишњи син. Јаћимовић каже да штрајкује јер му је полиција "одузела све аутобусе због његове… »
Аутопревозник Миломир Јаћимовић започео штрајк глађу: "Немам више другог избора"
НИН пре 27 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић, који бесплатно превози студенте на протесте широм Србије и због тога трпи казне, данас је започео штрајк глађу код Бановине у Новом Саду, заједно са својим шеснаестогодишњим сином. Превозник каже… »
„Казне нећу платити“: Аутопревозник Јаћимовић започео штрајк глађу
Данас пре 27 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић започео је штрајк глађу, а у томе ће му се прикључити и његов син. Како је раније најавио, на овај потез одлучио се јер му је полиција одузела аутобусе, а разлог за то, тврди он, је његова… »
Јаћимовић: Казне нећу да платим - не желим да ми људи уплаћују и да плаћамо Ћациленд и Вучићев хир
Н1 Инфо пре 27 дана
Превозник Миломир Јаћимовић који је са сином јутрос ступио у штрајк глађу, казао је за Н1 да жели грађанима да поручи да казне неће платити. "Не желим да се било ко труди и да ми уплаћује – помоћ ми не треба. Нећу да нечија деца… »
„Нећу да нечија деца буду гладна, а да ми плаћамо Ћациленд и Вучићев хир“: Аутопревозник Јаћимовић наставља штрајк глађу и…
Нова пре 27 дана
Превозник Миломир Јаћимовић који је са сином јутрос ступио у штрајк глађу, казао је за Н1 да жели грађанима да поручи да казне неће платити. „Не желим да се било ко труди и да ми уплаћује – помоћ ми не треба. Нећу да нечија деца… »
Превозник Јаћимовић: Казне нећу да платим, помоћ ми не треба
Недељник пре 27 дана
Превозник Миломир Јаћимовић који је са сином јутрос ступио у штрајк глађу, казао је за Н1 да жели грађанима да поручи да казне неће платити. „Не желим да се било ко труди и да ми уплаћује – помоћ ми не треба. Нећу да нечија деца… »
У штрајк глађу ступио аутопревозник Миломир Јаћимовић
РТВ пре 27 дана
НОВИ САД - Аутопревозник Миломир Јаћимовић почео је штрајк глађу испред зграде Владе Војводине, а у томе му се придружио и његов шеснаестогодишњи син. Јаћимовић каже да штрајкује јер му је полиција "одузела све аутобусе због… »
Аутопревозник Миломир Јаћимовић започео штрајк глађу код Бановине
Ин медија пре 27 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић започео је штрајк глађу испред Бановине у Новом Саду. Како наводи 021.рс, Јаћимовић тврди да се на овај потез одлучио јер му је полиција одузела све аутобусе, што, како каже, повезује са његовом… »
Аутопревозник Јаћимовић и његов шеснаестогодишњи син започели јутрос штрајк глађу
Машина пре 27 дана
Миломир Јаћимовић, превозник који месецима уназад подржава студенте и превози их на протесте, започео је данас са својим сином штрајк глађу зато што су му одузети аутобуси и издате бројне казне. „Казне су сигурно милионске. У… »
Аутопревозник Миломир Јаћимовић и његов син ступили у штрајк глађу
Бета пре 27 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић и његов син Милан су, су нешто после 10 часова, ступили у штрајк глађу на улазу у зграду Покрајинске владе у Новом Саду, захтевајући да му полиција врати одузете аутобусе и да буду одбачене казне… »
„Немам избора, мртав сам човек“: Миломир Јаћимовић започео штрајк глађу
Време пре 27 дана
Тачно у 10 сати ауто-превозник Миломир Јаћимовић започео је штрајк глађу испред Бановине у Новом Саду. Тражи да му власт врати аутобусе, поништи бесмислене казне и престана да га шиканира зато што превози студенте на протесте… »
Аутопревозник Јаћимовић започео штрајк глађу у Новом Саду
Слободна Европа пре 27 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић, који бесплатно превозио студенте и грађане на антивладине протесте, започео је штрајк глађу испред седишта Покрајинске владе у Новом Саду. Како је најавио, у томе ће му се придружити и његов син… »
Озон пресс пре 27 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић и његов син Милан тачно у 10 сати ступили су у штрајк глађу испред Бановине у Новом Саду. Испред те зграде окупљају се и грађани. Јаћимовић је познат по томе што бесплатно превози студенте и… »
Аутопревозник Миломир Јаћимовић са сином ступио у штрајк глађу испред Покрајинске владе
Сербиан Невс Медиа пре 27 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић и његов син Милан су, су данас нешто после 10 часова, ступили у штрајк глађу на улазу у зграду Покрајинске владе у Новом Саду, захтевајући да му полиција врати одузете аутобусе и да буду одбачене… »
Радио сто плус пре 27 дана
Јаћимовић је новинарима пред почетак штрајка рекао да “ништа ни од кога не очекује”. “Многи су неутрални, седе у становима, вероватно им је добро. Ја им не замерам, али мени није добро и ја сам овде где сам”, навео је Јаћимовић… »
Јаћимовић ступио у штрајк глађу испред Бановине: "Одавде не идем, моји захтеви су једноставни"
Н1 Инфо пре 27 дана
Превозник Миломир Јаћимовић ступио је у штрајк глађу, а са њим је штрајк започео и његов син. Јаћимовић планира да током штрајка борави испред зграде Бановине, где је у току постављање шатора у ком ће провести наредне дане… »
НовиСад.цом пре 27 дана
Нови Сад – Аутопревозник Миломир Јаћимовић и његов малолетни син ступили су у штрајк глађу због одузетих аутобуса и казни које су написане током претходних скупова подршке студентима и Дијани Хрки. Јаћимовић је рекао и да му је… »
Превозник Јаћимовић ступио у штрајк глађу испред Бановине у Новом Саду
Недељник пре 27 дана
Превозник Миломир Јаћимовић ступио је у штрајк глађу испред зграде Бановине у Новом Саду, а са њим ће штрајк започети и његов син, како је и раније најавио, пише Н1. Јаћимовић има два захтева, који су, како каже једноставни –… »
Нова пре 27 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић и његов син Милан тачно у 10 сати ступили су у штрајк глађу испред Бановине у Новом Саду. Испред те зграде окупљају се и грађани. Јаћимовић је познат по томе што бесплатно превози студенте и… »
ВИДЕО Превозник Јаћимовић почео штрајк глађу код Бановине: "Док ми не врате аутобусе и не пониште казне"
Радио 021 пре 27 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић почео је штрајк глађу код Бановине. Он каже да се на овакав вид протеста одлучио јер му је полиција одузела све аутобусе, а тврди да је то због његове подршке грађанима и студентима који… »
Аутопревозник Миломир Јаћимовић почиње штрајк глађу: “Да ми врате моје аутобусе”
Луфтика пре 27 дана
Аутопревозник из Ђурђева Миломир Јаћимовић најавио је на ФБ налогу да ће од 10. новембра започети штрајк глађу испред зграде Покрајинске владе у Новом Саду (Бановина), захтевајући да му буду враћени аутобуси за превоз путника… »
Миломир Јаћимовић данас код Бановине у 10 сати почиње штрајк глађу: Најавио да му се придружује и син
Нова пре 27 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић најавио је да ће данас, 10. новембра код Бановине ступити у штрајк глађу. Он најављује штрајк јер му је полиција одузела све аутобусе, а тврди да је то због његове подршке грађанима и студентима… »
Студенти зову на протест подршке Јаћимовићу испред Бановине, Зборови се прикључују
Мој Нови Сад пре 27 дана
Студенти у блокади, а након њих и Зборови Нови Сад, позвали су Новосађане на протест испред Бановине, данас, 10. новембра, у 10 часова, као знак подршке аутопревознику Миломиру Јаћимовићу и његовом сину, који су најавили штрајк… »
Превозник Јаћимовић данас код Бановине почиње штрајк глађу, најавио да му се придружује и син
Радио 021 пре 27 дана
Аутопревозник Миломир Јаћимовић најавио је да ће данас, 10. новембра код Бановине ступити у штрајк глађу. Он најављује штрајк јер му је полиција одузела све аутобусе, а тврди да је то због његове подршке грађанима и студентима… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана