Povezane vesti

Autoprevoznik Jaćimović počeo štrajk glađu u Novom Sadu

Autoprevoznik Jaćimović počeo štrajk glađu u Novom Sadu

RTS pre 4 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović počeo je štrajk glađu ispred zgrade Vlade Vojvodine, a u tome mu se pridružio i njegov šesnaestogodišnji sin. Jaćimović kaže da štrajkuje jer mu je policija "oduzela sve autobuse zbog njegove podrške građanima i studentima… »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu: "Nemam više drugog izbora"

Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu: "Nemam više drugog izbora"

NIN pre 9 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović, koji besplatno prevozi studente na proteste širom Srbije i zbog toga trpi kazne, danas je započeo štrajk glađu kod Banovine u Novom Sadu, zajedno sa svojim šesnaestogodišnjim sinom. Prevoznik kaže da ima dva zahteva - da… »
„Kazne neću platiti“: Autoprevoznik Jaćimović započeo štrajk glađu

„Kazne neću platiti“: Autoprevoznik Jaćimović započeo štrajk glađu

Danas pre 9 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo je štrajk glađu, a u tome će mu se priključiti i njegov sin. Kako je ranije najavio, na ovaj potez odlučio se jer mu je policija oduzela autobuse, a razlog za to, tvrdi on, je njegova podrška građanima i studentima… »
Jaćimović: Kazne neću da platim - ne želim da mi ljudi uplaćuju i da plaćamo Ćacilend i Vučićev hir

Jaćimović: Kazne neću da platim - ne želim da mi ljudi uplaćuju i da plaćamo Ćacilend i Vučićev hir

N1 Info pre 10 sati
Prevoznik Milomir Jaćimović koji je sa sinom jutros stupio u štrajk glađu, kazao je za N1 da želi građanima da poruči da kazne neće platiti. "Ne želim da se bilo ko trudi i da mi uplaćuje – pomoć mi ne treba. Neću da nečija deca budu gladna, a da mi… »
„Neću da nečija deca budu gladna, a da mi plaćamo Ćacilend i Vučićev hir“: Autoprevoznik Jaćimović nastavlja štrajk glađu i…

„Neću da nečija deca budu gladna, a da mi plaćamo Ćacilend i Vučićev hir“: Autoprevoznik Jaćimović nastavlja štrajk glađu i…

Nova pre 10 sati
Prevoznik Milomir Jaćimović koji je sa sinom jutros stupio u štrajk glađu, kazao je za N1 da želi građanima da poruči da kazne neće platiti. „Ne želim da se bilo ko trudi i da mi uplaćuje – pomoć mi ne treba. Neću da nečija deca budu gladna, a da mi… »
Prevoznik Jaćimović: Kazne neću da platim, pomoć mi ne treba

Prevoznik Jaćimović: Kazne neću da platim, pomoć mi ne treba

Nedeljnik pre 10 sati
Prevoznik Milomir Jaćimović koji je sa sinom jutros stupio u štrajk glađu, kazao je za N1 da želi građanima da poruči da kazne neće platiti. „Ne želim da se bilo ko trudi i da mi uplaćuje – pomoć mi ne treba. Neću da nečija deca budu gladna, a da mi… »
U štrajk glađu stupio autoprevoznik Milomir Jaćimović

U štrajk glađu stupio autoprevoznik Milomir Jaćimović

RTV pre 12 sati
NOVI SAD - Autoprevoznik Milomir Jaćimović počeo je štrajk glađu ispred zgrade Vlade Vojvodine, a u tome mu se pridružio i njegov šesnaestogodišnji sin. Jaćimović kaže da štrajkuje jer mu je policija "oduzela sve autobuse zbog njegove podrške građanima i… »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu kod Banovine

Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu kod Banovine

In medija pre 12 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo je štrajk glađu ispred Banovine u Novom Sadu. Kako navodi 021.rs, Jaćimović tvrdi da se na ovaj potez odlučio jer mu je policija oduzela sve autobuse, što, kako kaže, povezuje sa njegovom podrškom građanima i… »
Autoprevoznik Jaćimović i njegov šesnaestogodišnji sin započeli jutros štrajk glađu

Autoprevoznik Jaćimović i njegov šesnaestogodišnji sin započeli jutros štrajk glađu

Mašina pre 12 sati
Milomir Jaćimović, prevoznik koji mesecima unazad podržava studente i prevozi ih na proteste, započeo je danas sa svojim sinom štrajk glađu zato što su mu oduzeti autobusi i izdate brojne kazne. „Kazne su sigurno milionske. U Beogradu je po šest, sedam… »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin stupili u štrajk glađu

Beta pre 13 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin Milan su, su nešto posle 10 časova, stupili u štrajk glađu na ulazu u zgradu Pokrajinske vlade u Novom Sadu, zahtevajući da mu policija vrati oduzete autobuse i da budu odbačene kazne koje je dobio prethodnih… »
„Nemam izbora, mrtav sam čovek“: Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu

„Nemam izbora, mrtav sam čovek“: Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu

Vreme pre 12 sati
Tačno u 10 sati auto-prevoznik Milomir Jaćimović započeo je štrajk glađu ispred Banovine u Novom Sadu. Traži da mu vlast vrati autobuse, poništi besmislene kazne i prestana da ga šikanira zato što prevozi studente na proteste. Autoprevoznik Milomir… »
Jaćimović stupio u štrajk glađu ispred Banovine: "Odavde ne idem, moji zahtevi su jednostavni"

Jaćimović stupio u štrajk glađu ispred Banovine: "Odavde ne idem, moji zahtevi su jednostavni"

Glas Zaječara pre 13 sati
Prevoznik Milomir Jaćimović stupio je u štrajk glađu, a sa njim je štrajk započeo i njegov sin. Jaćimović planira da tokom štrajka boravi ispred zgrade Banovine, gde je u toku postavljanje šatora u kom će provesti naredne dane. Tokom postavljanja šatora… »
Autoprevoznik Jaćimović započeo štrajk glađu u Novom Sadu

Autoprevoznik Jaćimović započeo štrajk glađu u Novom Sadu

Slobodna Evropa pre 13 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović, koji besplatno prevozio studente i građane na antivladine proteste, započeo je štrajk glađu ispred sedišta Pokrajinske vlade u Novom Sadu. Kako je najavio, u tome će mu se pridružiti i njegov sin. Jaćimović je rekao da se… »

Radio sto plus pre 12 sati
Jaćimović je novinarima pred početak štrajka rekao da “ništa ni od koga ne očekuje”. “Mnogi su neutralni, sede u stanovima, verovatno im je dobro. Ja im ne zameram, ali meni nije dobro i ja sam ovde gde sam”, naveo je Jaćimović. Iako smatra da je u… »

Ozon press pre 13 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin Milan tačno u 10 sati stupili su u štrajk glađu ispred Banovine u Novom Sadu. Ispred te zgrade okupljaju se i građani. Jaćimović je poznat po tome što besplatno prevozi studente i građane na proteste… »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović sa sinom stupio u štrajk glađu ispred Pokrajinske vlade

Autoprevoznik Milomir Jaćimović sa sinom stupio u štrajk glađu ispred Pokrajinske vlade

Serbian News Media pre 12 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin Milan su, su danas nešto posle 10 časova, stupili u štrajk glađu na ulazu u zgradu Pokrajinske vlade u Novom Sadu, zahtevajući da mu policija vrati oduzete autobuse i da budu odbačene kazne koje je dobio… »

N1 Info pre 14 sati
Prevoznik Milomir Jaćimović stupio je u štrajk glađu, a sa njim je štrajk započeo i njegov sin. Jaćimović planira da tokom štrajka boravi ispred zgrade Banovine, gde je u toku postavljanje šatora u kom će provesti naredne dane. Tokom postavljanja šatora… »

NoviSad.com pre 13 sati
Novi Sad – Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov maloletni sin stupili su u štrajk glađu zbog oduzetih autobusa i kazni koje su napisane tokom prethodnih skupova podrške studentima i Dijani Hrki. Jaćimović je rekao i da mu je teško što u štrajk glađu… »

Novi magazin pre 14 sati
Prevoznik Milomir Jaćimović stupio je u štrajk glađu ispred zgrade Banovine u Novom Sadu, a sa njim će štrajk započeti i njegov sin, kako je i ranije najavio. On planira da tokom štrajka boravi ispred zgrade Banovine, gde je u toku postavljanje šatora u… »
Prevoznik Jaćimović stupio u štrajk glađu ispred Banovine u Novom Sadu

Prevoznik Jaćimović stupio u štrajk glađu ispred Banovine u Novom Sadu

Nedeljnik pre 14 sati
Prevoznik Milomir Jaćimović stupio je u štrajk glađu ispred zgrade Banovine u Novom Sadu, a sa njim će štrajk započeti i njegov sin, kako je i ranije najavio, piše N1. Jaćimović ima dva zahteva, koji su, kako kaže jednostavni – da mu se vrate autobusi i… »

Nova pre 14 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović i njegov sin Milan tačno u 10 sati stupili su u štrajk glađu ispred Banovine u Novom Sadu. Ispred te zgrade okupljaju se i građani. Jaćimović je poznat po tome što besplatno prevozi studente i građane na proteste… »
VIDEO Prevoznik Jaćimović počeo štrajk glađu kod Banovine: "Dok mi ne vrate autobuse i ne ponište kazne"

VIDEO Prevoznik Jaćimović počeo štrajk glađu kod Banovine: "Dok mi ne vrate autobuse i ne ponište kazne"

Radio 021 pre 14 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović počeo je štrajk glađu kod Banovine. On kaže da se na ovakav vid protesta odlučio jer mu je policija oduzela sve autobuse, a tvrdi da je to zbog njegove podrške građanima i studentima koji protestuju. U štrajku mu se… »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović počinje štrajk glađu: “Da mi vrate moje autobuse”

Autoprevoznik Milomir Jaćimović počinje štrajk glađu: “Da mi vrate moje autobuse”

Luftika pre 16 sati
Autoprevoznik iz Đurđeva Milomir Jaćimović najavio je na FB nalogu da će od 10. novembra započeti štrajk glađu ispred zgrade Pokrajinske vlade u Novom Sadu (Banovina), zahtevajući da mu budu vraćeni autobusi za prevoz putnika. Jaćimović je priveden u… »
Milomir Jaćimović danas kod Banovine u 10 sati počinje štrajk glađu: Najavio da mu se pridružuje i sin

Milomir Jaćimović danas kod Banovine u 10 sati počinje štrajk glađu: Najavio da mu se pridružuje i sin

Nova pre 17 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović najavio je da će danas, 10. novembra kod Banovine stupiti u štrajk glađu. On najavljuje štrajk jer mu je policija oduzela sve autobuse, a tvrdi da je to zbog njegove podrške građanima i studentima koji protestuju… »
Studenti zovu na protest podrške Jaćimoviću ispred Banovine, Zborovi se priključuju

Studenti zovu na protest podrške Jaćimoviću ispred Banovine, Zborovi se priključuju

Moj Novi Sad pre 16 sati
Studenti u blokadi, a nakon njih i Zborovi Novi Sad, pozvali su Novosađane na protest ispred Banovine, danas, 10. novembra, u 10 časova, kao znak podrške autoprevozniku Milomiru Jaćimoviću i njegovom sinu, koji su najavili štrajk glađu. – Žao nam je što… »
Prevoznik Jaćimović danas kod Banovine počinje štrajk glađu, najavio da mu se pridružuje i sin

Prevoznik Jaćimović danas kod Banovine počinje štrajk glađu, najavio da mu se pridružuje i sin

Radio 021 pre 17 sati
Autoprevoznik Milomir Jaćimović najavio je da će danas, 10. novembra kod Banovine stupiti u štrajk glađu. On najavljuje štrajk jer mu je policija oduzela sve autobuse, a tvrdi da je to zbog njegove podrške građanima i studentima koji protestuju… »

Vesti dana »