Povezane vesti

Malo je falilo: Da nismo izgubili u Leskovcu otišli bi u baraž!

Malo je falilo: Da nismo izgubili u Leskovcu otišli bi u baraž!

Hot sport pre 7 minuta
Znali smo i pre meča, a sada je jasno kada se dogodio najveći kiks Srbija je protiv Letonije slavila sa 2:1 i zaključila kvalifikacije trijumfom, ali poslednji rezultati u grupi još jednom su otvorili bolnu temu – propušten baraž zbog samo jednog boda… »
Nestvarna Norveška ponovo raznela Italiju: Haland i družina pokerom ponizili Azure i otišli na Mundijal!

Nestvarna Norveška ponovo raznela Italiju: Haland i družina pokerom ponizili Azure i otišli na Mundijal!

Kurir pre 7 minuta
Fudbaleri Norveške i zvanično su se plasirali na Svetsko prvenstvo u fudbalu. Norveška je u poslednjoj utakmici kvalifikacija grupe I savladala Italiju kao gost rezultatom 1:4. Norvežani su tako svih osam pobeda i fantastičnom gol razlikom 37:5… »
Kapiten Srbije samokritičan: Moramo da preuzmemo odgovornost

Kapiten Srbije samokritičan: Moramo da preuzmemo odgovornost

Kurir pre 7 minuta
Kapiten fudbalera Srbije Filip Kostić bio je samokritičan posle poslednje utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Srbija je završila kao treća u grupi K i time izgubila šanse da se nađe na Mundijalu naredne godine u SAD, Kanadi i Meksiku. Kostić… »
Ko je Aleksandar Stanković, budući lider Srbije? Dejanov sin, a Veljkov najveći zadatak

Ko je Aleksandar Stanković, budući lider Srbije? Dejanov sin, a Veljkov najveći zadatak

Mondo pre 7 minuta
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Letoniju (2:1) u Leskovcu, a ključni gol postigao je Aleksandar Stanković. Sin legendarnog Dejana Stankovića, lidera jedne generacije nacionalnog tima, postigao je gol glavom u 60. minutu i to baš na način na… »
Norveška ubedljiva protiv Italije za prvi plasman na SP nakon 1998.

Norveška ubedljiva protiv Italije za prvi plasman na SP nakon 1998.

Sportski žurnal pre 2 minuta
Norveška je na planetarnoj smotri nastupala još 1938. i 1994. godine, dok je poslednje veliko takmičenje igrala 2000. godine (Evropsko prvenstvo). Reprezentacija Norveške plasirala se na Svetsko prvenstvo 2026. godine, pošto je u Milanu pobedila Italiju… »
Šamar velikanu svetskog fudbala: Pre 19 godina bili prvak sveta, sad ih Norveška ponizila na njihovom terenu!

Šamar velikanu svetskog fudbala: Pre 19 godina bili prvak sveta, sad ih Norveška ponizila na njihovom terenu!

Telegraf pre 7 minuta
Fudbalska reprezentacija Italije je imala minimalne šanse da se plasira direktno na Svetsko prvenstov, trebalo im je pravo čudo protiv Norveške, poveli su rano, ali... Doživeli su pravu katastrofu na svom terenu, gde su poraženi od Norveške sa 4:1… »
Paunović: Drugo poluvreme protiv Letonije primer za budućnost

Paunović: Drugo poluvreme protiv Letonije primer za budućnost

Radio 021 pre 42 minuta
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je večeras da je zadovoljan igrom u drugom poluvremenu protiv Letonije, kao i da je pristup igrača bio dobar primer za budućnost. "Zahvalan sam igračima što su priveli ovaj period uspešno… »
Srbija preokretom savladala Letoniju u završnici kvalifikacija za Mundijal

Srbija preokretom savladala Letoniju u završnici kvalifikacija za Mundijal

IndeksOnline pre 22 minuta
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Letoniju rezultatom 2:1 u poslednjem kolu K grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, čime je selektor Veljko Paunović zabeležio svoju prvu pobedu na klupi nacionalnog tima. Letonija je povela već u 12. minutu… »
Italijani na kolenima, Haland za istoriju, Norvežani na SP posle skoro tri decenije!

Italijani na kolenima, Haland za istoriju, Norvežani na SP posle skoro tri decenije!

Sportske.net pre 22 minuta
Fudbaleri Norveške na najbolji mogući način potvrdili su plasman na Mundijal, pošto su u gostima nadigrali Italiju i slavili posle preokreta rezultatom 4:1, dok je Izrael u rezultatski nebitnoj utakmici pobedio Moldaviju - 4:1. Norvežani odlaze na SP kao… »
Stanković puca od sreće: „Ovo je bio moj san, gledao sam tatu u dresu Srbije!“

Stanković puca od sreće: „Ovo je bio moj san, gledao sam tatu u dresu Srbije!“

Hot sport pre 37 minuta
Za njega je ovo veče bilo posebno Srbija je u poslednjem kolu kvalifikacija savladala Letoniju 2:1, a preokret su režirali igrači koje je Veljko Paunović uveo na poluvremenu – Aleksandar Katai i Aleksandar Stanković, koji je postigao svoj prvi gol za… »
Hari Kejn nema dilemu: Mislim da je ovo najbolja ekipa koju smo ikada imali!

Hari Kejn nema dilemu: Mislim da je ovo najbolja ekipa koju smo ikada imali!

Kurir pre 52 minuta
Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn rekao je večeras da je trenutni sastav najbolji ikada, kao i da će na Svetskom prvenstvu naredne godine biti jedni od favorita. "Izgradili smo nešto i imali sjajnu godinu sa novim selektorom (Tomas… »
Aleksandar Stanković posle debitantskog gola: Osećaj koji ne mogu da opišem

Aleksandar Stanković posle debitantskog gola: Osećaj koji ne mogu da opišem

Kurir pre 37 minuta
Utakmica protiv Letonije ostaće zauvek upamćena u karijeri Aleksandra Stankovića. Stanković je u 60. minutu doneo pobedu Srbiji protiv Letonije svojim prvencem. Zanimljivo je što je Aleksandar na istovetan način kao njegov otac Dejan Stanković na debiju… »
Nestvarni Haland i Norveška na šampionatu sveta (VIDEO)

Nestvarni Haland i Norveška na šampionatu sveta (VIDEO)

Sport klub pre 22 minuta
Reprezentacija Norveške postala je 32. ekipa koja je izborila učešće na Svetskom prvenstvu u SAD, Kanadi i Meksiku 2026. godine. Sjajni Skandinavci su u poslednjem kolu I grupe savladali kao gosti Italiju posle preokreta 4:1 i sa maksimalna 24 boda i gol… »
Norveška u stilu ide na Mundijal, Italiju čeka baraž

Norveška u stilu ide na Mundijal, Italiju čeka baraž

RTS pre 27 minuta
Fudbaleri Norveške pobedili su Italiju na gostovanju rezultatom 4:1 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Norveška je po drugi put pobedila Italijane i direktno se plasirala na Mundijal sa svih osam trijumfa. Italija je bila značajno bolji… »
Srbija naletela na najmoćniju silu u kvalifikacijama: Englezi pregazili sve i prošli bez primljenog gola

Srbija naletela na najmoćniju silu u kvalifikacijama: Englezi pregazili sve i prošli bez primljenog gola

Mondo pre 17 minuta
Reprezentacija Srbije prekinula je kontinuitet učešća na velikim takmičenjima, jer neće igrati na Svetskom prvenstvu u SAD, Meksiku i Kanadi 2026. Nacionalni tim naše zemlje pobedom protiv Letonije oprostio se od mučnih kvalifikacija, u kojima je zauzeo… »
Kejn: Ovo je jedna od najboljih engleskih selekcija u istoriji

Kejn: Ovo je jedna od najboljih engleskih selekcija u istoriji

Sportski žurnal pre 27 minuta
Oba gola u pobedi nad Albanijom postigao je 32-godišnji Kejn, koji sada ima učinak od 78 pogodaka za nacionalni tim na 112 odigranih utakmica. Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn rekao je večeras da je trenutni sastav najbolji ikada, kao… »
Navijači na aerodromu poludeli kad su videli gol za nastavak sna o Mundijalu: Pogledajte kako su reagovali kada je njihova…

Navijači na aerodromu poludeli kad su videli gol za nastavak sna o Mundijalu: Pogledajte kako su reagovali kada je njihova…

Nova pre 1 sat
Fudbaleri Irske su izborili nastavak kvalifikacija za Mundijal, a pogledajte kako su tamošnji navijači proslavili pobedonosni gol. Fudbaleri Irske izborili su plasman u baraž za plasman na Svetsko prvenstvo 2026. godine, pošto su na gostujućem terenu u… »
Raste broj učesnika Svetskog prvenstva: Kristijano Ronaldo i drugovi obezbedili kartu za Mundijal

Raste broj učesnika Svetskog prvenstva: Kristijano Ronaldo i drugovi obezbedili kartu za Mundijal

Nova pre 1 sat
Fudbalska reprezentacija Portugala plasirala se na Svetsko prvenstvo u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanad ii Meksiku nakon što je i matematički obebzedila prvo mesto u grupi F kvalfiikacija. Portugalci su pred poslednje kolo imali deset bodova, dva… »
Italija još jednom potučena - Haland "lansirao" Norvešku na Mundijal

Italija još jednom potučena - Haland "lansirao" Norvešku na Mundijal

B92 pre 22 minuta
Fudbaleri Norveške potvrdili su plasman na Svetsko prvenstvo, pobedom u Milanu nad Italijom rezultatom 4:1. "Azurima" je za prvo mesto u grupi I bio potreban trijumf od čak 9:0 na "San Siru". Uprkos vođstvu, nisu stigli ni do jednog boda. Baš kao i Oslu… »
Teško da je moglo bolje: Engleska je moćna, odigrala je savršene kvalifikacije za Mundijal

Teško da je moglo bolje: Engleska je moćna, odigrala je savršene kvalifikacije za Mundijal

Večernje novosti pre 22 minuta
BOLjE od ovoga što je Engleska odigrala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo verovatno ne može. FOTO: Tanjug/AP Savršen je bio "gordi albion" i poslao je svim rivalima poruku da je spreman za velike stvari na Mundijalu 2026. Izabranici Tomaha Tuhela… »
Rezervisti Srbije sprečili novu sramotu; Paunović: "Ne znam šta ti nije jasno" VIDEO

Rezervisti Srbije sprečili novu sramotu; Paunović: "Ne znam šta ti nije jasno" VIDEO

B92 pre 1 sat
Fudbaleri Srbije kvalifikacije za Mundijal okončali su pobedom nad Letonijom u Leskovcu - 2:1. "Orlovi" su do trijumfa stigli posle preokreta, zahvaljujući golovima Aleksandra Kataija i Aleksandra Stankovića u drugom poluvremenu. Srbija je grupu K… »
Hari Kejn: Ovo je jedna od najboljih engleskih selekcija u istoriji

Hari Kejn: Ovo je jedna od najboljih engleskih selekcija u istoriji

Politika pre 42 minuta
Engleska je grupnu fazu završila sa svih osam pobeda i sa maksimalna 24 boda, uz gol-razliku 22:0. Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn rekao je večeras da je trenutni sastav najbolji ikada, kao i da će na Svetskom prvenstvu naredne godine… »
Aleksandar Stanković kao otac Dejan: Mladi fudbaler na identičan način postigao prvenac za reprezentaciju (video)

Aleksandar Stanković kao otac Dejan: Mladi fudbaler na identičan način postigao prvenac za reprezentaciju (video)

Večernje novosti pre 52 minuta
ALEKSANDAR Stanković postigao je prvenac za reprezentaciju Srbije, a sudbina je htela da umešta prste, jer je njegov otac Dejan na identičan način dao prvi gol za nacionalnu selekciju. FOTO: Profimedia Fudbaler Klub Briža je u 60. minutu iskoristio… »
Otkriveno šta je Kostić rekao tokom govora posle Letonije na centru terena: "Molim vas, neka bude tako..."

Otkriveno šta je Kostić rekao tokom govora posle Letonije na centru terena: "Molim vas, neka bude tako..."

Telegraf pre 42 minuta
Fudbalska reprezentacija Srbije slavila je protiv Letonije u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa 2:1, čime su završili ove neuspešne kvalifikacije. Naša selekcija je makar zavšrila iste sa nova tri boda pred svojim navijačima… »
Ovako je Dejan Stanković pričao o sinu Aleksandru, Delije pamte reči: "Obožava Zvezdu, ozbiljni su cigani..."

Ovako je Dejan Stanković pričao o sinu Aleksandru, Delije pamte reči: "Obožava Zvezdu, ozbiljni su cigani..."

Telegraf pre 47 minuta
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Letoniju u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo posle preokreta - 2:1. Izjednačujući gol je postigao Aleksandar Katai, dok je pobedu doneo Aleksandar Stanković, igrač Klub Briža. On je na isteku… »
Kakav otac, takav sin! Aleksandar i Dejan Stanković na isti način postigli debitantske golove za nacionalni tim

Kakav otac, takav sin! Aleksandar i Dejan Stanković na isti način postigli debitantske golove za nacionalni tim

Kurir pre 2 sata
Aleksandar Stanković svojim prvencem doneo je trijumf Srbiji u utakmici protiv Letonije. Na završetku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026 Srbija je u Leskovcu savladala Letoniju 2:1. Drugi gol "Orlova" pao je u 60. minutu. Živković je centrirao, a… »
Kostić tužno poručio: „Nismo stigli ni do baraža – moramo da preuzmemo odgovornost!“

Kostić tužno poručio: „Nismo stigli ni do baraža – moramo da preuzmemo odgovornost!“

Hot sport pre 1 sat
Podsetio je na neuspešne kvalifikacije Srbija je trijumfom od 2:1 nad Letonijom zaključila kvalifikacije za Mundijal u Severnoj Americi, ali je treće mesto ostalo nedovoljno da se uhvati poslednji voz ka baražu. Pogodak Gutkovskisa iz prvog dela igre… »
Paunović o ostanku: Selektor Srbije odgovorio na najvažnije pitanje!

Paunović o ostanku: Selektor Srbije odgovorio na najvažnije pitanje!

Hot sport pre 1 sat
Sada su neke stvari jasnije Srbija je u Leskovcu savladala Letoniju 2:1 i na taj način završila neuspešne kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, dok je selektor Veljko Paunović upisao prvu pobedu u svom mandatu. Upravo nakon tog trijumfa otvoreno je pitanje… »
Stanković: Sanjao sam o ovome kao dete

Sportski žurnal pre 1 sat
Sin nekadašnjeg kapitena Srbije Dejana Stankovića prvenac je postigao glavom, baš kao i njegov otac protiv Južne Koreje 1998. godine. Srbija je za kraj kvalifikacija u Leskovcu, posle preokreta, pobedila Letoniju 2:1 golovima rezervista Kataija i… »
Paunović veruje u uspeh Srbije, pohvalio igrače posle Letonije

Paunović veruje u uspeh Srbije, pohvalio igrače posle Letonije

Nova pre 2 sata
Veljko Paunović, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, komentarisao je pobedu nad Letonijom u Leskovcu (2:1). Srbija je posle preokreta pobedila u meču koji nije imao rezultatski značaj, pošto su obe reprezentacije već ranije ostale bez šanse za… »
Da li Paunović ostaje selektor Srbije: "Mislim da sada ne mogu da kažem ništa, meni treba vremena..."

Da li Paunović ostaje selektor Srbije: "Mislim da sada ne mogu da kažem ništa, meni treba vremena..."

Dnevnik pre 1 sat
Veljko Paunović, selektor Srbije, oglasio se na konferenciji za medije posle pobede nad Letonijom. Fudbaleri Srbije kvalifikacije za Mundijal okončali su pobedom nad Letonijom u Leskovcu – 2:1. "Orlovi" su do trijumfa stigli posle preokreta, zahvaljujući… »
Katai: Gledali smo da na lep način završimo kvalifikacije

Katai: Gledali smo da na lep način završimo kvalifikacije

Sport klub pre 1 sat
Srbija je pobedom završila neuspešne kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Trijumf protiv Letonije najavio je rezervista Aleksandar Katai, koji je postigao gol i istakao je da mu je drago da su kvalifikacije završene na lep način. Vezista Crvene zvezde… »
Hari Kejn utišao tiranu: Engleska u velikom stilu završila kvalifikacije za Mundijal

Hari Kejn utišao tiranu: Engleska u velikom stilu završila kvalifikacije za Mundijal

Kurir pre 1 sat
Engleska je u Tirani pobedila Albaniju sa 2:0, a oba pogotka postigao je Hari Kejn u 74. i 82. minutu. Engleska je kvalifikacije završila na prvom mestu sa maksimalna 24 boda, uz gol-razliku 22:0, čime je izborila direktan plasman na Svetsko prvenstvo… »
Paunović: Ugovor nije sad tema, moram dobro da razmislim

Paunović: Ugovor nije sad tema, moram dobro da razmislim

Sport klub pre 1 sat
Selektor ima reč! Posle premijerne pobede na klupi reprezentacije Srbije, Veljko Paunović govorio je pred medijima. Odmah posle trijumfa, Paunović se udubio u suštinsku analizu utakmice. „Pogrešio sam forsirajućui momke, koji su nosili udarce iz prve… »
Paunović: Pobeda nije bila preduslov za moju odluku o ostanku na mestu selektora

Paunović: Pobeda nije bila preduslov za moju odluku o ostanku na mestu selektora

Sportski žurnal pre 1 sat
Idem sada sa ovim iskustvom, idem u sledeći period, gde treba da donesem odluku, mislim da je ljudski da dobijem vremena, da vidim sa familijom, mojim savetnicima. - Uspešno smo priveli kraju ovaj period, bilo je dosta dobrih stvari, podigli smo se u… »
Aleksandar Stanković: "Tata mi je već pisao, ovako nešto sam sanjao"

Aleksandar Stanković: "Tata mi je već pisao, ovako nešto sam sanjao"

Sportske.net pre 1 sat
Vezista reprezentacije Srbije Aleksandar Stanković kazao je da će dugo sanjati prvenac u seniorskom timu. Svojim ulaskom u igru u drugom poluvremenu, Aleksandar Stanković je promenio fizionomiju ekipe. Igrao je sjajno, držao sredinu terena i kao kruna… »
Paunović: Niko se nije okrenuo protiv nas ni kada smo gubili

Paunović: Niko se nije okrenuo protiv nas ni kada smo gubili

Sportski žurnal pre 2 sata
U prvom poluvremenu sam napravio grešku i forsirao neke umornije momke još od meča sa Engleskom i bitne su bile izmene koje su donele preokret – kazao je Veljko. Srbija je za kraj kvalifikacija u Leskovcu, posle preokreta, pobedila Letoniju 2:1 golovima… »
Da li Veljko Paunović ostaje selektor? "Ovo je bila urgentna misija"

Da li Veljko Paunović ostaje selektor? "Ovo je bila urgentna misija"

Mondo pre 2 sata
Selektor Srbije Veljko Paunović bio je upitan posle pobede protiv Letonije u Leskovcu da li ostaje i da li će potpisati najavljeni ugovor kakav nijedan selektor nije dobio. "Mislim da u tom pravcu... Svakako, svi znamo. Ovo je bila urgentna misija… »
"Albanija se neće kvalifikovati za Svetsko prvenstvo": Filip Kostić se oglasio na kraju kvalifikacija

"Albanija se neće kvalifikovati za Svetsko prvenstvo": Filip Kostić se oglasio na kraju kvalifikacija

Mondo pre 1 sat
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Letoniju (2:1) u Leskovcu, ali taj meč nije imao rezultatski značaj. Već se znalo da ne možemo do drugog mesta u grupi, pa samim tim ni do baraža u koji odlazi Albanija. Oni će imati drugu šansu da se domognu… »
Neverovatan gest Veljka Paunovića: Ovo niste mogli da vidite u prenosu...

Neverovatan gest Veljka Paunovića: Ovo niste mogli da vidite u prenosu...

Kurir pre 1 sat
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedom je završila kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2026. Srbija je u Leskovcu posle preokreta savladala Letoniju 2:1 (0:1). Sjajan gest uoči meča uradio je selektor Srbije Veljko Paunović. Nešto što nije moglo da se… »
"Ne znam šta ti nije jasno? Sad me nervira ova situacija": Paunović prekinuo obraćanje, zamolio da ode da vidi majku

"Ne znam šta ti nije jasno? Sad me nervira ova situacija": Paunović prekinuo obraćanje, zamolio da ode da vidi majku

Mondo pre 1 sat
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Letoniju, a Veljko Paunović upisao je prvu pobedu na klupi seniorske selekcije. Da li je i poslednja, barem u ovom mandatu, ostaje nam da vidimo jer Paunović i FSS tek treba da se dogovore oko novog ugovora i… »
Paunović o ostanku na klupi Srbije: „Morate da pitate drugu stranu…“

Paunović o ostanku na klupi Srbije: „Morate da pitate drugu stranu…“

Nova pre 1 sat
Selektor Veljko Paunović osvrnuo se na svoju prvu utakmicu na klupi Srbije na domaćem terenu i pobedu nad Letonijom, 2:1, u Leskovcu, a govorio je i o budućnosti na klupi reprezentacije Srbije. „Na prvom mestu mislim da sam pogrešio što sam forsirao neke… »
Paunović najavio povratak Sergeja: Možda se nađe neko drugi i neko stariji....

Paunović najavio povratak Sergeja: Možda se nađe neko drugi i neko stariji....

Kurir pre 1 sat
Fudbaleri Srbije savladali su Letoniju u Leskovcu rezultatom 2:1 u utakmici poslednjeg kola grupe K, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Nakon utakmice na konferenciji za medije govorio je selektor Srbije Veljko Paunović. Paunović je pomenuo da bi… »
Da li Paunović ostaje selektor Srbije?; "Treba mi vremena" VIDEO

Da li Paunović ostaje selektor Srbije?; "Treba mi vremena" VIDEO

B92 pre 2 sata
Veljko Paunović, selektor Srbije, oglasio se na konferenciji za medije posle pobede nad Letonijom. Fudbaleri Srbije kvalifikacije za Mundijal okončali su pobedom nad Letonijom u Leskovcu – 2:1. "Orlovi" su do trijumfa stigli posle preokreta, zahvaljujući… »
"Neverovatan osećaj, o ovome sam sanjao": Aleksandar Stanković oduševljen posle prvenca u dresu Srbije (video)

"Neverovatan osećaj, o ovome sam sanjao": Aleksandar Stanković oduševljen posle prvenca u dresu Srbije (video)

Večernje novosti pre 2 sata
SRBIJA je pobedila Letoniju sa 2:1, a gol vredan trijumfa postigao je Aleksandar Stanković koji nije krio oduševljenje zbog toga. FOTO TANJUG/ VLADIIR ŠPORČIĆ Priznao je fudbaler Klub Briža da je oduvek sanjao da igra za nacionalnu selekciju. - Nisam… »
Paunović sve iznenadio: Selektor dobio pitanje o ostanku na klupi Srbije, usledio neočekivan odgovor

Paunović sve iznenadio: Selektor dobio pitanje o ostanku na klupi Srbije, usledio neočekivan odgovor

Večernje novosti pre 1 sat
Fudbalska reprezentacija Srbije je pobedila Letoniju na kraju kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a iako na taj Mundijal nije prošla iz ove grupe, igrom je oduševila mnoge. "Novosti" su vam donele reakcije iz tabora "orlova" u Leskovcu. FOTO TANJUG/… »
Ovo je najveća podrška Veljka Paunovića, majka gledala pobedu svog sina, napustio konferenciju da bi je video!

Ovo je najveća podrška Veljka Paunovića, majka gledala pobedu svog sina, napustio konferenciju da bi je video!

Telegraf pre 1 sat
Veljko Paunović je čovek koji je, definitivno, morao ranije da dođe na užarenu klupu reprezentacije Srbije. Nisu Orlovi blistali u utakmicama protiv Engleske i Letonije, ali su pokazali nešto što nismo mogli da vidimo tokom prvih utakmica u… »
Selektor Letonije: "Iznenađenje je što Srbija nije u baražu, ali to je fudbal..."

Selektor Letonije: "Iznenađenje je što Srbija nije u baražu, ali to je fudbal..."

Telegraf pre 1 sat
Fudbalska reprezentacija Letonije gostovala je našoj Srbiji u Leskovcu u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje je na programu iduće godine i poraženi su 2:1, i to nakon preokreta pošto su vodili na poluvremenu (0:1). Posle ovog… »
Fudbaleri Srbije posle preokreta pobedili Letoniju za kraj kvalifikacija za SP

Radio 021 pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Leskovcu selekciju Letonije sa 2:1, u utakmici, poslednjeg, osmog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Pre početka utakmice održan je minut ćutanja u znak sećanja na nedavno preminulog trenera… »
Katai i Stanković za preokret fudbalera Srbije protiv Letonije na kraju kvalifikacija

Katai i Stanković za preokret fudbalera Srbije protiv Letonije na kraju kvalifikacija

RTV pre 3 sata
LESKOVAC - Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je večeras Letoniju rezultatom 2:1 u poslednjoj utakmici K grupe kvalifikacija za Mundijal. Strelci za Srbiju, ujedno i prvu selektorsku pobedu Veljka Paunovića, bili su "rezervisti" Aleksandar Katai u… »
Fudbaleri Srbije pobedili Letoniju iz preokreta na kraju kvalifikacija za Mundijal

Fudbaleri Srbije pobedili Letoniju iz preokreta na kraju kvalifikacija za Mundijal

Nedeljnik pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Leskovcu selekciju Letonije sa 2:1, u utakmici, poslednjeg, osmog kola Grupe K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Srbija i Letonija su ranije ostale bez šansi za plasman na planetarnu smotru, koja se… »
Trijumf u Leskovcu – fudbaleri Srbije posle preokreta pobedili Letoniju

Trijumf u Leskovcu – fudbaleri Srbije posle preokreta pobedili Letoniju

Južne vesti pre 2 sata
Na kraju kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, na kom neće biti fudbalske reprezentacije Srbije, naša reprezentacija pobedila je Letoniju rezultatom 2:1 (0:1). Utakmica je odigrana u Leskovcu na stadionu „Dubočica“, a ovo je bio prvi meč na domaćem terenu… »
Kostić za RTS: Neka ovo bude novi početak, Paunović može da podvuče crtu

Kostić za RTS: Neka ovo bude novi početak, Paunović može da podvuče crtu

RTS pre 2 sata
Reprezentativac Srbije Filip Kostić rekao je posle utakmice sa Letonijom da ekipa mora da nastavi da napreduje nakon neuspeha u kvalifikacijama za Mundijal 2026. godine. Srbija je nakon preokreta pobedila Letoniju i završila na trećem mestu na tabeli… »
Paunović za RTS: Zadovoljan sam pristupom igrača, počinje novo poglavlje

Paunović za RTS: Zadovoljan sam pristupom igrača, počinje novo poglavlje

RTS pre 2 sata
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je posle meča protiv Letonije da je zadovoljan pristupom svojih igrača, kao i da je ovo početak jednog novog poglavlja. Srbija je nakon preokreta pobedila Letoniju i završila na trećem mestu… »
OCENE - “Piksijevski” sastav, pa džokeri sa klupe, arhitekta Žile i Kalaba za zaborav!

OCENE - “Piksijevski” sastav, pa džokeri sa klupe, arhitekta Žile i Kalaba za zaborav!

Sportske.net pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je selekciju Letonije u Leskovcu rezultatom 2:1 u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Ovako smo mi videli nastup naših reprezentativaca u Leskovcu večeras. Predrag Rajković: 7 -… »
Paunović: "Jasno mi je šta bi trebalo raditi u budućnosti!"

Paunović: "Jasno mi je šta bi trebalo raditi u budućnosti!"

Sportske.net pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedom je završila kvalifiakcije za Svetsko prvenstvo. "Orlovi" su u poslednjem kolu neuspešnih kvalifikacija savladali Letoniju nakon preokreta sa 2:1. Bila je selekcija Veljka Paunoviča bleda u prvom poluvremenu, a… »
Paunović posle letonije: „Znam kako ova ekipa Srbije može bolje!“

Paunović posle letonije: „Znam kako ova ekipa Srbije može bolje!“

Hot sport pre 2 sata
Prve reči nakon trijumfa U Leskovcu Veljko Paunović odradio je drugi meč na klupi Srbije pobedom nad Letonijom 2:1, u duelu kojim je reprezentacija završila neuspešne kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, ali ih makar okončala trijumfalno. Nakon preokreta… »
Srbija pobedila Letoniju za kraj očajnih kvalifikacija

Srbija pobedila Letoniju za kraj očajnih kvalifikacija

Vesti online pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije je u Leskovcu posle preokreta savladala Letoniju 2:1 (0:1). Tako su “orlovi” pobedom završili neuspešne kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2026. Bila je to pirova pobeda jer izabranici Veljka Paunovića Mondijal neće… »
Katai hvali Paunovića: „Veljko je doneo novu energiju!“

Katai hvali Paunovića: „Veljko je doneo novu energiju!“

Hot sport pre 2 sata
Izvanredan nastup rezerviste protiv Letonije Srbija je u Leskovcu zatvorila kvalifikacije pobedom nad Letonijom 2:1, a ulogu ključnog čoveka sa klupe imao je Aleksandar Katai, koji je u nastavku meča postigao pogodak i doneo prevagu u korist nacionalnog… »

Radio sto plus pre 2 sata
Srbija i Letonija su ranije ostale bez šansi za plasman na planetarnu smotru, koja se 2026. godine održava u SAD, Kanadi i Meksiku. Letonija je povela u 12. minutu preko Vladislavsa Gutkovskog, da bi preokret Srbiji doneli Aleksandar Katai u 49. i… »
Šta je to paunović shvatio na poluvremenu? Ovako su navijači Srbije ocenili nastup Orlova u Leskovcu

Šta je to paunović shvatio na poluvremenu? Ovako su navijači Srbije ocenili nastup Orlova u Leskovcu

Kurir pre 2 sata
Fudbaleri Srbije savladali su Letoniju u Leskovcu rezultatom 2:1 u utakmici poslednjeg kola grupe K, kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Evo kako su navijači Srbije ocenili nastup " Orlova" na ovom meču. Drugo poluvreme je drastično popravilo… »
Kapiten svestan debakla: Veliki neuspeh, preuzimamo odgovornost

Kapiten svestan debakla: Veliki neuspeh, preuzimamo odgovornost

Sport klub pre 2 sata
Kapiten reprezentacije Srbije Filip Kostić nije krio razočaranje usled neuspešnih kvalifikacija, bez obzira što su "orlovi" uspeli da ih okončaju pobedom. Savladali su izabranici Veljka Paunovića slabašnu Letoniju u Leskovcu 2:1 (0:1) posle preokreta… »
Paunović pohvalio igrače i priznao grešku: Izvukli smo zaključke, videli budućnost i predispozicije koje imamo

Paunović pohvalio igrače i priznao grešku: Izvukli smo zaključke, videli budućnost i predispozicije koje imamo

Euronews pre 2 sata
Veljko Paunović, selektor Srbije istakao je posle poslednje utakmice u kvalifikacijama za odlazak na SP da je zadovoljan učinkom protiv Letonije. "Zahvalan sam igračima što su uspešno priveli kraju ovaj period, uprkos tome što se utakmica zakomplikovala… »
(VIDEO) „Plasirali bismo se na SP da smo drugi, a Albanija neće“

(VIDEO) „Plasirali bismo se na SP da smo drugi, a Albanija neće“

Sport klub pre 2 sata
Filip Kostić, kapiten Srbije, smatra da Albanija neće uspeti da se kroz baraž plasira na Mundijal 2026. Ostaje da se vidi da li je u pravu, a sada je jedino sigurno da će Svetsko prvenstvo proći bez Srbije. „Teško nam je što smo izgubili šanse za… »
"Napravio sam grešku": Veljko Paunović pošao od sebe posle utakmice Srbije

"Napravio sam grešku": Veljko Paunović pošao od sebe posle utakmice Srbije

Mondo pre 2 sata
Selektor reprezentacije Srbije Veljko Paunović preuzeo je na sebe odgovornost za loš početak meča protiv Letonije u Leskovcu. Njegov tim je gubio 0:1 u poslednjem meču kvalifikacija za Mundijal, a onda su rezervisti Aleksandar Katai i Aleksandar Katai… »
Paunović nije potvrdio da ostaje selektor: Novinari ga pitali za budućnost, usledio šokantan odgovor!

Paunović nije potvrdio da ostaje selektor: Novinari ga pitali za budućnost, usledio šokantan odgovor!

Kurir pre 2 sata
Fudbaleri Srbije savladali su Letoniju u Leskovcu rezultatom 2:1 u utakmici poslednjeg kola grupe K, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Posle utakmice na konferenciji za medije govorio je selektor Srbije Veljko Paunović. "Na prvom mestu mislim da… »
Paunović posle prvenca na klupi Srbije: Podigli smo se u drugom poluvremenu, drago mi je zbog podrške publike

Paunović posle prvenca na klupi Srbije: Podigli smo se u drugom poluvremenu, drago mi je zbog podrške publike

Dnevnik pre 2 sata
Fudbaleri Srbije kvalifikacije za Mundijal okončali su pobedom nad Letonijom u Leskovcu – 2:1. "Orlovi" su do trijumfa stigli posle preokreta, zahvaljujući golovima Aleksandra Kataija i Aleksandra Stankovića u drugom poluvremenu. Nakon susreta je izjavu… »
Strelac prvog gola Aleksandar Katai: "Sigurno da se vide neke promene. Svaki novi selektor donosi nešto novo"

Strelac prvog gola Aleksandar Katai: "Sigurno da se vide neke promene. Svaki novi selektor donosi nešto novo"

Dnevnik pre 2 sata
Srpski fudbaler Aleksandar Katai izneo je utiske posle pobede nad Letonijom (2:1). Upravo je Katai u igru ušao u drugom poluvremenu i postigao izjednačujući gol. "Svaka utakmica je teška. Ovo je bila borba za Svetsko prvenstvo. Nismo uspeli da se… »
Kostić: „Albanci neće proći na Mundijal jer nemaju kvalitet, ja sam držao govor, a ne Paunović“

Kostić: „Albanci neće proći na Mundijal jer nemaju kvalitet, ja sam držao govor, a ne Paunović“

Nova pre 2 sata
Filip Kostić, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, govorio je nakon pobede "orlova" nad Letonijom u Leskovcu (2:1). Srbija je pobedila Letoniju u utakmici koja nije imala rezultatski značaj, pošto su obe reprezentacije već ranije izgubile šansu da se… »
Uz mnogo muka Srbija ipak pobedila Letoniju u Leskovcu (2:1) – Da se bar ne brukamo do kraja

Uz mnogo muka Srbija ipak pobedila Letoniju u Leskovcu (2:1) – Da se bar ne brukamo do kraja

Rešetka pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije završila je kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2026. pobedom nad Letonijom od 2:1 (0:1), ali uz još jednu potvrdu da ovaj ciklus ostaje upamćen kao neuspešan. Pred oko 5.000 gledalaca, izabranici Veljka Paunovića odigrali… »
TVITOVI - Šta je to Paunović shvatio?

TVITOVI - Šta je to Paunović shvatio?

Sportske.net pre 3 sata
Fudbaleri reprezentacije Srbije pobedili su Letoniju posle preokreta 2:1 u Leskovcu u poslednjem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Bilo je mučno gledati meč u prvom poluvremenu dok je u drugom slika bila mnogo bolja. Dobre promene selektora Veljka… »
Preokret „orlova“ za pobedu u poslednjem kolu kvalifikacija u grupi k za mundijal 2026: Tek u nastavku Srbija stigla do…

Preokret „orlova“ za pobedu u poslednjem kolu kvalifikacija u grupi k za mundijal 2026: Tek u nastavku Srbija stigla do…

Dnevnik pre 2 sata
Pomalo uspavano i bez odgovarajhuće energije delovali su reprezentativci Srbije u prvih 45 minuta utakmice i to im se osvetilo. Na poluvreme su otišli s minusom od jednog gola, ali su u nastavku to nadoknadili i pobedom okončali loše kvalifikacije za SP… »
Filip Kostić: "Moramo da preuzmemo odgovornost za neuspeh"

Filip Kostić: "Moramo da preuzmemo odgovornost za neuspeh"

Sportske.net pre 2 sata
Kapiten fudbalera Srbije Filip Kostić kazao je nakon završetka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo da igrači moraju da preuzmu odgovornost za izostanak sa predstojećeg velikog takmičenja. Kostić je odigrao svih 90 minuta večeras u Leskovcu i jedan je od… »
Katai: "Želeli smo pobedu za kraj, Veljko je doneo nešto novo"

Katai: "Želeli smo pobedu za kraj, Veljko je doneo nešto novo"

Sportske.net pre 2 sata
Aleksandar Katai je ušao na poluvremenu, uneo novu energiju i pogodio u preokretu protiv Letonije. Iskusni reprezentativac otkrio je posle meča da su naši reprezentativci želeli pobedu za kraj ovog neuspešnog ciklusa u kvalifikacijama za Mundijal. "Nismo… »
"Sanjao sam kao dete da dam gol za Srbiju": Dekijev sin nastavio dinastiju Stanković

"Sanjao sam kao dete da dam gol za Srbiju": Dekijev sin nastavio dinastiju Stanković

Mondo pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Letoniju (2:1) u Leskovcu, na kraju neuspešnih kvalifikacija za Svetsko prventvo 2026. godine. Na Mundijal ne idemo, ali je počela nova era - Veljko Paunović je upisao prvu pobedu na mestu selektora, a trijumf… »
"Sa Veljkom je došla nova energija": Katai ga poznaje bolje od svih u reprezentaciji

"Sa Veljkom je došla nova energija": Katai ga poznaje bolje od svih u reprezentaciji

Mondo pre 2 sata
Reprezentativac Srbije Aleksandar Katai bio je strelac u pobedi protiv Letonije u Leskovcu (2:1), na oproštaju nacionalnog tima od neuspešnog učešća u kvalifikacijama za Mundijal. "Svaka utakmica je teška, posebno u kvalifikacijama, ovo je bila borba za… »
Stanković: Sačekala me tatina poruka… Prija mi Paunović

Stanković: Sačekala me tatina poruka… Prija mi Paunović

Sport klub pre 2 sata
Aleksandar Stanković, sin legendarnog Dejana Stankovića, postigao je poslednji gol za selekciju Srbije u kvalifikacijama za plasman na Svetsko prvenstvo 2026. Orlova neće biti na Mundijalu naredne godine, ali 20-godišnji igrač Klub Briža večno će pamtiti… »

Novi magazin pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Leskovcu selekciju Letonije sa 2:1, u utakmici, poslednjeg, osmog kola Grupe K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Srbija i Letonija su ranije ostale bez šansi za plasman na planetarnu smotru, koja se… »
Paunović pričao gde je pogrešio u izboru igrača

Paunović pričao gde je pogrešio u izboru igrača

Sport klub pre 2 sata
Teže nego što je verovatno i očekivao, Veljko Paunović je došao do premijerne pobede na funkciji selektora Srbije. Srbija je na kraju kvalifikacija za Mundijal 2026, u utakmici bez takmičarskog značaja, savladala posle preokreta Letoniju – od 0:1 do 2:1… »
Englezi u Tirani dodali so na ranu Srbije – posle ovoga će debakl protiv Albanije još više boleti VIDEO

Englezi u Tirani dodali so na ranu Srbije – posle ovoga će debakl protiv Albanije još više boleti VIDEO

Nova pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije ostala je bez šanse da se plasira na Svetsko prvenstvo 2026. godine, ali je u poslednjem, 10. kolu K grupe kvalifikacija savladala Letoniju u Leskovcu, 2:1. No, kako je pred poslednje kolo Albanija imala četiri boda viška… »
Prve reči veljka paunovića: Selektor Srbije priznao grešku!

Prve reči veljka paunovića: Selektor Srbije priznao grešku!

Kurir pre 2 sata
Fudbaleri Srbije savladali su Letoniju u Leskovcu rezultatom 2:1 u utakmici poslednjeg kola grupe K, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Svoje prve utiske posle meča izneo je selektor Srbije Veljko Paunović. "Zahvalan sam igračima da su priveli ovaj… »
Aleksandar Stanković doneo pobedu: "Sanjao sam o ovome kao dete"

Aleksandar Stanković doneo pobedu: "Sanjao sam o ovome kao dete"

Dnevnik pre 2 sata
Srpski reprezentativac Aleksandar Stanković kaže da je sanjao o pogotku u dresu nacionalne selekcije. Stanković je pogodio u 60. minutu protiv Letonije (2:1), što je, ispostaviće se, bio pobedonosni gol. "Nisam mogao da verujem. Ne mogu da vam opišem. O… »
Paunović posle pobede: "Napravio sam grešku..."

Paunović posle pobede: "Napravio sam grešku..."

B92 pre 2 sata
Veljko Paunović, selektor Srbije, oglasio se nakon pobede nad Letonijom. Fudbaleri Srbije kvalifikacije za Mundijal okončali su pobedom nad Letonijom u Leskovcu – 2:1. "Orlovi" su do trijumfa stigli posle preokreta, zahvaljujući golovima Aleksandra… »
Katai otkrio šta je to Paunović doneo "orlovima"

Katai otkrio šta je to Paunović doneo "orlovima"

B92 pre 3 sata
Srpski fudbaler Aleksandar Katai izneo je utiske posle pobede nad Letonijom (2:1). Upravo je Katai u igru ušao u drugom poluvremenu i postigao izjednačujući gol. "Svaka utakmica je teška. Ovo je bila borba za Svetsko prvenstvo. Nismo uspeli da se… »
Stanković: "O ovome sam sanjao kao dete"

Stanković: "O ovome sam sanjao kao dete"

B92 pre 2 sata
Srpski reprezentativac Aleksandar Stanković kaže da je sanjao o pogotku u dresu nacionalne selekcije. Stanković je pogodio u 60. minutu protiv Letonije (2:1), što je, ispostaviće se, bio pobedonosni gol. "Nisam mogao da verujem. Ne mogu da vam opišem. O… »
Srbija pobedila Letoniju - 2:1 (video - golovi)

Srbija pobedila Letoniju - 2:1 (video - golovi)

Politika pre 3 sata
Oproštajna utakmica u kvalifikacijama za SP nije počela dobro po naš tim. Fudbalska reprezentacija Srbije gubila je od Letonije 1:0 na poluvremenu poslednje utakmice K grupe kvalifikacije za Mundijal. Jedini gol postigao je Vladislavs Gustovkis u 12… »

Politika pre 2 sata
Sin nekadašnjeg kapitena Srbije Dejana Stankovića prvenac je postigao glavom, baš kao i njegov otac protiv Južne Koreje 1998. godine. Ne mogu da vam opišem. O ovome sam sanjao kao dete i dao sam gol za pobedu. Neverovatan osećaj, rekao je srpski fudbaler… »
Paunović: Napravio sam grešku

Paunović: Napravio sam grešku

Politika pre 2 sata
Publika pozitivno reagovala i videla lep fudbal. Uspešno smo priveli kraju ovaj period, bilo je dosta dobrih stvari, podigli smo se u drugom poluvremenu i momci su uspeli da preokrenu rezultat, rekao je selektor fudbalera Srbije Veljko Paunović posle… »
Emotivni Stanković posle prvog gola za Srbiju: "Gledao sam tatu u reprezentaciji, dočekala me njegova poruka"

Emotivni Stanković posle prvog gola za Srbiju: "Gledao sam tatu u reprezentaciji, dočekala me njegova poruka"

Telegraf pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije slavila je protiv Letonije u utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje je na programu iduće godine. Slavila je naša selekcija protiv Letonije, ali ovaj meč nije imao rezultatski značaj, pošto je već… »
Srbija pobedila Letoniju, a onda je usledila neočekivana scena: Svi se okupili na centru, Paunović držao govor

Srbija pobedila Letoniju, a onda je usledila neočekivana scena: Svi se okupili na centru, Paunović držao govor

Telegraf pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Letoniju rezultatom 2:1 u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Orlovi su u Leskovcu trijumfovali golovima Aleksandra Kataija i njegovog imenjaka Stankovića, sina čuvenog Dejana Stankovića. Poveli… »
Katai posle gola za Srbiju i meča sa Letonijom: "Vide se promene, Veljko je doneo energiju u reprezentaciju"

Katai posle gola za Srbiju i meča sa Letonijom: "Vide se promene, Veljko je doneo energiju u reprezentaciju"

Telegraf pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije zabeležila je pobedu u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, pošto su na svom terenu slavili protiv Letonije sa 2:1, čime su završili ovaj neuspešni ciklus kvalifikacija na trećem mestu. Jedan od heroja… »
Katai posle gola za Srbiju: Želeli smo da završimo kvalifikacije sa pobedom

Katai posle gola za Srbiju: Želeli smo da završimo kvalifikacije sa pobedom

Večernje novosti pre 3 sata
SRBIJA je u poslednjoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pobedila Letoniju sa 2:1, a strelac prvog gola Aleksandar Katai se obratio posle meča. FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ Fudbaler Crvene zvezde je ušao u igru u drugom poluvremenu i u 49… »
Kapiten Srbije Filip Kostić tužnim rečima zatvorio kvalifikacije: "Nismo uspeli čak..."

Kapiten Srbije Filip Kostić tužnim rečima zatvorio kvalifikacije: "Nismo uspeli čak..."

Telegraf pre 2 sata
Fudbaleri Srbije pobedom protiv Letonije 2:1 završili su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Severnoj Americi 2026. godine. Gol Gutkovskisa iz prvog poluvremena poništili su u nastavku Katai i Stanković. Orlovi su makar trijumfom okončali kvalifikacije… »
Veljka Paunovića pitali o novom ugovoru i ostanku u reprezentaciju: "Meni treba da vremena, ne znam..."

Veljka Paunovića pitali o novom ugovoru i ostanku u reprezentaciju: "Meni treba da vremena, ne znam..."

Telegraf pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije je slavila protiv Letonije sa 2:1 u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, čime su na dobar način završili neuspešne kvalifikacije u kojima nije izboren plasman na Mundijal. Ovo je bila prva pobeda za… »
Ovo je konačna tabela u grupi Srbije u kvalifikacijama za SP, jedan bod nas delio od baraža

Ovo je konačna tabela u grupi Srbije u kvalifikacijama za SP, jedan bod nas delio od baraža

Telegraf pre 2 sata
Pobedom protiv Letonije, fudbalska reprezentacija Srbije završila je kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, bez plasmana posle dva uspešna ciklusa, ali i jednog odlaska na Evropsko prvenstvo. Orlovi su u nastavku duela na jugu preokrenuli rezultat, a golove… »
"Ostaje žal što nismo otišli na svetsko prvenstvo!" Kapiten Srbije Filip Kostić nakon meča sa Letonijom

"Ostaje žal što nismo otišli na svetsko prvenstvo!" Kapiten Srbije Filip Kostić nakon meča sa Letonijom

Večernje novosti pre 2 sata
Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Filip Kostić sumirao je utiske nakon pobede "orlova" nad Litvanijom (2:1) u poslednjem kolu kvalifikacija za Mundijal. FOTO: FSS Nakon meča je pred kamere TV Arena sport stao kapiten Filip Kostić, koji je u prvi… »
Prve reči Veljka Paunovića posle Letonije: "Dosta toga mi je jasno, znamo kako možemo da budemo bolji"

Prve reči Veljka Paunovića posle Letonije: "Dosta toga mi je jasno, znamo kako možemo da budemo bolji"

Telegraf pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije uspela je da zabeleži pobedu protiv Letonije sa 2:1 u utakmici poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, čime su se sa stilom oprostili nakon što su izgubili šanse da se plasiraju na Mundijal. Posle meča sa… »
Sin Dejana Stankovića u neverici pred kamerama posle prvog gola za Srbiju: "Nisam mogao da verujem"

Sin Dejana Stankovića u neverici pred kamerama posle prvog gola za Srbiju: "Nisam mogao da verujem"

Telegraf pre 2 sata
Fudbalska selekcija Srbije pobedom nad Letonijom 2:1 završila je neuspešne kvalifikacije za Svetsko prvenstvo na trećem mestu. Pozitivne stvari se moraju izvući nakon ovakvog meča, ali i one negativne, kako bi se brzo ispravile. Aleksandar Stanković, sin… »
Filip Kostić: "Albanija nema kvalitet, nije Veljko Paunović držao govor, nego ja"

Filip Kostić: "Albanija nema kvalitet, nije Veljko Paunović držao govor, nego ja"

Telegraf pre 2 sata
Fudbaleri Srbije porazili su Letoniju 2:1 u Leskovcu u utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Orlovi su bili daleko bolji tim u nastavku, nego u prvom poluvremenu i zasluženo su došli do preokreta. Analizirao je kapiten Srbije Filip… »
Paunović priznao grešku na poluvremenu, pa izmenama rešio utakmicu

Paunović priznao grešku na poluvremenu, pa izmenama rešio utakmicu

Sportske.net pre 3 sata
Fudbaleri reprezentacije Srbije savladali su Letoniju rezultatom 2:1 u Leskovcu u poslednjoj kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo. Mnoge promene izvršio je Veljko Paunović u poređenju sa utakmicom protiv Engleske. Želeo je da vidi i druge… »
Pobeda u Leskovcu: Živković plesao, Katai i Stanković pogađali!

Pobeda u Leskovcu: Živković plesao, Katai i Stanković pogađali!

Hot sport pre 3 sata
Važna pobeda na polju samopouzdanja! U okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Mundijal, Srbija u Leskovcu dočekuje Letoniju. Slavio je naš nacionalni tim – 2:1. SRBIJA: Rajković – Eraković, Milenković, Pavlović, Kostić – Lukić, Grujić – Živković… »
Katai čekao 10 godina, Stanković nastavio gde je stao otac: Pogledajte njihove prve golove za Srbiju

Katai čekao 10 godina, Stanković nastavio gde je stao otac: Pogledajte njihove prve golove za Srbiju

Mondo pre 3 sata
Utakmica Srbija - Letonija nema rezultatski značaj, ali je naš tim dao sve od sebe da se "ispiše" trijumfom. Pod vođstvom selektora Veljka Paunovića, reprezentacija je pokazala energiju i volju da preokrene nakon što je gubila 0:1, a taj preokret su… »
Stankovićev prvenac za preokret u Leskovcu: Ovako je Srbija povela protiv Letonije

Stankovićev prvenac za preokret u Leskovcu: Ovako je Srbija povela protiv Letonije

Kurir pre 3 sata
Fudbaleri Srbije i Letonije igraju meč poslednjeg kola grupe K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Leskovcu. Letonija je dobila prvo poluvreme rezultatom 1:0, a Srbija izjednačila pogotkom Kataija u 49.minutu koji je u igru ušao na početku drugog… »
UŽIVO - Samo što je ušao, Aleksandar Katai izjednačio

UŽIVO - Samo što je ušao, Aleksandar Katai izjednačio

Sportske.net pre 3 sata
Fudbaleri reprezentacije Srbije izjednačili su protiv Letonije na 1:1 u 49. minutu golom Aleksandra Kataija. Odmah po ulasku u igru, Katai je iskoristio priliku i na asistenciju Andrije Živkovića doneo poravnanje dobrom reakcijom. Tri promene napravio je… »
Katai ušao sa klupe i odmah postigao gol: Ovako je Srbija izjednačila u Leskovcu

Katai ušao sa klupe i odmah postigao gol: Ovako je Srbija izjednačila u Leskovcu

Kurir pre 3 sata
Fudbaleri Srbije i Letonije igraju meč poslednjeg kola grupe K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Leskovcu. Letonija je dobila prvo poluvreme rezultatom 1:0, a Srbija izjednačila pogotkom Kataija u 49.minutu koji je u igru ušao na početku drugog… »
Kataijeva „bomba“ i Stankovićeva golčina glavom sa „penala“ za preokret Srbije VIDEO

Kataijeva „bomba“ i Stankovićeva golčina glavom sa „penala“ za preokret Srbije VIDEO

Nova pre 3 sata
Fudbalerima Srbije bilo je dovoljno 15 minuta igre u drugom poluvremenu da naprave totalni preokret protiv Letonije u Leskovcu. Prvo je u 48. minutu nakon sjajne akcije Srbije tokom koje je Luka Jović izdržao duel, odložio loptu za Andriju Živkovića, a… »
Ovako je Letonija šokirala Srbiju i nastavila očana niz „orlova“ VIDEO

Ovako je Letonija šokirala Srbiju i nastavila očana niz „orlova“ VIDEO

Nova pre 3 sata
Fudbalerima Letonije bilo je potrebno 12 minuta da dođu do prednosti protiv Srbije u utakmici poslednjeg, 10. kola K grupe kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2026. godine. „Orlovi“ su u meč na stadionu u Leskovcu ušli sa ciljem da zabeleže… »
(VIDEO) Kakav otac, takav sin: Stankovićev prvenac za Srbiju!

(VIDEO) Kakav otac, takav sin: Stankovićev prvenac za Srbiju!

Sport klub pre 3 sata
Meč sa Letonijom doneo je prvence za dvojicu fudbalera, jednog iskusnog i jednog čije vreme tek dolazi. Aleksandar Katai je doneo izjednačenje, a još jedna rezerva sa klupe pogodila je za prednost Srbije. Njegov imenjak, Aleksandar Stanković, sin bivšeg… »
Hladan tuš za Srbiju - ovako je Letonija povela u Leskovcu VIDEO

Hladan tuš za Srbiju - ovako je Letonija povela u Leskovcu VIDEO

B92 pre 3 sata
Fudbaleri Srbije kapitulirali su već u 12. minutu utakmice protiv Letonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. U utakmici bez ikakvog takmičarskog značaja, "orlovi" su loše krenuli Previše prostora po desnoj strani, Ikaunijeks je ubacio loptu u… »
Kakve izmene veljka paunovića: Aleksandar Stanković doneo preokret Srbiji protiv Letonije (video)

Kakve izmene veljka paunovića: Aleksandar Stanković doneo preokret Srbiji protiv Letonije (video)

POTPUNO je pogodio sa izmenama Veljko Paunović na poluvremenu utakmice sa Letonijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Foto: Printskrin/Arena sport Fudbaler Klub Briža je u 60. minutu sjajno ispratio centrašut i odličnim udarcem glavom pogodio mrežu… »
Katai i Stanković "okrenuli" autsajdera u Leskovcu VIDEO

Katai i Stanković "okrenuli" autsajdera u Leskovcu VIDEO

B92 pre 3 sata
Fudbaleri Srbije pobedili su u Leskovcu selekciju Letonije (2:1), u poslednjem meču grupe K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Izabranici Veljka Paunovića su do trijumfa stigli posle preokreta u drugom poluvremenu. Gol Gutkovskisa u 12. minutu anulirali… »
Veče prvenaca - Stanković junior se upisao za Srbiju VIDEO

Veče prvenaca - Stanković junior se upisao za Srbiju VIDEO

B92 pre 3 sata
Srpski fudbaler Aleksandar Stanković postigao je prvi pogodak u dresu nacionalnog tima. Vezista Klub Briža je doneo preokret "orlovima" u Leskovcu protiv Letonije (2:1). Stanković je, baš kao i Katai koji je pogodio za izjednačenje, ušao sa klupe i… »
Srbija se vratila: Ovako je Aleksandar Katai dao gol Letoniji (video)

Srbija se vratila: Ovako je Aleksandar Katai dao gol Letoniji (video)

SRBIJA je protiv Letonije odmerila snage u poslednjoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. "Orlovi" su uspeli da postignu gol početkom drugog poluvremena. Foto: Printskrin/Arena sport Strelac je u 49. minutu bio Aleksandar Katai. Odbranu rivala… »
"Iskreno moram da kažem, tamo je Rade Bogdanović...": Brutalne reči na RTS-u o bledoj Srbiji

"Iskreno moram da kažem, tamo je Rade Bogdanović...": Brutalne reči na RTS-u o bledoj Srbiji

Telegraf pre 4 sati
Reprezentacija Srbije gubi na poluvremenu utakmice protiv Letonije u Leskovcu 1:0 u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Naš nacionalni tim izgleda baš bledo... Neubedljivo izdanje Srbije, gol Vladislavsa Gutkovskisa i još nekoliko šansi… »
Zlatna izmena Veljka Paunovića, Katai rešeta i u reprezentaciji , sa 34 godine dao prvi gol za Srbiju

Zlatna izmena Veljka Paunovića, Katai rešeta i u reprezentaciji , sa 34 godine dao prvi gol za Srbiju

Telegraf pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije u Leskovcu igra utakmicu poslednje runde doigravanja za Mundijal protiv Letonije, a nakon gola koji je primljen u prvom poluvremenu, Orlovi su uspeli da izjednače na početku drugog poluvremena. Nije dobro krenulo, u prvoj… »
Sin Dejana Stankovića postigao prvi gol za Srbiju! Orlovi okrenuli rezultat protiv Letonije

Sin Dejana Stankovića postigao prvi gol za Srbiju! Orlovi okrenuli rezultat protiv Letonije

Telegraf pre 3 sata
Fudbalska reprezentacija Srbije došla je do preokreta u Leskovcu protiv selekcije Letonije! Nakon što su na poluvremenu gubili sa 1:0, oni su u samo 10 minuta drugog poluvremena da okrenu rezultat i povedu sa 2:1. Odlučio je Veljko Paunović da napravi… »
Kakav otac - takav sin, 27 godina kasnije! Aleksandar u stilu Dejana Stankovića, na isti način postigli golove

Kakav otac - takav sin, 27 godina kasnije! Aleksandar u stilu Dejana Stankovića, na isti način postigli golove

Telegraf pre 3 sata
Fudbaleri reprezentacije Srbije igraju protiv selekcije Letonije 10. kolo kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. U Leskovcu se igralo bez takmičarskog značaja, pošto su obe zemlje ostale bez šanse za plasman u baraž ili direktno obezbede učeđće na… »
POLUVREME - Bože sačuvaj

POLUVREME - Bože sačuvaj

Sportske.net pre 4 sati
Fudbaleri reprezentacije Srbije gube posle prvog poluvremena meča protiv Letonije u Leskovcu rezultatom 0:1. Sumorna atmosfera na tribinama uz nekoliko iritirajućih vuvuzela, a i sumorna i igra naše reprezentacije u prvom delu meča. Sada kada smo, za… »
UŽIVO - Srbija gubi od Letonije

UŽIVO - Srbija gubi od Letonije

Sportske.net pre 4 sati
Fudbaleri reprezentacije Srbije gube od Letonije u Leskovcu rezultatom 0:1 od 12. minuta utakmice. Prelako je naš tim primio gol pošto je lopta Vapnea prošla kroz skoro ceo šesnaesterac gde je Vladislavs Gutkovskis otvorio stopalo i iskoristio to što se… »
Leskovac je izgleda baš baksuzan za reprezentaciju – Letonci trenutno vode sa 0:1 protiv Srbije

Leskovac je izgleda baš baksuzan za reprezentaciju – Letonci trenutno vode sa 0:1 protiv Srbije

Rešetka pre 4 sati
Fudbaleri Srbije i Letonije igraju meč poslednjeg kola grupe K kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Leskovcu. Letonija je potpuno niotkuda povela u 12. minutu. Gosti su poveli golom kapitena Gutkovskisa. Vapne je prošao po desnoj strani i centrirao po… »
Ovako je Letonija šokirala Srbiju u Leskovcu: Gutkovskis iskoristio uspavanost odbrane čete Veljka Paunovića

Ovako je Letonija šokirala Srbiju u Leskovcu: Gutkovskis iskoristio uspavanost odbrane čete Veljka Paunovića

Telegraf pre 4 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije je na najgori mogući način započela utakmicu sa Letonijom, gde posle 12 minuta igre već gube sa 1:0 u Leskovcu i to nakon što je pogodak postigao Vladislavs Gutkovskis iz protivničkog tima. Srbija je od starta počela da… »
Ronaldo gledao bruku fudbalera Zvezde, dva het-trika i 9:1, Portugal je na Svetskom prvenstvu

Ronaldo gledao bruku fudbalera Zvezde, dva het-trika i 9:1, Portugal je na Svetskom prvenstvu

Telegraf pre 6 sati
Kakav način da se u stilu ode na Svetsko prvenstvo! Reprezentacija Portugala postala je 31. učesnik prvog Mundijala u istoriji koji će brojati 48 selekcija, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija u nedelju savladala Jermeniju sa čak 9:1! Izbegla je… »

Vesti dana »