Повезане вести
Хоће ли ова седмица бити кључна за НИС: Како размрсити клупко економских и политичких проблема око нафтне компаније
Еуроневс пре 11 минута
У току ове недеље требало би да буде познато какво ће решење бити за судбину НИС-а, то је закључак јучерашње ванредне седнице Владе Србије којој је присуствовао и председник Александар Вучић. Све наде полажу се у Русе који… »
"Желимо да дамо времена нашим руским партнерима да се решење нађе!" Дубравка Ђедовић Хандановић о ситуацији у НИС-у: "Нећемо…
Блиц пре 3 сата
Дубравка Ђедовић Хандановић, министарка рударства и енергетике, говроила је поводом ситуације око НИС-а. Како је истакла, тренутна дешавања нису само економско питање, већ део много шире геополитичке слике. - Ово је борба… »
"Нисам се родила с том функцијом и фотељом" Министарка Ђедовић Хандановић о понуђеној оставци на седници Владе
Дневник пре 3 сата
Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић изјавила је да је јуче на седници Владе Србије понудила оставку јер се није родила са том функцијом. - Мислим да се нико није родио ни са једном функцијом и са… »
Ђедовић Хандановић о нуђењу оставке због НИС-а: Нисам се родила са том функцијом, ми жене носимо свака свој крст
Курир пре 3 сата
- Мислим да се нико није родио ни са једном функцијом и са фотељом. Мислим да се људи тешко одричу фотеља. Ја сам имала доста фотеља и пре него што сам ушла у Владу Србије. Али оно што одговорно тврдим као одговорна особа је… »
Брнабић против отимања НИС-а, а живи у вили отетој од правог власника
Бујановачке пре 5 сати
Бујановац, Београд, 17. новембар 2025. – Још недељу дана за решење санкција НИС-у, закључак је после недељне седнице Владе Србије којој је присуствовао и председник Вучић. Он је рекао да ће се сачекати договор око власништва… »
„Спремна на оставку“: Ко је Дубравка Ђедовић Хандановић, министарка енергетике која је спремна да то више не буде?
Данас пре 5 сати
Министарка енергетике и рударства Дубравка Ђедовић Хандановић рекла је на ванредној седници Владе Србије да је спремна да поднесе оставку јер је, како је навела, немогуће сектор енергетике водити док НИС има санкције, те поручила… »
Седам дана за решавање судбине: Нис-а! Шта ће се дешавати ове недеље и који су могући кораци у "кризи првог степена"
Блиц пре 7 сати
После ванредне седнице Владе Србије, ситуација око Нафтне индустрије Србије (НИС) улази у, чини се, најкритичнију фазу до сада. Главне поруке из Палате Србија су да до наредне недеље мора да се донесе одлука, односно решење за… »
Србија, санкције и Русија: Одлука о НИС-у за седам дана, каже Вучић
Данас пре 18 сати
Док Нафтна индустрија Србије (НИС) преживљава период под америчким санкцијама, становништво Србије и даље се пита како ће се оне одразити на њихову свакодневницу и џеп. Помињу се бројне опције, мање или више реалне – од… »
Вести дана »
У Београду, Новом Саду и Нишу 16 минута тишине у знак сећања на студенткињу Ању Радоњић
Бета пре 11 минутајош 62 повезане
Годину дана од смрти студенткиње која је преминула 17 дана након пада надстрешнице
НИН пре 3 сатајош 14 повезаних
Трамп подржава закон о санкцијама за земље које послују са Русијом са царинама до 500%
Наслови.аи пре 1 сатјош 24 повезане
Горан Весић напустио Тужилаштво после првог саслушања у случају новосадске надстрешнице (ВИДЕО)
Данас пре 1 сатјош 25 повезаних
Домови здравља уводе ноћне смене! Рад без прекида – и дању и ноћу!
РОМинфомедиа пре 1 сатјош 28 повезаних