Povezane vesti

Divac uz Partizan u teškom trenutku

Divac uz Partizan u teškom trenutku

Politika pre 1 sat
Stigla i dobra vest, na treningu je sa ostalim igračima bio i Džabari Parker. Košarkaši Partizana na kratko su izašli iz krze pobedom protiv Monaka, ali onda je usledio poraz od Asvela i situacija ponovo nije dobra. Podršku u nezgodnom trenutku… »
Džons, Parker i Marinković se vraćaju u tim za meč protiv Fenerbahčea

Džons, Parker i Marinković se vraćaju u tim za meč protiv Fenerbahčea

Politika pre 2 sata
Bolja situacija u redovima šampiona. Tajrik Džons je trenirao i biće u sastavu za meč protiv Fenerbahčea sutra u „Areni”, tvrdi Obradović. Podsetimo, duel protiv Asvela propustio je zbog povrede koju je prijavio pred sam start utakmice u Vilerbanu. -… »
"Grobari" drhte: Poznato da li Tajrik Džons igra protiv Fenerbahčea!

"Grobari" drhte: Poznato da li Tajrik Džons igra protiv Fenerbahčea!

Kurir pre 3 sata
Košarkaši Partizana dočekuju u 12. kolu Evrolige ekipu Fenerbahčea u petak od 21.00. Uoči tog duela trener Partizana Željko Obradović saopštio je ohrabrujuće vesti. Tajrik Džons je trenirao i biće u sastavu za meč, tvrdi Obradović. Podsetimo, duel protiv… »
Jasikevičijus: Partizan će biti motivisan posle Asvela

Jasikevičijus: Partizan će biti motivisan posle Asvela

Sportski žurnal pre 3 sata
“Očekuje nas teško gostovanje”. Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus izjavio je danas pred utakmicu 12. kola Evrolige da njegovu ekipu očekuje jedno od najtežih gostovanja protiv Partizana. Prvak Evrope gostovaće sutra od 20.30 časova u Beogradskoj… »
Fener produžio ugovor sportskom direktoru pred Partizan

Fener produžio ugovor sportskom direktoru pred Partizan

Sport klub pre 4 sati
Košarkaški klub Fenerbahče je produžio ugovor sa generalnim menadžerom Derjom Janijerom na još dve godine. Ovaj 40-godišnji turski funkcioner pridružio se klubu kao pomoćnik sportskog direktora pred sezonu 2021/22. Potom je i unapređen godinu dana… »
Divac uz Partizan u teškom trenutku – stigla i dobra vest

Divac uz Partizan u teškom trenutku – stigla i dobra vest

Sputnik pre 5 sati
Košarkaši Partizana na kratko su izašli iz krze pobedom protiv Monaka, ali onda je usledio poraz od Asvela i situacija ponovo nije dobra. Podršku u nezgodnom trenutku crno-belima na treningu je pružio Vlade Divac, legendarni srpski košarkaš, a uz to je… »
"Blagosloven sam, ne znam o čemu pričate" DŽabari Parker se oglasio o glasinama da odlazi iz Partizana

"Blagosloven sam, ne znam o čemu pričate" DŽabari Parker se oglasio o glasinama da odlazi iz Partizana

Večernje novosti pre 5 sati
Govori se dosta o budućnosti Džabarija Parkera u Partizanu, a o tome govorio je i sam košarkaš. FOTO: N. Skenderija Amerikanac je zbog smrtnog slučaja propustio meč protiv Asvela, a malo pre toga pokrenute su glasine da bi mogao put Atine, odnosno da… »
Važan potpis u Feneru dan pred meč sa Partizanom

Važan potpis u Feneru dan pred meč sa Partizanom

B92 pre 5 sati
Generalni menadžer Fenerbahčea Derja Janier (40) produžio je saradnju sa aktuelnim osvajačem Evrolige, saopštio je klub. Dan pred meč sa Partizanom u Beogradu Fenerbahče je objavio da je sa Janierom produžena saradnja na još dve sezone. Ovaj košarkaški… »
Zvanično! Pao potpis pred Partizan - Fenerbahče u Areni!

Zvanično! Pao potpis pred Partizan - Fenerbahče u Areni!

Kurir pre 6 sati
Košarkaši Fenerbahčea u petak uveče od 20.30 časova u Beogradskoj areni igraju meč 12. kola Evrolige protiv ekipe Partizana. U turskoj ekipi rade punom parom, pa je Fenerbahče obezbedio i jako važan potpis pred okršaj sa beogradskim timom u Evroligi: -… »
Moteijunas bez dlake na jeziku: Iskusni Litvanac iskren pred meč Zvezde i Valensije!

Moteijunas bez dlake na jeziku: Iskusni Litvanac iskren pred meč Zvezde i Valensije!

Kurir pre 6 sati
Košarkaš Crvene zvezde Donatas Moteijunas izneo je očekivanja pred duel sa Valensijom (petak 21.00). Uoči tog duela novinarima se obratio centar Zvezde Donatas Motijeunas: - Pratim Valensiju već neko vreme. Gledao sam skoro sve njihove utakmice prošle… »
Parker: Ovo može da bude prelomna utakmica

Parker: Ovo može da bude prelomna utakmica

Sportski žurnal pre 6 sati
Partizan sutra dočekuje fenerbahče. Džabari Parker je uoči sutrašnjeg duela protiv Fenerbahčea istakao je da je pred crno-belima veoma važna utakmica u Evroligi. - Idemo korak po korak, da učimo na greškama. Ovo je prilika za naš novi dan, za novi… »
Kalates: Jedna pobeda može da promeni sezonu

Kalates: Jedna pobeda može da promeni sezonu

Sportski žurnal pre 6 sati
“Moramo da pokažemo dobro lice, pred našim navijačima i da pobedimo”. Košarkaš Partizana Nik Kalates izjavio je danas u Beogradu da očekuje tešku utakmicu protiv Fenerbahčea u 12. kolu Evrolige. Partizan će sutra od 20.30 časova u Beogradskoj areni da… »
Motiejunas: "Stvar je prosta..." VIDEO

Motiejunas: "Stvar je prosta..." VIDEO

B92 pre 7 sati
Košarkaš Crvene zvezde Donatas Motiejunas izneo je očekivanja pred duel sa Valensijom. Zvezda u petak od 21.00 gostuje španskom timu u 12. kolu Evrolige. "Pratim Valensiju već neko vreme. Gledao sam skoro sve njihove utakmice prošle godine dok su igrali… »
Motijejunas kaže da je skok ključ u Valensiji: "Moramo da igramo kao tim i kad pobeđujemo i gubimo"

Motijejunas kaže da je skok ključ u Valensiji: "Moramo da igramo kao tim i kad pobeđujemo i gubimo"

Sportske.net pre 8 sati
Crvena zvezda je u sjajnoj seriji, apsolutni je hit Evrolige, a jedan od faktora u tom nizu je svakako Donatas Motijejunas. Iskusni centar je došao na kratkoročni ugovor tokom sezone i odmah je ostavio traga, ne samo na terenu. Sa igrom Valensije je… »
Saša Obradović: Protiv Valensije niko ne želi da igra, imaju širok roster

Saša Obradović: Protiv Valensije niko ne želi da igra, imaju širok roster

RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Valensija je ekipa protiv koje niko ne želi da igra, imaju širok roster, ne zavise od jednog ili drugog igrača, izjavio je danas trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović uoči utakmice sa Valensijom u Evroligi. Košarkaši Crvene zvezde… »
Džabari Parker: Ne znam o čemu pričate

Džabari Parker: Ne znam o čemu pričate

Sport klub pre 8 sati
Krilni centar Paritzana Džabari Parker vratio se na raspolaganje treneru Željku Obradoviću posle perioda koji je proveo u SAD. Tamo je boravio zbog smrtnog slučaja u porodici. Iza Parkera su nedelje u kojima nije pružao dobre partije. Prethodnog leta… »
"Ne znam o čemu pričate..." Džabarija Parkera iznenadilo pitanje novinara: Blagosloven sam, ne znam o čemu je pitanje...

"Ne znam o čemu pričate..." Džabarija Parkera iznenadilo pitanje novinara: Blagosloven sam, ne znam o čemu je pitanje...

Kurir pre 8 sati
Parker je propustio 8. i 9. kolo, pa zatim i 11. kolo i utakmicu protiv Asvela, ali bi trebalo da igra protiv turskog tima u 12. kolu Evrolige. Upitan o spekulacijama vezanim za njega koje su se u prethodnom periodu pojavile, poručio je da do njega ništa… »
Saša Obradović: Valensija ne zavisi od jednog igrača, nije realno da Grejem zaigra

Saša Obradović: Valensija ne zavisi od jednog igrača, nije realno da Grejem zaigra

RTS pre 8 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je pred duel sa Valensijom u Evroligi da je plan da crveno-beli ne primaju jednostavne poene iz kontranapada i ofanzivnog skoka. Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u petak od 21.00 čas ekipi Valensije u… »
Džabari Parker o kritikama na svoj račun: „Ne znam o čemu pričaš…“

Džabari Parker o kritikama na svoj račun: „Ne znam o čemu pričaš…“

Nova pre 7 sati
Košarkaš Partizana, Džabari Parker, najavio je predstojeću utakmicu crno-belih protiv Fenerbahčea (petak, 20.30). Džabari Parker se vratio iz Amerike, u koju je otputovao zbog smrtnog slučaja u porodici. „U petak je veoma važna utakmica, ali idemo korak… »
”Posle mnogo vremena imali smo 14 igrača na treningu” Žoc: Da odigramo dobro kao protiv Fenerbahčea; Podršku osećam ceo život”…

”Posle mnogo vremena imali smo 14 igrača na treningu” Žoc: Da odigramo dobro kao protiv Fenerbahčea; Podršku osećam ceo život”…

Dnevnik pre 7 sati
BEOGRAD: Fenerbahče je ekipa sa najvećim ciljevima i dometima, nadam se da ćemo biti na nivou da odigramo dobro protiv evropskog prvaka, izjavio je danas trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči meča 12. kola Evrolige. Košarkaši Partizana… »
Željko Obradović: Od Profe i Dude sam naučio da sve kažem direktno u lice

Željko Obradović: Od Profe i Dude sam naučio da sve kažem direktno u lice

Sputnik pre 7 sati
Fenerbahče je ekipa sa najvećim ciljevima i dometima, nadam se da ćemo biti na nivou da odigramo dobro protiv evropskog prvaka, izjavio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči meča 12. kola Evrolige. On je prokomentarisao i atmosferu u… »
"Grobari" ne mogu da se načude: Prvi put posle duže vremena ovo se desilo u kk partizan

"Grobari" ne mogu da se načude: Prvi put posle duže vremena ovo se desilo u kk partizan

Večernje novosti pre 7 sati
KK Partizan polako kompletira redove. Nedostaju još trojica igrača, ali čak 14 njih je bilo na treningu - što svakako može da raduje sve pristalice crno-belih. FOTO: N. Skenderija Košarkaši Partizana dočekaće u petak od 20.30 časova u Beogradskoj areni… »
Obradović: "Dobro je što nema euforije da smo tim za F4"

Obradović: "Dobro je što nema euforije da smo tim za F4"

B92 pre 7 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je pred put u Valensiju da je dobro što se o njegovom timu priča kao o složnoj, borbenoj grupi, a ne kao o kandidatu za završni turnir Evrolige. Takvi hvalospevi, kako kaže Obradović, nadjačali su one… »
Važan potpis u Fenerbahčeu pred meč sa Partizanom u Evroligi

Važan potpis u Fenerbahčeu pred meč sa Partizanom u Evroligi

Telegraf pre 7 sati
Košarkaši Fenerbahčea u petak uveče od 20.30 časova u Beogradskoj areni igraju meč 12. kola Evrolige protiv ekipe Partizana. Crno-beli će pokušati da se protiv aktuelnog šampiona takmičenja oporave od šokantnog poraza od Asvela od pre sedam dana. U… »
Kalates: Čeka nas težak meč, moramo da pokažemo pravo lice

Kalates: Čeka nas težak meč, moramo da pokažemo pravo lice

RTS pre 9 sati
Košarkaš Partizana Nik Kalates izjavio je da očekuje tešku utakmicu protiv Fenerbahčea u 12. kolu Evrolige. Košarkaši Partizana dočekaće u petak od 20.30 časova u "Beogradskoj areni" ekipu Fenerbahčea. Kalates je izjavio da će crno-beli spremno dočekati… »
Željko Obradović se požalio: „Imali smo osam igrača van tima!“

Željko Obradović se požalio: „Imali smo osam igrača van tima!“

Hot sport pre 9 sati
Muku muče sa povredama! U petak će Partizan na svom terenu dočekati ekipu Fenerbahčea, sa početkom od 20.30. Nakon trening koji je održan pred duel sa Fenerbahčeom, trener Željko Obradović je govorio o mnogim temama. Između ostalog, dotakao se problema s… »
Džabari Parker pred duel sa fenerom: „Sutra je veoma važna utakmica!“

Džabari Parker pred duel sa fenerom: „Sutra je veoma važna utakmica!“

Hot sport pre 9 sati
Od njega se mnogo očekuje! U petak će Partizan na svom terenu dočekati ekipu Fenerbahčea, sa početkom od 20.30. Nakon današnjeg treninga, medijima se obratio Džabari Parker: „Sutra je veoma važna utakmica, ali idemo korak po korak, da učimo na greškama… »
Grk otvorio dušu Kalates: Bilo je bolno, moramo da pokažemo dobro lice

Grk otvorio dušu Kalates: Bilo je bolno, moramo da pokažemo dobro lice

Dnevnik pre 9 sati
BEOGRAD: Košarkaš Partizana Nik Kalates izjavio je danas u Beogradu da očekuje tešku utakmicu protiv Fenerbahčea u 12. kolu Evrolige. Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 20.30 časova u Beogradskoj areni ekipu Fenerbahčea. "Biće teška utakmica… »
Obradović: Apsolutno sam svestan svega što govorim, nema skrivanja

Obradović: Apsolutno sam svestan svega što govorim, nema skrivanja

RTS pre 8 sati
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je pred meč sa Fenerbahčeom da očekuje da njegov tim bude na visini zadatka, ističući da protiv sebe ima ekipu sa najvećim ambicijama u Evroligi. Naglasio je da ga zbog navijača boli kada crno-beli… »
Kalates: Rolerkoster, jedan meč može da promeni sezonu

Kalates: Rolerkoster, jedan meč može da promeni sezonu

Sport klub pre 9 sati
Nik Kalates je pred meč Partizana i Fenerbahčea u 12. kolu Evrolige rekao da je tim odigrao loše protiv Asvela prošle sedmice, ali da on i njegova ekipa sada moraju da odgovore. Partizan je posle pobede nad Monakom odigrao užasan meč protiv Asvela. Iako… »
Parker: "Fener je naša prelomna tačka" VIDEO

Parker: "Fener je naša prelomna tačka" VIDEO

B92 pre 8 sati
Košarkaš Partizana Džabari Parker govorio pred duel sa Fenerbahčeom u 12. kolu Evrolige. Partizan u petak od 20.30 dočekuje aktuelnog šampiona Evrope u Beogradskoj areni. "Sutra je veoma važna utakmica, ali idemo korak po korak, da učimo na greškama. Ovo… »
Kalates pred Fenerbahče: Nismo krenuli kako želimo, ali jedna pobeda može da promeni sezonu

Kalates pred Fenerbahče: Nismo krenuli kako želimo, ali jedna pobeda može da promeni sezonu

Večernje novosti pre 9 sati
KOŠARKAŠ Partizana Nik Kalates izjavio je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Fenerbahčea u 12. kolu Evrolige. FOTO: N. Skenderija Svestan je iskusni plejmejker da "parni valjak" čeka veliki izazov protiv tima iz Istanbula. - Biće teška utakmica… »
Željko Obradović o izjavi da su igrači nenormalni: "Rekao sam to i njima, sve pričam direktno u lice..."

Željko Obradović o izjavi da su igrači nenormalni: "Rekao sam to i njima, sve pričam direktno u lice..."

Telegraf pre 9 sati
Košarkaši Partizana pred sobom imaju novi duel u Evroligi, gde će igrati protiv Fenerbahčea na svom terenu. Crno-beli se ne nalaze u najboljoj formi kada je reč o ovom takmičenju, a sada će igrati protiv šampiona. Pred utakmicu se obratio i Željko… »
Željko Obradović otkrio: Partizan jači za tri igrača protiv Fenerbahčea

Željko Obradović otkrio: Partizan jači za tri igrača protiv Fenerbahčea

Danas pre 9 sati
Košarkaši Partizana u petak 21. novembra (20:30) dočekuju ekipu Fenerbahčea u 12. kolu Evrolige. Trener Partizana, Željko Obradović uoči ove utakmice je govorio za medije o zdravstvenom biltenu igrača. Iskusni strateg je otkrio da je Šejk Milton povređen… »
Nik Kalates pred fenerbahče: „Biće teška utakmica, dočekujemo šampiona!“

Nik Kalates pred fenerbahče: „Biće teška utakmica, dočekujemo šampiona!“

Hot sport pre 9 sati
Svestan je snage rivala! U petak će Partizan na svom terenu dočekati ekipu Fenerbahčea, sa početkom od 20.30. Uoči tog meča, medijima se obratio plejmejker Partizana – Nik Kalates: „Biće teška utakmica, dočekujemo aktuelnog šampiona. Ali, moramo da se… »
Željko Obradović pred meč protiv Fenerbahčea: Moramo da igramo strpljivo

NIN pre 9 sati
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da je ključno da njegova ekipa igra strpljivo u predstojećoj utakmici Evrolige protiv Fenerbahčea, kog smatra najboljim odbrambenim timom tog takmičenja. "Igramo protiv tima koji je šampion… »
Željko Obradović posebno govorio o jednom igraču: „Zamolio sam ga da stane, žao mi je što želi, a ne može“

Željko Obradović posebno govorio o jednom igraču: „Zamolio sam ga da stane, žao mi je što želi, a ne može“

Nova pre 9 sati
Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, najavio je predstojeću utakmicu crno-belih protiv Fenerbahčea (petak, 20.30). Crno-beli dočekuju aktuelnog šampiona Evrope u 12. kolu Evrolige. „Igramo protiv tima koji je šampion. To dovoljno govori i ove… »

Radio sto plus pre 9 sati
“Igramo protiv tima koji je šampion Evrope i to dovoljno govori. Posebna karakteristika njihove igre je ta što su najbolji odbrambeni tim Evrolige. Razlog leži u tome što su njihovi spoljni igrači visoki i mogu da budu od pomoći unutrašnjim igračima. To… »
“Ne znam o čemu pričaš, šta je pitanje?”: Džabari Parker nikad iskrenije o formi i problemima Partizana

“Ne znam o čemu pričaš, šta je pitanje?”: Džabari Parker nikad iskrenije o formi i problemima Partizana

Mondo pre 10 sati
Košarkaši Partizana spremaju se za naredni meč u Evroligi u petak protiv Fenerbahčea u Beogradskoj Areni, a Džabari Parker i Nik Kalates su se pojavili na konferenciji za medije i obratili su se novinarima, Što za početak znači da je Parker spreman. Prvo… »
Dobre vesti pred Fener i detalj iz Francuske: "Milton igrao povređen"

Dobre vesti pred Fener i detalj iz Francuske: "Milton igrao povređen"

B92 pre 10 sati
Trener Partizana Željko Obradović je otkrio kakvo je zdravstveno stanje igrača pred duel sa Fenerbahčeom u 12. kolu Evrolige. Crno-beli u petak od 20 sati i 30 minuta dočekuju Fenerbahče, a treneru Željku Obradoviću za susret u 12. kolu elitnog… »
Džabari Parker: "Spekulacije, kritike i privatni problemi? Ne znam o čemu pričate"

Džabari Parker: "Spekulacije, kritike i privatni problemi? Ne znam o čemu pričate"

Sportske.net pre 10 sati
Košarkaš Partizana Džabari Parker govorio je danas na konferenciji za novinare u najavi utakmice protiv Fenerbahčea. Naravno, on je bio u srcu interesovanja usled brojnih dešavanja povodom njegovog statusa u ekipi. Težak period do sada za njega, poneke… »
Kako mediji u Valensiji vide Zvezdu: Najteži rival uz Barselonu

Kako mediji u Valensiji vide Zvezdu: Najteži rival uz Barselonu

Sport klub pre 11 sati
Posebnu pažnju mediji u ovom španskom gradu posvetili su Nvori i Monekeu, uz neizvesnost oko pitanja hoće li se oporaviti do meča. Crvena zvezda će u petak od 21 čas u okviru 12. kola Evrolige gostovati Valensiji. Biće to tek četvrti meč crveno-belih na… »
Kalates: "Bilo je bolno posle Asvela, ali sutra je dan da se pokažemo"

Kalates: "Bilo je bolno posle Asvela, ali sutra je dan da se pokažemo"

B92 pre 10 sati
Košarkaš Partizana Nik Kalates je izneo očekivanja pred meč sa Fenerbahčeom u 12. kolu Evrolige. Košarkaši Partizana dočekuju Fenerbahče u meču 12. kola elitnog takmičenja, a pred ovaj susret se novinarima obratio Nik Kalatesa. S obzirom na to da se… »
Ataman otkrio: Dobićemo centra pred duel sa Partizanom!

Ataman otkrio: Dobićemo centra pred duel sa Partizanom!

Hot sport pre 13 sati
Očekuje se oporavak Jurcevena pred Partizan! Ekipa Panatinaikosa ovog četvrtka dočekuje Dubai u okviru 12. kola Evrolige. Trener Ergin Ataman otkrio je da Pao ima probelm sa centrima i da će moći da računa samo na jednog u ovom susretu. Ataman je istakao… »

Vesti dana »