Povezane vesti

(VIDEO) Miroslav Berić nakon novog poraza Partizana u Evroligi: Sami smo sebe pobedili u dve utakmice

(VIDEO) Miroslav Berić nakon novog poraza Partizana u Evroligi: Sami smo sebe pobedili u dve utakmice

Danas 22.11.2025
Košarkaši Partizana izgubili su od Fenerbahčea rezultatom 99:87 u 12. kolu Evrolige. Svoje viđenje utakmice dao je i bivši igrač crno-bele ekipe i proslavljeni reprezenativac Jugoslavije Miroslav Berić koji je u razgovoru za Novu.rs otkrio razloge… »
Zašto Džabari Parker nije igrao protiv Fenerbahčea? Otkriven razlog, poznato i kad se vraća na teren

Zašto Džabari Parker nije igrao protiv Fenerbahčea? Otkriven razlog, poznato i kad se vraća na teren

Mondo 22.11.2025
Partizan je pretrpeo još jedan poraz u ligaškom delu sezone Evrolige, ovog puta u Beogradu je bio bolji Fenerbahče. Možda bi domaća ekipa pružila bolji otpor da je trener Željko Obradović na raspolaganju imao i još neke igrače, kao na primer Džabarija… »
Poznato zašto Parker nije igrao protiv Fenerbahčea

Poznato zašto Parker nije igrao protiv Fenerbahčea

B92 22.11.2025
Džabari Parker, košarkaš Partizana, trenirao je sa ekipom dan nakon što je propustio meč Evrolige protiv Fenerbahčea u "Beogradskoj areni". Iako se očekivalo da bude u timu protiv aktuelnog šampiona Evrope, neposredno pred početak je postalo jasno da na… »
Šarunas Jasikevičijus: "Navijači Partizana me cene jer sam Željkov prijatelj, protiv Zvezde je drugačije…"

Šarunas Jasikevičijus: "Navijači Partizana me cene jer sam Željkov prijatelj, protiv Zvezde je drugačije…"

Večernje novosti 22.11.2025
Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Partizan sa 99:87, a nakom meča trener istanbulskog tima Šarunas Jasikevičijus izneo je utiske na konferenciji za medije posle susreta. FOTO: N. Skenderija - Čestitam igračima i navijačima, važna je pobeda da s nastavimo… »
Željko Obradović: Za Marinkovića pretpostavljam, za Parkera – stvarno ne znam

Željko Obradović: Za Marinkovića pretpostavljam, za Parkera – stvarno ne znam

Sputnik 22.11.2025
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle poraza od Fenerbahčea (87:99) da je prvak Evrope igrao na vrhunskom nivou. Obradović je istakao da on i igrači daju sve od sebe u svakoj utakmici, ali da to, kako je rekao, možda nije dovoljno… »
Očajan start „crno-belih” kumovao porazu

Očajan start „crno-belih” kumovao porazu

Politika 22.11.2025
Partizan nije mogao da izađe na kraj sa aktuelnim prvakom Evrope Fenerbahčeom, od kog su pretrpeli poraz u „Beogradskoj areni“ – 99:87 (24:11, 32:28, 19:29, 24:19). Košarkaši Partizana bili su neuspešni u duelu sa Fenerbahčeom, koji je u 12. kolu… »
"Početničke greške Partizana, ponavlja se problem istim igračima": Nikola Lončar o teškoj situaciji crno-belih

"Početničke greške Partizana, ponavlja se problem istim igračima": Nikola Lončar o teškoj situaciji crno-belih

Mondo 22.11.2025
Bivši košarkaš Partizana Nikola Lončar rekao je da je tim Željka Obradovića u porazu od Fenerbahčea pokazao stare probleme i upozorio na to da situacija neće biti bolja što se tiče rasporeda. "Imali smo tokom sezone i te treće četvrtine, koje je Partizan… »
Obradović nakon Fenerbahčea: Nismo bili bezvoljni, pratilo nas je loše otvaranje utakmice

Obradović nakon Fenerbahčea: Nismo bili bezvoljni, pratilo nas je loše otvaranje utakmice

Euronews 22.11.2025
Trener Partizana Željko OBradović pričao je o svim temama vezani za situaciju u klubu, napominjući da su izgubili od odlične ekipe Fenerbahčea. "Fenerbahče je igrao izvanredno, na nivou na kom su bili prošle godine kada su postali šampioni. Nisam video… »
Obradović posle poraza: „Dajemo sve od sebe, ali možda nije dovoljno“

Obradović posle poraza: „Dajemo sve od sebe, ali možda nije dovoljno“

Politika 22.11.2025
Do jutros nije znao da neće moći da računa na Vanju Marinkovića i Džabarija Parkera. Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle večerašnjeg poraza od Fenerbahčea (87:99) da je prvak Evrope igrao na vrhunskom nivou i istakao da on i igrači… »
Obradović u neverici: Bio sam šokiran kada su mi rekli da Parker neće igrati

Obradović u neverici: Bio sam šokiran kada su mi rekli da Parker neće igrati

Danas 21.11.2025
Košarkaši Partizana izgubili su utakmicu 12. kola Evrolige od ekipe Fenerbahčea rezultatom 87:99 (11:24, 28:32, 29:19, 19:24). Trener Partizana je u izjavi neposredno nakon utakmice rekao: – Igrali smo bolje u drugom poluvremenu. Imali smo šansu da… »
Fenerbahče prejak za crno-bele: Novi poraz Partizana u Evroligi

Fenerbahče prejak za crno-bele: Novi poraz Partizana u Evroligi

Danas 21.11.2025
Košarkaši Partizana izgubili su utakmicu 12. kola Evrolige od ekipe Fenerbahčea rezultatom 87:99 (11:24, 28:32, 29:19, 19:24). Obe ekipe su pomalo nervozno otvorile utakmicu. pa su tek nakon dva minuta viđeni prvi poeni, kada je Tarik Biberović postigao… »

Vesti dana »