Povezane vesti

Obradović nakon Fenerbahčea: Nismo bili bezvoljni, pratilo nas je loše otvaranje utakmice

Obradović nakon Fenerbahčea: Nismo bili bezvoljni, pratilo nas je loše otvaranje utakmice

Euronews pre 5 sati
Trener Partizana Željko OBradović pričao je o svim temama vezani za situaciju u klubu, napominjući da su izgubili od odlične ekipe Fenerbahčea. "Fenerbahče je igrao izvanredno, na nivou na kom su bili prošle godine kada su postali šampioni. Nisam video… »
Obradović posle poraza: „Dajemo sve od sebe, ali možda nije dovoljno“

Obradović posle poraza: „Dajemo sve od sebe, ali možda nije dovoljno“

Politika pre 4 sati
Do jutros nije znao da neće moći da računa na Vanju Marinkovića i Džabarija Parkera. Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle večerašnjeg poraza od Fenerbahčea (87:99) da je prvak Evrope igrao na vrhunskom nivou i istakao da on i igrači… »
Obradović u neverici: Bio sam šokiran kada su mi rekli da Parker neće igrati

Obradović u neverici: Bio sam šokiran kada su mi rekli da Parker neće igrati

Danas pre 5 sati
Košarkaši Partizana izgubili su utakmicu 12. kola Evrolige od ekipe Fenerbahčea rezultatom 87:99 (11:24, 28:32, 29:19, 19:24). Trener Partizana je u izjavi neposredno nakon utakmice rekao: – Igrali smo bolje u drugom poluvremenu. Imali smo šansu da… »
Fenerbahče prejak za crno-bele: Novi poraz Partizana u Evroligi

Fenerbahče prejak za crno-bele: Novi poraz Partizana u Evroligi

Danas pre 6 sati
Košarkaši Partizana izgubili su utakmicu 12. kola Evrolige od ekipe Fenerbahčea rezultatom 87:99 (11:24, 28:32, 29:19, 19:24). Obe ekipe su pomalo nervozno otvorile utakmicu. pa su tek nakon dva minuta viđeni prvi poeni, kada je Tarik Biberović postigao… »

Vesti dana »