Povezane vesti
Sijarto sa Đurićem: Mađarska će pomoći da Srbija ima stabilno snabdevanje energijom, dobio sam mandat da dogovorim tehničke…
N1 Info pre 41 minuta
Srbija uvek može računati na Mađarsku, izjavio je danas u Beogradu mađarski ministar inostranih poslova Peter Sijarto i poručio da će njegova zemlja pomoći da Srbija ima stabilno snabdevanje energijom. Sve što je u našoj moći pomoći ćemo da imate… »
Đedović Handanović sa Sijartom u Beogradu, tema energetska situacija u Srbiji
RTV pre 37 minuta
BEOGRAD - Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova i trgovine Peterom Sijartom koji u Beogradu boravi povodom sastanka ministara spoljnih poslova Centralno-evropske inicijative. Đedović… »
Sijarto: Sa Srbijom postignut politički dogovor oko snabdevanja energentima
Beta pre 17 minuta
Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je u Beogradu da je sa Srbijom postignut "politički dogovor", a da će dogovoriti i "tehničke detalje", o pomoći Srbiji u snabdevanju energentima. "Sada sam se sa gospodinom ministrom (Markom… »
Đurić i Sijarto o saradnji u oblasti energetike, saobraćaja i diplomatije
NIN pre 52 minuta
Ministri spoljnih poslova Srbije i Mađarske, Marko Đurić i Peter Sijarto, razgovarali su danas o intenziviranju saradnje dve strane u oblasti energetike, saobraćaja i diplomatije. Njih dvojica su danas u Beogradu potpisali Protokol o korišćenju istih… »
Radio sto plus pre 2 minuta
“Sada sam se sa gospodinom ministrom (Markom Đurićem) dogovorio o naznačajnijim političkim pitanjima, on me je ovlastio da u nastavku današnjeg dana sa Dubravkom Đedović, ministarkom energetike, dogovorim tehničke elemente ovog političkog dogovora”… »
Sijarto u Beogradu: Postignut politički dogovor o pomoći Mađarske Srbiji u snabdevanju energentima
Serbian News Media pre 11 minuta
Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je u Beogradu da je sa Srbijom postignut „politički dogovor“, a da će danas dogovoriti i „tehničke detalje“, o pomoći Srbiji u snabdevanju energentima. „Sada sam se sa gospodinom ministrom (Markom… »
Sijarto: Srbija uvek može računati na Mađarsku, pomoći ćemo da imate stabilno snabdevanje energijom
Danas pre 52 minuta
Srbija uvek može računati na Mađarsku, izjavio je danas u Beogradu mađarski ministar inostranih Peter Sijarto i poručio da će njegova zemlja pomoći da Srbija ima stabilno snabdevanje energijom. Sve što je u našoj moći pomoći ćemo da imate stabilno… »
Čvrsto obećanje mađarskog šefa diplomatija Petera Sijarta: Mađarska će pomoći Srbiji sa energentima
Kurir pre 7 minuta
- Sada sam se sa gospodinom ministrom (Markom Đurićem) dogovorio o naznačajnijim političkim pitanjima, on me je ovlastio da u nastavku današnjeg dana sa Dubravkom Đedović, ministarkom energetike, dogovorim tehničke elemente ovog političkog dogovora"… »
Đedović Handanović sa Sijartom u Beogradu, tema energetska situacija u Srbiji
Euronews pre 16 minuta
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova i trgovine Peterom Sijartom koji u Beogradu boravi povodom sastanka ministara spoljnih poslova Centralno-evropske inicijative. Đedović Handanović… »
Sijarto: Nećemo ostaviti Srbiju bez energenata, danas ćemo dogovoriti tehnička pitanja pomoći
RTS pre 57 minuta
Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto izjavio je, nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Markom Đurićem da će danas u Beogradu dogovoriti tehničke detalje o pomoći našoj zemlji u snabdevanju energijom i poručio da Mađarska… »
Sijarto o snabdevanju Srbije energijom: "Nikada vas nećemo ostaviti same i učinićemo sve što je u našoj moći"
Mondo pre 31 minuta
Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto izjavio je, nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Markom Đurićem u Palati Srbija da će danas u Beogradu dogovoriti tehničke detalje o pomoći našoj zemlji u snabdevanju energijom i poručio… »
Đurić i Sijarto ojačavaju veze: Saradnja Srbije i Mađarske „najbolji primer evropske saradnje“
Serbian News Media pre 21 minuta
Ministri spoljnih poslova Srbije i Mađarske, Marko Đurić i Peter Sijarto, razgovarali su danas o intenziviranju saradnje dve strane u oblasti energetike, saobraćaja i diplomatije. Njih dvojica su danas u Beogradu potpisali Protokol o korišćenju istih… »
Đedović Handanović sa Sijartom o energetskoj situaciji u Srbiji
Politika pre 12 minuta
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova i trgovine Peterom Sijartom. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova i… »
Ministarka Đedović Handanović i Sijarto danas u Beogradu: Ključni razgovori o energentima i sankcijama
Telegraf pre 36 minuta
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova i trgovine Peterom Sijartom koji u Beogradu boravi povodom sastanka ministara spoljnih poslova Centralno-evropske inicijative. Đedović Handanović… »
Sijarto: Srbija može da računa na pomoć Mađarske
Nova pre 1 sat
Srbija uvek može računati na Mađarsku, izjavio je danas u Beogradu mađarski ministar inostranih Peter Sijarto i poručio da će njegova zemlja pomoći da Srbija ima stabilno snabdevanje energijom. Sve što je u našoj moći pomoći ćemo da imate stabilno… »
Sijarto pred sastanak sa ministarkom energetike: Mađarska će pomoći Srbiji
Nedeljnik pre 1 sat
Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je ministar spoljnih poslova te zemlje, Peter Sijarto. „Mi, Mađari, naravno ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu“, rekao je Sijarto u avionu u… »
Sijarto u Beogradu: Nećemo ostaviti Srbiju bez energenata, dogovorićemo danas tehnička pitanja pomoći
Sputnik pre 1 sat
Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto izjavio je, nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Markom Đurićem u Palati Srbija da će danas u Beogradu dogovoriti tehničke detalje o pomoći našoj zemlji u snabdevanju energijom i… »
Sijarto posle sastanka sa Đurićem: Nećemo ostaviti Srbiju bez energenata, danas tehnička pitanja pomoći
Blic pre 1 sat
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić poručio je danas da nema bližeg i boljeg prijatelja za Srbiju od mađarskih prijatelja i dodao da je saradnja dve zemlje postala najbolji mogući primer evropske saradnje i unapređenja odnosa među zemljama tokom… »
Sijarto poslao ohrabrujuću poruku: Nećemo ostaviti Srbiju bez energenata, dogovorićemo danas tehnička pitanja pomoći
Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto izjavio je, nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Markom Đurićem u Palati Srbija da će danas u Beogradu dogovoriti tehničke detalje o pomoći našoj zemlji u snabdevanju energijom… »
Naravno da ćemo pomoći Srbiji: Sijarto: Detalje ćemo razjasniti u Beogradu
Alo pre 1 sat
Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje, Peter Sijarto. - Mi, Mađari, naravno ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu - rekao je Sijarto u avionu u… »
Sijarto: "Danas ćemo dogovoriti tehnička pitanja pomoći u snabdevanju energijom"
Telegraf pre 1 sat
Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto izjavio je, nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Markom Đurićem u Palati Srbija da će danas u Beogradu dogovoriti tehničke detalje o pomoći našoj zemlji u snabdevanju energijom i poručio… »
Mađarska garantuje Srbiji sigurnu isporuku energenata: Sijarto najavio dogovor o tehničkim detaljima
Telegraf pre 1 sat
Đurić sa Sijartom: Nema bližeg prijatelja za Srbiju od mađarskih prijatelja
Telegraf pre 1 sat
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić poručio je danas da nema bližeg i boljeg prijatelja za Srbiju od mađarskih prijatelja i dodao da je saradnja dve zemlje postala najbolji mogući primer evropske saradnje i unapređenja odnosa među zemljama tokom… »
Sijarto: Mi, Mađari, naravno pomoći ćemo Srbiji
RTV pre 2 sata
BUDIMPEŠTA - Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje, Peter Sijarto. "Mi, Mađari, naravno ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu", rekao je Sijarto… »
Sijarto: Mi, Mađari, naravno da ćemo pomoći Srbiji
Radio 021 pre 2 sata
Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je ministar spoljnih poslova te zemlje Peter Sijarto. "Mi, Mađari, naravno da ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu", rekao je Sijarto u avionu u… »
Sijarto: Mi, Mađari, naravno da ćemo pomoći srpskoj ekonomiji
Euronews pre 2 sata
Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje, Peter Sijarto. "Mi, Mađari, naravno ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu", rekao je Sijarto u avionu u… »
Sijarto: Mi, Mađari ćemo pomoći Srbiji, detalje ćemo razraditi danas u Beogradu
NIN pre 2 sata
Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje, Peter Sijarto. "Mi, Mađari, naravno ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu", rekao je Peter Sijarto u… »
Sijarto: "Naravno da ćemo pomoći Srbiji i srpskoj ekonomiji"
Blic pre 2 sata
Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje, Peter Sijarto. "Mi, Mađari, naravno ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu", rekao je Sijarto u avionu u… »
Sijarto najavio: Mi, Mađari, naravno da ćemo pomoći Srbiji
B92 pre 2 sata
Sijarto pred sastanak sa srpskim zvaničnicima: "Mađarska će pomoći Srbiji"
Telegraf pre 2 sata
Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje, Peter Sijarto. - Mi, Mađari, naravno ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu - rekao je Sijarto u avionu u… »
Vesti dana »
Beta pre 17 minutajoš 29 povezanih
Savić: Sekundarne sankcije NBS bile bi veliki udar na finansijski sistem zemlje
RTV pre 52 minutajoš 30 povezanih
(VIDEO) Opozicioni poslanici uklonili ogradu, okupljeni iz Ćacilenda nasrnuli na njih
N1 Info pre 57 minutajoš 17 povezanih
Brnabić optužila poslanike za nasilje, kazala da ljudi iz Ćacilenda imaju pravo da budu tu
Beta pre 2 minutajoš 21 povezana