Povezane vesti

Sijarto sa Đurićem: Mađarska će pomoći da Srbija ima stabilno snabdevanje energijom, dobio sam mandat da dogovorim tehničke…

Sijarto sa Đurićem: Mađarska će pomoći da Srbija ima stabilno snabdevanje energijom, dobio sam mandat da dogovorim tehničke…

N1 Info pre 41 minuta
Srbija uvek može računati na Mađarsku, izjavio je danas u Beogradu mađarski ministar inostranih poslova Peter Sijarto i poručio da će njegova zemlja pomoći da Srbija ima stabilno snabdevanje energijom. Sve što je u našoj moći pomoći ćemo da imate… »
Đedović Handanović sa Sijartom u Beogradu, tema energetska situacija u Srbiji

RTV pre 37 minuta
BEOGRAD - Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova i trgovine Peterom Sijartom koji u Beogradu boravi povodom sastanka ministara spoljnih poslova Centralno-evropske inicijative. Đedović… »
Sijarto: Sa Srbijom postignut politički dogovor oko snabdevanja energentima

Beta pre 17 minuta
Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je u Beogradu da je sa Srbijom postignut "politički dogovor", a da će dogovoriti i "tehničke detalje", o pomoći Srbiji u snabdevanju energentima. "Sada sam se sa gospodinom ministrom (Markom… »
Đurić i Sijarto o saradnji u oblasti energetike, saobraćaja i diplomatije

Đurić i Sijarto o saradnji u oblasti energetike, saobraćaja i diplomatije

NIN pre 52 minuta
Ministri spoljnih poslova Srbije i Mađarske, Marko Đurić i Peter Sijarto, razgovarali su danas o intenziviranju saradnje dve strane u oblasti energetike, saobraćaja i diplomatije. Njih dvojica su danas u Beogradu potpisali Protokol o korišćenju istih… »

Radio sto plus pre 2 minuta
“Sada sam se sa gospodinom ministrom (Markom Đurićem) dogovorio o naznačajnijim političkim pitanjima, on me je ovlastio da u nastavku današnjeg dana sa Dubravkom Đedović, ministarkom energetike, dogovorim tehničke elemente ovog političkog dogovora”… »
Sijarto u Beogradu: Postignut politički dogovor o pomoći Mađarske Srbiji u snabdevanju energentima

Sijarto u Beogradu: Postignut politički dogovor o pomoći Mađarske Srbiji u snabdevanju energentima

Serbian News Media pre 11 minuta
Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je u Beogradu da je sa Srbijom postignut „politički dogovor“, a da će danas dogovoriti i „tehničke detalje“, o pomoći Srbiji u snabdevanju energentima. „Sada sam se sa gospodinom ministrom (Markom… »
Sijarto: Srbija uvek može računati na Mađarsku, pomoći ćemo da imate stabilno snabdevanje energijom

Sijarto: Srbija uvek može računati na Mađarsku, pomoći ćemo da imate stabilno snabdevanje energijom

Danas pre 52 minuta
Srbija uvek može računati na Mađarsku, izjavio je danas u Beogradu mađarski ministar inostranih Peter Sijarto i poručio da će njegova zemlja pomoći da Srbija ima stabilno snabdevanje energijom. Sve što je u našoj moći pomoći ćemo da imate stabilno… »
Čvrsto obećanje mađarskog šefa diplomatija Petera Sijarta: Mađarska će pomoći Srbiji sa energentima

Čvrsto obećanje mađarskog šefa diplomatija Petera Sijarta: Mađarska će pomoći Srbiji sa energentima

Kurir pre 7 minuta
- Sada sam se sa gospodinom ministrom (Markom Đurićem) dogovorio o naznačajnijim političkim pitanjima, on me je ovlastio da u nastavku današnjeg dana sa Dubravkom Đedović, ministarkom energetike, dogovorim tehničke elemente ovog političkog dogovora"… »

Euronews pre 16 minuta
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova i trgovine Peterom Sijartom koji u Beogradu boravi povodom sastanka ministara spoljnih poslova Centralno-evropske inicijative. Đedović Handanović… »
Sijarto: Nećemo ostaviti Srbiju bez energenata, danas ćemo dogovoriti tehnička pitanja pomoći

Sijarto: Nećemo ostaviti Srbiju bez energenata, danas ćemo dogovoriti tehnička pitanja pomoći

RTS pre 57 minuta
Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto izjavio je, nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Markom Đurićem da će danas u Beogradu dogovoriti tehničke detalje o pomoći našoj zemlji u snabdevanju energijom i poručio da Mađarska… »
Sijarto o snabdevanju Srbije energijom: "Nikada vas nećemo ostaviti same i učinićemo sve što je u našoj moći"

Sijarto o snabdevanju Srbije energijom: "Nikada vas nećemo ostaviti same i učinićemo sve što je u našoj moći"

Mondo pre 31 minuta
Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto izjavio je, nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Markom Đurićem u Palati Srbija da će danas u Beogradu dogovoriti tehničke detalje o pomoći našoj zemlji u snabdevanju energijom i poručio… »
Đurić i Sijarto ojačavaju veze: Saradnja Srbije i Mađarske „najbolji primer evropske saradnje“

Đurić i Sijarto ojačavaju veze: Saradnja Srbije i Mađarske „najbolji primer evropske saradnje“

Serbian News Media pre 21 minuta
Ministri spoljnih poslova Srbije i Mađarske, Marko Đurić i Peter Sijarto, razgovarali su danas o intenziviranju saradnje dve strane u oblasti energetike, saobraćaja i diplomatije. Njih dvojica su danas u Beogradu potpisali Protokol o korišćenju istih… »
Đedović Handanović sa Sijartom o energetskoj situaciji u Srbiji

Đedović Handanović sa Sijartom o energetskoj situaciji u Srbiji

Politika pre 12 minuta
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova i trgovine Peterom Sijartom. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova i… »
Ministarka Đedović Handanović i Sijarto danas u Beogradu: Ključni razgovori o energentima i sankcijama

Ministarka Đedović Handanović i Sijarto danas u Beogradu: Ključni razgovori o energentima i sankcijama

Telegraf pre 36 minuta
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović sastala se danas sa ministrom spoljnih poslova i trgovine Peterom Sijartom koji u Beogradu boravi povodom sastanka ministara spoljnih poslova Centralno-evropske inicijative. Đedović Handanović… »
Sijarto: Srbija može da računa na pomoć Mađarske

Sijarto: Srbija može da računa na pomoć Mađarske

Nova pre 1 sat
Srbija uvek može računati na Mađarsku, izjavio je danas u Beogradu mađarski ministar inostranih Peter Sijarto i poručio da će njegova zemlja pomoći da Srbija ima stabilno snabdevanje energijom. Sve što je u našoj moći pomoći ćemo da imate stabilno… »
Sijarto pred sastanak sa ministarkom energetike: Mađarska će pomoći Srbiji

Sijarto pred sastanak sa ministarkom energetike: Mađarska će pomoći Srbiji

Nedeljnik pre 1 sat
Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je ministar spoljnih poslova te zemlje, Peter Sijarto. „Mi, Mađari, naravno ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu“, rekao je Sijarto u avionu u… »
Sijarto u Beogradu: Nećemo ostaviti Srbiju bez energenata, dogovorićemo danas tehnička pitanja pomoći

Sijarto u Beogradu: Nećemo ostaviti Srbiju bez energenata, dogovorićemo danas tehnička pitanja pomoći

Sputnik pre 1 sat
Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto izjavio je, nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Markom Đurićem u Palati Srbija da će danas u Beogradu dogovoriti tehničke detalje o pomoći našoj zemlji u snabdevanju energijom i… »
Sijarto posle sastanka sa Đurićem: Nećemo ostaviti Srbiju bez energenata, danas tehnička pitanja pomoći

Sijarto posle sastanka sa Đurićem: Nećemo ostaviti Srbiju bez energenata, danas tehnička pitanja pomoći

Blic pre 1 sat
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić poručio je danas da nema bližeg i boljeg prijatelja za Srbiju od mađarskih prijatelja i dodao da je saradnja dve zemlje postala najbolji mogući primer evropske saradnje i unapređenja odnosa među zemljama tokom… »
Sijarto poslao ohrabrujuću poruku: Nećemo ostaviti Srbiju bez energenata, dogovorićemo danas tehnička pitanja pomoći

Sijarto poslao ohrabrujuću poruku: Nećemo ostaviti Srbiju bez energenata, dogovorićemo danas tehnička pitanja pomoći

Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto izjavio je, nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Markom Đurićem u Palati Srbija da će danas u Beogradu dogovoriti tehničke detalje o pomoći našoj zemlji u snabdevanju energijom… »
Naravno da ćemo pomoći Srbiji: Sijarto: Detalje ćemo razjasniti u Beogradu

Naravno da ćemo pomoći Srbiji: Sijarto: Detalje ćemo razjasniti u Beogradu

Alo pre 1 sat
Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje, Peter Sijarto. - Mi, Mađari, naravno ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu - rekao je Sijarto u avionu u… »
Sijarto: "Danas ćemo dogovoriti tehnička pitanja pomoći u snabdevanju energijom"

Sijarto: "Danas ćemo dogovoriti tehnička pitanja pomoći u snabdevanju energijom"

Telegraf pre 1 sat
Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto izjavio je, nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Markom Đurićem u Palati Srbija da će danas u Beogradu dogovoriti tehničke detalje o pomoći našoj zemlji u snabdevanju energijom i poručio… »
Mađarska garantuje Srbiji sigurnu isporuku energenata: Sijarto najavio dogovor o tehničkim detaljima

Mađarska garantuje Srbiji sigurnu isporuku energenata: Sijarto najavio dogovor o tehničkim detaljima

Telegraf pre 1 sat
Đurić sa Sijartom: Nema bližeg prijatelja za Srbiju od mađarskih prijatelja

Đurić sa Sijartom: Nema bližeg prijatelja za Srbiju od mađarskih prijatelja

Telegraf pre 1 sat
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić poručio je danas da nema bližeg i boljeg prijatelja za Srbiju od mađarskih prijatelja i dodao da je saradnja dve zemlje postala najbolji mogući primer evropske saradnje i unapređenja odnosa među zemljama tokom… »
Sijarto: Mi, Mađari, naravno pomoći ćemo Srbiji

Sijarto: Mi, Mađari, naravno pomoći ćemo Srbiji

RTV pre 2 sata
BUDIMPEŠTA - Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje, Peter Sijarto. "Mi, Mađari, naravno ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu", rekao je Sijarto… »
Sijarto: Mi, Mađari, naravno da ćemo pomoći Srbiji

Sijarto: Mi, Mađari, naravno da ćemo pomoći Srbiji

Radio 021 pre 2 sata
Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je ministar spoljnih poslova te zemlje Peter Sijarto. "Mi, Mađari, naravno da ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu", rekao je Sijarto u avionu u… »
Sijarto: Mi, Mađari, naravno da ćemo pomoći srpskoj ekonomiji

Sijarto: Mi, Mađari, naravno da ćemo pomoći srpskoj ekonomiji

Euronews pre 2 sata
Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje, Peter Sijarto. "Mi, Mađari, naravno ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu", rekao je Sijarto u avionu u… »
Sijarto: Mi, Mađari ćemo pomoći Srbiji, detalje ćemo razraditi danas u Beogradu

Sijarto: Mi, Mađari ćemo pomoći Srbiji, detalje ćemo razraditi danas u Beogradu

NIN pre 2 sata
Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje, Peter Sijarto. "Mi, Mađari, naravno ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu", rekao je Peter Sijarto u… »
Sijarto: "Naravno da ćemo pomoći Srbiji i srpskoj ekonomiji"

Sijarto: "Naravno da ćemo pomoći Srbiji i srpskoj ekonomiji"

Blic pre 2 sata
Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje, Peter Sijarto. "Mi, Mađari, naravno ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu", rekao je Sijarto u avionu u… »
Sijarto najavio: Mi, Mađari, naravno da ćemo pomoći Srbiji

Sijarto najavio: Mi, Mađari, naravno da ćemo pomoći Srbiji

B92 pre 2 sata
Sijarto pred sastanak sa srpskim zvaničnicima: "Mađarska će pomoći Srbiji"

Sijarto pred sastanak sa srpskim zvaničnicima: "Mađarska će pomoći Srbiji"

Telegraf pre 2 sata
Mađarska će pomoći Srbiji, izjavio je danas ministar spoljnih poslova te zemlje, Peter Sijarto. - Mi, Mađari, naravno ćemo pomoći Srbiji, srpskom narodu, srpskoj ekonomiji, a detalje te pomoći razjasnićemo danas u Beogradu - rekao je Sijarto u avionu u… »

Vesti dana »