Povezane vesti

Ostoja Mijailović za Euronews Srbija: Obradoviću sam rekao da može da bira poziciju u klubu koju želi

Ostoja Mijailović za Euronews Srbija: Obradoviću sam rekao da može da bira poziciju u klubu koju želi

Euronews pre 10 minuta
U specijalnoj emisiji "Direktno sa Minjom Miletić" na Euronews Srbija, predsednik Upravnog odbora KK Partizan, Ostoja Mijailović, ključni čovek u rukovodstvu crno-belih, prvi put javno govori o burnim danima koji su potresli klub. Fokus razgovora je… »
Da li je promenjeno Željkovo pismo? Ostoja: ''Ja ništa nisam promenio! Bila je dilema kako se piše - konačna ili neopoziva''…

Da li je promenjeno Željkovo pismo? Ostoja: ''Ja ništa nisam promenio! Bila je dilema kako se piše - konačna ili neopoziva''…

Sportske.net pre 10 minuta
O ostavci Željka Obradovića Partizan je obavestio javnost najpre objavljivanjem pisma proslavljenog trenera koji se obratio navijačima crno-belih i zahvalio na bezrezervnoj podršci svih ovih godina. Ali, par dana kasnije u pojedinim medijima se pojavila… »
Ostoja Mijailović: ''Nažalost, Željko više nije trener Partizana, malo je falilo da mi pođe suza u Atini...''

Ostoja Mijailović: ''Nažalost, Željko više nije trener Partizana, malo je falilo da mi pođe suza u Atini...''

Sportske.net pre 25 minuta
Kako smo juče i najavili, predsednik Partizana Ostoja Mijailović je večeras gost emisije ''Direktno sa Minjom Miletić'' na TV Euronews, a glavna tema je ostavka proslavljenog trenera crno-belih Željka Obradovića, burne reakcije koje je to izazvalo, kao i… »
Mijailović: Nisam menjao Obradovićevo pismo i svojevoljno dodao "neopoziva ostavka"

Mijailović: Nisam menjao Obradovićevo pismo i svojevoljno dodao "neopoziva ostavka"

Euronews pre 10 minuta
Predsednik Upravnog odbora KK Partizan Ostoja Mijailović objasnio je da je pismo ljudima u klubu, javnosti i navijačima bivši trener KK Partizan Željko Obradović pisao, a da su sadržaj zajedno usaglašavali. On je izričito istakao da on nije menjao… »
Prvo obraćanje Ostoje Mijailovića o Željku Obradoviću: Predsednik Partizana o rastanku sa trenerom

Prvo obraćanje Ostoje Mijailovića o Željku Obradoviću: Predsednik Partizana o rastanku sa trenerom

Mondo pre 39 minuta
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijalović prvi put se obraća javnosti nakon dramatičnih dana u klubu i rastanka sa trenerom Željkom Obradovićem. Gostujući u na "Euronewsu" on je govorio o raskidu saradnje sa šefom stručnog štaba. "Pred naš polazak Atinu… »
Ostoja Mijailović prvi put javno progovorio o ostavci Željka Obradovića: „Još tada je prvi put pomenuo ostavku, odmah sam ga…

Ostoja Mijailović prvi put javno progovorio o ostavci Željka Obradovića: „Još tada je prvi put pomenuo ostavku, odmah sam ga…

Nova pre 20 minuta
Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba Partizan, prvi put je javno govorio o ozvaničenju ostavke trenera Željka Obradovića. „Nažalost, Željko Obradović nije više trener. Mi smo radili na tome, gotovo 4-5 dana, svi smo umorni od te teme. Postoji… »
"To je bila želja Željka Obradovića": Ostoja Mijailović otkrio sve o oproštajnom pismu na sajtu Partizana

"To je bila želja Željka Obradovića": Ostoja Mijailović otkrio sve o oproštajnom pismu na sajtu Partizana

Mondo pre 19 minuta
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović je u svom najnovijem TV gostovanju potvrdio da Željko Obradović više nije trener crno-belih. "Nažalost, Željko Obradović više nije trener Partizana. Radili smo na tome tri, četiri, pet dana, umorni… »
Mijailović: Ništa nisam promenio u Obradovićevom pismu

Mijailović: Ništa nisam promenio u Obradovićevom pismu

Sport klub pre 10 minuta
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović otkrio je u gostovanju na "Euronews Srbija" šta se sve dešavalo u vezi sa ostavkom trenera Željka Obradovića. Trofejni trener podneo je ostavku u sredu, dan posle još jednog poraza u Evroligi, ovog puta od… »
Mijailović: Rekao sam Obradoviću da nam dostavi imena igrača koji ga ne poštuju

Mijailović: Rekao sam Obradoviću da nam dostavi imena igrača koji ga ne poštuju

RTS pre 5 minuta
Predsednik Košarkaškog kluba Ostoja Mijailović izneo je detaljan tok događaja koji je doveo do ostavke Željka Obradovića, naglasivši da je trofejni trener odluku doneo zbog emotivnog i zdravstvenog pritiska. Mijailović je u emisiji "Direktno kod Minje… »
Mijailović o pismu Obradovića: "Ja nisam ništa menjao"

Mijailović o pismu Obradovića: "Ja nisam ništa menjao"

B92 pre 25 minuta
Prvi čovek košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović objasnio šta se desilo oko oproštajnog pisma Željka Obradovića. Mnogo se prašine podiglo, posle glasina da se neko umešao u oproštajno pismo Željka Obradovića, posle ostavke. "Zajedno smo… »
UŽIVO Ostoja Mijailović: "Rekao sam Željku da bira poziciju u klubu; raskidaćemo ugovore sa igračima"

UŽIVO Ostoja Mijailović: "Rekao sam Željku da bira poziciju u klubu; raskidaćemo ugovore sa igračima"

B92 pre 10 minuta
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović obraća se javnosti prvi put nakon odlaska Željka Obradovića sa klupe crno-belih. Gostovanje predsednika kluba iz Humske u emisiji "Direktno sa Minjom Miletić" na Juronjuzu pratimo zajedno uz LIVE blog na B92.sport.… »
Mijailović o situaciji u Atini: "Spomenuo je prvi put ostavku, to sam odmah prekinuo"

Mijailović o situaciji u Atini: "Spomenuo je prvi put ostavku, to sam odmah prekinuo"

B92 pre 20 minuta
Ostoja Mijailović govorio je šta se desilo u Atini. Partizan je na poslednjoj utakmici koju je do sada odigrao i na kojoj je predvodio ih Željko Obradović izgubio od Panatinaikosa, a prvi čovek kluba je objasnio šta se desilo. "Željko Obradović se pre… »
Ostoja Mijailović otkrio kako je Žoc prvi put podneo ostavku: "Bio sam mrtav umoran, stiže mi poruka..."

Ostoja Mijailović otkrio kako je Žoc prvi put podneo ostavku: "Bio sam mrtav umoran, stiže mi poruka..."

Telegraf pre 5 minuta
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović gostovao je na televiziji "Euronews" i u emisiji "Direktno sa Minjom Miletić" i objasnio čitavu situaciju nakon odlaska koji je objavio Željko Obradović. Objasnio je najpre kako ga je Žoc posle Panatinaikosa… »
Zvanično oglašavanje Grobara: Željko, čekamo te na tribini, ovo nije zbogom i dalje imamo isti san!

Zvanično oglašavanje Grobara: Željko, čekamo te na tribini, ovo nije zbogom i dalje imamo isti san!

Hot sport pre 5 sati
Evo šta su navijači imali da poruče! Željko Obradović i zvanično više nije trener Partizana saopštio je klub u subotu istakavši da je trofejni strateg odbivši ponudu kluba da nastavi sa radom Povodom odlaska, nezadovoljstvo je kulminiralo haosom ispred… »
„Grobari“ se oglasili zbog ostavke Željka Obradovića, obratili se i Upravi

„Grobari“ se oglasili zbog ostavke Željka Obradovića, obratili se i Upravi

Nova pre 5 sati
"Grobari", navijačka grupa Partizana, oglasili su se nakon ostavke trenera Željka Obradovića koja je ozvaničena u subotu. Partizan je objavio sa Obradović zvanično više nije trener crno-belih a tim povodom su se oglasili i „grobari“, čijeg saopštenja deo… »
Saopštenje "Grobara" zbog Obradovića: "Nadali smo se da će se čovek koji nas je vratio u vrh evropske košarke predomisliti i…

Saopštenje "Grobara" zbog Obradovića: "Nadali smo se da će se čovek koji nas je vratio u vrh evropske košarke predomisliti i…

Dnevnik pre 5 sati
Navijači Partizana oglasili su se povodom odlaska Željka Obradovića. Oko situacije na relaciji Obradović - uprava Partizana se polako oglašavaju svi, a sada su na red došle i glavne pristalice crno-belih. Saopštenje navijačke grupe "Grobari" vam… »
Grobari izdali hitno saopštenje: Traže odgovore koji su sledeći koraci Uprave posle odlaska Obradovića

Grobari izdali hitno saopštenje: Traže odgovore koji su sledeći koraci Uprave posle odlaska Obradovića

Euronews pre 5 sati
Navijači Partizana, popularni Grobari, izdali su zvanično saopštenje povodom odlaska Željka Obradovića sa mesta trenera kluba. U saopštenju su naveli: "Prethodnih dana sa velikom pažnjom pratili smo dešavanja u košarkaškom klubu. Ne želeći da dolivamo… »
Grobari se oglasili zbog Željka Obradovića: "Čekamo te na tribini, a rukovodstvo Partizana pozivamo..."

Grobari se oglasili zbog Željka Obradovića: "Čekamo te na tribini, a rukovodstvo Partizana pozivamo..."

Telegraf pre 5 sati
Navijači partizana, popularni Grobari, oglasili se u javnosti putem svoje zvaničlne stranive na Instagramu, a sve zbog situacije vezane za odlazak Željka Obrdaovića sa klupe košarkaškog kluba! Grobari su, naime, na Instagramu pustili saopštenjem u kom su… »
"Grobari" izdali saopštenje zbog Željka Obradovića

"Grobari" izdali saopštenje zbog Željka Obradovića

Sportske.net pre 6 sati
Navijači Partizana oglasili su se povodom odlaska Željka Obradovića iz Košarkaškog kluba. Svašta se ovih dana dešavalo oko najtrofejnijeg trenera Evrope, koji je i pored velike želje navijača da se predomisli, ostao pri svojoj odluci da podnese ostavku… »
Grobari uputili zahtev upravi Partizana! Oglasili se zbog Željka Obradovića, poslali mu jasnu poruku, a onda tražili ovo od…

Grobari uputili zahtev upravi Partizana! Oglasili se zbog Željka Obradovića, poslali mu jasnu poruku, a onda tražili ovo od…

Kurir pre 6 sati
Grobari su, kako kažu, čekali pravi trenutak za zvanično oglašavanje, a nakon što je i definitivno postalo jasno da Željko Obradović neće ostati trener Partizana, stiglo je i saopštenje. Saopštenje Grobara prenosimo u celosti: - Prethodnih dana sa… »
Saopštenje "grobara" zbog Obradovića

Saopštenje "grobara" zbog Obradovića

B92 pre 6 sati
Navijači Partizana oglasili su se povodom odlaska Željka Obradovića. Oko situacije na relaciji Obradović - uprava Partizana se polako oglašavaju svi, a sada su na red došle i glavne pristalice crno-belih. Saopštenje navijačke grupe "Grobari" vam… »
Obradović dao otkaz i pre nego što je rekao "ne znam": Poznato kome je prvo saopštio odluku

Obradović dao otkaz i pre nego što je rekao "ne znam": Poznato kome je prvo saopštio odluku

Mondo pre 11 sati
Nezapamćena drama u KK Partizan, koja je trajala još od utorka, zvanično je završena u subotu. Klub je u saopštenju obavestio navijače da trener Željko Obradović nije pristao da se vrati, uprkos tome što su uz njega bili navijači, dok je Upravni odbor… »

Vesti dana »