Povezane vesti

Čadež: PKS osnovala Srbiju Export za bržu i efikasniju saradnju sa Afrikom

Čadež: PKS osnovala Srbiju Export za bržu i efikasniju saradnju sa Afrikom

Beta pre 5 sati
Predsednik privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež izjavio je da je PKS formirala posebnu kompaniju "Srbija Eksport" kako bi olakšala ekonomsku saradnju afričkih zemalja sa Srbijom. "Mi smo osnovali 'Srbija Eksport', platformu za trgovinu i zajedničke… »
Čadež: Platforma "Srbija Eksport" za bržu i efikasniju saradnju sa afričkim zemljama

Čadež: Platforma "Srbija Eksport" za bržu i efikasniju saradnju sa afričkim zemljama

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež izjavio je danas da je osnovana platforma ''Srbija Eksport'' s ciljem da se olakša ekonomska saradnja sa afričkim zemljama. Čadež je na drugoj konferenciji ''Srbija - Afrika 2025… »
Čadež o Africi: Formirali smo „Srbija Eksport“ za trgovinu

Čadež o Africi: Formirali smo „Srbija Eksport“ za trgovinu

Serbian News Media pre 6 sati
Predsednik privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež izjavio je danas da je PKS formirala posebnu kompaniju „Srbija Eksport“ kako bi olakšala ekonomsku saradnju afričkih zemalja sa Srbijom. „Mi smo osnovali ‘Srbija Eksport’, platformu za trgovinu i… »
Osnovano preduzeće Srbija Eksport - Za bržu i efikasniju saradnju sa Afrikom

Osnovano preduzeće Srbija Eksport - Za bržu i efikasniju saradnju sa Afrikom

Ekapija pre 6 sati
Ilustracija (Foto: style-photography/shutterstock.com) Privredna komora Srbije osnovala je kompaniju Srbija Eksport koja će biti zadužena za lakšu ekonomsku saradnju afričkih zemalja sa Srbijom. Srbija Eksport će biti svojevrsna platforma za trgovinu i… »
Vučić se nada jedinstvu naroda Afrike i Srbije

Vučić se nada jedinstvu naroda Afrike i Srbije

Vesti online pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas kako se nada dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda Afrike i Srbije, koji istovremeno dele zajedničku prošlost i budućnost. – Naši odnosi utkani u zajedničku borbu za slobodu i pravdu, danas se grade na… »
Vučić: Nadam se dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda Afrike i Srbije

Novi magazin pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu na konferenciji "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo" da se "nada dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda Afrike i Srbije". "Mi u Africi ne vidimo samo partnere, već i bratske i prijateljske… »
Vučić: „Afrika nije samo partner, već bratski narod“

Vučić: „Afrika nije samo partner, već bratski narod“

Serbian News Media pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu na konferenciji „Srbija – Afrika 2025: Dostojanstvo“ da se „nada dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda Afrike i Srbije“. „Mi u Africi ne vidimo samo partnere, već i bratske i prijateljske… »
Vučić: Mi u Africi ne vidimo samo partnere, već i bratske i prijateljske narode

Vučić: Mi u Africi ne vidimo samo partnere, već i bratske i prijateljske narode

N1 Info pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Beogradu na konferenciji "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo" da se "nada dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda Afrike i Srbije". "Mi u Africi ne vidimo samo partnere, već i bratske i prijateljske narode… »
Konferencija "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo" Vučić: Nadam se dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda

Konferencija "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo" Vučić: Nadam se dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda

RTV pre 10 sati
BEOGRAD - Druga konferencija "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo" počela je danas u Palati Srbija, u organizaciji Bezbednosno informativne agencije (BIA). Ovo je drugi put da se konferencija u organizaciji BIA održava u Beogradu, a prošle godine je… »

Danas pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu na konferenciji „Srbija – Afrika 2025: Dostojanstvo“ da se „nada dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda Afrike i Srbije“. „Mi u Africi ne vidimo samo partnere, već i bratske i prijateljske… »
"Uvek smo u prošlosti mi manji bili žrtve velikih" Počela konferencija "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo" - Vučić: Mi moramo…

"Uvek smo u prošlosti mi manji bili žrtve velikih" Počela konferencija "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo" - Vučić: Mi moramo…

Blic pre 11 sati
Druga konferencija 'Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo' održava se u Palati Srbija. Konferenciju organizuje Bezbednosno informativna agencija (BIA). Druga konferencija "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo" počela je danas u Palati Srbija, u organizaciji… »
Vučić: Nadam se dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda Srbije i Afrike

NIN pre 10 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas na drugoj konferenciji "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo", koju organizuje BIA u Palati Srbija, da se nada dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda Srbije i Afrike. "Stara afrička poslovica kaže da ako se mreže… »
„U Africi vidimo prijatelje i bratske narode“ Vučić: Jedinstvo Srbije i Afrike temelj za budućnost

„U Africi vidimo prijatelje i bratske narode“ Vučić: Jedinstvo Srbije i Afrike temelj za budućnost

Dnevnik pre 10 sati
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na konferenciji „Srbija – Afrika 2025: Dostojanstvo“, koju organizuje BIA u Palati Srbija, da se nada dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda Srbije i Afrike. "Stara afrička poslovica kaže da ako… »
Konferencija "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo"

Konferencija "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo"

RTS pre 10 sati
Druga konferencija "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo" u Palati Srbija, u organizaciji Bezbednosno-informativne agencije (BIA). Prisustvovao je i predsednik Aleksandar Vučić. Direktor Bezbednosno informativne agencije (BIA) Vladimir Orlić izjavio je da… »
Orlić: Srbija osnažila prisustvo u Africi, slobodu vidimo kao najvišu vrednost

Orlić: Srbija osnažila prisustvo u Africi, slobodu vidimo kao najvišu vrednost

Euronews pre 10 sati
Direktor Bezbednosno informativne agencije (BIA) Vladimir Orlić izjavio je da je Srbija osnažila svoje prisustvo na afričkom kontitnentu u proteklih godinu dana i naveo da će i u budućnosti to biti nastavljeno i istakao da Srbija i afričke zemlje kao… »
Konferencija "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo", Vučić: Nadam se dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda

Konferencija "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo", Vučić: Nadam se dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda

Euronews pre 11 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je na drugoj konferenciji "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo", koju organizuje BIA u Palati Srbija, da se nada dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda Srbije i Afrike. "Stara afrička poslovica kaže da ako se mreže pauka… »

Telegraf pre 10 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas na drugoj konferenciji "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo", koju organizuje BIA u Palati Srbija, da se nada dubokom i dugoročnom jedinstvu naroda Srbije i Afrike. "Stara afrička poslovica kaže da ako se mreže… »
Počela konferencija "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo", prisustvuje i Vučić

Počela konferencija "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo", prisustvuje i Vučić

Telegraf pre 11 sati
Druga konferencija "Srbija - Afrika 2025: Dostojanstvo" počela je danas u Palati Srbija, u organizaciji Bezbednosno informativne agencije (BIA), a prisustvuje i predsednik Aleksandar Vučić. Konferenciji prisustvuju i direktor BIA Vladimir Orlić, ministar… »

Vesti dana »