Povezane vesti

Zabrinutost za posvećenost SAD NATO-u zbog nedolaska Rubia na sastanak u Briselu i povlačenja trupa

Zabrinutost za posvećenost SAD NATO-u zbog nedolaska Rubia na sastanak u Briselu i povlačenja trupa

Beta pre 25 minuta
Generalni sekretar NATO Mark Rute je danas rekao da nema osnova za zabrinutost za posvećenost SAD tom vojnom savezu jer državni sekretar SAD Marko Rubio neće doći na sutrašnji sastanak ministara spoljnih poslova država NATO-a o ruskom ratu protiv… »
Putin: Ne želimo sukob, ali ako Evropa hoće - mi smo spremni

BBC News pre 20 minuta
Putin je do sada pokazao vrlo malo želje za kompromisom, napisao je Stiv Rozenberg BBC urednik u Rusiji. Zahtevi Evrope za kraj rata u Ukrajini su „neprihvatljivi" za Rusiju, rekao je Vladimir Putin, predsednik te države, uoči sastanka u Moskvi sa Stivom… »

Radio sto plus pre 10 minuta
Predlog predsednika Donalda Trampa od 28 tačaka za okončanje skoro četvorogodišnjeg rata u Ukrajini je zaprepastio evropske saveznike SAD i Kanadu, te se odsustvovanje Rubia sa sastanka povezuje i s tim. Zamenik državnog sekretara SAD Kristofer Landau… »

NIN pre 10 minuta
Zahtevi Evrope za kraj rata u Ukrajini su "neprihvatljivi" za Rusiju, rekao je Vladimir Putin, predsednik te države, uoči sastanka u Moskvi sa Stivom Vitkofom, izaslanikom američkog predsednika Donalda Trampa. "Nećemo da se borimo protiv Evrope, ali ako… »

Radio 021 pre 20 minuta
Putin je do sada pokazao vrlo malo želje za kompromisom, napisao je Stiv Rozenberg BBC urednik u Rusiji. Reuters Zahtevi Evrope za kraj rata u Ukrajini su „neprihvatljivi" za Rusiju, rekao je Vladimir Putin, predsednik te države, uoči sastanka u Moskvi… »
Tramp se pohvalio usred razgovora u Moskvi: Završio sam osam ratova, ovo će biti deveti!

Tramp se pohvalio usred razgovora u Moskvi: Završio sam osam ratova, ovo će biti deveti!

Kurir pre 15 minuta
Predsednik SAD Donald Tramp izјavio јe da predstavnici SAD u Rusiјi pokušavaju da utvrde na sastanku sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom da li je rešenje za Ukrajinu moguće. On je rekao da je situacija teška, ali da pokušavaju da je reše… »
Putin: Ne želimo sukob, ali ako Evropa hoće – mi smo spremni

Putin: Ne želimo sukob, ali ako Evropa hoće – mi smo spremni

Južne vesti pre 10 minuta
Reuters Zahtevi Evrope za kraj rata u Ukrajini su „neprihvatljivi“ za Rusiju, rekao je Vladimir Putin, predsednik te države, uoči sastanka u Moskvi sa Stivom Vitkofom, izaslanikom američkog predsednika Donalda Trampa. „Nećemo da se borimo protiv Evrope… »
Šef NATO otklonio dileme: Ukrajina neće pristupiti alijansi, ne postoji dogovor o tome

Šef NATO otklonio dileme: Ukrajina neće pristupiti alijansi, ne postoji dogovor o tome

Kurir pre 1 sat
Generalni sekretar NATO-a Mark Rute izrazio je uverenost da će američki napori da se okonča rat u Ukrajini uroditi plodom. „Svi radimo na tome da se rat protiv Ukrajine okonča pravednim i trajnim mirom. Pozdravljamo napore Sjedinjenih Država i uveren sam… »
U toku sastanak Vitkofa i Putina; Dva važna zvaničnika pored ruskog predsednika FOTO/VIDEO

U toku sastanak Vitkofa i Putina; Dva važna zvaničnika pored ruskog predsednika FOTO/VIDEO

B92 pre 30 minuta
Razgovor ruskog predsednika Vladimira Putina sa američkim specijalnim izaslanikom Stivom Vitkofom i zetom američkog predsednika Donalda Trampa Džaredom Kušnerom počeli su danas u Kremlju. Putinu se pridružila dva visoka pomoćnika, Kiril Dmitrijev i Jurij… »
Zelenski: Postigli smo novi sporazum sa Amerikom u 20 tačaka! Šansa za okončanje rata je veća nego ikad

Zelenski: Postigli smo novi sporazum sa Amerikom u 20 tačaka! Šansa za okončanje rata je veća nego ikad

Kurir pre 2 sata
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da su najzahtevniji elementi mirovnog plana pitanje teritorije i novca, misleći na zamrznutu rusku imovinu u Evropi, kao i bezbednosne garancije, ali i da „sada više nego ikad“ postoji šansa da se… »
Prihvaćen mirovni plan od 20 tačaka: Ovo su tri ključna pitanja

Prihvaćen mirovni plan od 20 tačaka: Ovo su tri ključna pitanja

B92 pre 1 sat
Ažurirana verzija mirovnog plana koji Ukrajina razmatra sa Sjedinjenim Američkim Državama sada sadrži 20 tačaka umesto 28 u početnom nacrtu, rekao je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na konferenciji za medije u Dablinu. "Ujutro se naša delegacija… »
Tramp: Okončavanje rata u Ukrajini nije lako, verujte mi

Tramp: Okončavanje rata u Ukrajini nije lako, verujte mi

B92 pre 1 sat
Okončavanje rata u Ukrajini nije laka situacija i SAD više nisu monetarno uključene u taj sukob, rekao je predsednik te zemlje Donald Tramp na sastanku svog kabineta, prenosi Gardijan. On se osvrnuo na rat u Ukrajini, napomenuvši kako su SAD "ponovo jake… »
Počeo sastanak Putina sa Vitkofom i Kušnerom u Kremlju (video)

Počeo sastanak Putina sa Vitkofom i Kušnerom u Kremlju (video)

Politika pre 1 sat
Ovo je prvi put da Kušner učestvuje u razgovorima sa Putinom. MOSKVA – Razgovor ruskog predsednika Vladimira Putina sa američkim specijalnim izaslanikom Stivom Vitkofom i zetom američkog predsednika Donalda Trampa Džaredom Kušnerom počeli su danas u… »
Putin: Nećemo se boriti sa Evropom, ali ako ona želi, spremni smo da to učinimo odmah

Putin: Nećemo se boriti sa Evropom, ali ako ona želi, spremni smo da to učinimo odmah

Nedeljnik pre 2 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da Evropa ometa napore SAD za rešavanje sukoba u Ukrajini, dodajući da Rusija ne želi rat sa njom, ali da je za njega spremna. Trenutno su specijalni izaslanik SAD Stiv Vitkof i Džared Kušner, zet predsednika… »
Aksios: Vitkof i Kušner sastaće se sa Zelenskim u sredu nakon razgovora sa Putinom

Aksios: Vitkof i Kušner sastaće se sa Zelenskim u sredu nakon razgovora sa Putinom

NIN pre 3 sata
Specijalni izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa Stiv Vitkof i zet američkog predsednika Džared Kušner sastaće se u sredu sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim u Evropi kako bi ga izvestili o razgovorima sa predsednikom Rusije… »
Počeo sastanak Putina sa Vitkofom i Kušnerom: Ruski predsednik odmah zapretio Evropi, pomenuo i novi rat

Počeo sastanak Putina sa Vitkofom i Kušnerom: Ruski predsednik odmah zapretio Evropi, pomenuo i novi rat

Mondo pre 2 sata
Rat u Ukrajini ušao je u 1.378. dan. Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ta zemlja ne namerava da ratuje sa evropskim zemljama, ali da je, ako Evropa započne rat spremna na to "odmah", kao i da Moskva, ako dođe do tog rata, uskoro neće… »
Putin: „Evropa nema mirovni plan i ometa napore SAD, nismo za rat, ali smo spremni ako Evropa želi“

Putin: „Evropa nema mirovni plan i ometa napore SAD, nismo za rat, ali smo spremni ako Evropa želi“

Serbian News Media pre 2 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da Evropa ometa napore SAD za rešavanje sukoba u Ukrajini, dodajući da Rusija ne želi rat sa njom, ali da je za njega spremna. U Moskvi je sada prošlo 18:00, a Putin i američki specijalni izaslanik Stiv Vitkof… »
Eksplozivna izjava u Beloj kući: Tramp se hvali dok njegovi ljudi pregovaraju sa Putinom!

Eksplozivna izjava u Beloj kući: Tramp se hvali dok njegovi ljudi pregovaraju sa Putinom!

Alo pre 2 sata
Donald Tramp izazvao je globalni šok izjavom da je “završio osam ratova” i da će sada “završiti i deveti”, dok njegovi izaslanici Vitkof i Kušner u Moskvi pregovaraju sa Vladimirom Putinom o rešenju ukrajinske krize. Predsednik Sjedinjenih Američkih… »
Vitkof i Kušner nakon sastanka sa Putinom sastaće se sa Zelenskim

Vitkof i Kušner nakon sastanka sa Putinom sastaće se sa Zelenskim

Politika pre 2 sata
Specijalni izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa Stiv Vitkof i Džared Kušner sastaće se u sredu sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim. MOSKVA - Specijalni izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa Stiv Vitkof i zet američkog… »
Tramp se oglasio usred sastanka, ovo je cilj Vitkofa u Moskvi: "Završio sam 8 ratova, ovo će biti deveti"

Tramp se oglasio usred sastanka, ovo je cilj Vitkofa u Moskvi: "Završio sam 8 ratova, ovo će biti deveti"

Telegraf pre 2 sata
Predsednik SAD Donald Tramp izјavio јe da predstavnici SAD u Rusiјi pokušavaju da utvrde na sastanku sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom da li je rešenje za Ukrajinu moguće. On je rekao da je situacija teška, ali da pokušavaju da je reše… »
Putin: Nemamo nameru da ratujemo s Evropom, ali ako Evropa to želi, mi smo spremni

Putin: Nemamo nameru da ratujemo s Evropom, ali ako Evropa to želi, mi smo spremni

Danas pre 3 sata
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da Rusija ne želi rat sa evropskim silama, ali da je, ako Evropa želi rat, Rusija odmah spremna za borbu. Kako prenosi Index, Putin je rekao da evropske sile postavljaju zahteve o mogućem mirovnom rešenju za… »
Putin objasnio značaj oslobođenja Krasnoarmejska i poslao poruku Briselu

Putin objasnio značaj oslobođenja Krasnoarmejska i poslao poruku Briselu

Pravda pre 3 sata
Mi ne nameravamo da ratujemo sa Evropom, sto puta sam govorio. Ali ako Evropa počne rat protiv nas, mi smo spremni odmah, poručio je Putin. Krasnoarmejsk je bio moćno utvrđeno područje Oružanih snaga Ukrajine, a danas je potpuno u rukama ruske vojske… »
Putin kaže da Rusija ne želi rat sa Evropom, ali da je za njega spremna

Putin kaže da Rusija ne želi rat sa Evropom, ali da je za njega spremna

Radio sto plus pre 3 sata
U Moskvi je sada prošlo 18:00, a Putin i američki specijalni izaslanik Stiv Vitkof se još nisu sastali, iako je sastanak najavljen za 17.00 po lokalnom vremenu. Putin je u to vreme držao govor na investicionom forumu, na drugom mestu u Moskvi, gde se… »
Putin upozorio Evropu: Rusija je spremna za rat odmah

Putin upozorio Evropu: Rusija je spremna za rat odmah

B92 pre 4 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ta zemlja ne namerava da ratuje sa evropskim zemljama, ali da je, ako Evropa započne rat, Rusija spremna na to "odmah". Putin je dodao i da Moskva, ako dođe do tog rata, uskoro neće imati "sa kim da… »
Putin: Rusija nema nameru da ratuje s Evropom, ali ako dođe do rata nema pregovora

Putin: Rusija nema nameru da ratuje s Evropom, ali ako dođe do rata nema pregovora

Politika pre 4 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ta zemlja ne namerava da ratuje sa evropskim zemljama. MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ta zemlja ne namerava da ratuje sa evropskim zemljama, ali da je, ako Evropa započne… »
Putin: Pokrovsk dobra baza za rešavanje zadataka PVO

Putin: Pokrovsk dobra baza za rešavanje zadataka PVO

Politika pre 3 sata
Ranije danas Ukrajina je demantovala da su ruske snage preuzele kontrolu nad Pokrovskom, Vovčanskom i Kupjanskom. Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas, tokom održavanja investicionog foruma „Rusija zove”, da je Krasnoarmejsk (Pokrovsk) „dobra… »
Putin: Ako Evropa započne rat sa Rusijom - neće više biti pregovora

Putin: Ako Evropa započne rat sa Rusijom - neće više biti pregovora

NIN pre 4 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ukoliko Evropa otpočne rat sa Rusijom, Moskva neće imati "sa kim da pregovara". "Rusija nema nameru da ratuje sa evropskim zemljama, ali ako Evropa počne rat, Rusija je spremna na to odmah", rekao je… »
"Ako Evropa počne rat, mi smo spremni" Putin je upravo poslao opasnu poruku Zapadu

"Ako Evropa počne rat, mi smo spremni" Putin je upravo poslao opasnu poruku Zapadu

Blic pre 4 sati
Na investicionom forumu "Rusija zove", Putin je predstavio Pokrovsk kao ključnu bazu za PVO operacije Putin je naveo da izazovi svetske ekonomije dolaze od zapadnih nekonkurentnih metoda i tenzija Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da… »
Putin oštar i jasan: Ako Evropa započne rat sa Rusijom, nećemo imati sa kim da pregovaramo

Putin oštar i jasan: Ako Evropa započne rat sa Rusijom, nećemo imati sa kim da pregovaramo

Dnevnik pre 4 sati
MOSKVA: Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ukoliko Evropa otpočne rat sa Rusijom, Moskva neće imati "sa kim da pregovara" "Rusija nema nameru da ratuje sa evropskim zemljama, ali ako Evropa počne rat, Rusija je spremna na to odmah"… »
Putinovo hladno upozorenje za Evropu: Ako počne rat...

Putinovo hladno upozorenje za Evropu: Ako počne rat...

Alo pre 4 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ukoliko Evropa otpočne rat sa Rusijom, Moskva neće imati "sa kim da pregovara" "Rusija nema nameru da ratuje sa evropskim zemljama, ali ako Evropa počne rat, Rusija je spremna na to odmah", rekao je… »
Putin žestoko zapretio: Ako Evropa započne rat sa Rusijom, neće više biti pregovora

Putin žestoko zapretio: Ako Evropa započne rat sa Rusijom, neće više biti pregovora

Telegraf pre 4 sati
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da ukoliko Evropa otpočne rat sa Rusijom, Moskva neće imati "sa kim da pregovara" "Rusija nema nameru da ratuje s evropskim zemljama, ali ako Evropa počne rat, Rusija je spremna na to odmah", rekao je… »

Vesti dana »