Povezane vesti
Vučić odgovorio Lavrovu: Ne pada nam na pamet da otimamo, ako bude trebalo - Srbija će platiti
N1 Info pre 9 minuta
Predsednik Srbije je posle poruke ruskog ministra Sergeja Lavrova o nacionalizaciji NIS-a odgovorio da Srbija nema nameru da poteže za tuđom imovinom, ali i dodao: „Srbija bez nafte, bez NIS-a i bez rafinerije – to se neće dogoditi". "Sve što naši ruski… »
Lavrov: 'Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima'; Vučić: 'Jedva čekam da čujem ideje Rusije'
BBC News pre 19 minuta
Šef ruske diplomatije istakao da se u međuvladinom sporazumu između Beograda i Moskve ističe da ne može doći ni do kakve nacionalizacije bez obostrane saglasnosti. Pedeset dana. Toliko je Srbija krajem novembra dala rok ruskim vlasnicima da prodaju… »
Lavrov: ‘Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima’; Vučić: ‘Jedva čekam da čujem ideje Rusije’
Danas pre 15 minuta
Pedeset dana. Toliko je Srbija krajem novembra dala rok ruskim vlasnicima da prodaju Naftnu industriju Srbije (NIS), arteriju celokupnog privrednog života zemlje, čije je funkcionisanje ugroženo zbog američkih sankcija. „Želimo da budemo fer prema ruskoj… »
Lavrov: ‘Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima’; Vučić: ‘Jedva čekam da čujem ideje Rusije’
Južne vesti pre 4 minuta
Reuters Pedeset dana. Toliko je Srbija krajem novembra dala rok ruskim vlasnicima da prodaju Naftnu industriju Srbije (NIS), arteriju celokupnog privrednog života zemlje, čije je funkcionisanje ugroženo zbog američkih sankcija. „Želimo da budemo fer… »
Vučić: Želimo da ruski deoničari NIS-a budu zadovoljni, ali Srbija neće ostati bez naftne industrije
Nova ekonomija pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija sve uraditi da ruski vlasnici kapitala u Naftnoj industriji Srbije (NIS) budu zadovoljni, a ukoliko je funkcionisanje nemoguće, platiće, kako je naveo, onako kako pristojnim i normalnim… »
Vučić odgovorio Lavrovu na navode da nema nacionalizacije NIS-a bez saglasnosti Rusije
Nova pre 1 sat
"Sve što naši ruski prijatelji smatraju da možemo da učinimo kako bi NIS nastavio normalno da funkcioniše, mi smo do sada radili i radićemo i ubuduće. Plašim se samo da to nije tako jednostavno kao što zvuči, ali ako imaju konkretne ideje, spremni smo da… »
Vučić posle poruke Lavrova: "Ne pada nam na pamet da otimamo, ali ne možemo da ostanemo ni bez NIS-a, rafinerije ili nafte"
Blic pre 1 sat
Sve što naši ruski prijatelji smatraju da možemo da učinimo kako bi NIS nastavio normalno da funkcioniše, mi smo do sada radili i radićemo i ubuduće. Plašim se samo da to nije tako jednostavno kao što zvuči, ali ako imaju konkretne ideje, spremni smo da… »
Moguća nacionalizacija Naftne industrije Srbije 'pod određenim uslovima', izjavio Lavrov
Slobodna Evropa pre 1 sat
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je 11. decembra da "pod određenim uslovima" može doći do nacionalizacije Naftne industrije Srbije (NIS), uz saglasnost Rusije, prenela je agencija Beta pozivajući se na rusku agenciju TASS. "U toku… »
Vučić odgovorio Lavrovu: Želimo da ruski deoničari NIS-a budu zadovoljni, ali Srbija neće ostati bez naftne industrije
Danas pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija sve uraditi da ruski vlasnici kapitala u Naftnoj industriji Srbije (NIS) budu zadovoljni, a ukoliko je funkcionisanje nemoguće, platiće, kako je naveo, onako kako pristojnim i normalnim… »
Lavrov: Važno je naći način da NIS i dalje radi
RTS pre 49 minuta
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da su u toku pregovori o Naftnoj industriji Srbije (NIS), kao i da zna "da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo njihov zahtev ispunjavalo preduzeće koje je stvoreno na osnovu… »
Vučić: Voleo bih da čujem ako Rusi imaju ideje kako da NIS nastavi rad bez kazni SAD
Euronews pre 1 sat
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi voleo da čuje ideje Rusije kako da se reši pitanje NIS-a a da se izbegnu kazne SAD i ponovio da Srbiji ne pada napamet da bilo kome bilo šta otima. Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara u Nišu da… »
Vučić: Voleo bih da čujem ako Rusi imaju ideje kako da NIS nastavi rad bez kazni SAD
NIN pre 1 sat
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi voleo da čuje ideje Rusije kako da se reši pitanje NIS-a a da se izbegnu kazne SAD i ponovio da Srbiji ne pada napamet da bilo kome bilo šta otima. Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara u Nišu da… »
Lavrov: SAD pritiskaju Srbiju zbog NIS-a, Rusija traži pravedno rešenje
Vreme pre 1 sat
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je da na osnovu međudržavnog sporazuma Srbije nje sme jednostrano da nacionalizacije NIS, te da se razmatraju modeli za nastavak rada kompanije uprkos američkim sankcijama. Ministar spoljnih poslova… »
Vučić o komentaru Lavrova za NIS: Jedva čekamo ruske ideje — ne pada nam na pamet da otimamo
Sputnik pre 1 sat
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi voleo da čuje ideje Rusije kako da se reši pitanje NIS-a a da se izbegnu kazne SAD i ponovio da Srbiji ne pada na pamet da bilo kome bilo šta otima. Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara u Nišu… »
Vučić odgovorio Lavrovu: Jedva čekam da čujem ruske predloge
Vesti online pre 1 sat
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi voleo da čuje ideje Rusije kako da se reši pitanje NIS-a a da se izbegnu kazne SAD i ponovio da Srbiji ne pada na pamet da bilo kome bilo šta otima. Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara u Nišu… »
Stigao odgovor Vučića na izjavu Lavrova o nacionalizaciji NIS-a: Želim ruskoj strani mnogo uspeha, Srbija neće ostati bez nafte…
Kurir pre 1 sat
Posle poruke Sergeja Lavrova, koji je naveo da pregovori o NIS-u teku prema međuvladinom sporazumu, predsednik Vučić je ponovio da Srbija nema nameru da poseže za tuđom imovinom. - Sve što naši ruski prijatelji misle da možemo da pomognemo, da NIS… »
Vučić: „Želimo da ruski deoničari NIS-a budu zadovoljni, ali Srbija neće ostati bez naftne industrije“
Serbian News Media pre 1 sat
Vučić: Želimo da ruski deoničari NIS-a budu zadovoljni, ali Srbija neće ostati bez naftne industrije
Novi magazin pre 1 sat
U toku pregovori o prodaji NIS-a: Sada je i zvanično, oglasili se iz Kremlja, spomenuli i nacionalizaciju
Kurir pre 1 sat
- Znam da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo njihove naredbe ispunjavalo preduzeće koje je stvoreno na osnovu međuvladinog dogovora između Rusije i Srbije, ali to je specifična karakteristika Amerikanaca - rekao je Lavrov, prenosi… »
RTS pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše izjavu ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova da ne može doći ni do kakve nacionalizacije NIS-a bez obostranog saglasja, izjavio da bi voleo da čuje ideje… »
"Voleo bih da čujem šta Rusi planiraju za NIS": Vučić sasvim otvoreno o gorućoj temi
Telegraf pre 1 sat
Oglasio se Lavrov oko NIS-a
Pravda pre 2 sata
U toku su pregovori o NIS-u, poručio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov na okruglom stolu za ambasadore u Moskvi. "U toku je pregovarački proces. Znam da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo njihov zahtev ispunjavalo preduzeće koje je… »
Lavrov: ‘Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima’
Južne vesti pre 3 sata
Reuters Pedeset dana. Toliko je Srbija krajem novembra dala rok ruskim vlasnicima da prodaju Naftnu industriju Srbije (NIS), arteriju celokupnog privrednog života zemlje, čije je funkcionisanje ugroženo zbog američkih sankcija. „Želimo da budemo fer… »
Lavrov: U toku su pregovori o NIS-u, nacionalizacija moguća - uz saglasnost Rusije
N1 Info pre 4 sati
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao je da su u toku pregovori o NIS-u. On je na okruglom stolu za ambasadore u Moskvi istakao da je prema međudržavnom ugovoru između Srbije i Rusije, nacionalizacija tog preduzeća moguća samo uz… »
Lavrov: Nacionalizacija NIS-a moguća samo uz saglasnost Rusije
Nova ekonomija pre 3 sata
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao je da su u toku pregovori o NIS-u, a da je nacionalizacija tog preduzeća moguća samo uz saglasnost Rusije. „U toku je pregovarački proces. Znam da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo… »
Lavrov: Ne može da dođe do nacionalizacije NIS-a bez obostrane saglasnosti
NIN pre 3 sata
"U toku je pregovarački proces oko kompanije NIS. Znam da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo njihove naredbe ispunjavalo preduzeće koje je stvoreno na osnovu međuvladinog dogovora između Rusije i Srbije, ali to je specifična karakteristika… »
Lavrov: Pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije NIS-a, uz saglasnost Rusije
Beta pre 3 sata
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas da pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije naftne industrije Srbije (NIS), uz saglasnost Rusije, objavila je agencija Tass. "U toku je pregovarački proces. Znam da se srpsko rukovodstvo… »
Lavrov: Nema nacionalizacije NIS-a bez saglasnosti Rusije
Danas pre 4 sati
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je u Moskvi da je u toku pregovarački proces o sudbini kompanije NIS, podsećajući da je reč o preduzeću osnovanom na osnovu međuvladinog sporazuma Srbije i Rusije. „U toku je pregovarački proces. Znam da se… »
Lavrov: U toku je pregovarački proces oko kompanije NIS
RTV pre 3 sata
MOSKVA - Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da se u međuvladinom sporazumu između Srbije i Rusije govori da ne može da dođe ni do kakve nacionalizacije NIS-a bez obostrane saglsnosti i dodao da je rešenje možda u tome da se… »
Lavrov: Važno je naći način da NIS i dalje radi
Sputnik pre 3 sata
U toku su pregovori o NIS-u, poručio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov na okruglom stolu za ambasadore u Moskvi. Napomenuo je da oni, Amerikanci, nažalost, svojim postupcima, jednostranim sankcijama, zloupotrebom dolara podrivaju onu globalizaciju… »
Lavrov: U toku su pregovori o NIS-u, nacionalizacija samo uz saglasnost Rusije
Nedeljnik pre 3 sata
U toku su pregovori o NIS-u, poručio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov na okruglom stolu za ambasadore u Moskvi. „U toku je pregovarački proces. Znam da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo njihov zahtev ispunjavalo preduzeće koje je… »
Lavrov: Pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije NIS-a, uz saglasnost Rusije
Biznis.rs pre 3 sata
"Specifična karakteristika Amerikanaca" Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas da pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije naftne industrije Srbije (NIS), uz saglasnost Rusije, objavila je agencija Tass. „U toku je pregovarački… »
Lavrov: „Pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije NIS-a, uz saglasnost Rusije“
Serbian News Media pre 3 sata
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas da pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije naftne industrije Srbije (NIS), uz saglasnost Rusije, objavila je agencija Tass. „U toku je pregovarački proces. Znam da se srpsko rukovodstvo… »
Novi magazin pre 3 sata
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas da pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije naftne industrije Srbije (NIS), uz saglasnost Rusije, objavila je agencija Tass. "U toku je pregovarački proces. Znam da se srpsko rukovodstvo… »
Lavrov: Pod određenim uslovima moguća nacionalizacija NIS-a uz saglasnost Rusije
Radio 021 pre 4 sati
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je da pod određenim uslovima može doći do nacionalizacije NIS-a, uz saglasnost Rusije, objavila je agencija Tas. "U toku je pregovarački proces. Znam da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo njihov… »
Lavrov: "U toku pregovori o kompaniji NIS"
B92 pre 3 sata
U toku je pregovarački proces o kompaniji NIS, saopštio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. "Znam da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo njihove naredbe ispunjavalo preduzeće koje je stvoreno na osnovu međuvladinog dogovora između… »
Oglasio se Lavrov: Ne može da dođe do nacionalizacije NIS-a bez ovog USLOVA! To bi stvorilo haos u svetu
Telegraf pre 4 sati
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da se u međuvladinom sporazumu između Srbije i Rusije govori da ne može da dođe ni do kakve nacionalizacije NIS-a bez obostrane saglasnosti i dodao da je rešenje možda u tome da se nađe… »
Lavrov: Nema nacionalizacije NIS-a bez saglasnosti Rusije
Nova pre 4 sati
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je u Moskvi da je u toku pregovarački proces o sudbini kompanije NIS, podsećajući da je reč o preduzeću osnovanom na osnovu međuvladinog sporazuma Srbije i Rusije. „U toku je pregovarački proces. Znam da se… »
Lavrov: U toku je pregovarački proces oko kompanije NIS
Euronews pre 4 sati
U toku je pregovarački proces oko kompanije NIS, saopštio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. "Znam da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo njihove naredbe ispunjavalo preduzeće koje je stvoreno na osnovu međuvladinog dogovora između… »
Lavrov: U toku su pregovori oko NIS-a
Vesti online pre 5 sati
U toku je pregovarački proces, poručio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov, odgovarajući na pitanje o NIS-u. – Znam da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo njihove naredbe ispunjavalo preduzeće koje je stvoreno na osnovu međuvladinog… »
Nacionalizacija ne može da se desi: Hitno obraćanje Lavrova, u toku je pregovarački proces oko kompanije NIS
Blic pre 4 sati
U toku je pregovarački proces oko kompanije NIS, saopštio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. "Znam da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo njihove naredbe ispunjavalo preduzeće koje je stvoreno na osnovu međuvladinog dogovora između… »
Oglasio se Sergej Lavrov o NIS-u: „U toku je pregovarački proces, Amerikanci podrivaju globalizaciju koju su sami gradili“
Dnevnik pre 4 sati
MOSKVA: U toku je pregovarački proces oko kompanije NIS, saopštio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. "Znam da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo njihove naredbe ispunjavalo preduzeće koje je stvoreno na osnovu međuvladinog dogovora… »
"Pregovori su počeli, nacionalizacija samo uz saglasnost Beograda i Moskve": Oglasila se Rusija o NIS-u
Mondo pre 4 sati
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov saopštio je da je u toku pregovarački proces oko kompanije NIS. "Znam da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo njihove naredbe ispunjavalo preduzeće koje je stvoreno na osnovu međuvladinog dogovora između… »
Lavrov: Nema nacionalizacije NIS-a bez obostrane saglasnosti
Politika pre 4 sati
Nema nacionalizacije NIS-a bez obostrane saglasnosti. U toku je pregovarački proces oko kompanije NIS, saopštio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. „Znam da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo njihove naredbe ispunjavalo preduzeće koje… »
Oglasila se Moskva: Pregovori u vezi sa NIS-om su počeli!
Telegraf pre 4 sati
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov saopštio je da je u toku pregovarački proces oko kompanije NIS. - Znam da se srpsko rukovodstvo obratilo SAD, jer je upravo njihove naredbe ispunjavalo preduzeće koje je stvoreno na osnovu međuvladinog dogovora između… »
Vesti dana »
Vučić: Nadam se da će šatori ispred parlamenta biti sklonjeni do Nove godine
Beta pre 20 minutajoš 34 povezane
Lavrov: 'Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima'; Vučić: 'Jedva čekam da čujem ideje Rusije'
BBC News pre 19 minutajoš 44 povezane
Otvorena fabrika Ariston u Nišu – Vučić najvio prosečne plate od 1.000 evra u ovom gradu
Stav.life pre 55 minutajoš 42 povezane
Novosađanin osumnjičen za pripremu ubistva crnogorskog državljanina se brani ćutanjem
RTV pre 1 satjoš 56 povezanih