Povezane vesti

Obradović: Nema favorita, ne mislim da je Partizan u lošoj situaciji

Obradović: Nema favorita, ne mislim da je Partizan u lošoj situaciji

RTV pre 9 minuta
BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je danas u Beogradu da smatra da Partizan nije lošoj situaciji uoči predstojećeg meča 15. kola Evrolige. Košarkaši Crvene zvezde gostovaće sutra od 20.30 časova u Beogradskoj areni ekipi… »
VIDEO „Pripremite se za srpske huligane“: Austrijanci dižu paniku pred spektakl u Gracu

VIDEO „Pripremite se za srpske huligane“: Austrijanci dižu paniku pred spektakl u Gracu

Nova pre 4 minuta
Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u okviru šestog kola Lige Evrope ekipi Šturma u Gracu, a eventualna pobeda bi bila ogroman korak ka proleću u Evropi. Crveno-beli imaju sedam bodova, dok su procene da je za prolaz potrebno 10 i više što bi pobedom u Gracu… »
Obradović pred večiti derbi otkrio ko igra, a ko ne. Onda je pomenuo i Mirka Ocokoljića

Obradović pred večiti derbi otkrio ko igra, a ko ne. Onda je pomenuo i Mirka Ocokoljića

Kurir pre 24 minuta
Saša Obradović, trener Crvene zvezde, obratio se medijima pred večiti derbi protiv Partizana. - Možda se malo i prenaglasila povreda Monekea, mislim da to nije to toliko ozbiljne prirode. On će biti u konkurenciji za tim, videćemo da li i koliko. Sigurno… »
Šturm - Crvena zvezda, uživo: Šampion Srbije igra za nokaut fazu u Ligi Evrope

Šturm - Crvena zvezda, uživo: Šampion Srbije igra za nokaut fazu u Ligi Evrope

Mondo pre 9 minuta
Crvena zvezda je odigrala pet mečeva u grupnoj fazi Lige Evrope, a na tim utakmicama osvojila je sedam bodova. Ovo su rezultati crveno-belih: Ovako stoje stvari u Ligi Evrope, nakon pet odigranih kola: Fudbaleri Šturma i Crvene zvezde odmeriće snage u… »
"Dajem prednost Partizanu": Dejan Davidovac nikad iskreniji pred večiti derbi, ovo će biti ključ pobede

"Dajem prednost Partizanu": Dejan Davidovac nikad iskreniji pred večiti derbi, ovo će biti ključ pobede

Mondo pre 9 minuta
Jedan od najiskusnijih učesnika predstojećeg večitog derbija biće Dejan Davidovac dok će velikoj većini igrača i Crvene zvezde i Partizana ovo biti debi. U odsustvu povređenog kapitena Ognjena Dobrića njegovu ulogu preuzeće pouzdano krilo. Davidovac se… »
Odželej pred derbi: "Publika me čini spremnim za ovakvu utakmicu"

Odželej pred derbi: "Publika me čini spremnim za ovakvu utakmicu"

Sportske.net pre 25 minuta
Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20.30 sati u "Beogradskoj areni" gostuju "večitom" rivalu Partizanu u meču 15. kola Evrolige. Pred prvi ovosezonski "večiti derbi" govorio je igrač crveno-belih Semi Odželej kome će ovo biti debitantski nastup u… »
Davidovac: "Volim derbije, prednost dajem Partizanu" VIDEO

Davidovac: "Volim derbije, prednost dajem Partizanu" VIDEO

B92 pre 19 minuta
Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac ima veliko iskustvo igranja "večitih" derbija protiv Partizana. Međutim, nije mogao da kaže koji će mu po redu biti duel zakazan za petak od 20.30 u 15. kolu Evrolige. "Predstavu nemam, ali da, odigrao sam ih baš… »
Davidovac: "Prednost dajem Partizanu"

Davidovac: "Prednost dajem Partizanu"

Telegraf pre 19 minuta
Košarkaši Crvene zvezde gostovaće Partizanu u petak (20:30) u Beogradskoj areni u utakmici 15. kola Evrolige. Crveno-beli su bolje započeli sezonu do sada, ali su crno-beli uhvatili ritam prošle nedelje. Dejan Davidovac je najavio duel. - Odigrao sam… »
Odželeja upitali o viralnoj pesmi, on se nasmejao i rekao: "Video sam..."

Odželeja upitali o viralnoj pesmi, on se nasmejao i rekao: "Video sam..."

Telegraf pre 24 minuta
Košarkaši Crvene zvezde gostovaće Partizanu u petak od 20.30, a Semi Odželej biće jedan od važnih faktora ekipe Saše Obradovića u pohodu ka pobedi. Krilni centar Crvene zvezde istakao je da je veoma uzbuđen pred prvi ovosezonski večiti derbi: - Da… »
Obradović pred Partizan: Dvojac spreman za meč, sedmorica definitivno u autu

Obradović pred Partizan: Dvojac spreman za meč, sedmorica definitivno u autu

Danas pre 45 minuta
Košarkaši Crvene zvezde odradili su trening pred meč Evrolige protiv Partizana. Medijima se obratio glavni trener crveno- belih Saša Obradović. – Dobar je bio trening. Ne mora da znači da će biti dobra i utakmica. Tako je bilo i sa Barselonom, pa ste… »
Obradović saopštio ko je spreman za derbi, pa poručio: "U Partizanu situacija nije loša"

Obradović saopštio ko je spreman za derbi, pa poručio: "U Partizanu situacija nije loša"

Sportske.net pre 44 minuta
Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20.30 sati u "Beogradskoj areni" gostuju "večitom" rivalu Partizanu u meču 15. kola Evrolige. Pred prvi ovosezonski "večiti derbi" govorio je trener crveno-belih Saša Obradović i na početku obelodanio na koje igrače će… »
Saša Obradović otkriva: Evo kakvo je stenje Monekea, Grejema i Dobrića!

Saša Obradović otkriva: Evo kakvo je stenje Monekea, Grejema i Dobrića!

Hot sport pre 39 minuta
Duel koji privlači mnogo pažnje! U petak veče nas očekuje prvi ovosezonski ‘večiti derbi’. Partizan na svom terenu dočekuje Crvenu zvezdu, a gosti nose epitet favorita. Uoči sutrašnjeg susreta, Saša Obradović je rekao: „Možda se malo i prenaglasila… »
VIDEO U Gracu se priča samo srpski: Policija svuda po centru grada, evo koliko ima navijača Zvezde

VIDEO U Gracu se priča samo srpski: Policija svuda po centru grada, evo koliko ima navijača Zvezde

Nova pre 59 minuta
Fudbaleri Crvene zvezde od 18.45 igraju protiv Šturma iz Graca u okviru šestog kola Lige Evrope, a navijači se već dobro zabavljaju u Austriji. Na samom centralnom trgu grada je već oko 15.00 bilo oko 1.000 navijača Crvene zvezde koji su došli u velikom… »
Nik Kalates pred derbi: „Postoji ekstra motivacija!“

Nik Kalates pred derbi: „Postoji ekstra motivacija!“

Hot sport pre 1 sat
Svestan je važnosti duela! U petak veče nas očekuje prvi ovosezonski ‘večiti derbi’. Partizan na svom terenu dočekuje Crvenu zvezdu, a uoči tog meča, grčki plejmejker Nik Kalates je rekao: „Lično, uzbuđen sam što ću igrati ovakvu jednu utakmicu, uvek… »
Obradović o Ocokoljiću: Ima sve i zaslužuje šansu!

Obradović o Ocokoljiću: Ima sve i zaslužuje šansu!

Sport klub pre 54 minuta
Ako se ova dva sastava Crvene zvezde i Partizana ne poznaju dovoljno, njihovi treneri znaju mnogo jedan o drugom. Dugo su bili u istom timu, ali u petak u 20.30 naći će se na suprotnim stranama parketa „Beogradske arene“. Protivnik Saše Obradovića u… »
Davidovac: "Prednost dajem Partizanu!"

Davidovac: "Prednost dajem Partizanu!"

Sportske.net pre 34 minuta
Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20.30 sati u "Beogradskoj areni" gostuju "večitom" rivalu Partizanu u meču 15. kola Evrolige. Pred prvi ovosezonski "večiti derbi" govorio je košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac, koji ima ogromno iskustvo u duelima sa… »
Zvezda bez sedmorice ide na noge Partizanu, ima i dobrih vesti!

Zvezda bez sedmorice ide na noge Partizanu, ima i dobrih vesti!

Sport klub pre 1 sat
"Dobar je bio trening. Ne mora da znači da će biti dobra i utakmica. Tako je bilo i sa Barselonom, pa ste videli kakva je utakmica bila", rekao je Saša Obradović u razgovoru s novinarima pred sutrašnji "večiti derbi" pred Partizanovom publikom. Potom se… »
Ocokoljić pred derbi sa Zvezdom: Očekujem izazovan meč i podršku navijača u Areni

Ocokoljić pred derbi sa Zvezdom: Očekujem izazovan meč i podršku navijača u Areni

Euronews pre 1 sat
Posle neprijatnih dešavanja u Humskoj, uzrokovanim odlaskom Željka Obradovića, funkciju privremenog šefa struke preuzeo je Mirko Ocokoljić, koji je uspešno vodio ekipu iz Humske u dve utakmice. Nakon pobede nad Bajernom, crno-beli savladali su i Kluž u… »
Ocokoljić: Čuo sam se sa Željkom Obradovićem

Ocokoljić: Čuo sam se sa Željkom Obradovićem

Radio sto plus pre 59 minuta
“Ovo je jedna od najtežih utakmica koje me čekaju. Ulog je veliki, pritisak takođe. Imali smo nekoliko dana da se odmorimo i pripremimo”, rekao je Ocokoljić, a preneo MOcartsport. Partizan će sutra dočekati Crvenu zvezdu u 15. kolu Evrolige. Govoreći o… »
„Ovakve utakmice mogu da vam promene sezonu“: Kalates nestrpljiv da zaigra protiv Crvene zvezde

„Ovakve utakmice mogu da vam promene sezonu“: Kalates nestrpljiv da zaigra protiv Crvene zvezde

Nova pre 1 sat
Košarkaš Partizana Nik Kalates izjavio je uoči večitog derbija u Evroligi da ekipu očekuje duel koji može da preokrene dalji tok sezone. „Lično, uzbuđen sam što ću igrati ovakvu jednu utakmicu, uvek kada igrate ovakve mečeve postoji ekstra motivacija… »
"Ovaj meč može da nam promeni sezonu": Kalates i Bruno Fernando se uzdaju u Grobare

"Ovaj meč može da nam promeni sezonu": Kalates i Bruno Fernando se uzdaju u Grobare

Mondo pre 1 sat
Košarkaši Partizana Nik Kalates i Bruno Fernando izneli su očekivanja pred " večiti derbi" koji je na programu u petak od 20.30 u Beogradskoj areni. Crno-beli će imati prednost domaćeg terena i igrači su svesni koliko to znači u ovakvom meču. Kalates je… »
"Njih dvojica sigurno neće igrati protiv Zvezde": Očokoljić otkrio na koga ne računa iz Partizana

"Njih dvojica sigurno neće igrati protiv Zvezde": Očokoljić otkrio na koga ne računa iz Partizana

Mondo pre 1 sat
Partizan dočekuje Crvenu zvezdu u 15. kolu Evrolige, crno-bele će u Beogradskoj areni voditi trener Mirko Ocokoljić. Ovo je već treći meč pod komandom bivšeg zamenika Željka Obradovića, a pred vrlo važan duel u elitnom takmičenju, Ocokoljić je otkrio i… »
"To je malo prenaglašeno, igraće": Saša Obradović obradovao Delije, ali Zvezda će morati bez najvažnijeg aduta

"To je malo prenaglašeno, igraće": Saša Obradović obradovao Delije, ali Zvezda će morati bez najvažnijeg aduta

Mondo pre 49 minuta
Trener Crvene zvezde Saša Obradović obratio se medijima pred utakmicu sa Partizanom koja se igra u okviru 15. kola Evrolige. Crveno-beli su imali dosta problema sa povredama, ali će u večitom derbiju moći da računaju na Čimu Moneka i Devontea Grejema… »
Odželej nahvalio navijače, ali "nije zainteresovan" za pesmu koju su mu posvetili VIDEO

Odželej nahvalio navijače, ali "nije zainteresovan" za pesmu koju su mu posvetili VIDEO

B92 pre 39 minuta
Košarkaš Crvene zvezde Semi Odželej izneo je svoja očekivanja od predstojećeg evroligaškog "večitog" derbija protiv Partizana. Srpski klubovi sastaju se u petak od 20.30 u Beogradskoj areni, a domaćin je ekipa Partizana. "Uzbuđen sam. Uvek je lepo igrati… »
Obradović saopštio dobre vesti za Zvezdu uoči derbija sa Partizanom

Obradović saopštio dobre vesti za Zvezdu uoči derbija sa Partizanom

B92 pre 54 minuta
Na poslednjem treningu pred večiti derbi sa Partizanom u okviru Evrolige, Čima Moneke je bio aktivan. To bi moglo da znači i da je spreman za bitku sa crno-belima, što je u sredu, pred sam trening, novinaima i potvrdio trener Saša Obradović. Sam Moneke… »
Obradović: "Moramo da budemo spremni na sve spoljne faktore" VIDEO

Obradović: "Moramo da budemo spremni na sve spoljne faktore" VIDEO

B92 pre 49 minuta
Saša Obradović, trener Crvene zvezde, najavio je predstojeći večiti derbi protiv Partizana. Crvena zvezda gostuje Partizanu u prvom "večitom" derbiju sezone u petak od 20.30 u crno-beloj Areni. Crvena zvezda gostuje Partizanu u prvom "večitom" derbiju… »
Kalateš "pokopao" Željka Obradovića: Novi trener Partizana nam je dao dodatnu motivaciju!

Kalateš "pokopao" Željka Obradovića: Novi trener Partizana nam je dao dodatnu motivaciju!

Večernje novosti pre 1 sat
Košarkaš Partizana Nik Kalates izjavio je danas u Beogradu da misli da je ekipa spremna za duel sa Crvenom zvezdom i istakao da ovakve utakmice mogu da promene celu sezonu. FOTO: N. Skenderija Košarkaši Partizana dočekaće u petak od 20.30 časova u… »
"Siguran sam da su spremni da nas podrže!" Bruno Fernando pred meč Partizan - Crvena zvezda

"Siguran sam da su spremni da nas podrže!" Bruno Fernando pred meč Partizan - Crvena zvezda

Večernje novosti pre 1 sat
Bruno Fernando, centar Partizana, govorio je o očekivanjima i navijačima pred meč sa Crvenom zvezdom u Evroligi koji je na programu u petak od 20.30. FOTO: Dubai Basketball - Pre svega, nadam se da ćemo pobediti. To je glavni cilj. Ovo je jedna od onih… »
Obradović otkrio lepe vesti za navijače Zvezde! Evo šta je trener crveno-belih rekao pred meč sa Partizanom u Evroligi

Obradović otkrio lepe vesti za navijače Zvezde! Evo šta je trener crveno-belih rekao pred meč sa Partizanom u Evroligi

Večernje novosti pre 49 minuta
Trener košarkaša Crvene zvezde, Saša Obradović, oglasio se pred meč sa Partizanom u Evroligi. FOTO: Ata images - Imali smo dobar trening koji ne mora da znači da će biti dobra i utakmica. Tako smo dobar trening imali i pred Barselonu, pa smo labavo… »
Sve oči uprte u Arnautovića: Napadač Zvezde glavna tema u Austriji!

Sve oči uprte u Arnautovića: Napadač Zvezde glavna tema u Austriji!

Večernje novosti pre 39 minuta
CRVENA zvezda takmičenje u Ligi Evrope nastavlja utakmicom protiv Šturma u Gracu. Glavna tema Austrijanaca je napadač crveno-belih Marko Arnautović. FOTO: FK Crvena zvezda Tamošnji listovi su najviše pažnje pokazali reprezentativcu i kapitenu Austrije… »
Saša Obradović otkrio situaciji sa Monekeom: "On će sigurno..."

Saša Obradović otkrio situaciji sa Monekeom: "On će sigurno..."

Telegraf pre 39 minuta
Trener Crvene zvezde Saša Obradović je u obraćanju javnosti pred duel protiv Partizana u petak (20:30) u Beogradskoj areni najavio koji igrači, osim onih duže odustnih, neće biti u ekipi. Takođe, osim reči vezanih za trenera crno-belih i protivničke… »
Obradović potvrdio: Zvezda bez ove trojice košarkaša u derbiju protiv Partizana

Obradović potvrdio: Zvezda bez ove trojice košarkaša u derbiju protiv Partizana

Telegraf pre 59 minuta
Kao i Partizan, tako će i košarkaši Crvene zvezde dočekati evroligaški večiti derbi bez nekoliko povređenih igrača – Ognjena Dobrića, Jaga dos Santosa i Uroša Plavšića! To je medijima u četvrtak popodne potvrdio trener crveno-belih Saša Obradović koji je… »
Prenos, Šturm - Zvezda: Kakva utakmica za crveno-bele

Prenos, Šturm - Zvezda: Kakva utakmica za crveno-bele

Večernje novosti pre 44 minuta
FUDBALERI Crvene zvezde gostuju Šturmu u Gracu u šestom kolu Lige Evrope, a utakmicu pratite na portalu "Novosti". Foto: Ataimages UOČI MEČA Zvezda je nakon slabog početka sezone u drugorazrednom evropskom takmičenju uspela da se konsoliduje i sada ima… »
Saša Obradović pomenuo Ocokoljića i navijače Partizana: Dobar je čovek, moramo biti spremni na spoljne faktore

Saša Obradović pomenuo Ocokoljića i navijače Partizana: Dobar je čovek, moramo biti spremni na spoljne faktore

Telegraf pre 49 minuta
I Crvena zvezda je odradila trening dan pre utakmice na glavnoj hali u Beogradskoj areni, nakon što je ranije tokom dana to Partizan odradio. Nakon treninga, pred medije je stao trener Saša Obradović. Govorio je najpre o Čimi Monekeu. - Imali smo trening… »
Kalates: Ocokoljić uradio sjajan posao, dao nam je dodatnu motivaciju

Kalates: Ocokoljić uradio sjajan posao, dao nam je dodatnu motivaciju

RTS pre 1 sat
Košarkaš Partizana Nik Kalates rekao je da je ekipa spremna za duel sa Crvenom zvezdom i istakao da ovakve utakmice mogu da promene celu sezonu. Pohvalio je trenera Mirka Ocokoljića. Košarkaši Partizana dočekaće u petak od 20.30 u "Beogradskoj areni"… »
Bruno Fernando jasan po pitanju navijača: „Očekujem podršku!“

Bruno Fernando jasan po pitanju navijača: „Očekujem podršku!“

Hot sport pre 1 sat
Važan meč za njih! U petak veče nas očekuje prvi ovosezonski ‘večiti derbi’. Partizan na svom terenu dočekuje Crvenu zvezdu, a uoči tog meča, centar Partizana, Bruno Fernando je rekao: „Pre svega, nadam se da ćemo pobediti. To je glavni cilj. Ovo je… »
Ocokoljić: Očekujem tešku utakmicu, znamo kako Crvena zvezda igra

Ocokoljić: Očekujem tešku utakmicu, znamo kako Crvena zvezda igra

RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Privremeni trener košarkaša Partizana Mirko Ocokoljić izjavio je danas u Beogradu da očekuje tešku utakmicu protiv Crvene zvezde i dodao da zna kako "crveno-beli" igraju. Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 20.30 časova u Beogradskoj areni… »
Četiri bitne poruke Milojevića pred Zvezdin veliki ispit, jedna jaka se posebno izdvaja

Četiri bitne poruke Milojevića pred Zvezdin veliki ispit, jedna jaka se posebno izdvaja

Nova pre 1 sat
Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18.45 igraju jedan od, ako ne i najvažniji meč u prvoj fazi Lige Evrope - protiv Šturma u Gracu. Crveno-beli su u sredu ranije tokom dana stigli avionom u Grac, a popodne su odradili lagani trening, koji nije trajao… »
Težinu sam osetio cele sedmice, Ocokoljić pred večiti derbi: Nisam menjao Željkovu taktiku

Težinu sam osetio cele sedmice, Ocokoljić pred večiti derbi: Nisam menjao Željkovu taktiku

Dnevnik pre 2 sata
Košarkaši Partizana dočekaće u petak od 20.30 časova u Beogradskoj areni ekipu Crvene zvezde u 15. kolu Evrolige. – Imali smo neke probleme, bolesti i povrede, sigurno neće biti Mike Murinena i Alekseja Pokuševskog. Oni su povređeni, svi ostali će nadam… »
"Slušao sam o derbiju!" Partizanov novajlija otkrio šta očekuje od utakmice protiv Crvene zvezde

"Slušao sam o derbiju!" Partizanov novajlija otkrio šta očekuje od utakmice protiv Crvene zvezde

Kurir pre 1 sat
Sledi nam velika utakmica za Partizan i Crvenu zvezdu i to u okviru 15. kola Evrolige. Ekipa Mirka Ocokoljića dočekuje Crvenu zvezdu u Beogradskoj areni, a pred meč se oglasio i Bruno Fernando, centar Partizana. - Nadam se da ćemo dobiti utakmicu. Ovo je… »
Kalates i Fernando veruju u pobedu u derbiju protiv Crvene zvezde

Kalates i Fernando veruju u pobedu u derbiju protiv Crvene zvezde

Euronews pre 1 sat
Košarkaš Partizana Nik Kalates izjavio je danas u Beogradu da misli da je ekipa spremna za duel sa Crvenom zvezdom i istakao da ovakve utakmice mogu da promene celu sezonu. Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 20.30 časova u Beogradskoj areni ekipu… »
Mirko Ocokoljić otkrio šta mu je Željko Obradović rekao pre, ali i posle meča sa Bajernom

Mirko Ocokoljić otkrio šta mu je Željko Obradović rekao pre, ali i posle meča sa Bajernom

Danas pre 2 sata
Privremeni trener Partizana, Mirko Ocokoljić, uspešno je vodio tim iz Humske u dve utakmice. Najpre je pobedio Bajern Minhen u Evroligi, a potom i Kluž u ABA ligi, a sada ga čeka najveći izazov, večiti derbi i duel protiv Crvene zvezde u 15. kolu… »
Ocokoljić saopštio loše vesti pred evroligaški večiti derbi! Trener Partizana otkrio koji košarkaši neće igrati protiv Crvene…

Ocokoljić saopštio loše vesti pred evroligaški večiti derbi! Trener Partizana otkrio koji košarkaši neće igrati protiv Crvene…

Kurir pre 2 sata
Partizan će u petak od 20.30 časova biti domaćin Crvenoj zvezdi u 15. kolu Evrolige, a crno-bele će voditi Ocokoljić koji je bio trener i na dve utakmice koje su odigrane nakon što je Željko Obradović podneo ostavku. Partizan je pobedio Bajern i Kluž… »
Ocokoljić: Moj najveći problem je što sam sarađivao sa Obradovićem, čuo sam se sa Željkom

Ocokoljić: Moj najveći problem je što sam sarađivao sa Obradovićem, čuo sam se sa Željkom

RTS pre 1 sat
Trener košarkaša Partizana Mirko Ocokoljić rekao je dan pred evroligaški "večiti derbi" da zna kako Crvena zvezda igra i kako se Saša Obradović priprema za utakmice. Istakao je da se nekoliko puta čuo sa Željkom Obradovićem i da nije menjao njegovu… »
Trener Ocokoljić otkrio šta mu je rekao Željko Obradović i stanje u timu: Partizan bez dvojice igrača izlazi na večiti derbi…

Trener Ocokoljić otkrio šta mu je rekao Željko Obradović i stanje u timu: Partizan bez dvojice igrača izlazi na večiti derbi…

Nova pre 2 sata
Košarkaši Partizana dočekaće Crvenu zvezdu u petak od 20.30 u okviru 15. kola Evrolige bez dva igrača. Kako je istakao trener Mirko Ocokoljić u sastavu neće biti Mika Murinen i Aleksej Pokuševski zbog povreda. „Imali smo neke probleme, bolesti i povrede… »
Bruno Fernando ubeđen u poršku navijača: "Igranje kod kuće je prednost za nas"

Bruno Fernando ubeđen u poršku navijača: "Igranje kod kuće je prednost za nas"

Sportske.net pre 1 sat
Sledi nam velika utakmica za Partizan i Crvenu zvezdu i to u okviru 15. kola Evrolige. Ekipa Mirka Ocokoljića dočekuje Crvenu zvezdu u Beogradskoj areni, a pred meč se oglasio i Bruno Fernando, centar Partizana. "Nadam se da ćemo dobiti utakmicu. Ovo je… »
Na Derbi dolaze Amerikanci, Francuzi, Poljaci, Litvanci, Grci - ogromno interesovanje medija iz inostranstva

Na Derbi dolaze Amerikanci, Francuzi, Poljaci, Litvanci, Grci - ogromno interesovanje medija iz inostranstva

Sportske.net pre 2 sata
Večiti derbi dolazi za Partizan u ne baš dobrom trenutku, nakon odlaska Željka Obradovića i svega što se dešavalo posle toga. Ipak, dve vezane pobede popravile su malo raspoloženje i makar malo umirile tenzije pred najveću utakmicu srpske košarke. Mirko… »
Kalates pred derbi: "Kada se u životu nešto desi..."

Kalates pred derbi: "Kada se u životu nešto desi..."

Sportske.net pre 2 sata
Košarkaši Partizan u petak od 20.30 sati u "Beogradskoj areni" dočekuju Crvenu zvezdu u prvom ovosezonskom "večitom derbiju", koji je na programu u ovkiru 15. kola Evrolige. Jedan od najiskusnijih u redovima crno-belih, grčki plejmejker Nik Kalates… »
"Znam ga, to je najveći problem": Ocokoljić svestan šta ga čeka protiv Saše Obradovića

"Znam ga, to je najveći problem": Ocokoljić svestan šta ga čeka protiv Saše Obradovića

Mondo pre 2 sata
Partizan u petak od 20.30 u "Beogradskoj areni" dočekuje Crvenu zvezdu u okviru 15. kola Evrolige, a to će biti i prvi trenerski dvoboj nekadašnjih saradnika Saše Obradovića i Mirka Ocokoljića. Novi trener Partizana, koji je nasledio Željka Obradovića… »
Ko je ostao poslednji na treningu Partizana? Izgleda da su njih dvojica posebno motivisani pred derbi

Ko je ostao poslednji na treningu Partizana? Izgleda da su njih dvojica posebno motivisani pred derbi

Mondo pre 2 sata
Partizan dočekuje Crvenu zvezdu u 15. kolu Evrolige, a igrači crno-belih imali su dan više da se pripreme za meč protiv "večitog" rivala. Čini se da su se posebno zagrevali Džabari Parker i Šejk Milton. Trener Miro Ocokoljić otkrio je da ne računa na… »
Patizanov grk Nik Kalates pred derbi Evrolige: „Mislim da smo spremni za Zvezdu, ovakve utakmice mogu da promene sezonu“

Patizanov grk Nik Kalates pred derbi Evrolige: „Mislim da smo spremni za Zvezdu, ovakve utakmice mogu da promene sezonu“

Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Košarkaš Partizana Nik Kalates izjavio je danas u Beogradu da misli da je ekipa spremna za duel sa Crvenom zvezdom i istakao da ovakve utakmice mogu da promene celu sezonu. Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 20.30 časova u Beogradskoj areni… »
Partizan bez trojice u večitom derbiju! Ocokoljić: Moj najveći problem je - Saša Obradović!

Partizan bez trojice u večitom derbiju! Ocokoljić: Moj najveći problem je - Saša Obradović!

Večernje novosti pre 2 sata
Privremeni trener košarkaša Partizana Mirko Ocokoljić izjavio je danas u Beogradu da očekuje tešku utakmicu protiv Crvene zvezde i dodao da zna kako "crveno-beli" igraju. FOTO: N. Skenderija Košarkaši Partizana dočekaće u petak od 20.30 časova u… »
Centar Partizana veruje da se neće ponoviti slučaj "Bajern" VIDEO

Centar Partizana veruje da se neće ponoviti slučaj "Bajern" VIDEO

B92 pre 2 sata
Bruno Fernando, centar Partizana, govorio je o očekivanjima i navijačima pred "večiti" derbi. Partizan će u petak od 20.30 dočekati Crvenu zvezdu u 15. kolu Evrolige, što će biti prvi "večiti" derbi ove sezone. U izlaganju pred utakmicu, iskusni centar… »
Partizan oslabljen pred Zvezdu - još dvojica su "aut" VIDEO

Partizan oslabljen pred Zvezdu - još dvojica su "aut" VIDEO

B92 pre 1 sat
Košarkaši Partizana biće oslabljeni neigranjem dva igrača u derbiju protiv Crvene zvezde - Mike Murinena i Alekseja Pokuševskog. Partizan neće moći da računa na Murinena i Pokuševskog, potvrdio je trener crno-belih Mirko Ocokoljić. Oni će se pridružiti… »
Kalates pred Zvezdu: "Ovakve utakmice menjaju sezonu" VIDEO

Kalates pred Zvezdu: "Ovakve utakmice menjaju sezonu" VIDEO

B92 pre 2 sata
Plejmejker Partizana Nik Kalates kaže da bi meč sa Zvezdommogao da bude prelomna tačka crno-belih pred nastavak sezone. Partizan će ugostiti večitog rivala u petak u Areni u okviru 15. kola Evrolige. Kalates je "preko glave" prevalio veliki broj derbija… »
Ocokoljić pred derbi: "Čuo sam se sa Željkom" VIDEO

Ocokoljić pred derbi: "Čuo sam se sa Željkom" VIDEO

B92 pre 1 sat
Privremeni trener Partizana Mirko Ocokoljić najavio je evroligaški "večiti" derbi protiv Crvene zvezde, koji se igra u petak od 20.30 u crno-beloj Areni. On je, najpre, izneo kadrovske probleme, a onda odgovarao na pitanja brojnih novinara tokom… »
B92.sport na treningu Partizana pred derbi: Jedna stvar uliva nadu VIDEO

B92.sport na treningu Partizana pred derbi: Jedna stvar uliva nadu VIDEO

B92 pre 1 sat
Košarkaši Partizana odradili su trening uoči prvog ovosezonskog večitog derbija u Evroligi, utakmice koja im stiže u najosetljivijem mogućem trenutku. Crno-beli i dalje pokušavaju da pronađu stabilnost nakon odlaska Željka Obradovića, pa duel sa Crvenom… »
Preokret u poslednji čas, ovaj igrač Partizana ipak nije spreman za derbi, snimili smo drugog koji se oporavio

Preokret u poslednji čas, ovaj igrač Partizana ipak nije spreman za derbi, snimili smo drugog koji se oporavio

Telegraf pre 1 sat
Košarkaši Partizana odradili su trening u Beogradskoj areni dan pre utakmice protiv Crvene zvezde u 15. kolu Evrolige. Pred medije su stali Mirko Ocokoljić, Nik Kalates i Bruno Fernando, a imali smo priliku da posmatramo završni deo treninga. Trener… »
Kalates "fintirao" srpske novinare dok je davao izjavu pred derbi: "Ovakve utakmice mogu da promene sezonu"

Kalates "fintirao" srpske novinare dok je davao izjavu pred derbi: "Ovakve utakmice mogu da promene sezonu"

Telegraf pre 2 sata
Meč prvog dela Evrolige bez dileme je beogradski večiti derbi, koji se igra u petak od 20.30 u Areni! Partizan će imati ulogu formalnog domaćina i imaće prednost da u Areni većinski budu navijači crno-belih, ali će i Zvezda imati 1.000 svojih pristalica… »
Partizan obavestio navijače pred derbi u Evroligi: "Ispred južne tribine..."

Partizan obavestio navijače pred derbi u Evroligi: "Ispred južne tribine..."

Telegraf pre 1 sat
Košarkaši Partizana odradili su trening dan pred košarkaški derbi u Beogradskoj areni protiv Crvene zvezde, nakon kog su se medijima obratili Nik Kalates i Bruno Fernando, ali i trener Mirko Ocokoljić. On je istakao da se čuo sa Željkom Obradovićem u… »
Bruno Fernando o Grobarima pred derbi: "Na prošloj utakmici je bila situacija kakva je bila, ali sada..."

Bruno Fernando o Grobarima pred derbi: "Na prošloj utakmici je bila situacija kakva je bila, ali sada..."

Telegraf pre 2 sata
Košarkaš Partizana, Bruno Fernando, istakao je da se nada pobedi u predstojećem večitom derbiju protiv Crvene zvezde u 15. kolu Evrolige. On je istakao da mu je poznato rivalstvo između večitih rivala u Beogradu, očekuje intenzivnu i fizičku utakmicu na… »
Ocokoljiću je "problem" što je sarađivao sa Sašom, a onda govorio o Željkovom pozivu!

Ocokoljiću je "problem" što je sarađivao sa Sašom, a onda govorio o Željkovom pozivu!

Sportske.net pre 2 sata
Sledi nam veliki derbi. Partizan dočekuje Crvenu zvezdu u okviru 15. kola Evrolige, a ekipa Mirka Ocokoljića je spremna za ovaj duel. Kakva su očekivanja aktuelnog trenera crno-belih? "Imali smo nekih problema, nekoliko bolesti, povreda. U timu neće biti… »
Mirko Očokoljić otkrio: Evo ko propušta derbi u petak!

Mirko Očokoljić otkrio: Evo ko propušta derbi u petak!

Hot sport pre 2 sata
Sigurno da će Poku mnogo faliti! U petak veče nas očekuje prvi ovosezonski ‘večiti derbi’. Partizan na svom terenu dočekuje Crvenu zvezdu, a uoči tog meča, trener ‘crno-belih’, Mirko Ocokoljić je rekao: „Imali smo neke probleme, bolesti i povrede… »
Kalates pred derbi: Mislim da će nam navijači ‘čuvati leđa’

Kalates pred derbi: Mislim da će nam navijači ‘čuvati leđa’

Sport klub pre 2 sata
Naigrao se Nik Kalates velikih derbija u svojoj karijeri, ali u petak će prvi put biti učesnik beogradskog večitog derbija. „Uzbuđen sam što igramo ovakvu utakmicu. Kada igrate protiv takvog rivala, osećate dodatnu motivaciju. Kao tim – spremni smo… »
Partizan bez trojice u derbiju, nove informacije o Karliku Džonsu

Partizan bez trojice u derbiju, nove informacije o Karliku Džonsu

Sport klub pre 2 sata
Košarkaši Partizana u prvi "večiti derbi" sezone ulaze sa šestoricom debitanata, računajući i trenera Mirka Ocokoljića, ali i bez trojice važnih igrača. Pored Karlika Džonsa, u petak uveče protiv Crvene zvezde pred punim tribinama partizanovaca neće… »
Očokoljić otkrio koja dvojica igrača Partizana neće igrati derbi protiv Zvezde

Očokoljić otkrio koja dvojica igrača Partizana neće igrati derbi protiv Zvezde

Telegraf pre 2 sata
Trener Partizana Mirko Ocokoljić otkrio je koja dvojica košarkaša crno-belih neće igrati večiti derbi protiv Crvene zvezde! Tokom razgovora sa medijima, Ocokoljić je u četvrtak istakao da ne može da računa na Alekseja Pokuševskog i Miku Murinena, dok je… »
Poznato kada se Karlik Džons vraća na teren

Poznato kada se Karlik Džons vraća na teren

Telegraf pre 2 sata
Povreda Karlika Džonsa sredinom oktobra imala je veliki uticaj na loše rezultate Partizana u nastavku sezone, pogotovo što se igra crno-belih umnogome vrtela oko njega! Džons je protiv FMP-a tada nezgodno stao, iznet je sa terena, da bi medicinski tim… »
Očokoljić pred derbi otkrio šta mu je rekao Žoc i oduševio Grobare: "Čuli smo se, a moj najveći problem je..."

Očokoljić pred derbi otkrio šta mu je rekao Žoc i oduševio Grobare: "Čuli smo se, a moj najveći problem je..."

Telegraf pre 2 sata
Privremeni trener Partizana, nakon što je Željko Obradović podneo ostavku i napustio crno-bele, Mirko Ocokoljić, uspešno je vodio tim iz Humske u dve utakmice. Najpre je pobedio Bajern Minhen u Evroligi, a potom i Kluž u ABA ligi, a sada ga čeka najveći… »
Derbi koji lomi sezonu: Sve se promenilo odjednom

Derbi koji lomi sezonu: Sve se promenilo odjednom

Nova pre 7 sati
Još jednom večiti derbi može da bude prelomni trenutak u sezoni oba tima. Stvari su se malo promenile u poslednjih sedam dana, pa će čitava Srbija pratiti okršaj Partizana i Crvene zvezde u petak od 20.30. Kao što je to bilo i prethodnih sezoni evropski… »

Vesti dana »