Povezane vesti
"Mi smo do sada krili koliko je zgrada Generalštaba srušena" Vučić: "Izgubili smo jednu veliku i važnu investiciju, a neki…
Blic pre 24 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras je gost "Dnevnika 2" na RTS. Predsednik će govoriti o najvažnijim temama, a prva o kojoj govori je Generalštab i odluka zeta predsednika SAD Donalda Trampa, Džareda Kušnera, da odustane od planova da u… »
Vučić: Prvi put niko iz Srbije neće otići u Brisel, to je u našem interesu
Sputnik pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u utorak uveče da ni on, ni niko iz Srbije neće u sredu otići u Brisel na Međuvladinu koneferenciju o Zapadnom Balkanu. "Prvi put u poslednjih 13 ili 14 godina ni ja, ni bilo ko drugi, nećemo otići na tu… »
Vučić: U narednih nekoliko dana dobre vesti o NIS-u
Nova ekonomija pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u narednih nekoliko dana očekuje važne i dobre vesti u vezi sa američkim sankcijama Naftnoj industriji Srbije (NIS). „Očekujem u narednih nekoliko dana važne vesti. Ne verujem da ćemo čekati do 15… »
Ruskim službama upućen zahtev za informacije o smrti predstavnika Jugoimport SDPR u Moskvi
Radio 021 pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras izjavio da je ruskim službama zvanično upućen zahtev u vezi sa smrću predstavnika Jugoimport SDPR u Moskvi i da očekuje odgovor. On je za RTS kazao da ne želi da se bavi spekulacijama, te precizirao da su… »
Vučić: Zgrada Generalštaba ostaće ruglo, bliže se kraju pregovori ruske strane i jedne kompanije oko NIS-a
Telegraf pre 24 dana
O zgradi Generalštaba. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Dnevniku 2 na RTS gde je govorio o najnovijim aktuelnostima u državi i svetu. Vučić se na samom početku osvrnuo na dotok nafte i dogovor oko NIS-a. "Onoliko koliko sam obavešten… »
"Bliže se kraju pregovori između ruske strane i jedne velike kompanije" Vučić o NIS: Do ponedeljka bi mogli da obavimo…
Kurir pre 23 dana
Mi ne učestvujemo u dogovorima o NIS-u učestvuje ruska strana i jedna velika kompanija. Oni naravno moraju da razgovaraju i sa nama i očekujem da početkom nedelje imamo trilateralne razgovore, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ali to, kaže… »
Očekujem odgovor ruskih službi o smrti predstavnika Jugoimporta, kaže Vučić
Slobodna Evropa pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje odgovor od ruskih službi kada je reč o smrti predstavnika kompanije Jugoimport-SDRP Radomira Kurtića. Kako su u četvrtak objavili beogradski mediji, Kurtić je 17. novembra pronađen mrtav u Moskvi… »
Srbija neće prisustvovati samitu EU o Zapadnom Balkanu
Radio 021 pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da sutra, u sredu 17. decembra, neće prisustvovati samitu EU o Zapadnom Balkanu koji je sazvao predsednik Evropskog saveta Antonio Košta. "Prvi put u 13 ili 14 godina neću otići, niko neće biti u ime… »
Rusiji poslat zahtev za informacijama u vezi sa smrću predstavnika SDPR u Moskvi
N1 Info pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras izjavio da je ruskim službama zvanično upućen zahtev u vezi sa smrću predstavnika Jugoimport SDPR u Moskvi i da očekuje odgovor. On je za RTS kazao da ne želi da se bavi spekulacijama, te precizirao da su… »
„Niko neće ići u Brisel prvi put u poslednjih 13 ili 14 godina“: Srbija neće imati predstavnika na Samitu EU, Vučić kaže da je…
Nova pre 23 dana
Srbija sutra neće imati predstavnika na Samitu Evropska unija - Zapadni Balkan u Briselu, najavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je gostujući na RTS rekao da „ni on, ni niko drugi“ neće otići sutra u Brisel, navodeći da je razgovarao… »
Vučić: Rešenje za NIS za pet dana
Nedeljnik pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da Rusi privode kraju razgovore o prodaji svog udela u Naftnoj kompaniji Srbije (NIS) jednoj velikoj kompaniji. „Mislim da se pregovori bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije. Oni… »
Rusiji poslat zahtev za informacijama o smrti predstavnika SDPR u Moskvi
Nedeljnik pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je ruskim službama zvanično upućen zahtev u vezi smrti predstavnika Jugoimport SDPR u Moskvi i da očekuje odgovor. On je za RTS kazao da ne želi da se bavi spekulacijama, te precizirao da su ruskim… »
Vučić: Neću ići sutra u Brisel, imaće Zapadni Balkan bez Srbije
Vesti online pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da sutra neće ići u Brisel na samit Evropska unija-Zapadni Balkan i da Srbija neće biti predstavljena na tom skupu. „Prvi put u 13 ili 14 godina neću otići. Ni ja, ni neko drugi iz vlade, niko neće ići… »
Niko neće ići sutra u Brisel
Pravda pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da ni on, ni niko iz Srbije neće sutra otići u Brisel na međuvladinu koneferenciju o Zapadnom Balkanu. "Prvi put u poslednjih 13 ili 14 godina ni ja, ni bilo ko drugi, nećemo otići na tu međuvladinu… »
Vučić: Nema problema sa kursom, u deviznim rezervama 29 milijardi 367 miliona evra
Euronews pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Srbija nema problema sa kursom dinara i istakao da država trenutno u deviznim rezervama ima 29 milijardi 367 miliona evra. "Plus 52,5 tona zlata, istorijski najviše rezerve, što je negde oko 6,3… »
Vučić za RTS: Jedna velika kompanija i ruska strana učestvuju u dogovorima o NIS-u, nadam se odgovoru u narednih pet dana
RTS pre 23 dana
Mi ne učestvujemo u dogovorima o NIS-u, učestvuje ruska strana i jedna velika kompanija. Oni naravno moraju da razgovaraju i sa nama i očekujem da početkom nedelje imamo tripartitne razgovore, rekao je za RTS predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ali to… »
Vučić: Rusi privode kraju razgovore o prodaji svog udela u NIS-u sa jednom velikom kompanijom
Novi magazin pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da Rusi privode kraju razgovore o prodaji svog udela u Naftnoj kompaniji Srbije jednoj velikoj kompaniji. On je za RTS rekao da posle toga slede tripartitni razgovori sa Srbijom, verovatno do… »
Vučić: Nema problema sa kursom, u deviznim rezervama 29 milijardi 367 miliona evra
Telegraf pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Srbija nema problema sa kursom dinara i istakao da država trenutno u deviznim rezervama ima 29 milijardi 367 miliona evra. "Plus 52,5 tona zlata, istorijski najviše rezerve, što je negde oko 6,3… »
Samit EU-Zapadni Balkan bez Srbije: Vučić kaže da niko neće ići u Brisel
N1 Info pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da neće ići u Brisel na Samit EU-Zapadni Balkan, odnosno da Srbija neće imati svog predstavnika. "Prvi put u poslednjih 13 ili 14 godina ni ja, ni bilo ko drugi, nećemo otići na tu međuvladinu konferenciju… »
Vučić: Jedna velika kompanija i ruska strana učestvuju u dogovorima o NIS-u, nadam se odgovoru u narednih pet dana
RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Mi ne učestvujemo u dogovorima o NIS-u učestvuje ruska strana i jedna velika kompanija. Oni naravno moraju da razgovaraju i sa nama i očekujem da početkom nedelje imamo trilateralne razgovore, rekao je za RTS predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
"Pregovori se bliže kraju" Vučić o NIS-u: "Do ponedeljka, najkasnije do utorka očekujem da ćemo obaviti trilateralne sastanke"…
Blic pre 23 dana
Hrvatska je prekinula dotok nafte Janafom, ali Vučić ističe da Srbija uprkos tome nije osetila krizu Srbija ima značajne rezerve gasa i nafte, osiguravajući bezbednost građana uprkos izazovima, istakao je on Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić… »
Vučić o Generalštabu: Ta zgrada ostaće ruglo, izgubili smo veliku i važnu investiciju
Euronews pre 23 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu. "Ja… »
Vučić: Jedna velika kompanija i ruska strana učestvuju u dogovorima o NIS-u, nadam se odgovoru u narednih pet dana
N1 Info pre 23 dana
Mi ne učestvujemo u dogovorima o NIS-u, učestvuje ruska strana i jedna velika kompanija. Oni naravno moraju da razgovaraju i sa nama i očekujem da početkom nedelje imamo trilateralne razgovore, rekao je za RTS predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ali to… »
Vučić u Dnevniku RTS-a: O NIS-u i gasu bez brige, o institucijama sa prezirom
Vreme pre 23 dana
Predsednik najavio „dobre vesti“, žalio za izgubljenom investicijom u Generalštab i poručio da Tužilaštvo za organizovani kriminal ima preveliku moć. O NIS-u, gasu, Genralštabu, smrti predstavnika Jugoimport SDPR-a, Tužilaštvu za organizovani krminal… »
Vučić o NIS-u: Pregovori ruske strane i jedne velike kompanije bliže se kraju, do ponedeljka mogući trilateralni razgovori
Nova pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se pregovori "ruske strane i jedne velike kompanije" bliže kraju i da će u narednim danima sve biti poznato kada je u pitanju Naftna industrija Srbije. „Onoliko koliko sam obavešten, mislim da se… »
Vučić: Bliže se kraju pregovori između ruske strane i jedne velike kompanije o NIS-u
RTK pre 23 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu. „Ja… »
Vučić o NIS-u: Pri kraju pregovori Rusa sa jednom velikom kompanijom
Sputnik pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se pregovori ruske strane i jedne velike kompanije o Naftnoj industriji Srbije (NIS) bliže kraju i da očekuje da bi do utorka mogli da se obave tripartitni razgovori. "Moj optimizam je neveliki… »
Vučić o NIS-u: “Očekujem razgovore u Beogradu i da pokušamo da tu priču zatvorimo”
Vesti online pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da narednih dana očekuje važne vesti o NIS-u i da ne veruje da će morati da se čeka do 15. januara. “Učestvuje ruska strana sa svojim partnerima, onoliko koliko sam obavešten mislim da se pregovori bliže kraju… »
Jedna velika kompanija i ruska strana učestvuju u dogovorima o NIS-u, izjavio Vučić
Slobodna Evropa pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ruska strana i jedna velika kompanija pregovaraju oko Naftne industrije Srbije (NIS), ali da zvanični Beograd u tome ne učestvuje. "Mislim da se pregovori bliže kraju između ruske strane i jedne velike… »
Vučić: Građani ne treba da brinu ni za naftu ni za gas
Euronews pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da građani ne treba da brinu ni za naftu ni za gas. "Naša su skladišta u puna i u Banatskom dvoru i u Mađarskoj. Imamo preko 530 miliona kubnih metara gasa", rekao je predsednik za RTS. Zahvalio je svima… »
Vučić: Rusi privode kraju razgovore o prodaji svog udela u NIS-u sa jednom velikom kompanijom
Radio sto plus pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da Rusi privode kraju razgovore o prodaji svog udela u Naftnoj kompaniji Srbije (NIS) jednoj velikoj kompaniji. On je za RTS rekao da posle toga slede tripartitni razgovori sa Srbijom, verovatno do… »
Vučić: Mislim da se bliže kraju pregovori o kompaniji NIS
Newsmax Balkans pre 23 dana
Koliko sam obavešten, mislim da se bliže kraju pregovori o Naftnoj industriji Srbije (NIS) između ruske strane i jedne velike kompanije, rekao je Vučić gostujući u Dnevniku 2 RTS. Kako je istakao, oni moraju da razgovaraju i sa srpskom stranom. "Ja… »
"Bliže se kraju pregovori o NIS-u"; Vučić: Očekujem da do utorka zatvorimo tu priču
B92 pre 23 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu… »
"Nema problema sa kursom"; Vučić: "Imamo 36 milijardi evra deviznih rezervi"
B92 pre 23 dana
Vučić odgovorio šta koči donošenje zakona roditelj-negovatelj: "Tu imate roditelje koji imaju bezbroj muka"
Alo pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na RTS je odgovorio i na pitanje o donošenju zakona roditelj-negovatelj. Na pitanje šta koči donošenje zakona, Vučić kaže da je to uvek novac. - Mislim da imaju prava, razgovaram sa premijerom i ministrom. Imamo… »
Vučić: Očekujem odgovor ruskih službi o slučaju Kurtića, boriću se da se istina sazna
Telegraf pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da očekuje odgovor od ruskih službi kada je reč o smrti predstavnika kompanije Jugoimport SDRP Radomira Kurtića i dodao da će se boriti da se istina o smrti Kurtića sazna, kao i da ne želi da se bavi… »
"Pregovori se bliže kraju": Vučić najavljuje razrešenje sankcija Naftnoj industriji Srbije
Mondo pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u drugom Dnevniku na "Radio televiziji Srbije" kada je govorio o svim važnim temama. Na početku je komentarisao aktuelnu situaciju u vezi sankcija Naftnoj industriji Srbije (NIS). "Ne učestvujemo mi u tom… »
Vučić očekuje dobre vesti o NIS-u, razočaran zbog odustajanja Kushnera od Generalštaba
Bloomberg Adria pre 23 dana
Srbija može očekivati u narednih nekoliko dana važne vesti o Naftnoj industriji Srbije (NIS) tako da možda neće morati da čeka do 15. januara na rasplet ovog pitanja. Te vesti bi, prema oceni predsednika Srbije Aleksandra Vučića, mogle biti dobre… »
Vučić najavio dobre vesti za NIS
Biznis.rs pre 23 dana
Više od dva meseca kompanija pod sankcijama SAD. Predsednik Srbije izjavio je danas rekao da u narednih nekoliko dana očekuje važne i dobre vesti u vezi sa američkim sankcijama Naftnoj industriji Srbije (NIS). „Očekujem u narednih nekoliko dana važne… »
U narednih nekoliko dana dobre vesti o NIS-u: „Ne verujem da ćemo čekati do 15. januara“
Nova pre 23 dana
Predsednik Srbije izjavio je danas rekao da u narednih nekoliko dana očekuje važne i dobre vesti u vezi sa američkim sankcijama Naftnoj industriji Srbije (NIS). „Očekujem u narednih nekoliko dana važne vesti. Ne verujem da ćemo čekati do 15. januara… »
Vučić: Očekujem vesti o NIS-u
Vesti online pre 23 dana
Očekujem u narednih nekoliko dana važne vesti o NIS-u, nećemo morati da čekamo do 15. januara, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o sankcijama Naftnoj industriji Srbije. On je ukazao da je 68. dan kako nijedna kap nije protekla… »
Vučić: Nećemo morati da čekamo 15. januar, već naredne sednice očekujem dobre vesti o NIS-u
Morava info pre 23 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da narednih dana očekuje važne vesti o NIS-u i da ne veruje da će morati da se čeka do 15. januara. Naveo je i da je već 68. dan kako nijedna kap nafte nije protekla Janafom, jer je Hrvatska prekinula dotok nafte, a… »
Uskoro važne vesti za NIS: Predsednik Vučić kaže da nećemo čekati ishod do 15. januara
Kurir pre 23 dana
- V erujem da ćemo sledeće nedelje, u ponedeljak, utorak, dobiti važne vesti. Nadam se dobre vesti za građane Srbije - istakao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Palati Srbija. On je rekao i da je već 68. dan kako nijedna kap nafte nije protekla… »
Vučić najavio skorije odluke o NIS-u: Važne vesti već narednih dana
Glas Zapadne Srbije pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je kako je ponosan na državu Srbiju i to kako je odreagovala na krizu koju su izazvale sankcije usmerene na NIS. -Još niko nije osetio nikakvu krizu u Srbiji, 68. je dan kako ni kap nafte nije protekla Janafom… »
Vučić: „Naredih nekoiko dana dobre vesti o NIS-u“
Serbian News Media pre 23 dana
Predsednik Srbije izjavio je danas rekao da u narednih nekoliko dana očekuje važne i dobre vesti u vetzi sa američkim sankcijama Naftnoj industriji Srbije (NIS). „Očekujem u narednih nekoliko dana važne vesti. Ne verujem da ćemo čekati do 15. januara… »
„U narednih nekoliko dana očekujemo važne vesti“: Vučić o sankcijama NIS-u
Danas pre 23 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije u obraćanju javnosti u Palati Srbije, govoreći o sankcijama NIS-u, poručio je da očekuje „važne vesti“. On je istakao da je 68. dan „kako nijedna kap nafte nije potekla JANAF-om, a još niko nije osetio nikakvu krizu u… »
Vučić: Očekujemo narednih dana važne vesti o NIS-u, nećemo čekati do 15. januara
Euronews pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da narednih dana očekuje važne vesti o NIS-u i da ne veruje da će morati da se čeka do 15. januara. "Verujem da ćemo sledeće nedelje, u ponedeljak, utorak, dobiti važne vesti. Nadam se dobre vesti za… »
"Očekujem važne vesti!" Vučić o NIS-u: "Ne verujem da ćemo čekati do 15. januara"
Blic pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u današnjem obraćanju govorio je o sankcijama NIS-u. Vučić je istakao da je "ponosan što građani do sada nisu osetili nikakve posledice sankcija i dodao da očekuje važne vesti do početka naredne nedelje". Vučić je… »
Vučić: Očekujem važne vesti za nekoliko dana; "68. dan sankcija, građani nisu osetili ništa"
B92 pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da narednih dana očekuje važne vesti o NIS-u i da ne veruje da će morati da se čeka do 15. januara. "68. je dan otkako nijedna kap nije potekla otkad su Hrvati prekinuli dotok nafte, a još niko nije osetio… »
Vučić o NIS-u: "Verujem da ćemo sledeće nedelje dobiti važne vesti"
Telegraf pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da narednih dana očekuje važne vesti o NIS-u i da ne veruje da će morati da se čeka do 15. januara. - Verujem da ćemo sledeće nedelje, u ponedeljak, utorak, dobiti važne vesti. Nadam se dobre vesti za… »
Vesti dana »
Mionička zimska služba i noćas na terenu, skoro svi kvarovi na elektro mreži rešeni
Valjevska posla pre 18 minutajoš 1 povezana
Tramp za Njujork tajms: Moj lični moral jedino ograničenje u spoljnoj politici, NATO u suštini beskoristan bez SAD
Danas pre 3 satajoš 2 povezane