Повезане вести

Каташ збуњен пред Партизан: "Тешко је припремити се за овакве мечеве"

Каташ збуњен пред Партизан: "Тешко је припремити се за овакве мечеве"

Спортске.нет 25.12.2025
Тренер Макабија Одед Каташ истакао је да се суочавао са потешкоћама у припреми сутрашњег евролигашког дуела против Партизана будући да београдски клуб у меч улази са новим тренером Ђоаном Пењаројом, чији поглед на игру је… »
Навијачи Партизана бесни због термина утакмице против Макабија, али постоји добар разлог зашто црно-бели играју баш тад

Навијачи Партизана бесни због термина утакмице против Макабија, али постоји добар разлог зашто црно-бели играју баш тад

Нова 25.12.2025
Кошаркаши Партизана дочекују Макаби из Тел Авива у Евролиги, а навијачи су бесни због термина утакмице. Утакмица 18. кола елитног европског такмичења заказана је за петак од 18 часова, а многи навијачи су бесни због тога што се… »
Тренер Макабија: Не знамо шта да очекујемо од Партизана

Тренер Макабија: Не знамо шта да очекујемо од Партизана

Политика 25.12.2025
Кошаркаши Партизана дочекаће сутра од 18 часова у Београдској арени екипу Макабија. Тренер кошаркаша Макабија Одед Каташ изјавио је да његов тим очекује тежак меч против Партизана у 18. колу Евролиге. Кошаркаши Партизана… »
Каташ: Очекује нас веома тежак меч против Партизана

Каташ: Очекује нас веома тежак меч против Партизана

РТС 25.12.2025
Тренер кошаркаша Макабија Одед Каташ изјавио је да његов тим очекује тежак меч против Партизана у 18. колу Евролиге. Кошаркаши Партизана дочекаће у петак од 18.00 часова у "Београдској арени" екипу Макабија. "Проблем је што не… »
Шок уочи дуела са Партизаном: Каташ отворено признао – „Не знамо шта нас чека“!

Шок уочи дуела са Партизаном: Каташ отворено признао – „Не знамо шта нас чека“!

Хот спорт 25.12.2025
Израелци стижу у Београд са дозом страха — атмосфера и нови тренер буде посебну нервозу Тренер Макабија из Тел Авива, Одед Каташ, говорио је пред дуел 18. кола Евролиге, у коме његов тим чека окршај са Партизаном — и јасно је… »
Одед Каташ пред Партизан: Не знамо шта да очекујемо

Одед Каташ пред Партизан: Не знамо шта да очекујемо

Еуроневс 25.12.2025
Дошло је време за нову еру Партизана, пошто је Ђоан Пењароја стигао у Хумску. Шпански стручњак имаће прилику да оствари свој деби у петак од 18.00 часова, када црно-бели дочекују Макаби у 18. колу Евролиге. Уочи те утакмице… »
Тренер Макабија сурово искрен пред меч у Београду: "Не знам шта да очекујем од Партизана"

Тренер Макабија сурово искрен пред меч у Београду: "Не знам шта да очекујем од Партизана"

Телеграф 25.12.2025
Кошаркаши Партизана дочекују екипу Макабија из Тел Авива у утакмици 18. кола Евролиге у Београдској арени, а црно-бели ће покушати да прекину низ лоших резултата у сусрету са Поносом Израела. Макаби је у последње време поправио… »
Пењароја: Веома сам срећан и узбуђен што сам дошао у велики клуб какав је Партизан

Пењароја: Веома сам срећан и узбуђен што сам дошао у велики клуб какав је Партизан

РТВ 25.12.2025
БЕОГРАД - Нови тренер кошаркаша Партизана Ђоан Пењароја рекао је данас на промоцији да је веома срећан и узбуђен што је дошао у велики клуб какав је Партизан и захвалио се председнику Остоји Мијаиловићу што му је указао прилику… »
Каташ о Партизану: Не знамо шта да очекујемо од њих

Каташ о Партизану: Не знамо шта да очекујемо од њих

Спорт клуб 25.12.2025
Тренер Макабија Одед Каташ у најави сусрета 18. кола Евролиге против Партизана у Београдској Арени говорио је бираним речима о црно-белима. Тренер „Поноса Израела“ истакао је да је Партизан тим пун изненађења и да је јако тешко… »
Партизан против Макабија – нико не зна шта да очекује

Партизан против Макабија – нико не зна шта да очекује

Нова 25.12.2025
Кошаркаши Партизана у петак од 18 сати играју против Макабија из Тел Авива у Београдској арени, у оквиру 18. кола Евролиге. Ова рунда елитног европског такмичења „подељена“ је на више дана због католичког Божића, па је зато… »
Каташ збуњен пред Партизан: Тренер Макабија не зна шта да очекује од црно-белих...

Каташ збуњен пред Партизан: Тренер Макабија не зна шта да очекује од црно-белих...

Курир 25.12.2025
Тренер Макабија из Тел Авива, Одед Каташ, признао је да је прилично збуњен пред овај меч јер су црно-бели за њега у овом тренутку велика енигма, превасходно због промене тренера. На клупи Партизана представљен је Ђоан… »
Каташ пред Партизан: "Не знамо шта да очекујемо"

Каташ пред Партизан: "Не знамо шта да очекујемо"

Б92 25.12.2025
Тренер Макабија Одед Каташ је изнео утиске пред долазак у Београд на дуел са Партизаном. Макаби у петак од 18 часова гостује Партизану, у оквиру 18. кола Евролиге. Каташ је истакао да је велики изазов пред његовом екипом, с… »
Изненадиће вас квоте за меч Партизан - Макаби: Ево ко је за кладионице фаворит на дебију Ђоана Пењароје

Изненадиће вас квоте за меч Партизан - Макаби: Ево ко је за кладионице фаворит на дебију Ђоана Пењароје

Телеграф 25.12.2025
Кошаркаши Партизана после два пораза прошле седмице у Евролиги траже прекид црног низа у дуелу са Макабијем из Тел Авива пред домаћим навијачима у 18. колу у Београдској арени у петак увече од 18.00 часова. Биће то уједно и деби… »
Огласио се нови Партизанов плејмејкер: Досадило ми је да седим код куц́е

Огласио се нови Партизанов плејмејкер: Досадило ми је да седим код куц́е

Спутник 25.12.2025
Нови кошаркаш Партизана Камерон Пејн рекао је да није знао много о клубу пре доласка у Београд, али је истакао да је чуо да тај клуб има најбоље навијаче. „Пре доласка у Партизан доста сам разговарао са Дуејном Вашингтоном. Не… »
Тренер Макабија збуњен пред меч са Партизаном

Тренер Макабија збуњен пред меч са Партизаном

Нова 25.12.2025
Тренер Макабија из Тел Авива, Одед Каташ, прилично је збуњен пред меч 18. кола Евролиге који ће његова екипа играти против Партизана у Београду. Каташ је истакао да су црно-бели за њега у овом тренутку велика енигма… »
"Пре 5 минута су ми рекли за то правило": Пејн тек стигао у Партизан и зна шта ће му бити проблем

"Пре 5 минута су ми рекли за то правило": Пејн тек стигао у Партизан и зна шта ће му бити проблем

Мондо 25.12.2025
Камерон Пејн (31) дошао је у Партизан као велико појачање из НБА лиге. Већ је на тренинзима са екипом и жели што пре да се адаптира како на нове саиграче, тако и на правила која важе у Европи и која се разликују од оних из… »
„Нисам дошао да мењам мишљење навијача о Обрадовићу“: Шта „гробари“ могу да очекују од Пењароје

„Нисам дошао да мењам мишљење навијача о Обрадовићу“: Шта „гробари“ могу да очекују од Пењароје

Нова 25.12.2025
Ђоан Пењароја је и званично промовисан у новог тренера Партизана, а током првог обраћања медијима Шпанац је поменуо и легендарног Жељка Обрадовића. Шпански стручњак на клупу црно-белих долази после епизоде у Барселони, где је… »
Камерон Пејн: Тренутно не побеђујемо и то је све што знам

Камерон Пејн: Тренутно не побеђујемо и то је све што знам

Политика 25.12.2025
Пејн (31) је са челницима клуба потписао уговор до краја сезоне. Нови кошаркаш Партизана Камерон Пејн рекао је да није знао много о клубу пре доласка у Београд, али је истакао да је чуо да тај клуб има најбоље навијаче. - Пре… »
Пењароја: Знам да је ситуација тешка, трудићемо се да је поправимо

Недељник 25.12.2025
Нови тренер кошаркаша Партизана Ђоан Пењароја рекао је данас да је свестан да је тренутна ситација у екипи тешка, као и да је Жељко Обрадовић овде више од тренера, али је и истакао да је дошао да покуша да поправи ствари… »
Камерон Пејн научио нешто ново: „Тек сада сам сазнао да играчи не смеју да траже тајм-ауте током утакмице“

Камерон Пејн научио нешто ново: „Тек сада сам сазнао да играчи не смеју да траже тајм-ауте током утакмице“

Данас 25.12.2025
Кошаркашки клуб Партизан представио је најновије појачање на позицији плејмејкера, Камерона Пејна. Нови кошаркаш Партизана Камерон Пејн рекао је да је спреман за изазов који га очекује у црно-белом дресу и обећао да ће се… »

Радио сто плус 25.12.2025
“Веома сам срећан што сам овде, узбуђен сам што сам тренер историјског тима као што је Партизан”, рекао је најпре Пењароја, који је током конференције за новинаре говорио на енглеском и шпанском језику. “Упознат сам са… »
Пнини: "Партизан увек опасан!"

Пнини: "Партизан увек опасан!"

Спортске.нет 25.12.2025
Кошаркаши Макабија из Тел Авива у четвртак од 18 часова гостују Партизану у "Београдској арени" у утакмици 18. кола Евролиге. Израелски тим је у сјајној форми. Макаби је везао четири евролигашка тријумфа и сада је на скору 7-10… »
Пењароја о Жељку Обрадовићу: Знам кави су навијачи у Србији…

Пењароја о Жељку Обрадовићу: Знам кави су навијачи у Србији…

Спорт клуб 25.12.2025
Шпански тренер Ђоан Пењароја у четвртак је и званично представљен јавности, а окупљене представнике медија је занимало како ће се изборити са тренутном ситуацијом у црно-белом табору, која је веома комплексна. Споменуо је… »
Огласио се помоћни тренер Макабија пред меч са Партизаном! Свестан је у којој ситуацији се налазе црно-бели, жели да се то…

Огласио се помоћни тренер Макабија пред меч са Партизаном! Свестан је у којој ситуацији се налазе црно-бели, жели да се то…

Курир 25.12.2025
Кошаркаши Макабија из Тел Авива у четвртак од 18 часова гостују Партизану у "Београдској арени" у утакмици 18. кола Евролиге. Израелски тим је у сјајној форми. Макаби је везао четири евролигашка тријумфа и сада је на скору 7-10… »
Пењароја: Упознат сам са ситуацијом у клубу и шта може да нас очекује на трибинама

Пењароја: Упознат сам са ситуацијом у клубу и шта може да нас очекује на трибинама

Политика 25.12.2025
Пењароја је на клупи наследио Жељка Обрадовића, а са челницима клуба је потписао уговор до јуна 2027. године. Нови тренер кошаркаша Партизана Ђоан Пењароја рекао је данас на промоцији да је веома срећан и узбуђен што је дошао… »
Пејн: Упознајем се са Партизаном, знам да има најбоље навијаче

Пејн: Упознајем се са Партизаном, знам да има најбоље навијаче

РТС 25.12.2025
Нови кошаркаш Партизана Камерон Пејн рекао је да није знао много о клубу пре доласка у Београд, али је истакао да је чуо да црно-бели имају најбоље навијаче. "Пре доласка у Партизан доста сам разговарао са Двејном Вашингтоном… »
Пејн о доласку у Партизан: „Играла ми се кошарка, па сам дошао овде, хоћу финале Евролиге!“

Пејн о доласку у Партизан: „Играла ми се кошарка, па сам дошао овде, хоћу финале Евролиге!“

Хот спорт 25.12.2025
Занимљива изјава новог великог појачања црно-белих Камерон Пејн дебитоваће за Партизан против Макабија у Евролиги, поручио је да долази пун енергије, да поштује Жељка Обрадовића и да му је циљ финале. Кошаркаши Партизана у… »
Пејн о европској кошарци: Сазнао сам то правило пре пет минута

Пејн о европској кошарци: Сазнао сам то правило пре пет минута

Спорт клуб 25.12.2025
Камерон Пејн први пут је био пред новинарима од када је пре три дана дошао у Партизан. Говорио је о ранијим преговорима са црно-белима, о свом необичном шуту, о саиграчима, тренинзима… А посебно о томе шта зна о европској кошарци… »
Не знам много о Партизану Пејн се још упознаје с клубом: Овде су најбољи навијачи

Не знам много о Партизану Пејн се још упознаје с клубом: Овде су најбољи навијачи

Дневник 25.12.2025
Нови кошаркаш Партизана Камерон Пејн рекао је да није знао много о клубу пре доласка у Београд, али је истакао да је чуо да тај клуб има најбоље навијаче. – Пре доласка у Партизан доста сам разговарао са Двејном Вашингтоном. Не… »
Огласио се нови кошаркаш Партизана! Пејн дао брутално обећање Гробарима! Открио са ким се чуо пре доласка у Београд, па…

Огласио се нови кошаркаш Партизана! Пејн дао брутално обећање Гробарима! Открио са ким се чуо пре доласка у Београд, па…

Курир 25.12.2025
После серије лоших резултата, нарочито на евролигашкој сцени, челници црно-белих одлучили су се на радикалне потезе и у клуб довели Жарка Паспаља, са задатком да покрене екипу. Први кораци у том правцу били су ангажовање… »
Пењароја се поклонио Жељку Обрадовићу, верује да ће поправити стање у Партизану

Пењароја се поклонио Жељку Обрадовићу, верује да ће поправити стање у Партизану

Нова 25.12.2025
Ђоан Пењароја, шпански тренер, одржао је конференцију за медије по први пут од како је званично постао тренер Партизана. Овом приликом више је причао на шпанском, него на енглеском, а конференција није могла да прође без… »
„Знам да је Обрадовић највећи икада“: Пејн имао поруку за навијаче Партизана, открио због чега није дошао у Београд пре два…

„Знам да је Обрадовић највећи икада“: Пејн имао поруку за навијаче Партизана, открио због чега није дошао у Београд пре два…

Нова 25.12.2025
Камерон Пејн, нови кошаркаш Партизана, обратио се јавности први пут по доласку у Београд. Американац има дугогодишње искуство у НБА лиги, а ово ће му бити први искорак у кошарку ван такмичења у НБА. На почетку обраћања Пејн је… »
Пејн одушевљен навијачима Партизана: "Хоћемо да будемо шампиони Евролиге" ВИДЕО

Пејн одушевљен навијачима Партизана: "Хоћемо да будемо шампиони Евролиге" ВИДЕО

Б92 25.12.2025
Амерички плејмејкер Камерон Пејн представљен је као нови играч београдског Партизана. КК Партизан се налази у изузетно незавидној ситуацији где су након низа грешака остали без тренера Жељка Обрадовића и спортског директора… »
"Циљ је финале Евролиге": Пејн изјавом одушевио навијаче Партизана

"Циљ је финале Евролиге": Пејн изјавом одушевио навијаче Партизана

Вечерње новости 25.12.2025
ПАРТИЗАН се појачао Камероном Пејном који има завидну НБА каријеру. Американац се први пут обрадио јавности као играч црно-белих. ФОТО: Профимедиа Искусни организатор игре не крије да једва чека да заигра за "парни ваљак". -… »
Камерон Пејн ће први пут играти у Европи, шокирао одговором на конференцији: "Пре пет минута сам сазнао..."

Камерон Пејн ће први пут играти у Европи, шокирао одговором на конференцији: "Пре пет минута сам сазнао..."

Телеграф 25.12.2025
Камерон Пејн је најновије појачање Партизан, интересантно, по први пут ће играти у Европи, па ће бити велики изазов пред њим да се привикне на промену правила. До сада је наступао само у НБА лиги, а занимљив одговор имао је на… »
Пењароја открио: Партизан га тражио пре Обрадовића

Пењароја открио: Партизан га тражио пре Обрадовића

Б92 25.12.2025
Ђоан Пењароја, шпански тренер, открио је да је 2021. године био близу да дође у Партизан. Након што је Жељко Обрадовић напустио Партизан, црно-бели су били у турбулентној ситуацији и заједно са једним од најбољих тренера свих… »
Каталонски новинар о Пењаројином енглеском: Ма! Није то препрека

Каталонски новинар о Пењаројином енглеском: Ма! Није то препрека

Спорт клуб 25.12.2025
Ђоан Пењароја већ трећи дан ради као главни тренер екипе Партизана, а већ четвртог имаће прву утакмицу. Против Макабија у 18. колу Евролиге. Са новинаром из Каталоније Марком Мундетом смо проверили какав је то тренер заправо… »

Вести дана »