Povezane vesti

Kataš: Očekuje nas veoma težak meč protiv Partizana

Kataš: Očekuje nas veoma težak meč protiv Partizana

RTS pre 7 minuta
Trener košarkaša Makabija Oded Kataš izjavio je da njegov tim očekuje težak meč protiv Partizana u 18. kolu Evrolige. Košarkaši Partizana dočekaće u petak od 18.00 časova u "Beogradskoj areni" ekipu Makabija. "Problem je što ne znamo šta da očekujemo od… »
Oded Kataš pred Partizan: Ne znamo šta da očekujemo

Oded Kataš pred Partizan: Ne znamo šta da očekujemo

Euronews pre 12 minuta
Došlo je vreme za novu eru Partizana, pošto je Đoan Penjaroja stigao u Humsku. Španski stručnjak imaće priliku da ostvari svoj debi u petak od 18.00 časova, kada crno-beli dočekuju Makabi u 18. kolu Evrolige. Uoči te utakmice, svoje utiske pred sukob sa… »
Trener Makabija surovo iskren pred meč u Beogradu: "Ne znam šta da očekujem od Partizana"

Trener Makabija surovo iskren pred meč u Beogradu: "Ne znam šta da očekujem od Partizana"

Telegraf pre 17 minuta
Košarkaši Partizana dočekuju ekipu Makabija iz Tel Aviva u utakmici 18. kola Evrolige u Beogradskoj areni, a crno-beli će pokušati da prekinu niz loših rezultata u susretu sa Ponosom Izraela. Makabi je u poslednje vreme popravio svoju formu, a trener… »
Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kakav je Partizan

Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kakav je Partizan

RTV pre 57 minuta
BEOGRAD - Novi trener košarkaša Partizana Đoan Penjaroja rekao je danas na promociji da je veoma srećan i uzbuđen što je došao u veliki klub kakav je Partizan i zahvalio se predsedniku Ostoji Mijailoviću što mu je ukazao priliku. "Veoma sam srećan i… »
Kataš o Partizanu: Ne znamo šta da očekujemo od njih

Kataš o Partizanu: Ne znamo šta da očekujemo od njih

Sport klub pre 1 sat
Trener Makabija Oded Kataš u najavi susreta 18. kola Evrolige protiv Partizana u Beogradskoj Areni govorio je biranim rečima o crno-belima. Trener „Ponosa Izraela“ istakao je da je Partizan tim pun iznenađenja i da je jako teško pripremati utakmice… »
Partizan protiv Makabija – niko ne zna šta da očekuje

Partizan protiv Makabija – niko ne zna šta da očekuje

Nova pre 1 sat
Košarkaši Partizana u petak od 18 sati igraju protiv Makabija iz Tel Aviva u Beogradskoj areni, u okviru 18. kola Evrolige. Ova runda elitnog evropskog takmičenja „podeljena“ je na više dana zbog katoličkog Božića, pa je zato Crvena zvezda protiv Pariza… »
Kataš zbunjen pred Partizan: Trener Makabija ne zna šta da očekuje od crno-belih...

Kataš zbunjen pred Partizan: Trener Makabija ne zna šta da očekuje od crno-belih...

Kurir pre 1 sat
Trener Makabija iz Tel Aviva, Oded Kataš, priznao je da je prilično zbunjen pred ovaj meč jer su crno-beli za njega u ovom trenutku velika enigma, prevashodno zbog promene trenera. Na klupi Partizana predstavljen je Đoan Penjaroja koji je zamenio Željka… »
Kataš pred Partizan: "Ne znamo šta da očekujemo"

Kataš pred Partizan: "Ne znamo šta da očekujemo"

B92 pre 1 sat
Trener Makabija Oded Kataš je izneo utiske pred dolazak u Beograd na duel sa Partizanom. Makabi u petak od 18 časova gostuje Partizanu, u okviru 18. kola Evrolige. Kataš je istakao da je veliki izazov pred njegovom ekipom, s obzirom da Partizan u ovaj… »
Iznenadiće vas kvote za meč Partizan - Makabi: Evo ko je za kladionice favorit na debiju Đoana Penjaroje

Iznenadiće vas kvote za meč Partizan - Makabi: Evo ko je za kladionice favorit na debiju Đoana Penjaroje

Telegraf pre 57 minuta
Košarkaši Partizana posle dva poraza prošle sedmice u Evroligi traže prekid crnog niza u duelu sa Makabijem iz Tel Aviva pred domaćim navijačima u 18. kolu u Beogradskoj areni u petak uveče od 18.00 časova. Biće to ujedno i debi novog trenera Đoana… »
Oglasio se novi Partizanov plejmejker: Dosadilo mi je da sedim kod kuće

Oglasio se novi Partizanov plejmejker: Dosadilo mi je da sedim kod kuće

Sputnik pre 2 sata
Novi košarkaš Partizana Kameron Pejn rekao je da nije znao mnogo o klubu pre dolaska u Beograd, ali je istakao da je čuo da taj klub ima najbolje navijače. „Pre dolaska u Partizan dosta sam razgovarao sa Duejnom Vašingtonom. Ne znam mnogo o Partizanu… »
Trener Makabija zbunjen pred meč sa Partizanom

Trener Makabija zbunjen pred meč sa Partizanom

Nova pre 2 sata
Trener Makabija iz Tel Aviva, Oded Kataš, prilično je zbunjen pred meč 18. kola Evrolige koji će njegova ekipa igrati protiv Partizana u Beogradu. Kataš je istakao da su crno-beli za njega u ovom trenutku velika enigma, prevashodno zbog promene trenera… »
"Pre 5 minuta su mi rekli za to pravilo": Pejn tek stigao u Partizan i zna šta će mu biti problem

"Pre 5 minuta su mi rekli za to pravilo": Pejn tek stigao u Partizan i zna šta će mu biti problem

Mondo pre 3 sata
Kameron Pejn (31) došao je u Partizan kao veliko pojačanje iz NBA lige. Već je na treninzima sa ekipom i želi što pre da se adaptira kako na nove saigrače, tako i na pravila koja važe u Evropi i koja se razlikuju od onih iz Amerike. "Kada sam bio u NBA… »
Kataš zbunjen pred Partizan: "Teško je pripremititi se za ovakve mečeve"

Kataš zbunjen pred Partizan: "Teško je pripremititi se za ovakve mečeve"

Sportske.net pre 2 sata
Trener Makabija Oded Kataš istakao je da se suočavao sa poteškoćama u pripremi sutrašnjeg evroligaškog duela protiv Partizana budući da beogradski klub u meč ulazi sa novim trenerom Đoanom Penjarojom, čiji pogled na igru je ostavio veliki znak pitanja za… »
„Nisam došao da menjam mišljenje navijača o Obradoviću“: Šta „grobari“ mogu da očekuju od Penjaroje

„Nisam došao da menjam mišljenje navijača o Obradoviću“: Šta „grobari“ mogu da očekuju od Penjaroje

Nova pre 4 sati
Đoan Penjaroja je i zvanično promovisan u novog trenera Partizana, a tokom prvog obraćanja medijima Španac je pomenuo i legendarnog Željka Obradovića. Španski stručnjak na klupu crno-belih dolazi posle epizode u Barseloni, gde je smenjen nakon lošeg… »
Kameron Pejn: Trenutno ne pobeđujemo i to je sve što znam

Kameron Pejn: Trenutno ne pobeđujemo i to je sve što znam

Politika pre 4 sati
Pejn (31) je sa čelnicima kluba potpisao ugovor do kraja sezone. Novi košarkaš Partizana Kameron Pejn rekao je da nije znao mnogo o klubu pre dolaska u Beograd, ali je istakao da je čuo da taj klub ima najbolje navijače. - Pre dolaska u Partizan dosta… »
Penjaroja: Znam da je situacija teška, trudićemo se da je popravimo

Nedeljnik pre 5 sati
Novi trener košarkaša Partizana Đoan Penjaroja rekao je danas da je svestan da je trenutna sitacija u ekipi teška, kao i da je Željko Obradović ovde više od trenera, ali je i istakao da je došao da pokuša da popravi stvari. „Veoma sam srećan što sam… »
Kameron Pejn naučio nešto novo: „Tek sada sam saznao da igrači ne smeju da traže tajm-aute tokom utakmice“

Kameron Pejn naučio nešto novo: „Tek sada sam saznao da igrači ne smeju da traže tajm-aute tokom utakmice“

Danas pre 5 sati
Košarkaški klub Partizan predstavio je najnovije pojačanje na poziciji plejmejkera, Kamerona Pejna. Novi košarkaš Partizana Kameron Pejn rekao je da je spreman za izazov koji ga očekuje u crno-belom dresu i obećao da će se „bacati za svaku loptu“. –… »

Radio sto plus pre 5 sati
“Veoma sam srećan što sam ovde, uzbuđen sam što sam trener istorijskog tima kao što je Partizan”, rekao je najpre Penjaroja, koji je tokom konferencije za novinare govorio na engleskom i španskom jeziku. “Upoznat sam sa situacijom. Znam šta može da nas… »
Pnini: "Partizan uvek opasan!"

Pnini: "Partizan uvek opasan!"

Sportske.net pre 5 sati
Košarkaši Makabija iz Tel Aviva u četvrtak od 18 časova gostuju Partizanu u "Beogradskoj areni" u utakmici 18. kola Evrolige. Izraelski tim je u sjajnoj formi. Makabi je vezao četiri evroligaška trijumfa i sada je na skoru 7-10, te se ponovo nada… »
Penjaroja o Željku Obradoviću: Znam kavi su navijači u Srbiji…

Penjaroja o Željku Obradoviću: Znam kavi su navijači u Srbiji…

Sport klub pre 5 sati
Španski trener Đoan Penjaroja u četvrtak je i zvanično predstavljen javnosti, a okupljene predstavnike medija je zanimalo kako će se izboriti sa trenutnom situacijom u crno-belom taboru, koja je veoma kompleksna. Spomenuo je Penjaroja na konferenciji za… »
Oglasio se pomoćni trener Makabija pred meč sa Partizanom! Svestan je u kojoj situaciji se nalaze crno-beli, želi da se to…

Oglasio se pomoćni trener Makabija pred meč sa Partizanom! Svestan je u kojoj situaciji se nalaze crno-beli, želi da se to…

Kurir pre 5 sati
Košarkaši Makabija iz Tel Aviva u četvrtak od 18 časova gostuju Partizanu u "Beogradskoj areni" u utakmici 18. kola Evrolige. Izraelski tim je u sjajnoj formi. Makabi je vezao četiri evroligaška trijumfa i sada je na skoru 7-10, te se ponovo nada… »
Penjaroja: Upoznat sam sa situacijom u klubu i šta može da nas očekuje na tribinama

Penjaroja: Upoznat sam sa situacijom u klubu i šta može da nas očekuje na tribinama

Politika pre 5 sati
Penjaroja je na klupi nasledio Željka Obradovića, a sa čelnicima kluba je potpisao ugovor do juna 2027. godine. Novi trener košarkaša Partizana Đoan Penjaroja rekao je danas na promociji da je veoma srećan i uzbuđen što je došao u veliki klub kakav je… »
Pejn: Upoznajem se sa Partizanom, znam da ima najbolje navijače

Pejn: Upoznajem se sa Partizanom, znam da ima najbolje navijače

RTS pre 6 sati
Novi košarkaš Partizana Kameron Pejn rekao je da nije znao mnogo o klubu pre dolaska u Beograd, ali je istakao da je čuo da crno-beli imaju najbolje navijače. "Pre dolaska u Partizan dosta sam razgovarao sa Dvejnom Vašingtonom. Ne znam mnogo o Partizanu… »
Pejn o dolasku u Partizan: „Igrala mi se košarka, pa sam došao ovde, hoću finale Evrolige!“

Pejn o dolasku u Partizan: „Igrala mi se košarka, pa sam došao ovde, hoću finale Evrolige!“

Hot sport pre 6 sati
Zanimljiva izjava novog velikog pojačanja crno-belih Kameron Pejn debitovaće za Partizan protiv Makabija u Evroligi, poručio je da dolazi pun energije, da poštuje Željka Obradovića i da mu je cilj finale. Košarkaši Partizana u petak od 18 časova u… »
Penjaroja: Znam da je situacija teška, trudićemo se da popravimo situaciju

Penjaroja: Znam da je situacija teška, trudićemo se da popravimo situaciju

Radio sto plus pre 5 sati
“Veoma sam srećan što sam ovde, uzbuđen sam što sam trener istorijskog tima kao što je Partizan”, rekao je najpre Penjaroja, koji je tokom konferencije za novinare govorio na engleskom i španskom jeziku. “Upoznat sam sa situacijom. Znam šta može da nas… »
Pejn o evropskoj košarci: Saznao sam to pravilo pre pet minuta

Pejn o evropskoj košarci: Saznao sam to pravilo pre pet minuta

Sport klub pre 5 sati
Kameron Pejn prvi put je bio pred novinarima od kada je pre tri dana došao u Partizan. Govorio je o ranijim pregovorima sa crno-belima, o svom neobičnom šutu, o saigračima, treninzima… A posebno o tome šta zna o evropskoj košarci i šta bi za njega moglo… »
Ne znam mnogo o Partizanu Pejn se još upoznaje s klubom: Ovde su najbolji navijači

Ne znam mnogo o Partizanu Pejn se još upoznaje s klubom: Ovde su najbolji navijači

Dnevnik pre 5 sati
Novi košarkaš Partizana Kameron Pejn rekao je da nije znao mnogo o klubu pre dolaska u Beograd, ali je istakao da je čuo da taj klub ima najbolje navijače. – Pre dolaska u Partizan dosta sam razgovarao sa Dvejnom Vašingtonom. Ne znam mnogo o Partizanu… »
Oglasio se novi košarkaš Partizana! Pejn dao brutalno obećanje Grobarima! Otkrio sa kim se čuo pre dolaska u Beograd, pa…

Oglasio se novi košarkaš Partizana! Pejn dao brutalno obećanje Grobarima! Otkrio sa kim se čuo pre dolaska u Beograd, pa…

Kurir pre 6 sati
Posle serije loših rezultata, naročito na evroligaškoj sceni, čelnici crno-belih odlučili su se na radikalne poteze i u klub doveli Žarka Paspalja, sa zadatkom da pokrene ekipu. Prvi koraci u tom pravcu bili su angažovanje Kamerona Pejna, kao i… »
Penjaroja se poklonio Željku Obradoviću, veruje da će popraviti stanje u Partizanu

Penjaroja se poklonio Željku Obradoviću, veruje da će popraviti stanje u Partizanu

Nova pre 6 sati
Đoan Penjaroja, španski trener, održao je konferenciju za medije po prvi put od kako je zvanično postao trener Partizana. Ovom prilikom više je pričao na španskom, nego na engleskom, a konferencija nije mogla da prođe bez pominjanja Željka Obradovića… »
„Znam da je Obradović najveći ikada“: Pejn imao poruku za navijače Partizana, otkrio zbog čega nije došao u Beograd pre dva…

„Znam da je Obradović najveći ikada“: Pejn imao poruku za navijače Partizana, otkrio zbog čega nije došao u Beograd pre dva…

Nova pre 5 sati
Kameron Pejn, novi košarkaš Partizana, obratio se javnosti prvi put po dolasku u Beograd. Amerikanac ima dugogodišnje iskustvo u NBA ligi, a ovo će mu biti prvi iskorak u košarku van takmičenja u NBA. Na početku obraćanja Pejn je otkrio da je razgovarao… »
Pejn oduševljen navijačima Partizana: "Hoćemo da budemo šampioni Evrolige" VIDEO

Pejn oduševljen navijačima Partizana: "Hoćemo da budemo šampioni Evrolige" VIDEO

B92 pre 6 sati
Američki plejmejker Kameron Pejn predstavljen je kao novi igrač beogradskog Partizana. KK Partizan se nalazi u izuzetno nezavidnoj situaciji gde su nakon niza grešaka ostali bez trenera Željka Obradovića i sportskog direktora Zorana Savića, ali i brojnih… »
"Cilj je finale Evrolige": Pejn izjavom oduševio navijače Partizana

"Cilj je finale Evrolige": Pejn izjavom oduševio navijače Partizana

Večernje novosti pre 6 sati
PARTIZAN se pojačao Kameronom Pejnom koji ima zavidnu NBA karijeru. Amerikanac se prvi put obradio javnosti kao igrač crno-belih. FOTO: Profimedia Iskusni organizator igre ne krije da jedva čeka da zaigra za "parni valjak". - Jedva čekam da zaigram sa… »
Kameron Pejn će prvi put igrati u Evropi, šokirao odgovorom na konferenciji: "Pre pet minuta sam saznao..."

Kameron Pejn će prvi put igrati u Evropi, šokirao odgovorom na konferenciji: "Pre pet minuta sam saznao..."

Telegraf pre 5 sati
Kameron Pejn je najnovije pojačanje Partizan, interesantno, po prvi put će igrati u Evropi, pa će biti veliki izazov pred njim da se privikne na promenu pravila. Do sada je nastupao samo u NBA ligi, a zanimljiv odgovor imao je na upravo jedno od tih… »
Penjaroja otkrio: Partizan ga tražio pre Obradovića

Penjaroja otkrio: Partizan ga tražio pre Obradovića

B92 pre 6 sati
Đoan Penjaroja, španski trener, otkrio je da je 2021. godine bio blizu da dođe u Partizan. Nakon što je Željko Obradović napustio Partizan, crno-beli su bili u turbulentnoj situaciji i zajedno sa jednim od najboljih trenera svih vremena otišao je i… »
Katalonski novinar o Penjarojinom engleskom: Ma! Nije to prepreka

Katalonski novinar o Penjarojinom engleskom: Ma! Nije to prepreka

Sport klub pre 12 sati
Đoan Penjaroja već treći dan radi kao glavni trener ekipe Partizana, a već četvrtog imaće prvu utakmicu. Protiv Makabija u 18. kolu Evrolige. Sa novinarom iz Katalonije Markom Mundetom smo proverili kakav je to trener zapravo Đoan Penjaroja. Katalonac… »

Vesti dana »