Povezane vesti

LIVESTREAM Partizan vodi protiv Poljaka, Ninić pogodio

LIVESTREAM Partizan vodi protiv Poljaka, Ninić pogodio

Nova pre 29 minuta
Partizan protiv Rakova iz Poljske igra treću pripremnu utakmicu, a dešavanja sa terena u Antaliji možete da ispratite u prenosu uživo na Nova.rs. Crno-beli su dosad odigrali tri meča, 2:2 sa Đerom i poraz od 3:0 protiv Mure. Postoji mogućnost da će za… »
Sebastijan Polter novi fudbaler Partizana

Danas pre 59 minuta
Nemački napadač Sebastijan Polter novi je fudbaler Partizana, saopštio je beogradski klub. Polter se sinoć priključio ekipi na pripremama u Anataliji, a jutros je prvi put trenirao sa novim saigračima, navodi se u saopštenju. On je došao iz nemačkog… »
Mašović o Polteru: Sigurno će pomoći mladim igračima Partizana

Mašović o Polteru: Sigurno će pomoći mladim igračima Partizana

Sport klub pre 1 sat
Štoper Bohuma Erhan Mašović (27) govorio je o nekadašnjem saigraču i novom špicu Partizana Sebastijanu Polteru. Srpski centralni defanzivac od oktobra 2020. godine brani boje Bohuma. Ima bogato internacionalno iskustvo, a tokom sezone 2021/2022 bio je… »
Uživo, Partizan - Rakov: Crno-beli jure prvu pobedu na pripremama

Uživo, Partizan - Rakov: Crno-beli jure prvu pobedu na pripremama

Mondo pre 54 minuta
Fudbaleri Partizana još uvek nemaju pobedu na zimskim pripremama, a od 15 časova odmeriće snage sa poljskim Rakovim. Crno-belima se u Turskoj priključio iskusni nemački napadač Sebastijan Polter, pa će trener Nenad Stojaković u nastavku imati opciju… »
Stigla zamena za Miloševića - Polter je novi napadač Partizana

Stigla zamena za Miloševića - Polter je novi napadač Partizana

RTS pre 5 sati
Nemački napadač Sebastijan Polter novi je igrač Partizana, saopštio je beogradski klub. Iskusni nemački napadač sinoć se priključio crno-belima na pripremama u Antaliji, a već jutros je odradio i prvi trening sa ekipom. Zadužio je dres sa brojem 91… »
Polter stigao i poručio: Želim da osvajam trofeje sa Partizanom

Polter stigao i poručio: Želim da osvajam trofeje sa Partizanom

Sport klub pre 5 sati
Sada i zvanično - nemački napadač Sebastijan Polter prvo je pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku. Doskorašnji član Ajntrahta iz Braunšvajga zadužio je crno-belu opremu i zaputio se u Belek, gde se odmah priključio novim saigračima i započeo… »
Sada je i zvanično: Nemac nasledio Miloševića i postao napadač Partizana

Sada je i zvanično: Nemac nasledio Miloševića i postao napadač Partizana

Nova pre 4 sati
Sebastijan Polter je i zvanično stigao u Humsku – iskusni nemački napadač (34) postao je novi fudbaler Partizana i već u nedelju ujutru se stavio na raspolaganje treneru Nenadu Stojakoviću. Polter se sinoć priključio crno-belima na pripremama u Antaliji… »
Zvanično - Polter u Partizanu: "Malo sam stariji..." VIDEO

Zvanično - Polter u Partizanu: "Malo sam stariji..." VIDEO

B92 pre 5 sati
Nemački fudbaler Sebastijan Polter i zvanično je predstavljen kao novi igrač FK Partizan. Sebastijan Polter novi je igrač Fudbalskog kluba Partizan. Iskusni nemački napadač se priključio crno-belima na pripremama u Antaliji, a već u nedelju ujutru… »
Prvo zimsko pojačanje Partizana: "Došao sam zbog trofeja, doneću pobednički mentalitet!"

Prvo zimsko pojačanje Partizana: "Došao sam zbog trofeja, doneću pobednički mentalitet!"

Sportske.net pre 6 sati
Partizan je danas ozvaničio da je Sebastijan Polter (34) novi igrač "crno-belih". Iskusni nemački napadač priključio se ekipi na pripremama u Antaliji, gde je već odradio i prvi trening sa novim saigračima. Polter će u Partizanu nositi dres sa brojem 91… »
Polter: Želim da osvajam trofeje sa Partizanom

Polter: Želim da osvajam trofeje sa Partizanom

RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Novi fudbaler Partizana Sebastijan Polter izjavio je da želi da osvaja trofeje sa beogradskim klubom. Iskusni nemački napadač se sinoć priključio crno-belima na pripremama u Antaliji, a jutros je odradio i prvi trening sa ekipom. Polter je u… »
Gledao Partizan još u Nemačkoj: Novo pojačanje crno-belih poslalo poruku Grobarima!

Gledao Partizan još u Nemačkoj: Novo pojačanje crno-belih poslalo poruku Grobarima!

Hot sport pre 5 sati
Pun divljenja za navijače Partizana! Sebastijan Polter zvanično je postao novi fudbaler Partizana i već se priključio ekipi na pripremama u Antaliji. Iskusni nemački napadač stigao je sinoć u Tursku, a jutros je odradio i prvi trening sa crno-belima… »
Sada i zvanično! Crno-beli dobili veliko pojačanje: Sebastijan Polter novi fudbaler Partizana

Sada i zvanično! Crno-beli dobili veliko pojačanje: Sebastijan Polter novi fudbaler Partizana

Kurir pre 5 sati
Nemački napadač Sebastijan Polter novi je fudbaler Partizana, saopštio je danas beogradski klub. Polter se sinoć priključio ekipi na pripremama u Anataliji, a jutros je prvi put trenirao sa novim saigračima, navodi se u saopštenju. On je došao iz… »

Radio sto plus pre 5 sati
Polter se sinoć priključio ekipi na pripremama u Anataliji, a jutros je prvi put trenirao sa novim saigračima, navodi se u saopštenju. On je došao iz nemačkog drugoligaša Ajntrahta iz Braunšvajga, sa kojim je raskinuo ugovor. “Znam za Partizan više od 15… »
Polti i zvanično u crno-belom Moj agent je veliki navijač Partizana, želim da osvajam trofeje (foto)

Polti i zvanično u crno-belom Moj agent je veliki navijač Partizana, želim da osvajam trofeje (foto)

Dnevnik pre 5 sati
ANTALIJA: Novi fudbaler Partizana Sebastijan Polter izjavio je da želi da osvaja trofeje sa beogradskim klubom. Iskusni nemački napadač se sinoć priključio crno-belima na pripremama u Antaliji, a jutros je odradio i prvi trening sa ekipom. Polter je u… »
Polter: "Malo sam stariji od većine igrača Partizana, donosim..."

Polter: "Malo sam stariji od većine igrača Partizana, donosim..."

Telegraf pre 6 sati
Prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, nakon ukidanja zabrane transfera, je iskusni nemački napadač Sebastijan Polter (35), koji je dres kluba zadužio nakon perioda u Ajntrahtu iz Braunšvajga, gde je izgubio mesto u timu. Njegov dolazak je… »
Oduševiće "grobare" izjavom: Partizan doveo prvo zimsko pojačanje (foto/video)

Oduševiće "grobare" izjavom: Partizan doveo prvo zimsko pojačanje (foto/video)

Večernje novosti pre 5 sati
Sebastijan Polter novi je igrač Fudbalskog kluba Partizan. Iskusni nemački napadač sinoć se priključio crno-belima na pripremama u Antaliji, a već jutros odradio je i prvi trening sa ekipom. FOTO: FK Partizan Zadužio je dres sa brojem 91, a po dolasku u… »

Vesti dana »