Povezane vesti
(Video) Tinejdžera (16) ubio tenk: Tragedija u Rusiji, ogromna cev pala na njega, poginuo na licu mesta
Blic 21.01.2026
Šesnaestogodišnji dečak tragično je stradao u parku "Rusija - Moja istorija" u Jakutsku Tužilaštvo je pokrenulo istragu kako bi se utvrdili uzroci i okolnosti nesreće Poginuo šesnaestogodišnji dečak u multimedijalnom parku "Rusija - moja istorija" u… »
Dečak poginuo u parku u Rusiji Deo izloženog tenka pao na njega i usmrtio ga (foto)
Kurir 21.01.2026
U Jakutiji, republici koja se nalazi na ruskom Dalekom istoku, istražuju se okolnosti smrti maloletnika u multimedijalnom parku. Tragedija se dogodila u multimedijalnom parku „Rusija - Moja istorija“ u Jakutsku, gde je izložena vojna oprema. Prema… »
Horor u Rusiji: Dečaka zdrobio tenk na izložbi
Telegraf 21.01.2026
Jedan dečak je smrtno stradao nakon što ga je zdrobio tenk koji je bio izložen na ruskoj izložbi vojne opreme zaplenjene u Ukrajini. Incident se dogodio u ruskom gradu Jakutsku u utorak, nakon što je 16-godišnjak bio prignječen teškom, pokretnom metalnom… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 2 satajoš 46 povezanih
Vučić: Raspisaću izbore do 10. septembra, ako dobijem podršku biću predsednik vlade sa 12 ministara
RTS pre 18 minutajoš 25 povezanih
Roditelji učenika Jovine gimnazije optužili direktora za iznošenje neistina
Beta pre 23 minutajoš 20 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 9 satijoš 6 povezanih
Požar na Suvoj planini kod raskrsnice "Devojački grob", angažovan Iljušin
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih