Povezane vesti

(Video) Tinejdžera (16) ubio tenk: Tragedija u Rusiji, ogromna cev pala na njega, poginuo na licu mesta

(Video) Tinejdžera (16) ubio tenk: Tragedija u Rusiji, ogromna cev pala na njega, poginuo na licu mesta

Blic pre 1 dan
Šesnaestogodišnji dečak tragično je stradao u parku "Rusija - Moja istorija" u Jakutsku Tužilaštvo je pokrenulo istragu kako bi se utvrdili uzroci i okolnosti nesreće Poginuo šesnaestogodišnji dečak u multimedijalnom parku "Rusija - moja istorija" u… »
Dečak poginuo u parku u Rusiji Deo izloženog tenka pao na njega i usmrtio ga (foto)

Dečak poginuo u parku u Rusiji Deo izloženog tenka pao na njega i usmrtio ga (foto)

Kurir pre 1 dan
U Jakutiji, republici koja se nalazi na ruskom Dalekom istoku, istražuju se okolnosti smrti maloletnika u multimedijalnom parku. Tragedija se dogodila u multimedijalnom parku „Rusija - Moja istorija“ u Jakutsku, gde je izložena vojna oprema. Prema… »
Horor u Rusiji: Dečaka zdrobio tenk na izložbi

Horor u Rusiji: Dečaka zdrobio tenk na izložbi

Telegraf pre 1 dan
Jedan dečak je smrtno stradao nakon što ga je zdrobio tenk koji je bio izložen na ruskoj izložbi vojne opreme zaplenjene u Ukrajini. Incident se dogodio u ruskom gradu Jakutsku u utorak, nakon što je 16-godišnjak bio prignječen teškom, pokretnom metalnom… »

Vesti dana »