Povezane vesti
(Video) Tinejdžera (16) ubio tenk: Tragedija u Rusiji, ogromna cev pala na njega, poginuo na licu mesta
Blic pre 1 dan
Šesnaestogodišnji dečak tragično je stradao u parku "Rusija - Moja istorija" u Jakutsku Tužilaštvo je pokrenulo istragu kako bi se utvrdili uzroci i okolnosti nesreće Poginuo šesnaestogodišnji dečak u multimedijalnom parku "Rusija - moja istorija" u… »
Dečak poginuo u parku u Rusiji Deo izloženog tenka pao na njega i usmrtio ga (foto)
Kurir pre 1 dan
U Jakutiji, republici koja se nalazi na ruskom Dalekom istoku, istražuju se okolnosti smrti maloletnika u multimedijalnom parku. Tragedija se dogodila u multimedijalnom parku „Rusija - Moja istorija“ u Jakutsku, gde je izložena vojna oprema. Prema… »
Horor u Rusiji: Dečaka zdrobio tenk na izložbi
Telegraf pre 1 dan
Jedan dečak je smrtno stradao nakon što ga je zdrobio tenk koji je bio izložen na ruskoj izložbi vojne opreme zaplenjene u Ukrajini. Incident se dogodio u ruskom gradu Jakutsku u utorak, nakon što je 16-godišnjak bio prignječen teškom, pokretnom metalnom… »
Vesti dana »
Pavle Grbović „razbio“ priču o patriotizmu SNS: Nećete da se sretnete s Piculom, a Vučić se rukuje sa Mladenom Markačem VIDEO
Nova pre 6 minutajoš 41 povezana
Plenum svih studenata Univerziteta u Novom Sadu: Na stolu tri opcije
Nova pre 35 minutajoš 27 povezanih
Tramp počeo od Srbije, njegov zet pokazao "novu gazu"! Ovo je generalni plan, "divno parče zemlje" kao iz naučnofantastičnih filmova "Oni ovo grade za 3 godine"
Kurir pre 11 minutajoš 78 povezanih
I Petrohemija ide Molu, ali nije isključeno da je u raspodeli među partnerima preuzme ADNOC
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO: Nastavljena vanredna sednica Skupštine, opozicija otvorila pitanja o Filozofskom fakultetu u Novom Sadu
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane