Povezane vesti

"Arina, uznemiren sam": Đoković objavio da ceo svet vidi šta je Sabalenka uradila

"Arina, uznemiren sam": Đoković objavio da ceo svet vidi šta je Sabalenka uradila

Mondo pre 41 minuta
Novak Đoković i Arina Sabalenka ne propuštaju šansu da se našale na račun jedno drugog, a neretko treniraju zajedno. Oboje su obezbedili plasman u četvrtfinale Australijan Opena, a Beloruskinja je na tom putu oborila jedan rekord koji je držao upravo… »
Krunić i Danilina razočarale domaćina, idu u četvrtfinale Australijan opena

Krunić i Danilina razočarale domaćina, idu u četvrtfinale Australijan opena

Sportske.net pre 56 minuta
Srpska teniserka Aleksandra Krunić i njena partnerka u dublu Ana Danilina iz Kazahstana plasirale su se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto su pobedile Australijanke Maju Džoint i Storm Hanter posle dva seta 7:5, 7:6… »
"Ja sam uznemiren..." Novak Đoković odgovorio Arini Sabalenki! (foto)

"Ja sam uznemiren..." Novak Đoković odgovorio Arini Sabalenki! (foto)

Večernje novosti pre 1 sat
NIJE dugo Novaku Đokoviću trebalo da odgovori nakon što je Arina Sabalenka savladala Viktoriju Mboko i dobila 20. uzastopni taj-brejk. FOTO: Tanjug/AP Ona je tako skinula sa trona Novaka Đokovića koji je do danas važio za kralja taj-brejkova. Time je… »
„Uznemiren sam sada“: Đoković se oglasio povodom Sabalenke, ona mu odmah uzvratila!

„Uznemiren sam sada“: Đoković se oglasio povodom Sabalenke, ona mu odmah uzvratila!

Hot sport pre 2 sata
Njih dvoje nastavljaju da se zabavljaju! Arina Sabalenka uspela je da obori jedan zanimljiv grend slem rekord koji je do sada držao Novak Đoković, a potom je „utučenom“ srpskom asu uputila i poruku podrške. Reč je o podatku koji se odnosi na broj… »
Igra za Ameriku – ali u srcu su Srbija i Novak: Iva je najveća senzacija u Australiji

Igra za Ameriku – ali u srcu su Srbija i Novak: Iva je najveća senzacija u Australiji

Sputnik pre 2 sata
Jedna od najvećih senzacija na ovogodišnjem Australijan openu je Iva Jović, mlada američka teniserka srpskog porekla, koja je se plasirala u osminu finala prvog grend slema u sezoni pobedom protiv Jasmin Paolini, osme teniserke sveta. Za ovu pobedu… »
(Video) Aleksandra Krunić i Ana Danilina u četvrtfinalu Australijan Opena: U ludom meču savladale Australijanke Hanter i Džoint…

(Video) Aleksandra Krunić i Ana Danilina u četvrtfinalu Australijan Opena: U ludom meču savladale Australijanke Hanter i Džoint…

Dnevnik pre 1 sat
Aleksandra Krunić je u paru sa Anom Danilinom obezbedila četvrtfinale Australijan opena u ženskom dublu. Srpsko-kazahstanska kombinacija bila je bolja od domaće, Storm Hanter/Maja Džoint – 7:5, 7:6 (6). Bilo je svega u ovom duelu na "Margaret Kort"… »
AO - Nemilosrdna Iva Jović, Sabalenka i Gof sigurne

AO - Nemilosrdna Iva Jović, Sabalenka i Gof sigurne

Sportske.net pre 1 sat
Beloruska teniserka Arina Sabalenka plasirala se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je noćas pobedila 16. teniserku sveta Kanađanku Viktoriju Mboko posle dva seta, 6:1, 7:6. Prva teniserka sveta pobedila je posle sat i 26… »
Derbi koji to nije bio - De Minor sa lakoćom pobedio Bublika

Derbi koji to nije bio - De Minor sa lakoćom pobedio Bublika

RTS pre 1 sat
Australijski teniser Aleks de Minor plasirao se u četvrtfinale Australijan opena, pošto je pred domaćom publikom savladao Kazahstanca Aleksandera Bublika rezultatom 3:0, po setovima 6:4, 6:1, 6:1. Šesti teniser sveta odigrao je jedan od najboljih mečeva… »
Australija slavi De Minora, sledeći izazov biće mu najteži u karijeri

Australija slavi De Minora, sledeći izazov biće mu najteži u karijeri

Sportske.net pre 1 sat
Australijski teniser Aleks de Minor plasirao se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedio 10. igrača sveta Aleksandra Bublika iz Kazahstana posle tri seta, 6:4, 6:1, 6:1. Šesti teniser sveta pobedio je posle sat i… »
Biće sam protiv svih: Alkaraz dobio protivnika u četvrtifnalu

Biće sam protiv svih: Alkaraz dobio protivnika u četvrtifnalu

Sport klub pre 2 sata
Aleks De Minor bio je nemilosrdan protiv Aleksandra Bublika - 6:4, 6:1, 6:1. Ljubimac domaće publike zapalio je atmosferu na "Rod Lejver" areni i zakazao okršaj sa Karlosom Alkarazom. Borba je bila potpuno izjednačena do trenutka kada je Kazahstanac pri… »
Muhova izjednačila, pa poklekla u trećem setu! Gof u četvrtfinalu Australijan opena

Muhova izjednačila, pa poklekla u trećem setu! Gof u četvrtfinalu Australijan opena

Kurir pre 1 sat
Američka teniserka Koko Gof plasirala se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedila 19. teniserku sveta Čehinju Karolinu Muhovu posle tri seta, 6:1, 3:6, 6:3. Ona je u prvom setu napravila dva brejka i povela je u… »
Đoković odgovorio Sabalenki: "Jako sam uznemiren..."

Đoković odgovorio Sabalenki: "Jako sam uznemiren..."

B92 pre 1 sat
Prethodnu noć obeležila je Arina Sabalenka plasmanom u četvrtfinale Australijan opena i obaranjem rekorda koji je dugo držao Novak Đoković. Beloruskinja je, naime, u pobedi nad Viktorijom Mboko rezultatom 2:0 (6:1, 7:6) dobila 20. uzastopni taj-brejk… »
„Uznemiren sam“: Đoković se oglasio zbog rekorda koji mu je srušila Sabalenka, odmah dobio odgovor

„Uznemiren sam“: Đoković se oglasio zbog rekorda koji mu je srušila Sabalenka, odmah dobio odgovor

Nova pre 2 sata
Arina Sabalenka ispisala je novu stranicu grend slem istorije, oborivši rekord koji je do sada držao Novak Đoković. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. U pitanju je broj uzastopno dobijenih taj-brejkova na najvećim turnirima… »
"Ja sam uznemiren sada..." Đoković se hitno oglasio zbog Sabalenke! "Ljut" je zbog onoga što je uradila Arina, o njegovom…

"Ja sam uznemiren sada..." Đoković se hitno oglasio zbog Sabalenke! "Ljut" je zbog onoga što je uradila Arina, o njegovom…

Kurir pre 2 sata
Beloruska teniserka Arina Sabalenka plasirala se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je noćas pobedila 16. teniserku sveta Kanađanku Viktoriju Mboko posle dva seta, 6:1, 7:6. Prva teniserka sveta pobedila je posle sat i 26… »
"Demon" igrao kao u transu - sledeći je Alkaras

"Demon" igrao kao u transu - sledeći je Alkaras

B92 pre 2 sata
Australijski teniser Aleks de Minor plasirao se u četvrtfinale Australijan openom pobedom nad Aleksanderom Bublikom iz Kazahstana. Popularni "Demon" je pred domaćom publikom prikazao potpunu dominaciju i fenomenalnu partiju za trijumf posle samo 92… »
Krunić i Pavić u osmini finala mešovitih dublova na Australijan openu

Politika pre 2 sata
Srpska teniserka Aleksandra Krunić i njen partner u dublu Mate Pavić iz Hrvatske plasirali su se danas u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto su pobedili australijski par Taliju Gibson i Metjua Ebdena posle tri seta, 7:6, 0:6… »

Nedeljnik pre 3 sata
Srpska teniserka Aleksandra Krunić i njen partner u dublu Mate Pavić iz Hrvatske plasirali su se danas u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto su pobedili australijski par Taliju Gibson i Metjua Ebdena posle tri seta, 7:6, 0:6… »
Srpkinja ne staje: Krunićeva u četvrtfinalu Australijan opena

Srpkinja ne staje: Krunićeva u četvrtfinalu Australijan opena

Večernje novosti pre 3 sata
Aleksandra Krunić i Ana Danilina izborile su plasman u četvrtfinale Australijan opena u konkurenciji ženskih dublova, posle pobede nad australijskim parom Storm Hanter/Maja Džojnt rezultatom 2:0, po setovima 7:5, 7:6 (6). Foto: Profimedia Meč na terenu… »
Novak u idealnom terminu ide po četvrtfinale Australijan opena

Novak u idealnom terminu ide po četvrtfinale Australijan opena

Sportske.net pre 3 sata
Najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković u ponedeljak igra svoj meč osmine finala Australijan opena protiv Čeha Jakuba Menšika. Organizatori grend slema u Melburnu objavili su raspored mečeva za sutra, a okršaj Đokovića i Menšika biće poslednji… »
Đoković se u idealnom terminu u ponedeljak bori za četvrtfinale Australijan opena

Đoković se u idealnom terminu u ponedeljak bori za četvrtfinale Australijan opena

RTS pre 3 sata
Najbolji srpski teniser Novak Đoković meč osmine finala Australijan opena protiv Čeha Jakuba Menšika igraće u ponedeljak oko 11 sati po srednjeevropskom vremenu, saopštili su organizatori. Duel Đokovića i Menšika je drugi u večernjem programu na "Rod… »
Da li je Đoković oštećen, a Siner ima privilegije?! Intriga oko jednog poteza čelnika Australijan opena!

Da li je Đoković oštećen, a Siner ima privilegije?! Intriga oko jednog poteza čelnika Australijan opena!

Kurir pre 3 sata
Specijalni izveštač Kurira sa Australijan opena, Vuk Brajović Neuobičajeno dugo je trajalo pravljenje rasporeda za mečeve Australijan opena u ponedeljak 26.januara, a iz onoga što je na kraju obnarodovano je jasno – zbog čega je to tako i bilo. Naime… »
Poznata satnica Novakovog meča u osmini finala Australijan opena

Poznata satnica Novakovog meča u osmini finala Australijan opena

Euronews pre 3 sata
Novak Đoković nastavlja da kroči put ka novoj grend slem tituli, polako se sprema za duel osmine finala Australijan opena protiv Jakuba Menšika koji je na programu u ponedeljak, a sada je poznato u kojem će terminu igrati. Kako su objavili organizatori… »
Novak opet igra u pogodnom terminu

Novak opet igra u pogodnom terminu

B92 pre 4 sati
Organizatori Australijan opena objavili su raspored za ponedeljak, deveti dan takmičenja u Melburnu. Na teren će i naš Novak Đoković, koji će odmeriti snage sa Jakubom Menšikom. Po običaju, najbolji srpski teniser igraće na "Rod Lejver areni", a termin… »
Nije mu bilo lako: Alkaraz se pomučio protiv Amerikanca za četvrtfinale Australijan opena

Nije mu bilo lako: Alkaraz se pomučio protiv Amerikanca za četvrtfinale Australijan opena

Večernje novosti pre 3 sata
Španski teniser Karlos Alkaras plasirao se u četvrtfinale Australijan opena, pošto je savladao Amerikanca Tomija Pola rezultatom 7:6 (8:6), 6:4, 7:5. FOTO: Tanjug/AP Svetski broj 1 u narednoj rundi igraće protiv pobednika meča između Aleksa De Minora i… »
Koko Gof se namučila, pa prošla u četvrtfinale Australijan opena

Koko Gof se namučila, pa prošla u četvrtfinale Australijan opena

Telegraf pre 3 sata
Američka teniserka Koko Gof plasirala se u četvrtfinale Australijan opena nakon pobede nad Karolinom Muhovom, posle dva sata tenisa, rezultatom po setovima 6:1, 3:6, 6:3. Koko Gof, treća teniserka sveta, od starta je nametnula svoj ritam i prvi set… »
Novak Đoković se hitno oglasio, ljut je zbog Arine Sabalenke na Australijan openu: "Uznemiren sam sada..."

Novak Đoković se hitno oglasio, ljut je zbog Arine Sabalenke na Australijan openu: "Uznemiren sam sada..."

Telegraf pre 3 sata
Srpski teniser Novak Đoković je uspeo da dođe do osmine finala na Australijan openu, a samo dan kasnije je najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka došla do četvrtine finala i to tako što je demolirala Viktoriju Mboko sa 2:0, po setovima 6:1, 7:6. Posle… »
Poznat termin meča Novak Đoković – Jakub Menšik u osmini finala Australijan opena

Poznat termin meča Novak Đoković – Jakub Menšik u osmini finala Australijan opena

Danas pre 4 sati
Novaka Đokovića u ponedeljak očekuje meč osmine finala Australijan opena protiv 17. tenisera sveta Jakuba Menšika. Novak i Jakub odmeriće snage ne pre 10:30 časova po centralnoevropskom vremenu. Ovaj meč je drugi na programu u večernjem terminu na „Rod… »
Bolje nije moglo: Đoković dobio idealan termin, kako za sebe, tako i za gledaoce u Srbiji!

Bolje nije moglo: Đoković dobio idealan termin, kako za sebe, tako i za gledaoce u Srbiji!

Hot sport pre 4 sati
Udarni termin! Novak Đoković će se sutra u kasnovečernjem terminu po lokalnom vremenu boriti za plasman u četvrtfinale Australijan opena protiv Jakuba Menšika. Na Rod Lejver areni program počinje u 19.00, a kao prvi meč na rasporedu igraju Iga Švjontek i… »
AO: Novak igra za četvrtfinale u idealnom terminu

AO: Novak igra za četvrtfinale u idealnom terminu

Sport klub pre 4 sati
Novak Đoković će se za četvrtfinale Australijan opena boriti u kasnovečernjem terminu po lokalnom vremenu. Na Rod Lejver areni, program će početi u 19.00, a prvo igraju Iga Švjontek i Medison Inglis. Posle toga, negde oko 21.00 po lokalnom vremenu na… »
Đoković saznao kad igra na Australijan openu: Termin će da oduševi sve u Srbiji

Đoković saznao kad igra na Australijan openu: Termin će da oduševi sve u Srbiji

Mondo pre 4 sati
Novak Đoković konačno je saznao kada izlazi na teren na Australijan openu. Meč osmine finala protiv Jakuba Menšika igraće u večernjem terminu i biće to poslednji meč na "Rod Lejver Areni" u ponedeljak. To znači da će izaći na teren oko 11 sati po srpskom… »
Čelnici Australijan Opena doneli odluku! Novak Đoković saznao dugo očekivane vesti!

Čelnici Australijan Opena doneli odluku! Novak Đoković saznao dugo očekivane vesti!

Kurir pre 4 sati
Specijalni izveštač Kurira sa Australijan opena, Vuk Brajović Posle neuobičajeno dugog čekanja, izašao je raspored mečeva za ponedeljak 26.januar na Australijan openu. Zanimljivo je da je meč koji nas je najviše interesovao – treći međusobni u karijerama… »
Evo kada Novak Đoković igra meč osmine finala Australijan opena: Idealan termin za Srbiju!

Evo kada Novak Đoković igra meč osmine finala Australijan opena: Idealan termin za Srbiju!

Telegraf pre 4 sati
Novak Đoković se sprema za duel osmine finala Austarlijan Opena protiv Jakuba Menšika, a organizator je sada odredio i tačno vreme i mesto odigravanja ovog u najavi zanimljivog okršaja. Na putu do ove faze, Đoković nije izgubio ni set u tri meča, dok je… »
Srbijo, ovo si čekala! Odlučeno, evo kada igra Novak Đoković naredni meč na Australijan openu

Srbijo, ovo si čekala! Odlučeno, evo kada igra Novak Đoković naredni meč na Australijan openu

Večernje novosti pre 4 sati
U OSMINI FINALA Australijan opena Novak Đoković igra protiv Jakuba Menšika, a organizatori su sada odredili tačno vreme susreta. FOTO: Tanjug/AP Posebno raduje da Đoković nije izgubio set u tri meča, a Menšik se već našao blizu eliminacije, ali je odoleo… »
Alkaras prestigao Nadala, ali i Borga i Bekera

Alkaras prestigao Nadala, ali i Borga i Bekera

B92 pre 6 sati
Španski teniser Karlos Alkaras plasmanom u četvrtfinale Australijan opena izjednačio je svoj najbolji rezultat u Melburnu. Uz to, stigao je do ukupno 14. četvrtfinala Grend slema, čime je pretekao Bjorna Borga i Borisa Bekera, koji su pre 23. rođendana… »
"Još ne otpisujte Novaka": Australijanci pisali o Đokoviću i prijatelju, konstatovali provlačenje Sinera

"Još ne otpisujte Novaka": Australijanci pisali o Đokoviću i prijatelju, konstatovali provlačenje Sinera

Telegraf pre 5 sati
Od sutra ćemo biti u drugoj nedelji Australijan Opena i po 18. put ćemo tamo zateći Novaka Đokovića kojeg australijski mediji još uvek vide kao nekog ko bi mogao da dođe do Grend slem titule i pored Janika Sinera i Karlosa Alkaraza. Novaka očekuje meč… »

Vesti dana »