Povezane vesti

"Miriše mi na favorizovanje!" Džon Mekinro žestoko opleo po Janiku Sineru i skandalu koji se desio na Australijan openu!

"Miriše mi na favorizovanje!" Džon Mekinro žestoko opleo po Janiku Sineru i skandalu koji se desio na Australijan openu!

Večernje novosti pre 5 sati
BIO je u škripcu Janik Siner protiv Eliota Spicirija, ali je uz asistenciju organizatora Australijan opena uspeo da pobedi. O tome je sada govorio i Džon Mekinro. FOTO: Tanjug/AP Odluka organizatora u Melburnu da zbog vrućine prekinu meč Italijana i… »
Legendarni teniser optužio čelnike Australijan opena zbog Sinera: „Meni ovo miriše na favorizovanje, ne verujem da iko želi da…

Legendarni teniser optužio čelnike Australijan opena zbog Sinera: „Meni ovo miriše na favorizovanje, ne verujem da iko želi da…

Danas pre 6 sati
Italijanski teniser Janik Siner je bio praktično pred predajom meča na Australijan openu, ali spasilo ga je novo pravilo. Organizatori su zbog ekstremne vrućine prekinuli meč Janika Sinera i nastavili ga pod krovom, što je potpuno legitimno po novim… »
Mekinro izneo optužbe: „Čini mi se da je Siner bio favorizovan“

Mekinro izneo optužbe: „Čini mi se da je Siner bio favorizovan“

Nova pre 10 sati
Australijan open ponovo se našao u centru pažnje zbog jedne odluke koja i dalje deli tenisku javnost. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Organizatori su zbog ekstremne vrućine prekinuli meč Janika Sinera i nastavili ga pod… »
Mekinro: Meni miriše da je Siner bio favorizovan

Mekinro: Meni miriše da je Siner bio favorizovan

Sport klub pre 10 sati
Odluka organizatora Australijan opena da zbog velike vrućine prekine prošli meč Janika Sinera i nastavi ga pod krovom još izaziva različite komentare. Iako je ovaj potez potpuno legitiman jer je to urađeno po novim pravilima, kada igranje pod otvorenim… »
Novak Đoković bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena

Novak Đoković bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena

Danas pre 12 sati
Novak Đoković se plasirao bez borbe u četvrtfinale Australijan opena. Čeh Jakub Menšik je predao meč Novaku zbog pogoršanja povrede trbušnog mišića. – Pošto smo uradili sve što je bilo moguće da pokušam da nastavim dalje, primoran sam da se povučem sa… »
Đoković u četvrtfinalu bez borbe: Menšik se povukao sa Australijan opena zbog povrede

Đoković u četvrtfinalu bez borbe: Menšik se povukao sa Australijan opena zbog povrede

Nedeljnik pre 12 sati
Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Australijan opena bez odigranog meča, nakon što se češki teniser Jakub Menšik povukao se iz žreba zbog pogoršanja povrede mišića stomaka, javlja Sportklub. „Nakon što smo uradili sve što je bilo moguće da probam… »
Menšik se povukao zbog povrede, Đoković bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena

Menšik se povukao zbog povrede, Đoković bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena

NIN pre 12 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australijan opena, bez borbe, pošto mu je Čeh Jakub Menšik predao meč zbog povrede. Meč je trebalo da se igra sutra oko 11 sati na Rod Lejver areni. "Ovo je teško napisati. Nakon što smo… »
Direktno u top 8: Đoković bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena!

Direktno u top 8: Đoković bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena!

Hot sport pre 12 sati
Menšik morao da se povuče! Novak Đoković je bez borbe izborio plasman u četvrtfinale Australijan opena! Njegov rival, češki teniser Jakub Menšik, povukao se iz turnira zbog pogoršanja povrede mišića stomaka, pa meč osmine finala neće biti odigran. Menšik… »
Šok u Melburnu: Novak direktno u četvrtfinalu, Menšik se povukao sa Australijan opena

Šok u Melburnu: Novak direktno u četvrtfinalu, Menšik se povukao sa Australijan opena

Euronews pre 12 sati
Novak Đoković plasirao se direktno u četvrtfinale Australijan opena, pošto je njegov protivnik Jakub Menšik odlučio da se povuče sa turnira, što je i sam objavio putem društvenih mreža. Češki teniser trebao je da bude najteži ispit za Novaka na turniru… »
Šok u Melburnu: Novak u četvrtfinalu, Menšik se povukao

Šok u Melburnu: Novak u četvrtfinalu, Menšik se povukao

Nova pre 12 sati
Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Australijan opena bez borbe. WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. Njegov rival Jakub Menšik povukao se sa turnira bez borbe. Čeh se oglasio saopštenjem. „Nakon što smo uradili sve što… »
Đoković u četvrtfinalu Australijan opena bez borbe, Menšik se povukao zbog povrede

Đoković u četvrtfinalu Australijan opena bez borbe, Menšik se povukao zbog povrede

Newsmax Balkans pre 12 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković bez borbe se plasirao u četvrtfinale Australijan opena, nakon što se Čeh Jakub Menšik povukao iz žreba zbog pogoršanja povrede mišića. "Nakon što smo uradili sve što je bilo moguće da probam da nastavim dalje… »
Đoković bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena!

Đoković bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena!

Sport klub pre 12 sati
Novak Đoković se već plasirao u četvrtfinale Australijan opena! Češki teniser Jakub Menšik povukao se iz žreba zbog pogoršanja povrede mišića stomaka. „Nakon što smo uradili sve što je bilo moguće da probam da nastavim dalje primoran sam da se povučem sa… »
Novak bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena

Novak bez borbe u četvrtfinalu Australijan opena

Sputnik pre 12 sati
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, plasirao se u četvrtfinale Australijan opena jer je Jakub Menšik predao meč osmine finala bez borbe. Novak Đoković i Jakub Menpik trebalo je da odigraju meč osmine finala Australijan opena u ponedeljak… »
Novak Đoković bez borbe u četvrtfinalu!

Novak Đoković bez borbe u četvrtfinalu!

B92 pre 12 sati
Novak Đoković se direktno plasirao u četvrtfinale Australijan opena, pošto mu je rival u osmini finala Jakub Menšik predao meč bez borbe. Menšik je odlučio da se povuče sa turnira zbog povrede, što je objavio putem svog Instagram profila. "Ovo je teško… »

Politika pre 12 sati
MELBURN - Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australijan opena, bez borbe, pošto mu je Čeh Jakub Menšik predao meč zbog povrede. Meč je trebalo da se igra sutra oko 11 sati na Rod Lejver areni, prenosi Tanjug. „Ovo je teško… »

Insajder pre 12 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australijan opena, bez borbe, pošto mu je Čeh Jakub Menšik predao meč zbog povrede. Meč sa Đokovićem je trebalo da se igra sutra oko 11 sati na Rod Lejver areni. "Ovo je teško napisati… »
BUM - Novak u četvrtfinalu!

BUM - Novak u četvrtfinalu!

Sportske.net pre 13 sati
Novak Đoković je uspeo da stigne do četvrtfinala Australijan opena pošto mu je put otvorio Jakub Menšik. Češki teniser je uspeo da stigne do osmine finala, ali se povukao sa turnira zbog povrede. „Nakon što smo uradili sve što je bilo moguće da probam da… »
„Kreće F4 loženje“: Đoković sa oduševljenjem govorio o Zvezdi, prati i Partizan i vaterpoliste!

„Kreće F4 loženje“: Đoković sa oduševljenjem govorio o Zvezdi, prati i Partizan i vaterpoliste!

Hot sport pre 13 sati
Sve uspeva da isprati! Novak Đoković, poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, i ovog puta je pokazao koliko mu je klub blizak — prilikom izlaska sa konferencije za medije na Australijan openu, dobacio je kratko: „Napred, Zvezda“. U nastavku razgovora sa… »
Đoković prošao u četvrtfinale Australijan opena: Potpuni šok, stigla poruka na Instagramu

Đoković prošao u četvrtfinale Australijan opena: Potpuni šok, stigla poruka na Instagramu

Mondo pre 13 sati
Novak Đoković prošao je u četvrtfinale Australijan opena bez borbe. Češki teniser Jakub Menšik predao mu je meč. Njihov okršaj bio je zakazan za ponedeljak, kao poslednji na "Rod Lejver Areni" (oko 11h po srpskom vremenu), ali ga neće biti. Češki teniser… »
Šokantna vest! Novak Đoković se bez borbe plasirao u četvrtfinale Australijan opena! Njegov protivnik se povukao sa turnira!…

Šokantna vest! Novak Đoković se bez borbe plasirao u četvrtfinale Australijan opena! Njegov protivnik se povukao sa turnira!…

Kurir pre 13 sati
Novak Đoković se bez borbe plasirao u četvrtfinale Australijan opena, nakon što je njegov protivnik Jakub Menšik odlučio da se povuče sa turnira. Menšik je svoju šokantnu odluku objavio putem svog Instagram profila. Tim povodom je objavio kratko… »
Novak Đoković direktno u četvrtfinalu Australijan opena, povukao se Jakub Menšik!

Novak Đoković direktno u četvrtfinalu Australijan opena, povukao se Jakub Menšik!

Telegraf pre 13 sati
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se direktno u četvrtfinale Australijan opena, pošto je njegov protivnik Jakub Menšik odlučio da se povuče sa turnira, što je i sam objavio putem svog Instagram profila. Šokantna odluka, ovo niko nije očekivao. Jakub… »
Đoković u zvezdaškom Fajnal-for loženju: "Kupujem karte, pa šta nam Bog da!"

Đoković u zvezdaškom Fajnal-for loženju: "Kupujem karte, pa šta nam Bog da!"

Sportske.net pre 14 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nalazi se u Melburnu, gde je u pohodu na svoju 25. grend slem titulu, 11. na Australijan openu. Đokovića sutra očekuje meč osmine finala protiv Čeha Jakuba Menšika. Fokusiran je Srbina na svoje nastupe u… »
„Kupujem karte za Fajnal-for zbog Zvezde, u Partizanu bilo napeto od odlaska Obradovića“

„Kupujem karte za Fajnal-for zbog Zvezde, u Partizanu bilo napeto od odlaska Obradovića“

Nova pre 14 sati
Novak Đoković pronalazi vremena da gleda i mečeve Evrolige tokom Australijan opena, pa je jednu konferenciju za medije završio rečima "Napred, Zvezda". WINNERBET vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna. „Kad se probudim ujutru, oblije me… »
"Kad se probudim ujutru, oblije me znoj..." Novak Đoković se potpuno otvorio: "Gledam poruke..."

"Kad se probudim ujutru, oblije me znoj..." Novak Đoković se potpuno otvorio: "Gledam poruke..."

Kurir pre 14 sati
Specijalni izveštač Kurira sa Australijan opena, Vuk Brajović Bilo da je pobedio ili – mnogo ređe, izgubio – Novak Đoković rado priča o uspesima naših ostalih sportista i timova, a posle pobede nad Van De Zanšulpom bio je red pohvaliti košarkaše Crvene… »
Novak o Zvezdi: Opet kreće F4 loženje, ja kupujem karte!

Novak o Zvezdi: Opet kreće F4 loženje, ja kupujem karte!

Sport klub pre 14 sati
“Tako jeeeee”, rekao je Novak okupljenim srpskim novinarima kada smo spomenuli pobedu KK Crvena zvezda nad Virtusom, treću uzastopnu u Evroligi. Povod za pitanje, osim čestog prisustva Đokovića na utakmicama Zvezde, dao nam je i sâm Novak. Posle pobede u… »
Evo kako je Novak Đoković reagovao kad smo mu rekli da je Zvezda pobedila, onda pričao i o Željku i Partizanu

Evo kako je Novak Đoković reagovao kad smo mu rekli da je Zvezda pobedila, onda pričao i o Željku i Partizanu

Telegraf pre 14 sati
Novak Đoković je poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, a kada je sa prošle konferencije na Australijan Openu izlazio iz prostorije rekao je: "Napred, Zvezda". - Kad se probudim ujutru, oblije me znoj dok vidim rezultat i pogledam ‘highlights’, pa… »
„Menšik je budućnost tenisa, ali niko nije kao Đoković“

„Menšik je budućnost tenisa, ali niko nije kao Đoković“

Sport klub pre 15 sati
Jakub Menšik, sa 20 godina najmlađi teniser u prvih 30 na svetu, ali i jedan od nekolicine koji je na Australijan open došao sa titulom. Ali i Jakub Menšik koga je bukvalno Novak Đoković otkrio i u jednom trenutku izvukao iz velikog broja sjajnih… »

Vesti dana »