Povezane vesti

Lekari danas donose odluku o mužu Tatjane Ječmenice: Evo u kakvom stanju je Darko Jevtić

Lekari danas donose odluku o mužu Tatjane Ječmenice: Evo u kakvom stanju je Darko Jevtić

Mondo pre 2 sata
Srbiju je potresla vest o smrti proslavljene teniserke i selektorke Tatjane Ječmenice. Ona je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći, a u momentu sudara sa njom u kolima je bio i suprug Darko Jevtić. On se i dalje nalazi u šok sobi i naredna 72 sata biće… »
"Tašo, toliko mi je teško" Dragana Bekvalac ne može da prihvati tragičnu smrt Tatjane Ječmenice: Objavila niz fotografija sa…

"Tašo, toliko mi je teško" Dragana Bekvalac ne može da prihvati tragičnu smrt Tatjane Ječmenice: Objavila niz fotografija sa…

Blic pre 3 sata
Prijateljica Dragana Bekvalac izrazila je veliku tugu zbog gubitka na društvenim mrežama U nesreći je učestvovao šleper čiji vozač, kako tvrdi njegov poslodavac, nije povređen Nekadašnja teniserka Tatjana Ječmenica tragično je izgubila život u… »
Dragana Bekvalac skrhana zbog tragične smrti Tatjane Jecmenice, objavila njenu sliku: "Toliko mi je teško..."

Dragana Bekvalac skrhana zbog tragične smrti Tatjane Jecmenice, objavila njenu sliku: "Toliko mi je teško..."

Telegraf pre 2 sata
Nekadašnja teniserka Tatjana Ječmenica tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći u petak uveče, na beogradskoj obilaznici. Među onima koji su najteže podneli ovaj gubitak je i Dragana Bekvalac, sestra pevačice Nataše Bekvalac i Tatjanina… »
"Tašo, toliko mi je teško" Dragana Bekvalac ne može da prihvati tragičnu smrt Tatjane Ječmenice (foto)

"Tašo, toliko mi je teško" Dragana Bekvalac ne može da prihvati tragičnu smrt Tatjane Ječmenice (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
NEKADAŠNjA teniserka Tatjana Ječmenica tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći. Nesreća se dogodila u petak uveče na obilaznici kod Beograda. Među onima koji su najteže podneli gubitak je i Dragana Bekvalac, sestra poznate pevačice Nataše… »
Dragana Bekvalac ne može da se pomiri sa gubitkom: Posvetila potresnu poruku nastradaloj Tatjani Ječmenici

Dragana Bekvalac ne može da se pomiri sa gubitkom: Posvetila potresnu poruku nastradaloj Tatjani Ječmenici

Mondo pre 3 sata
Nekadašnja srpska teniserka Tatjana Ječmenica tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći koja se u petak uveče dogodila na obilaznici kod Beograda. Nastradala Ječmenica bila je veoma voljena među prijateljima, a jedna od njenih najbliskijih bila… »
"Toliko mi je teško, Tašo", sestra Nataše Bekvalac ne može da prihvati tragičnu smrt Tatjane Jecmenice

"Toliko mi je teško, Tašo", sestra Nataše Bekvalac ne može da prihvati tragičnu smrt Tatjane Jecmenice

Kurir pre 3 sata
Nekadašnja srpska teniserka Tatjana Ječmenica tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći koja se u petak uveče dogodila na obilaznici kod Beograda. Nastradala Ječmenica bila je veoma voljena među prijateljima, a jedna od njenih najbliskijih bila… »
Naredna 72 sata su ključna: Muž Tatjane Jecmenice u šok sobi, lekari danas moraju da donesu odluku o operaciji

Naredna 72 sata su ključna: Muž Tatjane Jecmenice u šok sobi, lekari danas moraju da donesu odluku o operaciji

Blic pre 6 sati
Darkovo stanje trenutno je stabilno, ali sledeća tri dana su ključna za dalji tok oporavka i moguću operaciju. Kako saznajemo, Darko je trenutno stabilno. Muž Tatjane Ječmenice, Darko Jevtić, nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u petak 13… »
Najnovije informacije o stanju muža Tatjane Jecmenice: Oštećena pluća, polomljena rebra i pršljen, i dalje je u indukovanoj…

Najnovije informacije o stanju muža Tatjane Jecmenice: Oštećena pluća, polomljena rebra i pršljen, i dalje je u indukovanoj…

Blic pre 15 sati
Njen suprug, Darko Jevtić, pretrpeo je ozbiljne povrede, ali mu je stanje stabilno. Od jačine udarca koje je zadobio došlo je do oštećenja pluća. Bivša teniserka Tatjana Ječmenica izgubila je život u petak 13. februara u stravičnoj saobraćajnoj nesreći… »
"Mila moja, pevaću ja za nas zauvek" Pevačica objavila neviđene snimke sa Tatjanom Ječmenicom i suze same idu: "Bila si…

"Mila moja, pevaću ja za nas zauvek" Pevačica objavila neviđene snimke sa Tatjanom Ječmenicom i suze same idu: "Bila si…

Blic pre 16 sati
Poznata pevačica Maja Nikolić emotivno se oprostila od Tatjane putem društvenih mreža. Maja Nikolić je objavila neviđene snimke sa Tatjanom. Vest o iznenadnoj smrti nekadašnje teniserke Tatjane Ječmenice potresla je sve. Naime, Tatjana je izgubila život… »
Muž tatjane ječmenice na aparatima: Darko Jevtić u teškom stanju, lekari mu se bore za život nakon stravične nesreće

Muž tatjane ječmenice na aparatima: Darko Jevtić u teškom stanju, lekari mu se bore za život nakon stravične nesreće

Blic pre 18 sati
Nesreća se dogodila u sudaru njenog vozila sa šleperom, pri čemu se istražuju detalji nesreće. Darko Jevtić je na aparatima i lekari mu se bore za život. Bivša teniserka Tatjana Ječmenica poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se desila u petak uveče na… »

Vesti dana »