Povezane vesti

Zaradio milione u rijalitiju, sad radi tri posla: Miki Đuričić iskreno o ženi i deci i povratku u rijaliti

Zaradio milione u rijalitiju, sad radi tri posla: Miki Đuričić iskreno o ženi i deci i povratku u rijaliti

Mondo pre 1 dan
Nekadašnja rijaliti zvezda Miki Đuričić sa suprugom Angelinom i naslednicima Dunjom i Arsenijem već izvesno vreme živi u Inđiji koja mu je, kako je istakao, "taman". Ipak, u budućnosti planiraju da odu na selo i bave se seoskim turizmom. - Mi živimo u… »
Velika ispovest Mikija Đuričića, evo gde sada živi: "Radim 3 dana nedeljno, a žena 4. U Kupinovo se ne vraćam"

Velika ispovest Mikija Đuričića, evo gde sada živi: "Radim 3 dana nedeljno, a žena 4. U Kupinovo se ne vraćam"

Telegraf pre 1 dan
Miki Đuričić sa ženom Angelinom, ćerkom Dunjom i sinom Arsenijem danas živi u Inđiji i ističe da nema nameru da se vraća u rodno Kupinovo. - Mi živimo u Inđiji već nekih pet godina, deca, vrtić, supruga ovde radi kao profesor u školi, meni je i zbog… »
U domu Mikija Đuričića u Inđiji: Veteran rijalitija prvi put sa porodicom pred kamerama, opleo po učesnicima "Elite", otkrio…

U domu Mikija Đuričića u Inđiji: Veteran rijalitija prvi put sa porodicom pred kamerama, opleo po učesnicima "Elite", otkrio…

Blic pre 1 dan
Miki vodi kulinarsku emisiju sa suprugom na Jutjubu i ističe da više ne želi da učestvuje u rijaliti programima jer je sada zadovoljan poslom i porodicom. On i supruga planiraju preseljenje na selo i pokretanje seoskog turizma, s ciljem da decu nauče… »

Vesti dana »