Povezane vesti

"Iznenađen sam što nisu meni..." Dončić ostao zatečen posle pitanja novinara: Ne znam kako da odgovorim na to

"Iznenađen sam što nisu meni..." Dončić ostao zatečen posle pitanja novinara: Ne znam kako da odgovorim na to

Kurir pre 43 minuta
Los Anđeles Lejkersi su poraženi od Boston Seltiksa rezultatom 111:89. Dončić je tu utakmicu završio sa 25 poena, uz pet skokova i tri asistencije. Nakon utakmice je Slovenac poručio da bi on i saigrači trebalo da igraju bolju ofanzivu. "Igrali su veoma… »
Trener Denvera zagrmeo na ceo tim: "Veoma loše" VIDEO

Trener Denvera zagrmeo na ceo tim: "Veoma loše" VIDEO

B92 pre 1 sat
Trener Denvera Dejvid Adelman bio je kritički nastrojen prema svom timu nakon poraza od Golden Stejta. Košarkaši Golden Stejta savladali su na svom terenu Denver rezultatom 128:117, u meču NBA lige. Nikola Jokić susret je završio sa 35 poena (11/21 iz… »
Dončić: "Čudi me što ja nisam dobio tehničku..."

Dončić: "Čudi me što ja nisam dobio tehničku..."

B92 pre 1 sat
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Luka Dončić sumirao je utiske posle poraza od Bostona. Lejkersi si izgubili od Seltiksa rezultatom 111:89, a najefikasniji u redovima domaćih bio je Luka Dončić sa 25 poena (9/22 iz igre), uz pet skokova i tri asistencije za… »
NBA legende se posvađale zbog Jokića VIDEO

NBA legende se posvađale zbog Jokića VIDEO

B92 pre 3 sata
Žestoka rasprava o Nikoli Jokiću obeležila je emisiju na ESPN-u, gde su se u verbalni okršaj upustile NBA legende Šakil O'Nil i Čarls Barkli. Povod za polemiku bila je nova maestralna partija srpskog centra. Iako su Nagetsi poraženi od Golden Stejta… »
VIDEO "Jokić bi mu isprašio zadnjicu": Hit rasprava Šeka i Barklija zbog Nikole

VIDEO "Jokić bi mu isprašio zadnjicu": Hit rasprava Šeka i Barklija zbog Nikole

Nova pre 4 sati
Legendarni Šakil O'Nil i Čarls Barkli imali su raspravu oko Nikole Jokića u studiju, pošto sada redovno rade kao komentatori, analitičari i stručni konsultanti. U noći za nama Denver je doživeo neočekivanog poraz od oslabljenog Golden Stejta sa 128:117… »
Bogdanoviću 12 minuta u 2026.

Vesti online pre 5 sati
Ekipa Orlando Medžika ostvarili je tesnu pobedu protiv Los Anđeles Klipersa rezultatom 111:109, tokom prethodne noći u NBA ligi. NBA, rezultati. Pre svega zahvaljujući sjajnoj igri Dezmonda Bejna, koji je postigao 36 poena, dok je Paolo Bankero dodao 16… »
Jokić ozbiljno zabrinut zbog svog tima: Definitivno ne može sve sam da uradi, hitno mu treba pomoć!

Jokić ozbiljno zabrinut zbog svog tima: Definitivno ne može sve sam da uradi, hitno mu treba pomoć!

Hot sport pre 6 sati
Oglasio se srpski centar! Golden Stejt je savladao Denver rezultatom 128:117, ali je Nikola Jokić još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih igrača NBA lige. Srpski centar bio je najefikasniji pojedinac na utakmici sa 35 poena, uz 20 skokova i 12… »
Kari dobio pas od Jokića - komentatori vrštali od smeha! Srbin izveo jedno od najgorih dodavanja u karijeri, usledila…

Kari dobio pas od Jokića - komentatori vrštali od smeha! Srbin izveo jedno od najgorih dodavanja u karijeri, usledila…

Kurir pre 6 sati
Jedna urnebesna scena viđena je na meču između Golden Stejta i Denvera. Denver je doživeo šokantan poraz od desetkovanih Voriorsa, uprkos sjajnoj partiji Nikole Jokića koji je meč završio sa monstruoznim tripl-dabl učinkom. Srbin je upisao 35 poena, 20… »
Dončić: Čudo da ja nisam dobio tehničku

Dončić: Čudo da ja nisam dobio tehničku

Sport klub pre 6 sati
Lejkersi nisu izgledali kao dostojan rival jednom od najvećih rivala Boston Seltiksima. Na svom parketu dali su tek 89 poena. Jasno je svima da ovo nisu bili pravi Lejkersi. Jasno je da tim sa tolikim ambicijama i tolikim superzvezdama mora bolje protiv… »
Tripl-dabl Jokića u porazu Denvera od Golden Stejta

Tripl-dabl Jokića u porazu Denvera od Golden Stejta

Nedeljnik pre 7 sati
Košarkaši Golden Stejta pobedili su noćas Denver 128:117 i prekinuli niz od dva poraza u Američkoj profesionalnoj košarkaškoj ligi (NBA). Voriorse su predvodili Mozes Mudi sa 23 poena, sedam skokova i pet asistencija i Brendin Podžemski sa 18 poena, od… »
Tripl-dabl Jokića u porazu Denvera od Golden Stejta, Topić koristi minute (VIDEO)

Tripl-dabl Jokića u porazu Denvera od Golden Stejta, Topić koristi minute (VIDEO)

RTV pre 6 sati
SAN FRANCISKO - Košarkaši Denver nagetsa poraženi su od Golden Stejt voriorsa 117:128 (27:39, 37:40, 34:19, 16:33) u utakmici regularnog dela sezone NBA lige. Nikola Jokić meč je završio sa 32 poena, 20 skokova i 12 asistencija. Iako je došao do 21… »
Klipersi gube, Bogdanović ne mrda sa klupe

Klipersi gube, Bogdanović ne mrda sa klupe

RTS pre 7 sati
Košarkaši Orlanda pobedili su na gostovanju ekipu Los Anđeles klipersa rezultatom 111:109 (29:25, 28:28, 31:36, 23:20) u NBA ligi. Nakon što su u prvoj utakmici posle Ol-star pauze neočekivano nadigrali ekipu Denvera, košarkaši Los Anđeles klipersa… »
Boston ubedljiv protiv Lejkersa

Boston ubedljiv protiv Lejkersa

RTS pre 6 sati
Košarkaši Bostona pobedili su u gostima Los Anđeles lejkerse rezultatom 111:89 (28:28, 32:22, 24:21, 27:18) u meču NBA lige. Najefikasniji u ekipi Bostona bio je Džejlen Braun sa 32 poena, dok je Pejton Pričard postigao 30, uz osam skokova i šest… »
Jokić: Zabrinut sam

Jokić: Zabrinut sam

Sport klub pre 6 sati
Nikola Jokić je odigrao još jedan sjajan napadački meč, ostvario tripl dabl, ali je Denver neočekivano poražen od oslabljenog Golden Stejta. Serija od 15:0 za Voriorse sredinom poslednje deonice rešila je pitanje pobednika, a Nagetsi su izgledali potpuno… »
Jokić priznao da je ozbiljno zabrinut: Ne znam u čemu je problem! (video)

Jokić priznao da je ozbiljno zabrinut: Ne znam u čemu je problem! (video)

Kurir pre 7 sati
Najbolji košarkaš današnjice, superstar Denvera Nikola Jokić, ozbiljno je zabrinut jer je njegov tim ove sezone doživeo veliki broj poraza zbog katastrofalne igre u završnicama. Denver je u nedelju neočekivano poražen na gostovanju od Golden Stejta… »
NBA klasik pripao Seltiksima! Boston razbio Lejkerse i Lebronu pokvario slavlje! (video)

NBA klasik pripao Seltiksima! Boston razbio Lejkerse i Lebronu pokvario slavlje! (video)

Kurir pre 6 sati
Košarkaši Bostona pobedili su Los Anđeles Lejkerse 111:89 i ostvarili osmu pobedu u poslednjih devet utakmica. Seltikse su predvodili Džejlen Braun sa 32 poena, osam skokova i sedam asistencija i Pejton Pričard sa 30 poena, od kojih šest trojki iz devet… »
Filadelfija dominirala - Pejn nevidiljiv VIDEO

Filadelfija dominirala - Pejn nevidiljiv VIDEO

B92 pre 6 sati
Košarkaši Filadelfije pobedili su Minesotu 135:108 i prekinuli niz od četiri poraza. Najefikasniji u ekipi Filadelfije bio je Tajriz Meksi sa 39 poena uz osam asistencija, a Vi Džej Edžkomb dodao je 24 poena od kojih šest trojki iz sedam pokušaja… »
Jokić odigrao verovatno najgori pas od dolaska u NBA, Karijeva reakcija je sve rekla

Jokić odigrao verovatno najgori pas od dolaska u NBA, Karijeva reakcija je sve rekla

Telegraf pre 6 sati
Košarkaši Denvera doživeli su poraz od Golden Stejta prethodne noći, a ponovo je fantastičnu partiju imao Nikola Jokić. Pored lepih poteza na koje smo od najboljeg košarkaša na svetu navikli, dogodio se i jedan koji je krajnje nesvakidašnji. Jokić je meč… »
Već viđeno: Denver nije naplatio Jokićev tripl-dabl

Već viđeno: Denver nije naplatio Jokićev tripl-dabl

Vesti online pre 7 sati
Denver Nagetsi izgubili su od desetkovanog Golden Stejta u San Francisku rezultatom 128:117. Gosti iz Kolorada nisu materijalizovali MVP partiju Nikole Jokića, krunisanu tripl-dablom, kao ni činjenicu da su Voriorsi igrali bez dva ključna igrača – Stefa… »
"Šek, Jokić bi te isprašio": Posle ovih Barklijevih reči O'Nil podivljao u studiju da se odbrani

"Šek, Jokić bi te isprašio": Posle ovih Barklijevih reči O'Nil podivljao u studiju da se odbrani

Mondo pre 8 sati
Uoči meča Golden Stejta i Denvera, koji je odigran prethodne večeri i koji je dobio domaći tim 128:117, na američkoj televiziji "ESPN" došlo je do burne rasprave u studiju kada su kada su Erni Džonson, Keni Smit i Čarls Barkli počeli da provociraju… »
Stef Kari provocirao Nikolu Jokića tokom utakmice: Zbog jednog poteza bio je u centru pažnje

Stef Kari provocirao Nikolu Jokića tokom utakmice: Zbog jednog poteza bio je u centru pažnje

Mondo pre 7 sati
Srpski košarkaš Nikola Jokić još jednom je bio fantastičan na NBA utakmici, ali Denver još jednom to nije uspeo da iskoristi - šokantan poraz od Golden Stejta pokazao je timu iz Kolorada da će u nastavku sezone morati da bude mnogo ozbiljniji. Ovaj meč… »
(Video) Čudesne brojke Nikole Jokića: Ni novi tripl-dabl nije pomogao Denveru, Bogdan i Tristan bez minuta

(Video) Čudesne brojke Nikole Jokića: Ni novi tripl-dabl nije pomogao Denveru, Bogdan i Tristan bez minuta

Dnevnik pre 7 sati
Košarkaši Golden Stejta pobedili su u San Francisku ekipu Denvera rezultatom 128:117 u utakmici NBA lige. Najefikasniji u timu Golden Stejta bio je Mozes Mudi sa 23 poena, Al Horford je postigao 22, a Deantoni Melton 20. U ekipi Denvera najbolji je bio… »
Lebron Džejms i Luka Dončić nemoćni pred Bostonom

Lebron Džejms i Luka Dončić nemoćni pred Bostonom

Euronews pre 8 sati
Boston Seltiksi su "počistili" Los Anđeles Lejkersa i trijumfovali sa 111:89, a kao najbolji pojedinac meča izdvojio se Džejlen Braun koji je ubacio 32 poena, uz osam skokova i sedam asistencija. Pejton Pričard dodao je 30 poena, pogodivši šest trojki uz… »
(VIDEO) Tripl-dabl Nikole Jokića kakav je do sada ostvaren samo jednom u NBA istoriji i to davne 1976. godine

(VIDEO) Tripl-dabl Nikole Jokića kakav je do sada ostvaren samo jednom u NBA istoriji i to davne 1976. godine

Danas pre 7 sati
Košarkaši Golden Stejta pobedili su Denver 128:117 i prekinuli niz od dva poraza u Američkoj profesionalnoj košarkaškoj ligi (NBA). Voriorse su predvodili Mozes Mudi sa 23 poena, sedam skokova i pet asistencija i Brendin Podžemski sa 18 poena, od kojih… »
Ameri gledaju i ne veruju: Ovo što je Nikola Jokić uradio ih je zapanjilo

Ameri gledaju i ne veruju: Ovo što je Nikola Jokić uradio ih je zapanjilo

Večernje novosti pre 7 sati
Nikola Jokić je još jednom dokazao kakav je majstor igre pod obručima! Foto: AP Srpski košarkaš je u utakmici Golden Stejta i njegovog Denvera došao do tripl-dabla već u trečoj četvrtini. U jednom trenutku, tokom treće deonice je došao do učinka od 32… »
Lebronu istorija, Lejkersima poraz VIDEO

Lebronu istorija, Lejkersima poraz VIDEO

B92 pre 7 sati
Košarkaši Bostona pobedili su Los Anđeles Lejkerse 111:89, što im je osma pobeda u poslednjih devet utakmica. Seltikse su predvodili Džejlen Braun sa 32 poena, osam skokova i sedam asistencija i Pejton Pričard sa 30 poena, od kojih šest trojki iz devet… »

B92 pre 7 sati
Ekipa Orlando Medžika ostvarili je tesnu pobedu protiv Los Anđeles Klipersa rezultatom 111:109, tokom prethodne noći u NBA ligi. Pre svega zahvaljujući sjajnoj igri Dezmonda Bejna, koji je postigao 36 poena, dok je Paolo Bankero dodao 16 poena i osam… »
Ni "d" od derbija, šamarčina Lejkersima u klasiku!

Ni "d" od derbija, šamarčina Lejkersima u klasiku!

Sportske.net pre 8 sati
Boston je počistio Lejkerse ove sezone. NBA klasik završio je ubedljivom pobedom "Kelta" koji su se prošetali kroz El-Ej. Sjajna partija Brauna, 32 poena, osam skokova i sedam asistencija, Pričard je dodao 30 poena, uz osam asistencija pa nije bilo… »
Bogdan i Tristan bez minuta, veliki klasik pripao Seltiksima

Bogdan i Tristan bez minuta, veliki klasik pripao Seltiksima

Sport klub pre 8 sati
Boston Seltiksi pobedili su Lejkerse u Los Anđelesu u možda i najvećem NBA klasiku, duelu decenijskih rivala. Ubedljiv je bio Boston 111:89 u "Kripto kom" areni. Gotovo nikakav problem Boston nije imao da kontroliše čitav meč protiv starog rivala. U… »

Vesti dana »