Povezane vesti

Gledajte UŽIVO N1 direktno: Protest u Nišu - "Država to smo mi"

Gledajte UŽIVO N1 direktno: Protest u Nišu - "Država to smo mi"

N1 Info pre 18 sati
Godinu dana prosle velikog skupa u Nišu, grupa studenata organizuje protest "Država tu smo mi". Protest počinje 16 časova okupljanjem kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod tržnog centra "Delta planet". Sve prate naši reporteri Žana Bulajić i Mian… »
Danas u Nišu studentski skup „Država, to smo mi“

Danas u Nišu studentski skup „Država, to smo mi“

Stav.life pre 20 sati
Grupa studenata Univerziteta u Nišu najavila je da će danas, na godišnjicu protesta u Nišu studenata i drugih građana iz čitave Srbije, organizovati novi skup sloganom „Država, to smo mi“. Protest će početi u 16 časova okupljanjem kod Apelacionog suda i… »
Godišnjica protesta u Nišu: Studenti ponovo na ulicama pod sloganom „Država to smo mi“

Godišnjica protesta u Nišu: Studenti ponovo na ulicama pod sloganom „Država to smo mi“

Rešetka pre 22 sata
Grupa studenata niškog Univerziteta najavila je da će danas, na godišnjicu prošlogodišnjeg protesta u Nišu, organizovati novi skup pod sloganom „Država to smo mi“. Protest će početi u 16.00 časova okupljanjem kod Apelacionog suda, kao i na kružnom toku… »
Studenti za danas u Nišu najavili protest pod sloganom Država to smo mi: Ovo je tačna satnica programa

Studenti za danas u Nišu najavili protest pod sloganom Država to smo mi: Ovo je tačna satnica programa

Nedeljnik pre 24 sata
Grupa studenata niškog Univerziteta najavila je da će danas, na godišnjicu protestau Nišu studenata i drugih građana iz čitave Srbije, organizovati novi skup sloganom „Država to smo mi“. Protest će početi u 16.00 okupljanjem kod Apelacionog suda i na… »
Studenti za danas u Nišu najavili protest pod sloganom Država to smo mi

Glas Šumadije pre 1 dan
Grupa studenata niškog Univerziteta najavila je da će danas, na godišnjicu protestau Nišu studenata i drugih građana iz čitave Srbije, organizovati novi skup sloganom „Država to smo mi“. Protest će početi u 16.00 okupljanjem kod Apelacionog suda i na… »
Studenti danas organizuju protest u Nišu pod sloganom “Država to smo mi”

Studenti danas organizuju protest u Nišu pod sloganom “Država to smo mi”

Jugmedia pre 24 sata
Studenti za danas u Nišu najavili protest pod sloganom „Država to smo mi“

Studenti za danas u Nišu najavili protest pod sloganom „Država to smo mi“

Serbian News Media pre 1 dan
Danas u Nišu studentski skup "Država, to smo mi": Šetnja, programi i nastup Blokadnog hora

Danas u Nišu studentski skup "Država, to smo mi": Šetnja, programi i nastup Blokadnog hora

Radio 021 pre 1 dan
Grupa studenata Univerziteta u Nišu najavila je da će danas, na godišnjicu protesta u Nišu studenata i drugih građana iz čitave Srbije, organizovati novi skup sloganom "Država, to smo mi". Protest će početi u 16 časova okupljanjem kod Apelacionog suda i… »
Studenti za danas u Nišu najavili protest pod sloganom "Država, to smo mi"

Studenti za danas u Nišu najavili protest pod sloganom "Država, to smo mi"

Nova pre 1 dan
Grupa studenata niškog Univerziteta najavila je da će danas, na godišnjicu protestau Nišu studenata i drugih građana iz čitave Srbije, organizovati novi skup sloganom "Država, to smo mi". Protest će početi u 16 časova okupljanjem kod Apelacionog suda i… »
Prokupčani danas odaju poštu stradalima, potom odlaze na protest u Niš

Prokupčani danas odaju poštu stradalima, potom odlaze na protest u Niš

Južne vesti pre 1 dan
Zbor građana Prokuplja i Neformalna grupa studenata Prokuplja okupiće se danas, 1. marta, u 11:52 ispred zgrade suda u Prokuplju kako bi odali poštu stradalima u tragediji koja se dogodila 1. novembra 2024. godine u Novom Sadu. Kako je najavljeno… »

Danas pre 1 dan
Veliki studentski skup danas na centralnom gradskom trgu u Nišu

Veliki studentski skup danas na centralnom gradskom trgu u Nišu

Medijska kutija pre 1 dan
Veliki studentski skup u Nišu biće održan danas na Trgu kralja Milana. Studenti su najavili da će centralni događaj početi u 17.20 na centralnom gradskom trgu, kao i da će se građani od 16 časova okupljati na dve lokacije, kod Apelacionog suda i na… »

Vesti dana »