Povezane vesti
Protest u Nišu – “Država to smo mi”
Naissus info pre 1 dan
Tačno godinu dana nakon najmasovnijeg studentskog skupa u Nišu, u centru grada, na Trgu kralja Milana danas je održan novi protest pod nazivom „Država, to smo mi“, u organizaciji studenata u blokadi i uz podršku građana. Dve kolone, koje su krenule od… »
(Foto/Video) Studenti i građani održali protest u Nišu, odali počast žrtvama pada nadstrešnice u Novom Sadu
Newsmax Balkans pre 1 dan
Godinu dana nakon studentskog skupa u Nišu i 16 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu, održan je protest pod nazivom "Država, to smo mi", u organizaciji studenata u blokadi. Protest u Nišu "Država to smo mi" završen je nešto posle 19 časova na Trgu… »
„Država, to smo mi“ – protest u Nišu [live-blog]
Južne vesti pre 1 dan
Tačno godinu dana posle najvećeg protesta u istoriji Niša, neformalna grupa studenata ponovo organizuje skup u tom gradu, pod nazivom „Država, to smo mi“. Studenti, đaci, profesori, veterani i brojni građani okupili su se na dve lokacije, kod Apelacionog… »
Srbija se umiriti ne može: Veliki skup u Nišu
Ozon press pre 1 dan
Hiljade građana, na poziv studenata u blokadi, protestovale su u Nišu 1. marta i odale počast žrtvama, tačno 16 meseci od pada nadstrešnice – nesreće koji je pokrenula talas masovnih antivladinih protesta širom Srbije. Na centralnom gradskom trgu u Nišu… »
Protesti u Nišu: Država to smo mi”
Jug press pre 1 dan
NIŠ Studenti i građani okupljeni u Nišu na protestu “Država to smo mi” večeras su šesnaestominutnom tišinom odali poštu poginulima u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra 2024. godine. View this post on Instagram Tokom tišine… »
Hiljade građana na protestu u Nišu, 16 meseci od pada nadstrešnice
Slobodna Evropa pre 1 dan
Hiljade građana, na poziv studenata u blokadi, protestovale su u Nišu 1. marta i odale počast žrtvama, tačno 16 meseci od pada nadstrešnice - nesreće koji je pokrenula talas masovnih antivladinih protesta širom Srbije. Građani i studenti pred početak… »
Država, to smo mi: U Nišu održan novi protest (FOTO+VIDEO)
Jug press pre 11 sati
NIŠ Godinu dana nakon protesta koji je 1. marta 2025. godine održan u Nišu, neformalna grupa studenata organizovala je novi pod nazivom Država, to smo mi. View this post on Instagram Protest je poćeo u 16 časova okupljanjem na kružnom toku kod Delte i… »
Završen protest u Nišu: Demonstranti se okupili na dve lokacije
Blic pre 11 sati
Studenti u blokadi organizovali su danas u Nišu protest pod nazivom "Država to smo mi", a šesnaestominutnom tišinom okupljeni su odali poštu poginulima u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 1. novembra 2024. godine. Tokom tišine na Trgu… »
Protest u Nišu: „Država to smo mi“
Vreme pre 11 sati
U Nišu je održan studentski skup "Država to smo mi" na godišnjicu protesta kada je u tom gradu donet „Studentski edikt“ kao „zavet budućnosti i državi u kojoj studenti i slobodni građani žele da žive“. U Nišu je 1. marta održan skup „Država to smo mi“… »
(VIDEO) Održan protest u Nišu
In medija pre 11 sati
Studenti i građani poručili su sa današnjeg protesta „Država to smo mi“ organizovanog u Nišu da neće odustati od borbe za pravedniju i bolju Srbiju i da će „pumpati“ do raspisivanja izbora. Student Ilija Tasić sa Filozofskog fakulteta u Nišu ocenio je da… »
Suverenitet ne stanuje na Andrićevom vencu već u narodu
Prokuplje press pre 13 sati
Suverenitet ne stanuje na Andrićevom vencu već u narodu, kazao je student tokom studentskog protesta u Nišu koji je održan danas i time podsetio na moto ovog skupa „Država to smo mi“. Protest je počeo u 16 časova okupljanjem građana ne samo iz Niša, na… »
U Nišu održan protest „Država to smo mi“
Niške vesti pre 13 sati
Okupljeni su potom otišli do Trga kralja Milana i položili vence na spomenik oslobodiocima Niša. Nakon toga organizovan je doček ultramaratonaca, a potom emitovana himna „Bože pravde“, dok je oko 18.00 časova počeo program „Moja otadžbina“. Održano je 16… »
Održan protest u Nišu
Radio 021 pre 13 sati
Studenti i građani poručili su sa današnjeg protesta "Država to smo mi" organizovanog u Nišu da neće odustati od borbe za pravedniju i bolju Srbiju i da će "pumpati" do raspisivanja izbora. Student Ilija Tasić sa Filozofskog fakulteta u Nišu ocenio je da… »
Završen protest „Država, to smo mi“ u u Nišu, studenti poručili: Moramo da prevaziđemo razlike i da se udružimo (FOTO)…
Insajder pre 14 sati
Protest "Država to smo mi" u Nišu završen je oko 19.30 časova nakon što je blokadni hor otpevao pesmu Vostani Serbije posle održanih govora. Protest je najpre počeo u 16.00 sati u Nišu okupljanjem studenata i građana kod Apelacionog suda i na kružnom… »
Protest u Nišu: Pumpanje se nastavlja do raspisivanja izbora
Beta pre 13 sati
Studenti i građani poručili su sa današnjeg protesta "Država to smo mi" organizovanog u Nišu da neće odustati od borbe za pravedniju i bolju Srbiju i da će "pumpati" do raspisivanja izbora. Student Ilija Tasić sa Filozofskog fakulteta u Nišu ocenio je da… »
Okončan skup „Država to smo mi“ u Nišu: S protesta poručili da će „pumpati“ do raspisivanja izbora
Danas pre 14 sati
Studentski skup „Država to smo mi“, počeo je danas u 16 časova u organizaciji studenata niškog Univerziteta, na godišnjicu prošlogodišnjeg protesta u Nišu, kada je donet i „Studentski edikt“ – dokument najavljen kao zavet budućnosti i državi u kojoj… »
Serbian News Media pre 13 sati
Studenti i građani poručili su sa današnjeg protesta „Država to smo mi“ organizovanog u Nišu da neće odustati od borbe za pravedniju i bolju Srbiju i da će „pumpati“ do raspisivanja izbora. Student Ilija Tasić sa Filozofskog fakulteta u Nišu ocenio je da… »
BLOG Sa skupa "Država to smo mi" u Nišu poručeno: Spremni smo za izbore, moramo se ujediniti do konačne pobede
Nova pre 13 sati
Godinu dana je prošlo od najmasovnijeg studentskog skupa u Nišu, a danas je održan novi protest u ovom gradu i to pod nazivom "Država, to smo mi". Studenti u blokadi i građani želeli su da pokažu i podsete vlast da njihovo nezadovoljstvo nije nestalo… »
Šesnaest minuta tišine na protestu u Nišu
Serbian News Media pre 13 sati
Studenti i građani u Nišu odali su poštu stradalima u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu 16-minutnom tišinom na Trgu kralja Milana gde je u toku protest „Država to smo mi“. Protest je počeo u 16 časova okupljanjem kod Apelacionog suda… »
Protest u Nišu "Država to smo mi"
RTS pre 14 sati
Na centralnom trgu u Nišu održan je skup pod nazivom "Država, to smo mi" u organizaciji grupe studenata niškog univeziteta. Niški studenti i građani koji su im se pridružili, nakon okupljanja na dve lokacije, kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod TC… »
Studenti sa protesta u Nišu poručili da njihovi zahtevi nisu ispunjeni
Medijska kutija pre 14 sati
Studentski protest pod nazivom „Država, to smo mi” održan je u Nišu tačno godinu dana nakon najmasovnijeg studentskog skupa u tom gradu. Studenti u blokadi i građani želeli su da podsete vlast da nezadovoljstvo nije nestalo, i da nisu ispunjeni njihovi… »
Radio sto plus pre 13 sati
Student Ilija Tasić sa Filozofskog fakulteta u Nišu ocenio je da se predugo slušaju prazna obećanja i predugo gleda kako se briše granica između stranke i države, kako se institucije pretvaraju u partijsku imovinu, a javna preduzeća, budžet i resursi… »
(BLOG) "Država to smo mi": Godinu dana posle najmasovnijeg studentskog protesta u Nišu, govornici poručuju - spremni smo za…
N1 Info pre 14 sati
Tačno godinu dana nakon najmasovnijeg studentskog skupa u Nišu, danas se održava novi protest pod nazivom "Država, to smo mi", na kojem studenti u blokadi i građani žele da podsete vlast da nezadovoljstvo nije nestalo. Dve kolone koje su krenule od… »
Protest "Država to smo mi" u Nišu, student: Srbija mora da se vrati građanima
NIN pre 14 sati
Protest "Država to smo mi" počeo je danas u 16.00 sati u Nišu okupljanjem studenata i građana kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod tržnog centra "Delta planet". Dve kolone koje su krenule od Apelacionog suda i sa kružnog toka Delta srele su se na… »
Završen veliki studentski i građanski protest „Država, to smo mi“ u Nišu
Nedeljnik pre 14 sati
Tačno godinu dana nakon najmasovnijeg studentskog skupa u Nišu, danas je održan novi protest pod nazivom „Država, to smo mi“. Protest je završen izvođenjem pesme „Vostani Serbije“ od strane „Blokadnog hora“, javlja N1. Advokat Mančić: „Strah od tiranina… »
Natalija Jovanović: Svi su željni promena, ovde smo da pokažemo da smo spremni za vanredne izbore
N1 Info pre 17 sati
Profesorka Filozofskog fakulteta u Nišu Natalija Jovanović, koja sa jednom od dve kolone ide ka Trgu kralja Milana u Nišu, gde se održava protest "Država, to smo mi", kaže za N1 da su "svi su željni promena, energija je tu, studenti su ponovo pokazali… »
Press: Dopisnik N1 iz Niša Milan Stojanović
N1 Info pre 17 sati
Tačno godinu dana nakon najmasovnijeg studentskog skupa u Nišu, danas se organizuje novi protest pod nazivom "Država, to smo mi", na kojem studenti u blokadi i građani žele da podsete vlast da nezadovoljstvo nije nestalo. Kako javlja dopisnik N1 iz tog… »
Maratonci stigli u Niš: Pumpaj do odbrane izborne pobede koju će pokušati da nam ukradu, ali koju ćemo zajedno odbraniti
N1 Info pre 16 sati
Maratonci su stigli u Niš kako bi se priključili protestu Država, to smo mi. Jedan od maratonaca pozvao je prisutne da pumpaju do raspisivanje izbora. "Pumpaj do izborne kampanje za koju ćemo se svi još jače mobilisati. Pumpaj do izborne pobede koju ćemo… »
Protest „Država to smo mi“ u Nišu: Studenti obeležavaju godišnjicu bunta
Nedeljnik pre 17 sati
Protest „Država to smo mi“ počeo je danas u 16.00 sati u Nišu okupljanjem studenata i građana kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod tržnog centra „Delta planet“. Okupljeni će potom, kako je najavljeno, otići do Trga kralja Milana i položiti vence na… »
U Nišu počeo protest Država to smo mi
Serbian News Media pre 17 sati
Protest „Država to smo mi“ počeo je danas u 16.00 sati u Nišu okupljanjem studenata i građana kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod tržnog centra „Delta planet“. Okupljeni će potom, kako je najavljeno, otići do Trga kralja Milana i položiti vence na… »
Studenti organizovali protest u Nišu
Bloomberg Adria pre 17 sati
Grupa studenata Univerziteta u Nišu organizovala je u nedelju protest pod sloganom "Država to smo mi", na godišnjicu protesta akademaca i drugih građana koji je lane održan u tom gradu. Današnji skup, naime, priređen je godinu dana nakon protesta koji je… »
„Očekujemo instrukcije studenata u vezi sa izborima“: Bez euforije pred protest „Država, to smo mi“ u Nišu
Danas pre 18 sati
Biće lepo veče, prijatno za šetnju, jedna je od ključnih poruka Nišlija na socijalnim mrežama, pred današnji „veliki skup“ u tom gradu, pod nazivom „Država, to smo mi“, a u organizaciji studenata u blokadi. Ovaj studentski i građanski skup održava se na… »
U Nišu se održava skup povodom godišnjice „Studentskog edikta“
Vreme pre 18 sati
Studentski skup održava se na godišnjicu protesta u Nišu kada je donet i „Studentski edikt“ koji je, kako je najavljen kao „zavet budućnosti i državi u kojoj studenti i slobodni građani žele da žive“. Grupa studenata niškog Univerziteta u nedelju, 1… »
"Očekujemo instrukcije studenata vezane za izbore"
Nova pre 20 sati
Biće lepo veče, prijatno za šetnju, jedna je od ključnih poruka Nišlija na socijalnim mrežama, pred današnji „veliki skup“ u tom gradu, pod nazivom „Država, to smo mi“, a u organizaciji studenata u blokadi. Ovaj studentski i građanski skup održava se na… »
Dopisnik N1 iz Niša: Današnji protest je podsetnik da studentski pokret nije nestao
N1 Info pre 22 sata
Tačno godinu dana nakon najmasovnijeg studentskog skupa u Nišu, danas se organizuje novi protest pod nazivom "Država, to smo mi", na kojem studenti u blokadi i građani žele da podsete vlast da nezadovoljstvo nije nestalo. Kako javlja dopisnik N1 iz tog… »
Vesti dana »
Cena nafte eksplodirala nakon rata u Iranu i dostigla 80 dolara po barelu
Danas pre 20 minutajoš 20 povezanih
uživo Serija udara na Bliskom istoku: Novi napadi Irana, Hezbolah se uključio u sukobe, Izrael bombarduje Liban
NIN pre 50 minutajoš 23 povezane
Rat na Bliskom istoku: Amerika nastavila udare na Iran, eksplozije u Dubaiju, Dohi i Abu Dabiju, likvidiran vođa Hezbolaha? (foto/video)
Večernje novosti pre 25 minutajoš 24 povezane
PUTEVI SRBIJE: Ne otvarajte SMS poruke o nenaplaćenoj putarini ili prekoračenju brzine
Pirotske vesti pre 10 minutajoš 13 povezanih

![„Država, to smo mi“ – protest u Nišu [live-blog]](https://nstatic.net/665/41416665ajpwgx.jpg)