Povezane vesti
“Ne mogu, teško mi je da trčim, nekada sam mogao”: Dječak iz Tutina vodi životnu bitku, potrebno skoro tri miliona dolara za…
Sandžak press pre 23 dana
Dvanaestogodišnji Anel Selmanović iz Tutina vodi najvažniju bitku svog života. Nakon dijagnoze Dišenove mišićne distrofije, jedinu nadu predstavlja genska terapija u inostranstvu, ali je za to potrebno prikupiti ogromnu sumu novca. Svakog dana mu je od… »
Trka sa vremenom za dečaka iz Tutina: Sve to teško pada, teško, mnogo teško, Anel ne može ni da trči
Telegraf pre 23 dana
Dvanaestogodišnji Anel Selmanović iz Tutina vodi najvažniju bitku svog života. Nakon dijagnoze Dišenove mišićne distrofije, jedinu nadu predstavlja genska terapija u inostranstvu, ali je za to potrebno prikupiti ogromnu sumu novca. Svakog dana mu je od… »
"Ne mogu, teško mi je da trčim, nekada sam mogao": Dečak iz Tutina vodi životnu bitku, treba mu čak 3 miliona dolara da bio…
Blic pre 24 dana
Jedinu nadu za Anela predstavlja genska terapija u inostranstvu, za koju je potrebno prikupiti skoro 3 miliona dolara Njegova bolest ubrzano napreduje, zbog čega je svaki dan presudan u borbi za život Dvanaestogodišnji Anel Selmanović iz Tutina vodi… »
Trka sa vremenom za dečaka iz Tutina – potrebno skoro tri miliona dolara za lečenje
RTS pre 24 dana
Vesti dana »
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 43 povezane
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 27 povezanih
Tužilaštvo naložilo dodatna ispitivanja na Filozofskom fakultetu u vezi smrti studentkinje
Serbian News Media pre 1 satjoš 17 povezanih
Ministar: Rektor i dekan nose odgovornost koja treba da bude utvrđena ali ne može biti izbegnuta
Danas pre 46 minutajoš 16 povezanih
Krvava noć u Novom Pazaru: Mladići izbodeni u Čerkez mahali, jedan kritično
Sandžak haber pre 1 satjoš 16 povezanih