Povezane vesti
Đoković: Nadam se da mogu da odigram dobar turnir u Indijan Velsu
Politika pre 41 minuta
I dalje uživam u izlasku pred navijače i u tome što sam konkurentan, dodao je. INDIJAN VELS- Uživam i nadam se da mogu da odigram dobar turnir. Indijan Vels je uvek bio lokacija kojoj sam se rado vraćao i turnir koji volim da igram, izjavio je danas… »
"Đoković je kao lav koji čuči i čeka svoj plen"
B92 pre 6 sati
Analitičar "Eurosporta" Aleks Koreča analizirao je Novaka Đokovića pred Indijan Vels. Đoković je u prvom kolu slobodan, a u drugom ga čeka bolji iz duela Đovani Petši Perikar – Kamil Majhšak. "Prošlo je dosta vremena otkako Đoković bira turnire… »
Đoković govorio o Sineru i penziji
Vesti online pre 7 sati
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, vredno se priprema za masters u Indijan Velsu, a pred svoj prvi meč na takozvanom „petom grend slemu“ istakao je da početak sezone za njega bio odličan zbog finala na Australijan openu i podvukao je da u… »
"Dokazao sam da mogu sebi i drugima!" Đoković želi novi uspeh na Indijan Velsu: Ovde je teniski raj!
Kurir pre 7 sati
Novak Đoković je u Melburnu savladao branioca titule, Italijana Janika Sinera u polufinalu u pet setova, a potom je izgubio u finalu od Španca Karlosa Alkaraza. "Bio je to neverovatan početak godine za mene", rekao je Đoković na konferenciji za novinare… »
Novak: Pobeda protiv Sinera epska – zašto da ne nastavim ako osećam vatru?
Sputnik pre 8 sati
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, vredno se priprema za masters u Indijan Velsu, a pred svoj prvi meč na takozvanom „petom grend slemu“ istakao je da početak sezone za njega bio odličan zbog finala na Australijan openu i podvukao je da u… »
Đoković speman da pokori Ameriku: Srbin najavio pohod na trofej Indijan Velsa
Euronews pre 9 sati
Novak Đoković izabrao je da odmara i trenira posle finala Australijan Opena, sve do Mastersa u Indijan Velsu koji je počeo u sredu 4. marta. Najbolji teniser u istoriji belog sporta u prvoj takmičarskoj rundi je slobodan, a u drugom kolu očekuje ga duel… »
Đoković: Dokazao sam da i dalje mogu da se takmičim na najvišem nivou
Radio sto plus pre 8 sati
Đoković je u Melburnu savladao branioca titule, Italijana Janika Sinera u polufinalu u pet setova, a potom je izgubio u finalu od Španca Karlosa Alkarasa. “Bio je to neverovatan početak godine za mene”, rekao je Đoković na konferenciji za novinare. “S… »
I dalje sam treći na svetu! Novak pred Indijan Vels: Dokle god imam tu vatru, žar, kvalitet i motivaciju...
Dnevnik pre 9 sati
Najbolji teniser sveta Novak Đoković obratio se novinarima pred prvi masters u sezoni Indijan Vels. – I dalje uživam u izlasku pred navijače i u tome što sam konkurentan. Još uvek sam broj tri na svetu, tako da ne mislim da je to loše u smislu ranga i… »
Slavni Amerikanac veruje u Đokovića, evo zašto misli da osvaja titulu u Indijan Velsu VIDEO
Nova pre 9 sati
Džon Izner, slavni američki teniser, veruje da će 38-godišnji Novak Đoković uspeti da se domogne titule u Indijan Velsu. Srpski teniser nije trijumfovao u Indijan Velsu još od 2016. godine, a u pitanju je prvi masters u sezoni i sigurno da je Đoković… »
Đoković: Dokazao sam da i dalje mogu da se takmičim na najvišem nivou
Radio 021 pre 8 sati
Novak Đoković rekao je danas, pred početak mastersa u Indijan Velsu, da je nastupom na Australijan openu dokazao i sebi i drugima da i dalje može da se takmiči na najvišem nivou. Đoković je u Melburnu savladao branioca titule, Italijana Janika Sinera, u… »
Đoković: Nadam se da mogu da odigram dobar turnir u Indijan Velsu
RTV pre 11 sati
INDIJAN VELS - Uživam i nadam se da mogu da odigram dobar turnir. Indijan Vels je uvek bio lokacija kojoj sam se rado vraćao i turnir koji volim da igram, izjavio je danas najbolji srpski teniser Novak Đoković uoči početka Mastersa u Indijan Velsu… »
Đoković: Zašto ne nastaviti dokle god imam vatru, žar i kvalitet
RTS pre 11 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je uoči početka mastersa u Indijan Velsu da je fizički spreman za turnir i da još uvek uživa u izlasku pred navijače i činjenici da je konkurentan na najvišem nivou. Novak Đoković je slobodan u prvom kolu… »
Đoković: "Želim još jedan grend slem"
Sportske.net pre 11 sati
Indijan Vels je počeo, Novak Đoković je slobodan u prvom kolu, a na ovom mastersu je treći nosilac. Srpski teniser će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz meča Francuza Mpečija Perikara i Poljaka Majrhžaka. Srpski teniser je na konferenciji za medije… »
Sada je sve jasno! Zbog ovoga Novak Đoković još dugo neće u penziju
Večernje novosti pre 11 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković trenutno boravi u sunčanoj Kaliforniji, gde sprovodi završne pripreme za svoj veliki povratak na prestižni turnir u Indijan Velsu. FOTO: Tanjug/AP Nakon poludecenijskog odsustva sa ovog Mastersa, svetska… »
"Tehnologija je jedinstvena": Novak Đoković lansirao proizvod zahvaljujući kojem i dalje igra tenis
Mondo pre 12 sati
Srpski teniser Novak Đoković (38) je na nedavno održanom Australijan openu pokazao da i pored poznih igračkih godina i dalje predstavlja pretnju mladim igračima. Sada pred sobom ima novi zadatak, nije u pitanju grend slem, već će se naći na Indijan… »
Đoković lansirao novu tehnologiju: "Zbog toga i dalje igram" VIDEO
B92 pre 12 sati
Srpski teniser Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije uoči Indijan Velsa. Novaka na terenu nije bilo od Australijan opena, gde je dogurao do finala, a u Kaliforniji je slavio pet puta, poslednji 2016. godine. "Lepo je ponovo biti u Americi… »
Teniski svet u neverici! Novak Đoković potvrdio šok vest pred Indijan Vels
Večernje novosti pre 12 sati
KO bi ovo očekivao? Foto: Profimedia Nedavno se pojavila vest da bi Serena Vilijams mogla da se vrati tenisu, ali mnogi su to prihvatili sa spekulacijom i samo još jedan info za klik više. Međutim, sada je Novak Đoković pred start Indijan Velsa potvrdio… »
Đoković pred Indijan Vels: "I dalje sam u vrhu, moja logika je jasna, dokazao sam sebi i drugima..."
Telegraf pre 12 sati
Najbolji teniser sveta svih vremena, Novak Đoković, spreman je za pohod na novu titulu u Indijan Velsu, mestu koje s pravom naziva "teniskim rajem". Pred sam početak turnira, Novak je održao konferenciju za medije na kojoj je govorio o povratku u… »
Đoković lansirao "bombu" i izjavom zatresao teniski svet: "Da li je to uopšte pitanje? Mislim da se vraća..."
Telegraf pre 12 sati
Najbolji teniser sveta svih vremena, Novak Đoković, ponovo je u centru pažnje, ali ovoga puta ne samo zbog svojih majstorija na terenu. Tokom konferencije za medije pred početak Mastersa u Indijan Velsu, Nole je "zapalio" tenisku javnost pričom o… »
Vesti dana »
Amerika traži pomoć Ukrajine u borbi protiv iranskih dronova, kaže Zelenski
BBC News pre 41 minutajoš 77 povezanih
U novom pazaru je bilo svega i svačega! Jeiva povreda, tuča, prekidi... Pogledajte najzanimljivije momente sa današnje utakmice! Video
Kurir pre 21 minutajoš 119 povezanih
Mudiz zadržao rejting, ali smanjio izglede Srbije: Politička nestabilnost, geopolitički rizici, pad konkurentnosti
Danas pre 3 satajoš 10 povezanih
Poljoprivrednici iz Mačve ostaju na blokadi u Bogatiću, traže puštanje pritvorenih
RTS pre 5 satijoš 53 povezane