Povezane vesti

Kristijan Golubović udaljen iz stana, oglasilo se Tužilaštvo: Otkriveni svi detalji nasilja na Voždovcu

Kristijan Golubović udaljen iz stana, oglasilo se Tužilaštvo: Otkriveni svi detalji nasilja na Voždovcu

Mondo pre 1 sat
Kristijanu Goluboviću je izrečena mera udaljavanja iz stana, a zabranjena mu je i komunikacija sa Kristinom Spalević nakon što je došlo do svađe u njihovom stanu. Sada se o slučaju oglasilo i Tužilaštvo. Policija je reagovala nakon prijave nasilja u… »
"Balavica me udara, plaši se zbog dugova": Kristijan zapenio zbog Kristine Spalević, otkrio detalje drame na Vožovcu

"Balavica me udara, plaši se zbog dugova": Kristijan zapenio zbog Kristine Spalević, otkrio detalje drame na Vožovcu

Mondo pre 1 sat
Kristijan Golubović oglasio se ponovo nakon vesti da je udaljen iz doma na Voždovcu nakon prijave policiji i reakciji Tužilaštva i prvo rekao da je sve izmišljeno, nakon čega je otkrio detalje sukoba. - Izmišljaju, od jutros nas bombarduju time, to je… »
"Balavica me udara, plaši se za naše živote zbog dugova" Novo oglašavanje Kristijana Golubovića nakon drame u stanu: Kristina…

"Balavica me udara, plaši se za naše živote zbog dugova" Novo oglašavanje Kristijana Golubovića nakon drame u stanu: Kristina…

Kurir pre 1 sat
Kristijan Golubović se oglasio nakon vesti da je 10. marta udaljen iz stana zbog pretnji i nasilja u porodici. Iako je prvo bio umeren u izjavi, njega je po svemu sudeći kasnije razbesnelo ono što je Kristina izjavila, pa je prestao da se kontroliše u… »
Kristijan je davio Kristinu pred kamerama! Svi se sećaju strašne scene iz Zadruge, skandali se samo ređali.

Kristijan je davio Kristinu pred kamerama! Svi se sećaju strašne scene iz Zadruge, skandali se samo ređali.

Telegraf pre 1 sat
"Pretio mi je ubistvom" Kristina Spalević, prijavila je policiji nevenčanog muža Kristijana Golubovića za porodično nasilje. Ovo nije prvi put da par prekida odnos budući da je od samog starta njihova veza turbulentna. Njih dvoje su se, podsetimo… »
Kristijan Golubović izbačen iz stana: Oglasilo se tužilaštvo nakon haosa sa Kristinom na Voždovcu!

Kristijan Golubović izbačen iz stana: Oglasilo se tužilaštvo nakon haosa sa Kristinom na Voždovcu!

Telegraf pre 1 sat
Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se povodom slučaja nasilja u porodici koje je prijavljeno juče, a koje je, kako se sumnja, počinio Kristijan Golubović na štetu svoje vanbračne supruge Kristine Spalević. Kako Telegraf.rs saznaje, Drugo… »
Oglasilo se tužilaštvo nakon što je Kristijan udaljen iz stana: Ovo su detalji nasilja na Voždovcu

Oglasilo se tužilaštvo nakon što je Kristijan udaljen iz stana: Ovo su detalji nasilja na Voždovcu

Blic pre 2 sata
Kristijanu Goluboviću izrečena je mera udaljavanja iz stana i zabrana komunikacije sa Kristinom Spalević nakon svađe. Policija je reagovala zbog prijave nasilja u porodici, ali nisu pronađeni elementi krivičnog dela. Kristijanu Goluboviću je izrečena… »
"Balavica me udara pesnicama, plaši se za naše živote zbog dugova" Kristijan Golubović o drami na Voždovcu i svađi sa…

"Balavica me udara pesnicama, plaši se za naše živote zbog dugova" Kristijan Golubović o drami na Voždovcu i svađi sa…

Blic pre 2 sata
Ističe da su u vezi prisutne česte svađe, ali smatra da među njima nema fizičkog nasilja, iako priznaje verbalne uvrede. Golubović smatra da ima različite poglede na porodične i finansijske obaveze u odnosu na Kristinu, što dovodi do konflikata… »
Kristijan Golubović je pred kamerama davio Kristinu. Scena iz Zadruge se i danas pamti: Ovo je istorija njihovog odnosa

Kristijan Golubović je pred kamerama davio Kristinu. Scena iz Zadruge se i danas pamti: Ovo je istorija njihovog odnosa

Blic pre 2 sata
Policija je Goluboviću izrekla hitnu meru udaljavanja iz stana i zabranu komunikacije sa Kristinom. Tužilaštvo je saopštilo da nisu utvrđeni elementi krivičnog dela, ali mere zaštite ostaju na snazi. Kristina Spalević, prijavila je policiji nevenčanog… »
Detalji nasilja u porodici Kristijana Golubovića: Oglasili se iz tužilaštva za Kurir: Hitno udaljen iz stana, zabranjen mu…

Detalji nasilja u porodici Kristijana Golubovića: Oglasili se iz tužilaštva za Kurir: Hitno udaljen iz stana, zabranjen mu…

Kurir pre 2 sata
Bivšem rijaliti učesniku Kristijanu Goluboviću izrečena je hitna mera kojom je udaljen iz stana, a pored toga, zabranjena mu je i komunikacija sa nevenčanom suprugom Kristinom Spalević. Prema informacijama Kurira, policija je reagovala nakon prijave… »
Oglasio se Kristijan Golubović: Udaljen iz stana zbog pretnji i nasilja, a evo šta je imao da poruči ženi

Oglasio se Kristijan Golubović: Udaljen iz stana zbog pretnji i nasilja, a evo šta je imao da poruči ženi

Mondo pre 3 sata
Kristijan Golubović oglasio se za Telegraf.rs nakon što je u utorak, 10. marta, udaljen iz stana zbog pretnji i nasilja u porodici. Kaže, "nekad planu", ali se vole. - Stalno neke špekulacije oko nas. Mi smo takvi, možda nekad planemo, posvađamo se. Ali… »
Kristijan Golubović fizički napao Kristinu Spalević. Drama na Voždovcu, hitno udaljen iz stana, dobio i zabranu

Kristijan Golubović fizički napao Kristinu Spalević. Drama na Voždovcu, hitno udaljen iz stana, dobio i zabranu

Kurir pre 3 sata
Kristijan Golubović udaljen je iz stana na Voždovcu zbog pretnji i nasilja u porodici, saznaju domaći mediji. Policija u Beogradu u utorak je, 10. marta, Kristijanu Goluboviću izrekla hitne mere udaljenja iz stana i zabrane prilaska i komunikacije… »
Drama na Voždovcu, Kristijan Golubović napao Kristinu Spalević: Hitno udaljen iz stana, izrečena zabrana

Drama na Voždovcu, Kristijan Golubović napao Kristinu Spalević: Hitno udaljen iz stana, izrečena zabrana

Mondo pre 3 sata
Kristijan Golubović udaljen je iz stana na Voždovcu zbog pretnji i nasilja u porodici. Policija u Beogradu u utorak je, 10. marta, Kristijanu Goluboviću izrekla hitne mere udaljenja iz stana i zabrane prilaska i komunikacije supruzi Spalević Kristini… »
"Balavica me udara, plaši se za naše živote zbog dugova!" Kristijan o haosu s Kristinom, reagovala policija

"Balavica me udara, plaši se za naše živote zbog dugova!" Kristijan o haosu s Kristinom, reagovala policija

Telegraf pre 2 sata
Kristijan Golubović se oglasio za Telegraf nakon vesti da je 10. marta udaljen iz stana zbog pretnji i nasilja u porodici. Iako je prvo bio umeren u izjavi, njega je po svemu sudeći kasnije razbesnelo ono što je Kristina izjavila, pa je prestao da se… »
"Pretio mi je ubistvom" Kristina Spalević govorila o šok detaljima odnosa sa Kristijanom: "Nikad mu nisam oprostila"

"Pretio mi je ubistvom" Kristina Spalević govorila o šok detaljima odnosa sa Kristijanom: "Nikad mu nisam oprostila"

Blic pre 3 sata
Izjavila je da fizičko nasilje nije bilo prisutno, ali da mu verbalne uvrede nikada nije oprostila. Kristina navodi da je odlučila da se razvede od Kristijana zbog njegovih uvreda i problema sa kockanjem. Kristina Spalević prijavila je nevenčanog supruga… »
Kristina Spalević pre mesec dana molila Kristijana da ne divlja: On demolirao butik u centru grada, verbalno napao radnicu

Kristina Spalević pre mesec dana molila Kristijana da ne divlja: On demolirao butik u centru grada, verbalno napao radnicu

Blic pre 3 sata
Incident se dogodio nakon verbalne rasprave koja je prerasla u fizički napad na Kristinu. Policija je Kristijanu juče a izrekla hitne mere zabrane prilaska i komunikacije sa Kristinom zbog nasilja Kristijan Golubović udaljen je iz stana na Voždovcu zbog… »
"Mesecima unazad se dešava isto" Oglasila se Kristina Spalević nakon što je Kristijan Golubović fizički nasrnuo na nju…

"Mesecima unazad se dešava isto" Oglasila se Kristina Spalević nakon što je Kristijan Golubović fizički nasrnuo na nju…

Blic pre 3 sata
Kristina Spalević je potvrdila da je prijavila Kristijana Golubovića nadležnim organima nakon sukoba u njihovom stanu. Navela je da su se rastali i da više neće biti zajedno, a za sada bira da ćuti o daljim detaljima. Kristina Spalević oglasila se nakon… »
Kristijan Golubović fizički napao Kristinu Spalević. Dobio zabranu prilaska.

Kristijan Golubović fizički napao Kristinu Spalević. Dobio zabranu prilaska.

Blic pre 4 sati
Kristijan Golubović je udaljen iz stana na Voždovcu zbog pretnji i nasilja prema Kristini Spalević. Policija mu je izrekla hitne mere zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom. Kristijan Golubović udaljen je iz stana na Voždovcu zbog pretnji i nasilja… »
Kristijan demolirao butik u centru grada pre mesec dana Kristina Spalević preklinjala nevenčanog supruga da ne divlja

Kristijan demolirao butik u centru grada pre mesec dana Kristina Spalević preklinjala nevenčanog supruga da ne divlja

Kurir pre 3 sata
Kristijan Golubović udaljen je iz stana na Voždovcu zbog pretnji i nasilja u porodici, nakon što je fizički nasrnuo na svoju nevenčanu suprugu Kristinu Spalević. Policija je 10. marta izrekla Goluboviću hitne mere udaljenja iz stana i zabrane prilaska i… »
Oglasila se Kristina Spalević nakon svađe s Kristijanom: Prijavila sam ga policiji! Više nikad nećemo biti zajedno!

Oglasila se Kristina Spalević nakon svađe s Kristijanom: Prijavila sam ga policiji! Više nikad nećemo biti zajedno!

Kurir pre 3 sata
Kristina Spalević oglasila se povodom informacije da je utorak, 10. marta, u stanu na Voždovcu došlo do svađe, te da je reagovala i policija, a da je Kristijan Golubović dobio zabranu komunikacije i prilaska. - Kristijan i ja više nismo zajedno, niti… »
"Istina je, prijavila sam ga": Kristina Spalević se oglasila posle drame u stanu, otkrila da li je Kristijan tukao

"Istina je, prijavila sam ga": Kristina Spalević se oglasila posle drame u stanu, otkrila da li je Kristijan tukao

Mondo pre 4 sati
Domaći mediji danas su objavili da je Kristina Spalević prijavila Kristijana Golubovića za nasilje te je on dobio zabranu prilaska. Kristijan Golubović udaljen je iz stana na Voždovcu zbog pretnji i nasilja u porodici, zbog čega je intervenisala… »
Prijavljivala ga i pre 6 meseci, pretio joj ubistvom? Kristina javno pričala o problemima s Kristijanom Golubovićem

Prijavljivala ga i pre 6 meseci, pretio joj ubistvom? Kristina javno pričala o problemima s Kristijanom Golubovićem

Mondo pre 3 sata
Kristijan Golubović je juče udaljen je iz stana na Voždovcu zbog pretnji i nasilja u porodici, nakon čega mu je izrečena mera zabrane prilaska Kristini Spalević. Kristijan je navodno u stanu na Voždovcu, posle verbalne rasprave s njom, počeo da je vređa… »
"Pretio mi je ubistvom!" Kristina otkrila šok detalje odnosa sa Kristijanom: "Nalazila sam razne poruke"

"Pretio mi je ubistvom!" Kristina otkrila šok detalje odnosa sa Kristijanom: "Nalazila sam razne poruke"

Telegraf pre 3 sata
Kristijan Golubović udaljen je 10. marta iz stana na Voždovcu zbog pretnji i nasilja u porodici, saznaje Telegraf.rs. Policija u Beogradu je u utorak, 10. marta, Goluboviću izrekla hitne mere udaljenja iz stana, kao i zabranu prilaska i komunikacije sa… »
Oglasila se Kristina nakon drame s Kristijanom Golubovićem: "Prijavila sam ga! Više nikad nećemo biti zajedno"

Oglasila se Kristina nakon drame s Kristijanom Golubovićem: "Prijavila sam ga! Više nikad nećemo biti zajedno"

Telegraf pre 3 sata
Kristijan Golubović za Telegraf: "Sve će biti super, volimo se" Kristina Spalević oglasila se povodom informacije koju smo nešto ranije objavili, da je juče, 10. marta, u stanu na Voždovcu došlo do svađe, te da je reagovala i policija, a da je Kristijan… »
Oglasio se Kristijan Golubović i šokirao nakon što je fizički nasrnuo na Kristinu Spalević: "Sve će biti super, volimo se"…

Oglasio se Kristijan Golubović i šokirao nakon što je fizički nasrnuo na Kristinu Spalević: "Sve će biti super, volimo se"…

Blic pre 4 sati
Policija mu je izrekla hitne mere zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom. Istragu o slučaju vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Kristijan Golubović oglasio se nakon što je u utorak, 10. marta, udaljen iz stana zbog pretnji i nasilja u… »
Oglasio se Kristijan Golubović nakon što je napao ženu Kristinu: Sve će biti super, mi se volimo

Oglasio se Kristijan Golubović nakon što je napao ženu Kristinu: Sve će biti super, mi se volimo

Kurir pre 4 sati
Kristijan Golubović oglasio se nakon što je u utorak, 10. marta, udaljen iz stana zbog pretnji i nasilja u porodici. Kaže, "nekad planu", ali se vole. - Stalno neke spekulacije oko nas. Mi smo takvi, možda nekad planemo, posvađamo se. Ali, mi se volimo i… »
Drama na Voždovcu: Kristijan Golubović fizički napao Kristinu Spalević! Hitno daljen iz stana, dobio zabranu

Drama na Voždovcu: Kristijan Golubović fizički napao Kristinu Spalević! Hitno daljen iz stana, dobio zabranu

Telegraf pre 4 sati
Kristijan Golubović udaljen je iz stana na Voždovcu zbog pretnji i nasilja u porodici, saznaje Telegraf.rs! Policija u Beogradu u utorak je, 10. marta, Kristijanu Goluboviću izrekla hitne mere udaljenja iz stana i zabrane prilaska i komunikacije supruzi… »
Kristijan Golubović za Telegraf nakon što je fizički napao Kristinu Spalević: "Sve će biti super, volimo se"

Kristijan Golubović za Telegraf nakon što je fizički napao Kristinu Spalević: "Sve će biti super, volimo se"

Telegraf pre 4 sati
Kristijan Golubović oglasio se za Telegraf.rs nakon što je u utorak, 10. marta, udaljen iz stana zbog pretnji i nasilja u porodici, što smo nešto ranije ekskuzivno objavili. Kaže, "nekad planu", ali se vole. - Stalno neke špekulacije oko nas. Mi smo… »

Vesti dana »