Повезане вести

Мало ме нервирате, један дан сте срећни, други љути: Коди Милер-Мекинтајер после победе над Партизаном

Мало ме нервирате, један дан сте срећни, други љути: Коди Милер-Мекинтајер после победе над Партизаном

Данас 23.03.2026
Кошаркаши Црвене звезде су са 100:96 победили Партизан у АБА лиги, а Коди Милер-Мекинтајер осврнуо се на гласине о напуштању црвено-белих. Пре неколико дана појавиле су се спекулације да је Коди Милер-Мекинтајер у преговорима са… »
Коди пресекао приче о одласку, па поручио новинарима: „Понекад ме наљутите!“

Коди пресекао приче о одласку, па поручио новинарима: „Понекад ме наљутите!“

Хот спорт 23.03.2026
Дабл-дабл у дербију, па одговор који ће се дуго памтити! Кошаркаши Црвене звезде славили су против Партизана у оквиру првог овосезонског абалигашког дербија. Изабраници Саше Обрадовића тријумфовали су резултато 100:96. Једнан од… »
Кад је најпотребније, ту је Книнска кобра: Добрић дао своје виђење дербија, па открио коју му је улогу Обрадовић доделио!

Кад је најпотребније, ту је Книнска кобра: Добрић дао своје виђење дербија, па открио коју му је улогу Обрадовић доделио!

Хот спорт 23.03.2026
Звездин капитен искрено о дербију! Утакмице између Црвене звезде и Партизана ретко када донесу мирну завршницу, а ни ова није била изузетак. Црвено-бели су у 4. колу АБА лиге славили са 100:96, али тек након што су у последњој… »
Остаје ли Коди: Нервирате ме понекад, али исти сам такав!

Остаје ли Коди: Нервирате ме понекад, али исти сам такав!

Спорт клуб 23.03.2026
„Засад су то само гласине“, одговорио је плејмејкер Црвене звезде Коди Милер-Мекинтајер на питање о потенцијалном одласку из црвено-белих. Навикао нас је Коди на кратке одговоре, од тога је већ и направио интерну шалу с… »
Капитен главна звезда дербија

Капитен главна звезда дербија

Б92 23.03.2026
Кошаркаши Црвене звезде су савладлаи Партизан са 100:96, у оквиру првог овосезонског дербија у АБА лиги, а читаоци Б92.спорта су оценили црвено-беле у анкети. Исходом су били задовољни читаоци Б92.спорт и у анкети су поделили… »
Огњен Добрић решио дерби

Огњен Добрић решио дерби

Политика 23.03.2026
Црвена звезда победила Партизан 100:96 (24:21, 20:25, 29:23, 27:27). У једном од ефикаснијих „вечитих” дербија у последње време, одиграног у оквиру четвртог кола Топ 8 фазе АБА лиге Црвена звезда је савладала Партизан после… »
Обрадовић отворено о празним столицама у Арени: Комшије немају тај проблем - они су увек тамо!

Обрадовић отворено о празним столицама у Арени: Комшије немају тај проблем - они су увек тамо!

Курир 23.03.2026
Тренер Звезде Саша Обрадовић прокоментарисао слабију посету навијача на вечитом дербију. Кошаркаши Црвене звезде славили су као домаћини против Партизана 100:96 у мечу четвртог кола Топ 8 фразе регионалне АБА лиге. Многима је… »
Да ли је ово могуће? Кошаркаш Црвене звезде се повредио на паркингу

Да ли је ово могуће? Кошаркаш Црвене звезде се повредио на паркингу

Вечерње новости 23.03.2026
Кошаркаши Црвене звезде су савладали Партизан у оквиру четвртог кола ТОП 8 фазе Евролиге резултатом 100:96. БЕОИНФО У утакмици одиграној у Београдској арени, црвено-бели су стигли до прве победе над вечитим ривалом ове сезоне… »
Обрадовић: Изузетно сам задовољан победом

Обрадовић: Изузетно сам задовољан победом

Политика 23.03.2026
Кошаркаши Црвене звезде победили су вечерас Партизан. Изузетно сам задовољан победом и начином на који је постигнута, с обзиром на то да нисмо имали никакву припрему пре ове утакмице после пораза у Атини, рекао је вечерас у… »
Звезда добила Партизан у дербију

Звезда добила Партизан у дербију

Инсајдер 23.03.2026
Кошаркаши Црвене звезде победили су вечерас Партизану дербију АБА лиге са резултатом 100:96 (24:21, 20:25, 29:23, 27:27) . То је 36. Звездина победа у дербијима против црно-белих у АБА лиги, а вечерашњу утакмицу 4. кола топ 8… »
Ђоан Пењароја: Звезда је заслужено победила, поносан сам на своје играче

Ђоан Пењароја: Звезда је заслужено победила, поносан сам на своје играче

Данас 22.03.2026
Тренер кошаркаша Партизана Ђоан Пењароја изјавио је да је, упркос томе што сматра да је Црвена звезда заслужено победила његову екипу у вечерашњој утакмици АБА лиге, поносан на приступ и карактер његових играча у том дуелу. –… »

Вести дана »