Повезане вести
Трамп нахвалио Орбана: „Он је истински пријатељ, борац и победник…”
Нова 25.03.2026
„Виктор вредно ради на заштити Мађарске, расту привреде, отварању радних места, унапређењу трговине, заустављању илегалне имиграције и обезбеђивању закона и реда“, поручио је Доналд Трамп. Усред предизборне кампање у… »
Трамп нову објаву посветио Орбану: Ево шта је рекао о премијеру Мађарске
Вечерње новости 25.03.2026
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп поново је упутио снажне речи подршке мађарском премијеру Виктору Орбану уочи предстојећих парламентарних избора у Мађарској, заказаних за 12. април 2026. године. Фото: Тањуг/АП Трамп је на својој… »
Трамп подржао Орбана пред изборе у Мађарској
НИН 25.03.2026
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп јавно је подржао мађарског премијера Виктора Орбана пред парламентарне изборе у Мађарској заказане за 12. април. У објави на мрежи Трут Сошал, Трамп је Орбана назвао "јаким и… »
Еуроневс 25.03.2026
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп јавно је подржао мађарског премијера Виктора Орбана пред парламентарне изборе у Мађарској заказане за 12. април. У објави на мрежи Трутх Социал, Трамп је Орбана назвао "јаким и… »
Доналд Трамп подржао Виктора Орбана на изборима у Мађарској
Време 25.03.2026
„Виктор вредно ради на заштити Мађарске, развоју економије, стварању радних места, промоцији трговине, заустављању илегалне имиграције и обезбеђивању закона и реда", навео је Трамп. Председник Сједињених Америчких Држава… »
РТВ 25.03.2026
ВАШИНГТОН - Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп јавно је подржао мађарског премијера Виктора Орбана пред парламентарне изборе у Мађарској заказане за 12. април. У објави на мрежи Трутх Социал, Трамп је Орбана… »
Б92 25.03.2026
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп јавно је подржао мађарског премијера Виктора Орбана пред парламентарне изборе у Мађарској заказане за 12. април. У објави на мрежи Трутх Социал, Трамп је Орбана назвао "јаким и… »
Трамп подржао Орбана на изборима у Мађарској: "Јак и моћан лидер, неуморно се бори за своју земљу баш као што ја чиним за САД"…
Курир 25.03.2026
Амерички председник Доналд Трампподржао је мађарског премијера Виктора Орбана на предстојећим парламентарним изборима! - Високопоштовани премијер Мађарске Виктор Орбан је заиста јак и моц́ан лидер са доказаним успехом у… »
"Неуморно се бори за своју велику земљу" Трамп поново подржао Орбана пред изборе: "Уз њега сам до краја"
Блиц 25.03.2026
Амерички председник Доналд Трамп јавно је подржао мађарског премијера Виктора Орбана на предстојећим изборима Трамп је похвалио Орбанов рад на економији, безбедности и борби против илегалне имиграције Амерички председник Доналд… »
Трамп подржао Орбана на изборима и упутио поруку грађанима Мађарске
Телеграф 25.03.2026
Амерички председник Доналд Трамп подржао је мађарског премијера Виктора Орбана на предстојећим парламентарним изборима! - Високопоштовани премијер Мађарске Виктор Орбан је заиста јак и моц́ан лидер са доказаним успехом у… »
Вести дана »
Селектор Норвешке: Поносан сам, али ми је жао играча због пораза
Радио сто плус пре 31 минутајош 10 повезаних
Линда Носкова: Морала сам добро да се намучим, заједно смо исписале историју
Данас пре 4 сатијош 1 повезана