Povezane vesti
Nekadašnji predsednik Gugla za Evropu Mat Britin novi generalni direktor Bi-Bi-Sija
RTS pre 2 sata
Upravni odbor britanskog javnog servisa imenovao je novog generalnog direktora Bi-Bi-Sija. Predsednik Upravnog odbora Samir Šah potvrdio je javnu tajnu u britanskoj prestonici – na čelo britanskog javnog servisa staje jedan od rukovodilaca Gugla Mat… »
Bivši predsednik Gugla za Evropu, Bliski istok i Afriku imenovan za generalnog direktora BBC-ja
Insajder pre 5 sati
Britanski biznismen Met Briten biće novi generalni direktor Bi-Bi-Sija (BBC), objavila je danas ta javna britanska radio-televizija. Briten (57), master poslovne administracije, nekadašnji britanski šampion u veslanju i strastveni biciklista, gotovo dve… »
Novi generalni direktor BBC iz Gugla, bez iskustva iz radio-difuzije
Beta pre 6 sati
Bivši direktor jednog sektora Gugla, britanski biznismen Met Briten (Matt Brittin) biće nov generalni direktor Bi-Bi-Sija (BBC), objavila je danas ta javna britanska radio-televizija. Briten (57), master poslovne administracije, nekadašnji britanski… »
Bivši šef Gugla novi BBC generalni direktor
BBC News pre 6 sati
Met Britin je rekao da počinje posao u „trenutku stvarnog rizika, ali i prave prilike". Met Britin je postavljen za novog generalnog direktora BBC-ja. Bivši predsednik za Guglove operacije u Evropi, na Bliskom istoku i Africi zameniće Tima Dejvija, koji… »
Bivši direktor iz Gugla na čelu Bi-Bi-Sija
Danas pre 6 sati
Bivši direktor jednog sektora Gugla, britanski biznismen Met Briten biće nov generalni direktor Bi-Bi-Sija (BBC), objavila je danas ta javna britanska radio-televizija. Briten (57), master poslovne administracije, nekadašnji britanski šampion u veslanju… »
BBC ima novog direktora: Met Briten na poziciju stiže iz Gugla
N1 Info pre 6 sati
Bivši direktor jednog sektora Gugla, britanski biznismen Met Briten, biće nov generalni direktor BBC-ja, objavila je danas ta javna britanska radio-televizija. Briten (57), master poslovne administracije, nekadašnji britanski šampion u veslanju i… »
Novi generalni direktor BBC iz Gugla, bez iskustva iz radio-difuzije
Radio sto plus pre 5 sati
Briten (57), master poslovne administracije, nekadašnji britanski šampion u veslanju i strastveni biciklista, gotovo dve decenije je bio u Guglu i postao predsednik te kompanije za Evropu, Bliski istok i Afriku. Ranije nije radio za neku radio-difuznu… »
Danas pre 6 sati
Met Britin je postavljen za novog generalnog direktora BBC-ja. Bivši predsednik za Guglove operacije u Evropi, na Bliskom istoku i Africi zameniće Tima Dejvija, koji je u novembru podneo ostavku posle kontroverzi zbog načina na koji je izmontiran govor… »
NIN pre 6 sati
Met Britin je postavljen za novog generalnog direktora BBC-ja. Bivši predsednik za Guglove operacije u Evropi, na Bliskom istoku i Africi zameniće Tima Dejvija, koji je u novembru podneo ostavku posle kontroverzi zbog načina na koji je izmontiran govor… »
Bivši direktor Gugla Met Britin novi generalni direktor BBC
NIN pre 7 sati
Bivši izvršni direktor kompanije Gugl Met Britin imenovan je danas za novog generalnog direktora britanskog javnog servisa BBC. On će na tom mestu zameniti Tima Dejvija, koji je najavio ostavku nakon kontroverze u vezi sa emisijom "Panorama" i govorom… »
Nov generalni direktor BBC iz Gugla, bez iskustva iz radio-difuzije
Serbian News Media pre 6 sati
Bivši direktor jednog sektora Gugla, britanski biznismen Met Briten (Matt Brittin) biće nov generalni direktor Bi-Bi-Sija (BBC), objavila je danas ta javna britanska radio-televizija. Briten (57), master poslovne administracije, nekadašnji britanski… »
Radio sto plus pre 6 sati
Briten (57), master poslovne administracije, nekadašnji britanski šampion u veslanju i strastveni biciklista, gotovo dve decenije je bio u Guglu i postao predsednik te kompanije za Evropu, Bliski istok i Afriku. Ranije nije radio za neku radio-difuznu… »
Radio 021 pre 6 sati
Met Britin je rekao da počinje posao u „trenutku stvarnog rizika, ali i prave prilike". Getty Images Met Britin je uzeo godinu slobodno pošto je napustio Gugl prošle godine Met Britin je postavljen za novog generalnog direktora BBC-ja. Bivši predsednik… »
Pravo u centar pre 6 sati
Južne vesti pre 6 sati
Getty Images Met Britin je uzeo godinu slobodno pošto je napustio Gugl prošle godine Met Britin je postavljen za novog generalnog direktora BBC-ja. Bivši predsednik za Guglove operacije u Evropi, na Bliskom istoku i Africi zameniće Tima Dejvija, koji je… »
BBC ima novog generalnog direktora: Met Britin vodio "Gugl", sad ga čeka rešavanje Trampove tužbe
Blic pre 7 sati
Met Britin je ranije bio izvršni direktor "Gugla" za Evropu, Bliski istok i Afriku. Izjavio je da Bi-Bi-Siju predstoji period rizika, ali i velikih prilika, naročito u sve složenijem svetu Bivši izvršni direktor kompanije Gugl Met Britin imenovan je… »
Bivši šef kompanije Google Met Britin novi generalni direktor BBC
Euronews pre 8 sati
Bivši izvršni direktor kompanije Google Met Britin imenovan je danas za novog generalnog direktora britanskog javnog servisa BBC. On će na tom mestu zameniti Tima Dejvija, koji je najavio ostavku nakon kontroverze u vezi sa emisijom "Panorama" i govorom… »
BBC dobio novog generalnog direktora
Telegraf pre 8 sati
Odbor BBC-ja imenovao je danas Meta Britina za 18. generalnog direktora BBC-ja. Met, bivši predsednik Google-a za region Evropu, Bliski istok i Afriku (EMEA), preuzeće funkciju 18. maja. Generalni direktor BBC-ja je glavni izvršni direktor i glavni i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Visoki iranski zvaničnik za političku bezbednost: Iran odbacuje američki predlog za okončanje rata, ima svoje uslove
Insajder pre 1 satjoš 44 povezane
Ova utakmica je pokazala da je ovo jedna od najboljih sezona Evrolige ikada: Crveno-beli složni da im ništa neće biti poklonjeno do kraja!
Hot sport pre 16 minutajoš 22 povezane
Protest gluvih i nagluvih u Beogradu - traže jednakost i poštovanje prava
RTS pre 9 satijoš 16 povezanih