Povezane vesti

"Ja mu nisam potrčko, pa da može da se iživljava na meni", Vučić se oglasio nakon što je Milanović otkazao samit Brdo-Brioni…

"Ja mu nisam potrčko, pa da može da se iživljava na meni", Vučić se oglasio nakon što je Milanović otkazao samit Brdo-Brioni…

Blic pre 21 dana
Zoran Milanović je otkazao ovogodišnji samit, navodeći da dolazak Vučića u Hrvatsku nije moguć Vučić je izjavio da podržava Milanovićevu odluku i da mu je važnije da kao predsednik Srbije poseti Jasenovac Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je… »
Milanović zbog Vučića otkazao samit Brdo-Brioni

Milanović zbog Vučića otkazao samit Brdo-Brioni

Slobodna Evropa pre 21 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović otkazao je sastanak Procesa Brdo-Brioni, koji je trebalo da bude održan u maju, navodeći da trenutno ne postoje uslovi za dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Hrvatsku. "Političke izjave i postupci… »
Vučić odgovorio Milanoviću, kaže da mu je važnije da položi cvet u Jasenovcu nego da ide na Brione

Vučić odgovorio Milanoviću, kaže da mu je važnije da položi cvet u Jasenovcu nego da ide na Brione

Serbian News Media pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da podržava odluku hrvatskog predsednika Zorana Milanovića da se otkaže sastanak Procesa Brdo-Brioni. Sastanak je otkazan uz Milanovićevo objavšnjenje da Vučićev dolazak u ovom trenutku nije moguć zbog… »
Vučić odgovorio Milanoviću: Podržavam odluku, važnije mi je da odem u Jasenovac

Vučić odgovorio Milanoviću: Podržavam odluku, važnije mi je da odem u Jasenovac

Nova pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da podržava odluku hrvatskog predsednika Zorana Milanovića da se otkaže sastanak Procesa Brdo-Brioni. Sastanak je otkazan uz Milanovićevo objašnjenje da Vučićev dolazak u ovom trenutku nije moguć zbog… »
Plenković: Vučićeve izjave o Hrvatskoj sačinjene na bazi dva lažna koncepta

Plenković: Vučićeve izjave o Hrvatskoj sačinjene na bazi dva lažna koncepta

Nova pre 20 dana
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da ne zna ništa o odluci predsednika Zorana Milanovića da otkaže sastanak Proces Brdo-Brioni zbog nedavnih izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali je naglasio da su te izjave sačinjene na bazi… »
Milanović otkazao samit Brdo-Brioni: Nema uslova ni mogućnosti za dolazak Vučića

Milanović otkazao samit Brdo-Brioni: Nema uslova ni mogućnosti za dolazak Vučića

Insajder pre 20 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović otkazao je danas sastanak lidera u okviru Procesa Brdo-Brioni, koji je trebalo da bude održan u maju na Brionima, uz obrazloženje da trenutno ne postoje uslovi za dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića u… »
Vučić podržao odluku Milanovića o otkazivanju samita Brdo-Brioni: Meni tamo nije mesto, Jasenovac je prioritet

Vučić podržao odluku Milanovića o otkazivanju samita Brdo-Brioni: Meni tamo nije mesto, Jasenovac je prioritet

Euronews pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da podržava odluku predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da otkaže skup Brdo Brioni u maju i naveo da mu tamo nije mesto, kao i da mu je mnogo važnije da ode u Jasenovac i položi cvet. "Što se mog… »
Milanović otkazao samit na Brionima, kao razlog naveo Vučića; Vučić: Meni tamo nije mesto

Milanović otkazao samit na Brionima, kao razlog naveo Vučića; Vučić: Meni tamo nije mesto

RTV pre 20 dana
ZAGREB - Hrvatski predsednik Zoran Milanović otkazao je ovogodišnji samit Brdo Brioni, koji je trebalo da bude održan u maju u Hrvatskoj. Reagujući na odluku Milanovića predsednik Srbije Aleksandar Vučić je za Tanjug izjavio: "Podržavam odluku Zorana… »
Vučić: Važnije mi je da odem u Jasenovac nego na skup Brdo-Brioni

Vučić: Važnije mi je da odem u Jasenovac nego na skup Brdo-Brioni

RTS pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da podržava odluku predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da otkaže skup Brdo-Brioni u maju jer mu, kako je istakao, tamo nije mesto, kao i da mu je mnogo važnije da ode i položi cvet u Jasenovcu. Kao… »
Vučić odgovorio Milanoviću: Važnije mi je da odem u Jasenovac nego na skup Brdo-Brioni

Vučić odgovorio Milanoviću: Važnije mi je da odem u Jasenovac nego na skup Brdo-Brioni

Dnevnik pre 20 dana
BEOGRAD, ZAGREB: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da podržava odluku predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da otkaže skup Brdo Brioni u maju jer mu, kako je istakao, tamo nije mesto, kao i da mu je mnogo važnije da ode i položi cvet u… »
Vučić o otkazivanju samita Brdo Brioni: Podržavam odluku Milanovića, važnije mi je da odem u Jasenovac

Vučić o otkazivanju samita Brdo Brioni: Podržavam odluku Milanovića, važnije mi je da odem u Jasenovac

Insajder pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da podržava odluku predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da otkaže skup Brdo Brioni u maju jer mu, kako je istakao, tamo nije mesto, kao i da mu je mnogo važnije da ode i položi cvet u Jasenovcu. "Što… »
Milanović otkazao Brdo-Brioni: Vučić ne može u Hrvatsku

Beta pre 20 dana
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je da u ovom trenutku nije moguć dolazak u Hrvatsku predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog njegovih nedavnih izjava i postupaka, i da je zato odlučio da otkaže sastanak Procesa Brdo-Brioni. "Političke izjave… »
Milanović: Nema uslova za dolazak Vučića u Hrvatsku, otkazujem samit Brdo-Brioni

Milanović: Nema uslova za dolazak Vučića u Hrvatsku, otkazujem samit Brdo-Brioni

Nova pre 20 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović poslao je saopštenje u kojem navodi da smatra da nije moguć dolazak predsednika Aleksandra Vučića u Hrvatsku, te je zbog toga odlučio da otkaže sastanak Procesa Brdo-Brioni. „Republika Hrvatska i Republika Slovenija… »
Milanović: Vučić u ovim okolnostima ne može u Hrvatsku, otkazujem sastanak Procesa Brdo-Brioni

Milanović: Vučić u ovim okolnostima ne može u Hrvatsku, otkazujem sastanak Procesa Brdo-Brioni

Serbian News Media pre 20 dana
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je da u ovom trenutku nije moguć dolazak u Hrvatsku predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog njegovih nedavnih izjava i postupaka, i da je zato odlučio da otkaže sastanak Procesa Brdo-Brioni. „Političke izjave… »

Radio sto plus pre 20 dana
“Političke izjave i postupci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kojima svedočimo poslednjih dana i sedmica, u potpunoj su suprotnosti s ciljem Procesa Brdo-Brioni, narušavaju međudržavne odnose i ugrožavaju mir i stabilnost na području Jugoistočne… »

Pravo u centar pre 20 dana
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je da u ovom trenutku nije moguć dolazak u Hrvatsku predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog njegovih nedavnih izjava i postupaka, i da je zato odlučio da otkaže sastanak Procesa Brdo-Brioni. „Političke izjave… »
Milanović otkazao sastanak inicijative Brdo-Brioni: Nema uslova za dolazak Vučića

Milanović otkazao sastanak inicijative Brdo-Brioni: Nema uslova za dolazak Vučića

RTS pre 20 dana
Predsednik Hrvatske i kopredsednik Procesa Brdo-Brioni Zoran Milanović otkazao je majski sastanak te inicijative na Brionima zbog političkih izjava i postupaka predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objavljeno je na sajtu predsednika Hrvatske. Hrvatska i… »

Radio 021 pre 20 dana
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je da u ovom trenutku nije moguć dolazak u Hrvatsku predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog njegovih nedavnih izjava i postupaka, i da je zato odlučio da otkaže sastanak. "Političke izjave i postupci… »
Vučić o Milanovićevom otkazivanju skupa Brdo-Brioni: Podržavam njegovu odluku, meni tamo nije mesto

Vučić o Milanovićevom otkazivanju skupa Brdo-Brioni: Podržavam njegovu odluku, meni tamo nije mesto

Newsmax Balkans pre 20 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da podržava odluku hrvatskog predsednika Zorana Milanovića da otkaže skup Brdo-Brioni, dodavši da "njemu tamo nije mesto". "Meni tamo nije mesto, uvek sam želeo da kao predsednik Srbije odem i položim cvet u… »

N1 Info pre 20 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović poslao je saopštenje u kojem navodi da smatra da nije moguć dolazak predsednika Aleksandra Vučića u Hrvatsku, te je zbog toga odlučio da otkaže sastanak Procesa Brdo-Broni. „Republika Hrvatska i Republika Slovenija… »
Milanović otkazao samit Brdo-Brioni: Ne postoje uslovi za dolazak predsednika Vučića u Hrvatsku

Milanović otkazao samit Brdo-Brioni: Ne postoje uslovi za dolazak predsednika Vučića u Hrvatsku

Nedeljnik pre 20 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović poslao je saopštenje u kojem navodi da smatra da nije moguć dolazak predsednika Aleksandra Vučića u Hrvatsku, te je zbog toga odlučio da otkaže sastanak Procesa Brdo-Broni. „Republika Hrvatska i Republika Slovenija… »
Milanović otkazao sastanak na Brionima zbog „političkih izjava i postupaka“ predsednika Vučića

Milanović otkazao sastanak na Brionima zbog „političkih izjava i postupaka“ predsednika Vučića

Danas pre 20 dana
Predsednik Hrvatske i kopredsednik procesa Brdo-Brioni Zoran Milanović otkazao je danas majski sastanak te inicijative na Brionima zbog političkih izjava i postupaka predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objavljeno je na sajtu predsednika Hrvatske… »
Milanović: Nema uvjeta za dolazak Vučića u Hrvatsku. Otkazujem summit Brdo-Brijuni

Milanović: Nema uvjeta za dolazak Vučića u Hrvatsku. Otkazujem summit Brdo-Brijuni

SEEbiz pre 20 dana
ZAGREB - Predsjednik Milanović smatra kako nije moguć dolazak predsjednika Vučića u Hrvatsku te je odlučio otkazati sastanak Procesa Brdo-Brijuni. "Republika Hrvatska i Republika Slovenija, kao članice Europske unije, inicirale su Proces Brdo-Brijuni s… »
Otkazan sastanak Procesa Brdo-Brioni: Predsednik Hrvatske navodi da je odluku doneo zbog Vučića

Otkazan sastanak Procesa Brdo-Brioni: Predsednik Hrvatske navodi da je odluku doneo zbog Vučića

Sputnik pre 20 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović saopštio je da smatra da nije moguć dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Hrvatsku te je zbog toga odlučio da otkaže sastanak Procesa Brdo-Brioni. „Republika Hrvatska i Republika Slovenija, kao članice… »

Vesti dana »