Povezane vesti

Vučić: Ko nije spreman da razgovara sa svojim predsednikom, neće biti spreman ni za najteže razgovore za zemlju

Vučić: Ko nije spreman da razgovara sa svojim predsednikom, neće biti spreman ni za najteže razgovore za zemlju

NIN pre 16 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je od tragedije u Novom Sadu 1. novembra 2024. do sada uputio javno 154 poziva na razgovor političkim protivnicima i onima koji drugačije misle i istakao da se najveći deo njih nije odazvao, iako… »
Vučić čita tekst sa portala Nova.rs i odgovara studentima na tvrdnju da je SNS doživeo apsolutni pad

Vučić čita tekst sa portala Nova.rs i odgovara studentima na tvrdnju da je SNS doživeo apsolutni pad

Nova pre 16 minuta
Nakon završetka serije dijaloga sa predstavnicima stranaka, tokom kojih se, između ostalog, razgovaralo o vanrednim parlamentarnim izborima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio javnosti i poručio da je zadovoljan dosadašnjim tokom razgovora… »
Ljajić nakon konsultacija sa Vučićem: Ključ izbora u atmosferi, ne u terminu

Ljajić nakon konsultacija sa Vučićem: Ključ izbora u atmosferi, ne u terminu

RTV Novi Pazar pre 16 minuta
U Predsedništvu Srbije završene su konsultacije predsednika Aleksandra Vučića sa predstavnicima Socijalističke partije Srbije (SPS). Ljajić je, posle sastanka sa Vučićem u Predsedništvu, rekao da su na sastanku istakli da je dijalog jedini način za… »
Vučić: Uputio sam 154 poziva na dijalog u poslednjih 15 meseci

Vučić: Uputio sam 154 poziva na dijalog u poslednjih 15 meseci

Danas pre 16 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je političke protivnike i one koji drugačije misle, od novembra 2024. godine do danas, na razgovor pozvao 154 puta, ali da mu se nisu odazvali. Vučić je, nakon tri dana konsultacija sa političkim… »
Vučić: Oni koji odbijaju poziv na dijalog ne ruše mene, već demokratiju

Vučić: Oni koji odbijaju poziv na dijalog ne ruše mene, već demokratiju

Newsmax Balkans pre 16 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u obraćanju medijima u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, nakon konsultacija sa predstavnicima triju stranaka, izjavio je da mu je žao onih koji odbijaju poziv na dijalog jer time, kako ističe, ne… »
Obraćanje Vučića nakon konsultacija: "Preti velika kriza, predstoji nam teško vreme u Evropi"

Obraćanje Vučića nakon konsultacija: "Preti velika kriza, predstoji nam teško vreme u Evropi"

Mondo pre 16 minuta
Vučić je na početku obraćanja rekao da poziv na dijalog nije hir ni trik, već suština demokratije. - Od užasne tragedije u Novom Sadu, uputio sam javno 154 poziva na razgovor političkim protivnicima, onima koji drugačije misle, smatrajući da je od… »
Uživo Vučić: Sledeće sedmice ću zakazati sastanak sa Vladom, dolazi najteža kriza koju je svet do sada video

Uživo Vučić: Sledeće sedmice ću zakazati sastanak sa Vladom, dolazi najteža kriza koju je svet do sada video

Euronews pre 16 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se medijima iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Srbije. Vučić je prethodno obavio konsultacije sa predstavnicima Socijalističke partije Srbije, Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini i… »
Ljajić: Atmosfera u kojoj se održavaju izbori važnija od datuma kada će biti održani

Ljajić: Atmosfera u kojoj se održavaju izbori važnija od datuma kada će biti održani

N1 Info pre 46 minuta
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je danas, nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da ta stranka smatra da je mnogo važnije u kakvoj atmosferi će biti održani eventualni vanredni parlamentarni… »
Vučić nakon konsultacija u Predsedništvu: U poslednjih pet godina sam devet puta pozivao na dijalog i nastaviću da pozivam

Vučić nakon konsultacija u Predsedništvu: U poslednjih pet godina sam devet puta pozivao na dijalog i nastaviću da pozivam

Insajder pre 21 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u poslednjih pet godina devet puta pozvao na dijalog sve političke aktere u zemlji povodom različitih kriza, naveo da će bez obzira na odbijanja nekih nastaviti da poziva na dijalog i upozorio na… »
Konsultacije o izborima: Dačić za redovan termin, Žigmanov za stabilnost sistema

Konsultacije o izborima: Dačić za redovan termin, Žigmanov za stabilnost sistema

Insajder pre 41 minuta
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da nema ništa protiv raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora i da je ta stranka uvek spremna, ali smatra da bi ipak trebalo da budu održani u redovnom roku. S druge strane… »
Vučić nakon konsultacija sa predstavnicima stranaka: Od tragedije u Novom Sadu uputio sam 154 poziva na dijalog, razgovor…

Vučić nakon konsultacija sa predstavnicima stranaka: Od tragedije u Novom Sadu uputio sam 154 poziva na dijalog, razgovor…

RTV pre 26 minuta
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je od tragedije u Novom Sadu 1. novembra 2024. do sada uputio javno 154 poziva na razgovor političkim protivnicima i onima koji drugačije misle i istakao da se najveći deo njih nije… »
Vučić nastavio konsultacije sa strankama, Dačić: Nemam ništa protiv vanrednih, ali ja sam za redovne izbore

Vučić nastavio konsultacije sa strankama, Dačić: Nemam ništa protiv vanrednih, ali ja sam za redovne izbore

NIN pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas konsultacije sa predstavnicima stranaka, a prvi sastanak je u deset časova održan sa funkcionerima Socijalističke partije Srbije. Delegaciju SPS-a predvodio je predsednik te stranke Ivica Dačić. U 11… »
"Poziv na razgovor i dijalog nije hir i trik" Vučić nakon konsultacija sa strankama u Predsedništvu: "Ako niste spremni na…

"Poziv na razgovor i dijalog nije hir i trik" Vučić nakon konsultacija sa strankama u Predsedništvu: "Ako niste spremni na…

Blic pre 56 minuta
Danas su na konsultacijama bili predstavnici tri stranke Razgovori sa strankama počeli su prošle nedelje Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Predsedništvu Srbije, u okviru konsultacija oko izbora, sa političkim strankama, i to… »
Vučić održao konsultacije sa predstavnicima SPS-a, DSHV-a i SDPS-a

Vučić održao konsultacije sa predstavnicima SPS-a, DSHV-a i SDPS-a

RTS pre 41 minuta
U Predsedništvu Srbije završene su konsultacije predsednika Aleksandra Vučića sa predstavnicima Socijalističke partije Srbije (SPS), Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini i Socijaldemokratske partije Srbije. Ljajić: Atmosfera u kojoj će biti održani… »
(Video) Vučić: Rešićemo problem sa ženom koja ne može da radi zato što nosi hidžab

(Video) Vučić: Rešićemo problem sa ženom koja ne može da radi zato što nosi hidžab

IndeksOnline pre 46 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon konsultacija sa predstavnicima političkih stranaka u zgradi Predsedništva, da će u narednom periodu biti rešeni određeni društveni i administrativni problemi, uključujući i slučaj žene kojoj je… »
Ljajić: Atmosfera u kojoj se održavaju izbori važnija od datuma održavanja

Ljajić: Atmosfera u kojoj se održavaju izbori važnija od datuma održavanja

Radio sto plus pre 46 minuta
“Atmosfera za izbore i poverenje u izborni proces je nešto što je od ključne važnosti za ukupnu stabilnost, društvenu i političku, u celoj zemlji”, rekao je Ljajić novinarima u Predsedništvu nakon sastanka. Ponovio je da SDPS smatra da je dijalog jedini… »
Dačić: SPS uvek za redovne izbore, da su vanredni izbori dobri, bili bi u crkvi

Dačić: SPS uvek za redovne izbore, da su vanredni izbori dobri, bili bi u crkvi

Jugmedia pre 1 sat
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da se ta stranka uvek zalagala za redovne izbore ali i dodao da su socijalisti spremni da izađu na njih „kad god se održe“. „Rekao sam (predsedniku Srbije) Aleksandru Vučiću da… »
Vučić: Razgovor je suština demokratije

Vučić: Razgovor je suština demokratije

RTK pre 26 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je od tragedije u Novom Sadu 1. novembra 2024. do sada uputio javno 154 poziva na razgovor političkim protivnicima i onima koji drugačije misle i istakao da se najveći deo njih nije odazvao, iako… »

Danas pre 21 minuta
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je danas, nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da ta stranka smatra da je mnogo važnije u kakvoj atmosferi će biti održani eventualni vanredni parlamentarni… »
Dačić posle konsultacija u Predsedništvu: U ovoj zemlji je samo Vučić za izbore

Dačić posle konsultacija u Predsedništvu: U ovoj zemlji je samo Vučić za izbore

Sputnik pre 1 sat
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas nakon konsultacija sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da je ova stranka uvek spremna za izbore, ali da je on za redovne izbore ili da vanredni izbori budu što bliže… »
Vučić završio konsultacije sa SPS, DSHV i SDPS: Stranke spremne da poštuju odluke o izborima

Vučić završio konsultacije sa SPS, DSHV i SDPS: Stranke spremne da poštuju odluke o izborima

Euronews pre 41 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je danas konsultacije sa političkim strankama. Prvo se oko 10 sati sastao sa predstavnicima Socijalističke partije Srbije (SPS), a sat vremena kasnije i sa predstavnicima Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini… »
(Foto) Vučić nastavio konsultacije sa strankama: Sastao se s predstavnicima SPS, DSHV i SDPS

(Foto) Vučić nastavio konsultacije sa strankama: Sastao se s predstavnicima SPS, DSHV i SDPS

Newsmax Balkans pre 41 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u nastavku konsultacija sa predstavnicima stranaka, razgovarao je sa predstavnicima Socijalističke partije Srbije, Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini i Socijaldemokratske partije Srbije. U Predsedništvu Srbije su u… »
Predsednik Vučić se obratio javnosti: Poziv na dijalog nije hir, već suština demokratije

Predsednik Vučić se obratio javnosti: Poziv na dijalog nije hir, već suština demokratije

Dnevnik pre 36 minuta
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je od tragedije u Novom Sadu 1. novembra 2024. do sada uputio javno 154 poziva na razgovor političkim protivnicima i onima koji drugačije misle i istakao da se najveći deo njih nije odazvao… »
Dačić: SPS uvek spreman za izbore

Dačić: SPS uvek spreman za izbore

Stav.life pre 2 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas nakon konsultacija sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da je ova stranka uvek spremna za izbore, ali da je on za redovne izbore ili da vanredni izbori budu što bliže… »
Dačić: SPS uvek za redovne, ali spreman za vanredne izbore

Beta pre 2 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da se ta stranka uvek zalagala za redovne izbore ali i dodao da su socijalisti spremni da izađu na njih "kad god se održe". "Rekao sam (predsedniku Srbije) Aleksandru Vučiću da… »
Dačić nakon dijaloga sa Vučićem: SPS uvek za redovne izbore ali je spreman da izađe na njih kad god se održe

Dačić nakon dijaloga sa Vučićem: SPS uvek za redovne izbore ali je spreman da izađe na njih kad god se održe

Nova pre 2 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da se ta stranka uvek zalagala za redovne izbore ali i dodao da su socijalisti spremni da izađu na njih "kad god se održe". "Rekao sam (predsedniku Srbije) Aleksandru Vučiću da… »

Glas Zaječara pre 1 sat
Dačić: SPS uvek za redovne izbore ali je spreman da izađe na njih kad god se održe

Dačić: SPS uvek za redovne izbore ali je spreman da izađe na njih kad god se održe

Serbian News Media pre 2 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da se ta stranka uvek zalagala za redovne izbore ali i dodao da su socijalisti spremni da izađu na njih „kad god se održe“. „Rekao sam (predsedniku Srbije) Aleksandru Vučiću da… »
Dačić: SPS nije za vanredne izbore, ali je spremna za njih

Dačić: SPS nije za vanredne izbore, ali je spremna za njih

Morava info pre 2 sata
BEOGRAD – Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas nakon konsultacija sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da je ova stranka uvek spremna za izbore, ali da je on za redovne izbore ili da vanredni izbori budu što… »

Pravo u centar pre 2 sata
Žigmanov: Poštovaćemo odluku o izborima, kakva god da bude

Žigmanov: Poštovaćemo odluku o izborima, kakva god da bude

Danas pre 2 sata
Predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) Tomislav Žigmanov izrazio je danas interesovanje da se pitanje vanrednih parlamentarnih izbora reši na dobrobit građana i u cilju društvenog mira, stabilnosti političkog sistema i normalnog… »

Radio sto plus pre 1 sat
“Rekao sam (predsedniku Srbije) Aleksandru Vučiću da nije ni morao da me zove da bi čuo naš stav jer je odavno poznat. Da su vanredni izbori dobri, bili bi u crkvi”, kazao je Dačić novinarima u Beogradu posle konsultacija u Predsedništvu Srbije. Dačić je… »
Dačić: Nemam ništa protiv vanrednih, ali ja sam za redovne izbore

N1 Info pre 2 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da nema ništa protiv raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora i da je ta stranka uvek spremna, ali smatra da bi ipak trebalo da budu održani u redovnom roku. "Ja sam za redovne… »

NIN pre 2 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da nema ništa protiv raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora i da je ta stranka uvek spremna, ali smatra da bi ipak trebalo da budu održani u redovnom roku. "Ja sam za… »
Dačić nakon konsultacija sa Vučićem: Spremni smo za izbore, SPS je neuništiv

Dačić nakon konsultacija sa Vučićem: Spremni smo za izbore, SPS je neuništiv

Danas pre 2 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da nema ništa protiv raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora i da je ta stranka uvek spremna, ali smatra da bi ipak trebalo da budu održani u redovnom roku. „Ja sam za… »
Dačić nakon razgovora sa Vučićem: Izbori da budu redovni ili bliže redovnom roku, SPS uvek spreman za njih

Dačić nakon razgovora sa Vučićem: Izbori da budu redovni ili bliže redovnom roku, SPS uvek spreman za njih

Dnevnik pre 2 sata
BEOGRAD: Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas nakon konsultacija sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da je ova stranka uvek spremna za izbore, ali da je on za redovne izbore ili da vanredni izbori budu što… »
Vučić se danas obraća javnosti: Očekuju se važne odluke

Vučić se danas obraća javnosti: Očekuju se važne odluke

RTK pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se medijima danas u 13.00 časova, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Kako je navedeno, predsednik Vučić će se medijima obratiti u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika… »
Predstavnici SPS, predvođeni Dačićem, stigli na konsultacije u Predsedništvo Srbije

Predstavnici SPS, predvođeni Dačićem, stigli na konsultacije u Predsedništvo Srbije

Danas pre 3 sata
Predstavnici Socijalističke partije Srbije (SPS), predvođeni predsednikom stranke Ivicom Dačićem, stigli su u zgradu Predsedništva na konsultacije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Teme konsultacija su potencijalno raspisivanje vanrednih… »
Konsultacije kod Vučića: Danas SPS, DSHV i SDPS

Beta pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će danas nastaviti konsultacije sa političkim strankama o potencijalnom datumu vanrednih parlamentarnih izbora i spoljnopolitičkom kursu Srbije. Na konsultacije u Predsedništvo u 10 časova će doći… »
Treći dan konsultacija u Predsedništvu: Na redu SPS, DSHV i SDPS

Treći dan konsultacija u Predsedništvu: Na redu SPS, DSHV i SDPS

Danas pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će danas nastaviti konsultacije sa političkim strankama o potencijalnom datumu vanrednih parlamentarnih izbora i spoljnopolitičkom kursu Srbije. Na konsultacije u Predsedništvo u 10 časova će doći… »
Vučić danas nastavlja konsultacije sa strankama, obraćanje medijima u 13 časova

Vučić danas nastavlja konsultacije sa strankama, obraćanje medijima u 13 časova

Euronews pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće danas od 10 časova konsultacije sa predstavnicima stranaka, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Vučić će se u 10 časova sastati sa predstavnicima Socijalističke partije Srbije, u… »
SPS, DSHV i SDPS danas na konsultacijama kod Vučića

Serbian News Media pre 5 sati
Na konsultacije u Predsedništvo u 10 časova će doći predstavnici Socijalističke partije Srbije (SPS), sat kasnije Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSVH), a u 12 časova Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS). Vučić je konsultacije započeo u… »

Pravo u centar pre 5 sati
Na konsultacije u Predsedništvo u 10 časova će doći predstavnici Socijalističke partije Srbije (SPS), sat kasnije Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSVH), a u 12 časova Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS). Vučić je konsultacije započeo u… »

Radio sto plus pre 5 sati

Radio sto plus pre 5 sati
Socijalisti i Vučić prvi put oči u oči nakon Ružićevog saopštenja: Ko je još danas na redu za konsultacije na Andrićevom vencu?…

Socijalisti i Vučić prvi put oči u oči nakon Ružićevog saopštenja: Ko je još danas na redu za konsultacije na Andrićevom vencu?…

Insajder pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će danas nastaviti konsultacije sa političkim strankama o potencijalnom datumu vanrednih parlamentarnih izbora i spoljnopolitičkom kursu Srbije Statutarna komisija Socijalističke partije Srbije (SPS)… »
Vučić nastavlja konsultacije, danas na redu Dačićev SPS, Demokratski savez Hrvata u Vojvodini i SDPS

Vučić nastavlja konsultacije, danas na redu Dačićev SPS, Demokratski savez Hrvata u Vojvodini i SDPS

Radio 021 pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja konsultacije sa predstavnicima stranaka, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Na konsultacije u Predsedništvo u 10 časova će doći predstavnici Socijalističke partije Srbije (SPS)… »
Za danas najavljeno novo obraćanje Vučića

Za danas najavljeno novo obraćanje Vučića

Radio 021 pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti danas, 7. aprila. Obraćanje je u 13 časova iz zgrade Generalnog sekretarijata na Andrićevom vencu, saopštila je pres služba predsednika. Nije navedeno na koju temu će biti obraćanje, ali je… »
Vučić se danas obraća u 13 časova. Predsednik nastavlja konsultacije sa strankama.

Vučić se danas obraća u 13 časova. Predsednik nastavlja konsultacije sa strankama.

Dnevnik pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja danas od 10 časova konsultacije sa predstavnicima stranaka, saopštila je juče Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Vučić će se u 10 časova sastati sa predstavnicima Socijalističke partije… »
Predsednik Vučić obraća se medijima u 13 sati

Predsednik Vučić obraća se medijima u 13 sati

RTV pre 11 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se medijima danas u 13 sati, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike. Kako je navedeno, predsednik Vučić će se medijima obratiti u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika… »

Vesti dana »