Povezane vesti

Davidovac se dotakao Evrolige: "Kada su velika očekivanja, onda su i velika razočaranja"

Davidovac se dotakao Evrolige: "Kada su velika očekivanja, onda su i velika razočaranja"

B92 pre 21 dana
Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac posle pobede protiv Zlatibora govorio je o utakmici Evrolige protiv Barselone, posle koje su crveno-beli okončali svoje takmičenje u elitnom društvu. "Nije lako igrati posle ispadanja iz tako velikog takmičenja… »
Radnički poveo u polufinalnoj seriji sa Zvezdom

Ritam grada Kg pre 20 dana
U prvoj utakmici polufinalne serije Super lige Srbije, vaterpolisti Radničkog lako su izašli na kraj sa Crvenom zvezdom, na svom bazenu, rezultatom 15:6. „Crveno-beli“ imali su velikih problema sa zdravstvenim biltenom pred ovaj susret, pa je trener… »
Vaterpolo: Radnički poveo u polufinalnoj seriji sa Zvezdom

Vaterpolo: Radnički poveo u polufinalnoj seriji sa Zvezdom

Kragujevačke pre 20 dana
U prvoj utakmici polufinalne serije Super lige Srbije, vaterpolisti Radničkog lako su izašli na kraj sa Crvenom zvezdom, na svom bazenu, rezultatom 15:6. „Crveno-beli“ imali su velikih problema sa zdravstvenim biltenom pred ovaj susret, pa je trener… »
Obradović: Nije neuspešna sezona, igrači su motivisani

Obradović: Nije neuspešna sezona, igrači su motivisani

RTS pre 20 dana
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je večeras posle pobede nad Zlatiborom u prvom meču četvrtfinalne serije Košarkaške lige Srbije da sezona nije neuspešna, da su igrači i dalje motivisani i da ekipa ima svoje ciljeve. Košarkaši Crvene… »
Nije mu bilo svejedno: Nikola Đurišić otkrio šta mu se dešavalo pred debi u Zvezdinom dresu!

Nije mu bilo svejedno: Nikola Đurišić otkrio šta mu se dešavalo pred debi u Zvezdinom dresu!

Hot sport pre 20 dana
Na kraju je sve bilo u redu Nikola Đurišić upisao je prve minute u dresu Crvene zvezde u ubedljivoj pobedi protiv Zlatibora u četvrtfinalu KLS-a, a nakon utakmice priznao je da je imao veliku tremu pre izlaska na teren. Mladi bek, koji se nedavno vratio… »

Veliki park pre 20 dana
Lukić Novom Beogradu doneo vođstvo u polufinalnoj seriji protiv Šapca

Lukić Novom Beogradu doneo vođstvo u polufinalnoj seriji protiv Šapca

RTS pre 20 dana
Vaterpolisti Novog Beograda poveli su sa 1:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije, pošto su u Šapcu savladali istoimenog domaćina rezultatom 13:10 (2:3, 5:3, 4:1, 2:3). Novi Beograd je bolje otvorio meč i poveo 2:0, ali je domaćin do kraja… »
Zvezda dobila 3 pojačanja za KLS: Zbog njih su van tima ostali Moneke, Bolomboj i Rivero

Zvezda dobila 3 pojačanja za KLS: Zbog njih su van tima ostali Moneke, Bolomboj i Rivero

Mondo pre 20 dana
Crvena zvezda od 18:30 počinje svoje takmičenje u završnici Košarkaške lige Srbije i to duelom sa Zlatiborom, a nekoliko sati pred meč saznali smo i spisak igrača koji će nastupiti za crveno-bele. Nije malo iznenađenje što na njemu nema Kodija… »
Rukometaši Partizana kreću u odbranu titule: Leskovac prva stanica na putu do trona

Rukometaši Partizana kreću u odbranu titule: Leskovac prva stanica na putu do trona

Dnevnik pre 20 dana
Rukometaši Partizana, aktuelni prvaci Srbije, u četvrtak igraju prvu utakmica polufinala plej-ofa. Crno-beli će odmeriti snage sa Dubočicom 54, najpre u Leskovcu, a potom i na Banjici, u revanšu koji se igra sedmog maja. U četvrtak od 18 časova… »
Novi Beograd napravio "brejk" u Šapcu i poveo u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije

Novi Beograd napravio "brejk" u Šapcu i poveo u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije

Dnevnik pre 20 dana
Vaterpolisti Novog Beograda napravili su “brejk” u Šapcu pobedom rezultatom 13:10 (2:3, 5:3, 4:1, 2:3) i poveli 1:0 u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije. Nikola Lukić bio je ubedljivo najzaslužniji za trijumf sa šest golova, dok je Vasilije Martinović… »
Davidovac o Evroligi: "Mislim da je u ovom momentu to otprilike to"

Davidovac o Evroligi: "Mislim da je u ovom momentu to otprilike to"

Sportske.net pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su Zlatibor rezultatom 112:73 i poveli 1:0 u četvrtfinalnoj seriji KLS-a, koja se igra do dve pobede. Jedan od najiskusnijih igrača crveno-belih Dejan Davidovac je nakon večerašnjeg meča govorio o još uvek aktuelnoj… »
Đurišić posle debija za Zvezdu: Bila mi je malo frka pred utakmicu

Đurišić posle debija za Zvezdu: Bila mi je malo frka pred utakmicu

Kurir pre 20 dana
Utakmica protiv Zlatibora na startu plej-ina Košarkaške lige Srbije, za Nikolu Đurišića je označilal debi u dresu Crvene zvezde. Zvezda je bila ubedljiva i slavila je rezultatom 112:73, a Đurišić je proveo na parketu nešto više od 20 minuta i upisao 13… »
Partizan AdmiralBet počinje odbranu titule: "Došlo je vreme da potvrdimo sve šta smo radili"

Partizan AdmiralBet počinje odbranu titule: "Došlo je vreme da potvrdimo sve šta smo radili"

Sportske.net pre 20 dana
Partizan AdmiralBet je poslednji ligaški meč odigrao u subotu, a već u četvrtak ga čeka polufinale plej-ofa. Protivnik je Dubočica u Leskovcu, a revanš je sedam dana kasnije na Banjici. Izabranici Đorđa Ćirkovića igraju protiv ekipe koja je napravila… »
Đurišić otkrio da ne može da igra AdmiralBet ABA ligu, pa istakao: "Bila je malo frka"

Đurišić otkrio da ne može da igra AdmiralBet ABA ligu, pa istakao: "Bila je malo frka"

Sportske.net pre 20 dana
Crveno-beli su uspeli da savladaju Zlatibor u prvom meču četvrtfinala plej-ofa KLS-a, a svoj udeo je imao i Nikola Đurišić. "Osećaj je stvarno neverovatan. Bila je malo frka, kad sam seo na klupu. Kad sam izašao na teren, sve je to nestalo", rekao je on… »
Zvezda razbila Zlatibor – Đurišić debitovao

Zvezda razbila Zlatibor – Đurišić debitovao

Sputnik pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Zlatibor rezultatom 112:73 u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa Košarkaške lige Srbije. Zvezda je meč pred 1.136 navijača u dvorani „Aleksandar Nikolić“ odigrala ozbiljno od prvog do poslednjeg minuta, a trener… »
"Zvezda oko njega treba da gradi tim": Saša Obradović oduševljen jednim igračem, ima velika očekivanja

"Zvezda oko njega treba da gradi tim": Saša Obradović oduševljen jednim igračem, ima velika očekivanja

Mondo pre 20 dana
Crvena zvezda lako je pobedila Zlatibor u prvom meču četvrtifnalne serije domaće lige (112:73). Bio je ovo ujedno i debitantski nastup za Nikolu Đurišića u crveno-belom dresu i zbog toga je Saša Obradović bio oduševljen. Veruje da je on igrač za… »
Radnički siguran protiv Crvene zvezde

Radnički siguran protiv Crvene zvezde

B92 pre 20 dana
Vaterpolisti Radničkog poveli su 1:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije protiv Crvene zvezde pošto su večeras kao domaćini pobedili ubedljivo, rezultatom 15:6. Gosti su imali su velikih kadrovskih problema pred ovaj susret, pa je trener… »
"Brejk" Novog Beograda u Šapcu

"Brejk" Novog Beograda u Šapcu

B92 pre 20 dana
Vaterpolisti Novog Beograda napravili su "brejk" u Šapcu pobedom rezultatom 13:9 (2:3, 5:3, 4:1, 2:2) i poveli 1:0 u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije. Nikola Lukić bio je ubedljivo najzaslužniji za trijumf sa šest golova, dok je Vasilije Martinović… »
Doneli Zvezdi najveći uspeh u istoriji i titulu u Ligi šampiona, sad je razbili u polufinalu!

Doneli Zvezdi najveći uspeh u istoriji i titulu u Ligi šampiona, sad je razbili u polufinalu!

Telegraf pre 20 dana
Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca poveli su 1:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije protiv Crvene zvezde pošto su večeras kao domaćini pobedili ubedljivo, rezultatom 15:6. Gosti su imali su velikih kadrovskih problema pred ovaj susret, pa… »
Radnički ubedljiv protiv Crvene zvezde u prvom meču polufinala Super lige

Radnički ubedljiv protiv Crvene zvezde u prvom meču polufinala Super lige

RTK pre 20 dana
Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca pobedili su na svom bazenu ekipu Crvene zvezde rezultatom 15:6, u prvoj utakmici polufinalne serije Super lige Srbije. Kragujevčani su od početka meča stekli ubedljivu prednost, a prvu četvrtinu rešili su u svoju… »
Davidovac o Evroligi: „Velika očekivanja nose velika razočaranja!“

Davidovac o Evroligi: „Velika očekivanja nose velika razočaranja!“

Hot sport pre 20 dana
Podelio je svoje utiske o neslavnoj završnici Košarkaši Crvene zvezde nastavili su obaveze u domaćem prvenstvu sigurnom pobedom nad Zlatiborom, a posle utakmice Dejan Davidovac se osvrnuo na nedavni kraj evroligaške sezone i prelazak na nove ciljeve… »
Radnički lako sa desetoricom crveno-belih

Radnički lako sa desetoricom crveno-belih

Sport klub pre 20 dana
U prvoj utakmici polufinalne serije Super lige Srbije, vaterpolisti Radničkog lako su izašli na kraj sa Crvenom zvezdom, na svom bazenu, rezultatom 15:6 (7:0, 3:1, 1:3, 4:2). Strelci su bili: Dadvani četiri, Dončić tri, Prlainović i Ivanov po dva… »
"Mi imamo svoje ciljeve", Saša Obradović posle pobede nad Zlatiborom: "Ovde ne sme da bude nikakvog opuštanja, tenzija mora da…

"Mi imamo svoje ciljeve", Saša Obradović posle pobede nad Zlatiborom: "Ovde ne sme da bude nikakvog opuštanja, tenzija mora da…

Dnevnik pre 20 dana
Trener Crvene zvezde Saša Obradović posle pobede nad ekipom Zlatibora, govorio je mladim košarkašima crveno-belih koji su igrali na ovom meču. "Znam Filipa kad je bio dete, jer je otac radio sa mnom u Ukrajini. Drago mi je zbog njega, iskrene čestitke i… »
Partizan kreće u odbranu titule: Leskovac prva stanica na putu crno-belih rukometaša na putu do trona

Partizan kreće u odbranu titule: Leskovac prva stanica na putu crno-belih rukometaša na putu do trona

Kurir pre 20 dana
Partizan je meč poslednjeg kola prvog dela ARKUS lige odigrao 25. aprila, a već 30. aktuelnog prvaka Srbije očekuje prva utakmica polufinala plej-ofa. Crno-beli će odmeriti snage sa Dubočicom 54, najpre u Leskovcu, a potom i na Banjici, u revanšu koji se… »
Obradović o Evroligi: "Sezona nije neuspešna"

Obradović o Evroligi: "Sezona nije neuspešna"

Nova pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Zlatibora u prvom meču četvrtfinala KLS-a sa 112:73 u Pioniru. Nakon ubedljive pobede nad Zlatiborom, trener Crvene zvezde Saša Obradović posebno se osvrnuo na nastupe mladih igrača, apostrofirajući debi Nikole… »
"Bila mi je frka, uhvatila me jeza na klupi": Đurišić progovorio o debiju za Zvezdu i planu za budućnost

"Bila mi je frka, uhvatila me jeza na klupi": Đurišić progovorio o debiju za Zvezdu i planu za budućnost

Mondo pre 20 dana
Nikola Đurišić debitovao je za Crvenu zvezdu. U ubedljivoj pobedi protiv Zlatibora (112:73) je na terenu proveo 20 minuta i dao 13 poena. Posle meča je priznao da mu nije bilo baš svejedno pred ulazak na teren. "Neverovatan osećaj, bila mi je malo frka… »
Davidovac: Nije lako igrati posle ispadanja iz velikog takmičenja

Davidovac: Nije lako igrati posle ispadanja iz velikog takmičenja

Sport klub pre 20 dana
Crvena Zvezda se okreće obavezama na domaćoj sceni, pobeda nad Zlatiborom je otvorila sezonu u KLS za crveno-bele. Nakon ubedljivih 112:73, Dejan Davidovac se osvrnuo na upravo završenu epizodu u Evroligi. „Nije lako igrati posle ispadanja iz velikog… »
Radnički ubedljiv protiv Crvene zvezde u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije

Radnički ubedljiv protiv Crvene zvezde u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije

Dnevnik pre 20 dana
U prvoj utakmici polufinalne serije Super lige Srbije, vaterpolisti Radničkog lako su izašli na kraj sa Crvenom zvezdom, na svom bazenu, rezultatom 15:6 (7:0, 3:1, 1:3, 4:2). „Crveno-beli“ imali su velikih problema sa zdravstvenim biltenom pred ovaj… »
Brejk Novog Beograda u Šapcu

Brejk Novog Beograda u Šapcu

Sport klub pre 20 dana
Novi Beograd je sigurnom igrom, posebno u središnjem delu utakmice, slavio u Šapcu 13:9 (2:3, 5:3, 4:1, 2:2). Na taj način stekao je veliku prednost pred revanš na svom bazenu 3. maja. Strelci za Šabac su bili: Mačić i Stojanović po tri, Stanojević… »
Crvena zvezda deklasirala Zlatibor: Crveno-beli poveli u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa KLS

Crvena zvezda deklasirala Zlatibor: Crveno-beli poveli u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa KLS

Dnevnik pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Zlatibor rezultatom 112:73 u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa Košarkaške lige Srbije. Zvezda je meč pred 1.136 navijača u dvorani "Aleksandar Nikolić" odigrala ozbiljno od prvog do poslednjeg minuta, a trener… »
Đurišić nakon debija: Drmala me trema, bila mi je frka…

Đurišić nakon debija: Drmala me trema, bila mi je frka…

Sport klub pre 20 dana
Nikola Đurišić je Zvezdina investicija za narednu sezonu, igranje u KLS samo je zagrevanje za ono što sledi. Nakon debija za crveno-bele u pobedi nad Zlatiborom, 22-godišnji krilni igrač izneo je utiske za medije. „Osećaj je neverovatan. Bila mi je malo… »
Đurišić: "Bila je frka pred utakmicu" VIDEO

Đurišić: "Bila je frka pred utakmicu" VIDEO

B92 pre 20 dana
Nikola Đurišić je ove večeri odigrao svoj prvi meč u dresu Crvene zvezde, u pobedi nad Zlatiborom u prvoj utakmici četvrtfinala Košarkaške lige Srbije. On je po povratku iz Amerike igrao do sada za Megu, a u KLS će nositi dres crveno-belih, kao što će… »
Crno-beli u Leskovcu: Rukometaši Partizana sutra u prvoj utakmici polufinala pleh-ofa ARKUS lige gosti Dubočice

Crno-beli u Leskovcu: Rukometaši Partizana sutra u prvoj utakmici polufinala pleh-ofa ARKUS lige gosti Dubočice

Večernje novosti pre 20 dana
POČINjE borba za titulu prvaka. Rukometaši Partizana, koji brane titule, u prvom meču polufinala plej-ofa ARKUS Superlige sutra (18,.00) u Leskovcu izlaze na megdan Dubočici. Crno-beli su dosada osvojili tri trofeja i nema sumnje da će sve učiniti da se… »
Obradović: "Nije neuspešna sezona u Evroligi, mi imamo svoje ciljeve"

Obradović: "Nije neuspešna sezona u Evroligi, mi imamo svoje ciljeve"

B92 pre 20 dana
Trener Crvene zvezde Saša Obradović posle pobede nad ekipom Zlatibora, govorio je mladim košarkašima crveno-belih koji su igrali na ovom meču. "Znam Filipa kad je bio dete, jer je otac radio sa mnom u Ukrajini. Drago mi je zbog njega, iskrene čestitke i… »
Saša Obradović izašao na konferenciju sa sinom svog bivšeg pomoćnika: "Znam ga još kad je bio dete..."

Saša Obradović izašao na konferenciju sa sinom svog bivšeg pomoćnika: "Znam ga još kad je bio dete..."

Telegraf pre 20 dana
Zanimljiva scena viđena je na konferenciji za medije posle pobede Zvezde nad Zlatiborom u prvom meču plej-ofa KLS. Zvezda je sa 112:73 demonstrirala silu, a Saša Obradović je šansu dao i mnogim mladim igračima. Filip Škobalj je jedan od takvih, koji ima… »
Obradović iznenađen reakcijom igrača: "Ni u jednoj ekipi mi se ovo nije dešavalo"

Obradović iznenađen reakcijom igrača: "Ni u jednoj ekipi mi se ovo nije dešavalo"

Sportske.net pre 20 dana
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović ponovio je da eliminacija od Barselone na startu plej-in faze Evrolige nije neuspeh, imajući u vidu sa kakvim problemima se ekipa suočavala tokom sezone, dodajući da ga je pozitivno iznenadio stepen… »
Zvezda silovito došla na korak od fajnal-fora

Zvezda silovito došla na korak od fajnal-fora

Sportske.net pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su Zlatibor u hali "Aleksandar Nikolić" rezultatom 112:73 i poveli 1:0 u četvrtfinalnoj seriji KLS-a, koja se igra do dve pobede. Crveno-beli su tako došli na korak od fajnal-fora na kom će se četiri najbolje ekipe u… »
Obradović uzvratio kritičarima: „Nije neuspešna sezona, ovaj tim nisam ja birao!“

Obradović uzvratio kritičarima: „Nije neuspešna sezona, ovaj tim nisam ja birao!“

Hot sport pre 20 dana
Biće komentara na ove reči trenera crveno-belih Košarkaši Crvene zvezde rutinski su otvorili plej-of KLS-a ubedljivim trijumfom nad Zlatiborom, a posle meča u centru pažnje bio je trener Saša Obradović, koji je govorio o Evroligi, mladim igračima i… »
Zvezda zgromila Zlatibor: Demonstracija sile crveno-belih protiv nejakog rivala!

Zvezda zgromila Zlatibor: Demonstracija sile crveno-belih protiv nejakog rivala!

Hot sport pre 20 dana
Ubedljiv trijumf tima Saše Obradovića Košarkaši Crvene zvezde otvorili su četvrtfinalnu seriju KLS-a ubedljivom pobedom protiv Zlatibora u hali „Aleksandar Nikolić“, pošto su slavili sa 112:73 i tako stigli na korak od plasmana na završni turnir. Ekipa… »
Zvezdin rafal trojki protiv Zlatibora za prvu pobedu u KLS

Zvezdin rafal trojki protiv Zlatibora za prvu pobedu u KLS

Sport klub pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde u prilično izmenjenom sastavu, sa novim "domaćim" igračem Ebukuom Izunduom, krenula u napad na 25. titulu prvaka zemlje pobedom protiv Zlatibora - 112:73. Očekivano, nije bilo nikakvih dilema u prvom duelu Crvene zvezde i… »
Košarkaši Zvezde ubedljivo pobedili Zlatibor u četvrtfinalu KLS

Košarkaši Zvezde ubedljivo pobedili Zlatibor u četvrtfinalu KLS

Radio sto plus pre 20 dana
Zvezdu su predvodili Džordan Nvora sa 18 poena i Tajson Karter sa 17 poena i 12 asistencija. Ognjen Dobrić pobedi je doprineo sa 13 poena i sedam skokova, Nikola Đurišić sa takođe 13 poena, a Ebuka Izundu sa 12 poena i pet skokova. Filip Škobalj dodao je… »
"Ovu ekipu Zvezde je birao drugi trener": Obradović objasnio zašto sezona nije neuspešna i zašto igra Kalinić

"Ovu ekipu Zvezde je birao drugi trener": Obradović objasnio zašto sezona nije neuspešna i zašto igra Kalinić

Mondo pre 20 dana
Crvena zvezda je rutinski izašla na kraj sa Zlatiborom u prvom meču četvrtfinalne serije domaće lige (112:73). Bila je to prva utakmica za crveno-bele posle ispadanja iz Evrolige i poraza u Barseloni, a o svemu tome pričao je Saša Obradović. "Ponoviću… »
Dominacija Zvezde u Pioniru: Pukla "stotka", Obradović dao šansu i mladim igračima

Dominacija Zvezde u Pioniru: Pukla "stotka", Obradović dao šansu i mladim igračima

Mondo pre 20 dana
Crvena zvezda ubedljivo je pobedila Zlatibor i započela je na pravi način četvrtfinalnu seriju domaćeg šampionata - 112:73. Igra se na dve pobede, a revanš je za 1. maja u Čajetini i biće to prva meč lopta za izabranike Saše Obradovića. Prema prikazanom… »
Zvezda "stotkom" srušila Zlatibor: Đurišić se pokazao, Karter odigrao meč sezone

Zvezda "stotkom" srušila Zlatibor: Đurišić se pokazao, Karter odigrao meč sezone

Nova pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Zlatibora u prvom meču četvrtfinala KLS-a sa 112:73 u Pioniru. Furiozan start i serija trojki Ognjena Dobrića, Dejana Davidovca i Tajsona Kartera doneli su crveno-belima početno vođstvo od 18:0, koje je ubrzo… »
Zvezda deklasirala Zlatibor u "Pioniru", debitovao Đurišić

Zvezda deklasirala Zlatibor u "Pioniru", debitovao Đurišić

RTS pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Hali "Aleksandar Nikolić" ekipu Zlatibora 112:73 u prvoj utakmici četvrtfinala Košarkaške lige Srbije. Izabranici Saše Obradovića otvorili su meč silovito, napravivši seriju od 18:0, dok je Zlatibor do prvih poena… »
Debi Đurišića i ubedljiva pobeda Zvezde: Spartak bez šansi u Beogradu

Debi Đurišića i ubedljiva pobeda Zvezde: Spartak bez šansi u Beogradu

Euronews pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde su upisali ubedljivu pobedu protiv Zlatibora 112:73 (33:14, 23:20, 34:14, 22:24) u prvoj utakmici četvrtfinala Košarkaške lige Srbije. Šampion ligaškog dela KLS nije uspeo da pruži pravi otpor crveno-belima. Već u prvih pet minuta… »
Zvezda demolirala Zlatibor: Crveno-beli zalečili evroligaške rane

Zvezda demolirala Zlatibor: Crveno-beli zalečili evroligaške rane

U prvoj utakmici plej-in faze KLS lige Crvena zvezda savladala je Zlatibor rezultatom 112:73. Foto: Pedja Milosavljevic / Alamy / Profimedia Plesali su izabranici Saše Obradovića po terenu, delovalo je da su zalečili rane od eliminacije iz Evrolige od… »
Saša Obradović o Evroligi: "Nije neuspešna sezona, očekivanja bila prevelika, drugi trener selektirao ekipu"

Saša Obradović o Evroligi: "Nije neuspešna sezona, očekivanja bila prevelika, drugi trener selektirao ekipu"

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali Zlatibor u prvom meču KLS-a sa 112:73 i došli su na korak od plasmana na završni turnir domaće lige koji se igra po prvi put u istoriji, u Nišu od 29. do 30. maja. Trener Saša Obradović je na ovom meču dao… »
KK Crvena zvezda: Moneke, Miler-Mekintajer, Bolomboj, Rivero i Motejunas ne igraju u KLS

KK Crvena zvezda: Moneke, Miler-Mekintajer, Bolomboj, Rivero i Motejunas ne igraju u KLS

RTV pre 20 dana
BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Saša Obradović odabrao je košarkaše, koji će igrati za "crveno-bele" u završnici Košarkaške lige Srbije (KLS), saopštio je danas beogradski klub. Na spisku se nalaze Stefan Miljenović, Dejan Davidovac, Nikola Kalinić… »
Zvezda pokazala NBA pojačanje u Pioniru: Nikola debitovao, Saša video da može da računa na njega

Zvezda pokazala NBA pojačanje u Pioniru: Nikola debitovao, Saša video da može da računa na njega

Mondo pre 20 dana
Crvena zvezda dobila je novo pojačanje - Nikola Đurišić je debitovao. Iz NBA lige se vratio, pošto tamo nije dobio šansu, a Saša Obradović ga je uvrstio na spisak igrača za domaću ligu. Prvi meč u novom klubu je protiv Zlatibora u Pioniru. Zvezda je u… »
"Partizan? Kruna sezone i nagrada za moj tim"

"Partizan? Kruna sezone i nagrada za moj tim"

B92 pre 20 dana
Košarakši užičke Slobode u četvrtak u Beogradu igraju portiv Partizana u četvrtfinalu KLS lige. Prvi meč plej ofa u Superligi Srbije igra se u Beogradskoj areni, u četvrtak od 18:30, a drugi meč je 2. maja u Užicu. Trener Slobode Vladimir Đokić ističe da… »
Trenutak za istoriju: Nikola Đurišić postigao prve poene za Zvezdu, razgalio navijače zakucavanjem!

Trenutak za istoriju: Nikola Đurišić postigao prve poene za Zvezdu, razgalio navijače zakucavanjem!

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde počeli su četvrtfinale KLS, a duel protiv Zlatibora u prvom meču plej-ofa ulazi u istoriju, jer je za crveno-bele debitovao Nikola Đurišić. Bivši NBA as i reprezentativac Srbije stigao je tokom sezone u Zvezdu, ali nije mogao da… »
Zvezda nije registrovala Kodi-Miler Mekintajera za KLS, a on je stajlingom u Pioniru je izazvao posebnu pažnju

Zvezda nije registrovala Kodi-Miler Mekintajera za KLS, a on je stajlingom u Pioniru je izazvao posebnu pažnju

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde počeli su plej-of KLS, gde u prvom meču igraju protiv Zlatibora i posle prvog poluvremena su imali 21 poen prednosti. Crveno-beli su na dan meča odlučili koji stranci će biti registrovani, pa se tako Saša Obradović opredelio za… »
Penjaroja pred duel sa Slobodom: „Novo takmičenje je pred nama, specifično i pomalo neobično!“

Penjaroja pred duel sa Slobodom: „Novo takmičenje je pred nama, specifično i pomalo neobično!“

Hot sport pre 20 dana
Počinje domaći šampionat! U okviru plej-ofa KLS-a, ekipa Partizana se sastaje sa Slobodom iz Užica. Uoči tog susreta, trener ‘crno-belih, Đoan Penjaroja je rekao: „Novo takmičenje je pred nama, specifično i pomalo neobično, jer ne možemo da nastupimo u… »
Pokuševski: „Mi idemo sa ciljem da pobedimo svaku utakmicu!“

Pokuševski: „Mi idemo sa ciljem da pobedimo svaku utakmicu!“

Hot sport pre 20 dana
Prilika za neke mlade igrače da se dokažu u ‘crno-belom’ dresu! U okviru plej-ofa KLS-a, ekipa Partizana se sastaje sa Slobodom iz Užica. Krilni košarkaš Partizana, Aleksej Pokuševski je uoči tog susreta izneo svoja očekivanja: „Mi idemo sa ciljem da… »
Počeo je rastanak Crvene zvezde i Mekintajera: Sjajna lična statistika i slabi rezultati, koja je konačna ocena?

Počeo je rastanak Crvene zvezde i Mekintajera: Sjajna lična statistika i slabi rezultati, koja je konačna ocena?

Mondo pre 20 dana
Kodi Miler Mekintajer i Crvena zvezda počeli su rastanak. Neće tako brzo doći do prekida, pošto najbolji asistent Evrolige u tekućoj sezoni ima još mečeva da igra u crveno-belom dresu. Biće u timu za završnicu ABA lige, ali ga neće biti u domaćem… »
Obradović iznenadio odabirom stranaca za KLS, a jedan je dobio državljanstvo Srbije

Obradović iznenadio odabirom stranaca za KLS, a jedan je dobio državljanstvo Srbije

Danas pre 20 dana
Poznat je sastav Crvene zvezde za Košarkašku ligu Srbije. Trener Saša Obradović je iz ekipe izostavio od stranih košarkaša Kodija Miler-Mekintajera, Čimu Monekea, Hasijela Rivera i Džoela Bolomboja, što predstavlja veliko iznenađenje, a možda i… »
Đoan Penjaroja pred start KLS-a: Vraćamo se pravom takmičarskom ritmu

Đoan Penjaroja pred start KLS-a: Vraćamo se pravom takmičarskom ritmu

Euronews pre 20 dana
Košarkaši Partizana imali su podužu pauzu pred sobom, između završetka Evrolige i početka završnica domaćih turnira. Sada ih čeka prva obaveza u pohodu na titule, jer u četvrtak od 18.30 časova u "Beogradskoj areni" dočekuju Slobodu iz Užica. U pitanju… »
Zvezda odredila sastav za domaću ligu, Izundu dobio srpski pasoš

Zvezda odredila sastav za domaću ligu, Izundu dobio srpski pasoš

RTS pre 20 dana
Stručni štab Crvene zvezde izabrao je igrače na koje računa u završnici KLS-a, a među strancima nalaze se Tajson Karter, Džered Batler, Semi Odželej, Džordan Nvora i Ebuka Izundu. Ekipu će kao kapiten predvoditi Ognjen Dobrić, dok su se u rosteru našli i… »
Saša izabrao roster za KLS: Jedan stranac dobio srpsko državljanstvo!

Saša izabrao roster za KLS: Jedan stranac dobio srpsko državljanstvo!

Hot sport pre 20 dana
Roster je skrojen tako da odgovori i na zahteve takmičenja i na ambicije kluba u borbi za trofej. Na spisku od 16 igrača nalazi se spoj iskustva i mladosti, a kapitensku traku nosiće Ognjen Dobrić. Uz njega, okosnicu tima čine proverena imena poput… »
Penjaroja: "Sloboda dolazi sa velikom motivacijom - imamo veliko poštovanje prema njima"

Penjaroja: "Sloboda dolazi sa velikom motivacijom - imamo veliko poštovanje prema njima"

B92 pre 20 dana
Trener Partizana Đoan Penjaroja izjavio je u Beogradu da "crno-beli" imaju veliko poštovanje prema užičkoj Slobodi i podsetio da njegov tim neće igrati u kompletnom sastavu u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS). Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 18.30… »
Centar Zvezde dobio srpski pasoš - Obradović odabrao strance za KLS

Centar Zvezde dobio srpski pasoš - Obradović odabrao strance za KLS

Sportske.net pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde ovog popodneva počinju četvrtfinalnu seriju Košarkaške lige Srbije protiv Zlatibora. Danas do 12.00 sati morali su da se dostave spiskovi igrača na koje će treneri računati u završnici domaćeg takmičenja, a nakon Partizana, stigla… »
Važno obaveštenje: Završnica KLS-a u Nišu, po novom formatu!

Važno obaveštenje: Završnica KLS-a u Nišu, po novom formatu!

Hot sport pre 20 dana
Biće izuzetno zanimljivo! Predsedništvo UK KLS, na danas održanoj elektronskoj sednici, jednoglasno je donelo odluku da se prvi F4 turnir u istoriji Meridianbet Košarkaške lige Srbije igra od 29-31. maja ove godine u Nišu. Učešće na Final-four izboriće… »
Sastav Crvene zvezde za KLS: Bez dva velika imena!

Sastav Crvene zvezde za KLS: Bez dva velika imena!

Sport klub pre 20 dana
U sredu od 18.30 košarkaši Crvene zvezde započinju takmičenje u Košarkaškoj ligi Srbije. U kojem sastavu? Klub sa Malog Kalemegdana je zvanično potvrdio da računa na sledeće igrače u borbi za naslov šampiona Srbije: Miljenović Stefan, Davidovac Dejan… »
Obradović odlučio ko ne igra KLS: To su Moneke, Miler-Mekintajer, Bolomboj, Rivero i Motejunas

Obradović odlučio ko ne igra KLS: To su Moneke, Miler-Mekintajer, Bolomboj, Rivero i Motejunas

Dnevnik pre 20 dana
Trener Crvene zvezde Saša Obradović odabrao je košarkaše, koji će igrati za "crveno-bele" u završnici Košarkaške lige Srbije (KLS). Na spisku se nalaze Stefan Miljenović, Dejan Davidovac, Nikola Kalinić, Ognjen Dobrić (kapiten), Sava Đurić, Lazar… »
Na spisku nema kodija! Saša Obradović precrtao! Ovo je tim Crvene zvezde za Košarkašku ligu Srbije!

Na spisku nema kodija! Saša Obradović precrtao! Ovo je tim Crvene zvezde za Košarkašku ligu Srbije!

Kurir pre 20 dana
KK Crvena Zvezda danas od 18.30 časova igra prvi meč četvrtfinala srpskog šampionata protiv ekipe Zlatibora, prvoplasirane ekipe u KLS. Crveno-beli u predstojećoj završnici KLS (četvrtfinalu), nastupiće u sledećem sastavu: Stefan Miljenović, Aleksej… »
Zvezda bez najboljih nastupa u KLS ligi

Zvezda bez najboljih nastupa u KLS ligi

Euronews pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde večeras (18.30) statuju u KLS ligi u okviru četvtfinala protiv Zlatibora, a trener crveno-belih Saša Obradović sa ovom ekipom će nastupati u ovom takmičenju. Na spisku su: Stefan Miljenović, Dejan Davidovac, Nikola Kalinić, Ognjen… »
Konačno je poznato kada se igra finalni turnir KLS

Konačno je poznato kada se igra finalni turnir KLS

Danas pre 20 dana
Predsedništvo UK KLS, je na održanoj elektronskoj sednici, jednoglasno donelo odluku da se prvi F4 turnir u istoriji Košarkaške lige Srbije igra od 29. do 31. maja ove godine u Nišu. Učešće na finalnom turniru izboriće četiri timova koja budu slavila u… »
Obradović odredio tim Zvezde za Superligu - nema dvojice važnih igrača

Obradović odredio tim Zvezde za Superligu - nema dvojice važnih igrača

Nova pre 20 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda odredio je igrače koji će nastupiti u Superligi Srbije. Trener Saša Obradović je iz ekipe izostavio od stranih košarkaša Kodija Miler-Mekintajera, Čimu Monekea, Hasijela Rivera i Džoela Bolomboja. Od stranaca, Obradović je… »
Crvena zvezda izabrala strance za KLS: Jedno baš veliko iznenađenje, nema lidera tima

Crvena zvezda izabrala strance za KLS: Jedno baš veliko iznenađenje, nema lidera tima

Mondo pre 20 dana
Nakon Partizana se i Crvena zvezda oglasila sa spiskom stranaca za KLS. Za Crvenu zvezdu će od stranih košarkaša igrati Ebuka Izudndu, Džordan Nvora, Džordan NVora, Tajson Karter, Semi Odželej i Džared Batler. U domaćem šampionatu dozvoljeno je da… »
Zvezda "prelomila" - ovo je spisak igrača za KLS, jedan stranac "postao" Srbin!

Zvezda "prelomila" - ovo je spisak igrača za KLS, jedan stranac "postao" Srbin!

B92 pre 20 dana
Crvena zvezda je odredila tim za Košarkašku ligu Srbije. Košarkaši Crvene zvezde započinju borbu za titulu u domaćem prvenstvu utakmicom četvrtfinala protiv Zlatibora. Prvi duel igra se u sredu od 18.30 časova, a rival crveno-belima biće lider Košarkaške… »
Ebeka Izundu postao Srbin! Zvezda šokirala sa timom koji će se boriti za srpsku titulu

Ebeka Izundu postao Srbin! Zvezda šokirala sa timom koji će se boriti za srpsku titulu

Košarkaši KK Crvena zvezda započinju borbu za titulu u domaćem prvenstvu utakmicom četvrtfinala protiv KK Zlatibor. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Prvi duel igra se u sredu od 18.30 časova, a rival crveno-belima biće lider Košarkaške lige Srbije. S… »
Zvezda i Partizan se vraćaju u KLS?

Zvezda i Partizan se vraćaju u KLS?

Ozon press pre 20 dana
Košarkaška liga Srbije (KLS) od danas ulazi u svoju završnu fazu utakmicama plej-in faze koje će odlučiti ko će se naći na istorijskom Fajnal foru u Nišu krajem maja. Parovi četvrtfinala su Partizan – Sloboda Užice, Crvena zvezda – Zlatibor Čajetina… »
Saša Obradović odlučio! Zvezda dala pasoš svom centru, Kodi otpisan za KLS

Saša Obradović odlučio! Zvezda dala pasoš svom centru, Kodi otpisan za KLS

Telegraf pre 20 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je spisak igrača na koje računa u okviru Košarkaške lige Srbije, na taj način poznata su i četiri inostrana igrača koja će braniti crveno-bele boje. Ono što je zanimljivo je i to da postoji pet stranaca. Pasoš je… »
Đoan Penjaroja najavio meč Partizana protiv Slobode iz Užica: "Imali su veoma dobar regularni deo sezone"

Đoan Penjaroja najavio meč Partizana protiv Slobode iz Užica: "Imali su veoma dobar regularni deo sezone"

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Partizana u četvrtak od 18.30 časova u Beogradskoj areni igraju prvi meč četvrtfinalne plej-in serije u Košarkaškoj Superligi Srbije protiv Slobode iz Užica. Biće to prvi duel za crno-bele posle duže pauze. Pred duel u Beogradskoj areni, trener… »
Boston i Edmonton se ne predaju

Boston i Edmonton se ne predaju

Sport klub pre 21 dana
Boston Bruinsi dobili su peti meč serije protiv Bafala u prvom kolu plej ofa Istoka u NHL ligi i smanjili zaostatak na 3:2. Tim iz Masačusetsa je slavio posle produžetka 2:1, a gol odluke delo je Čeha Pastrnaka posle 9 minuta igre u dodatnom vremenu. U… »

Vesti dana »