Povezane vesti

Iz Vojvodine grme nakon finala Kupa! "I pravim zvezdašima je neugodno, jedan čovek pokvario sve"

Iz Vojvodine grme nakon finala Kupa! "I pravim zvezdašima je neugodno, jedan čovek pokvario sve"

Večernje novosti pre 1 sat
Vojvodina je imala sve u svojim rukama u finalu Kupa Srbije, ali je Crvena zvezda nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca došla do trofeja. FOTO TANJUG/ AMIR HAMZAGIĆ/ nr Miroslav Tanjga bio je utučen nakon poraza svoje ekipe, a direktno je okrivio sudiju… »
Baka Prase izgubio milione zbog Crvene zvezde: Prve reakcije jutjubera nakon poraza njegove Voše u finalu Kupa!

Baka Prase izgubio milione zbog Crvene zvezde: Prve reakcije jutjubera nakon poraza njegove Voše u finalu Kupa!

Hot sport pre 5 sati
Nije baš najsrećniji! Crvena zvezda i Vojvodina sastali su se u finalu Kupa Srbije, a nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca crveno-beli iz Beograda su tošli do šeste vezane duple krune PENAL SERIJU SA FINALA KUPA SRBIJE MOŽETE POGLEDATI OVDE Baka Prase… »
Crvena zvezda sa penala do titule u Kupu Srbije i duple krune

Crvena zvezda sa penala do titule u Kupu Srbije i duple krune

Danas pre 5 sati
Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije. Oni su do duple krune stigli nakon boljeg izvođenja penala rezultatom 5:4 (2:2 nakon 120 minuta igre). To je 30. trofej za Crvenu zvezdu u ovom takmičenju. A na samom početku utakmice, koji je kasnio pola… »
"Potkradani smo od prvog minuta": Tanjga besan na sudiju posle poraza od Crvene zvezde

"Potkradani smo od prvog minuta": Tanjga besan na sudiju posle poraza od Crvene zvezde

Mondo pre 6 sati
Vojvodina je izgubila od Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije posle penal serije. Bilo je dosta tenzije, haosa i pre meča i posle meča kada je došlo do sukoba među igračima. Miroslav Tanjga bio je vidno ljut i nezadovoljan na konferenciji za medije. "Momci… »
Puno mi je srce, zahvalnost svima na ovim emocijama

Puno mi je srce, zahvalnost svima na ovim emocijama

Politika pre 5 sati
„Tako je Žoze Murinjo protiv Sijene, kada sam bio u Interu na 1:3 uveo Valtera Samjuela i pobedili smo 4:3, a on dao gol” – rekao je Dejan Stanković. LOZNICA – Zahvalnost ovim momcima, zahvalnost i klubu i navijačima, samo zahvalnost. Puno mi je srce… »
Nismo imali snage da igramo kao u prvom poluvremenu

Nismo imali snage da igramo kao u prvom poluvremenu

Politika pre 5 sati
„Zvezdi čestitke, borili su se do kraja, bili su više fokusirani u penal seriji” – poručio je Tanjga. LOZNICA – Moram da čestitam Zvezdi na osvojenom Kupu, bolje su šutirali penale. Kao timu ne mogu da zamerim ništa. Prvo poluvreme odigrali smo odlično… »
Dejan Stanković: Zahvalnost ovim momcima, verovao sam do kraja

Dejan Stanković: Zahvalnost ovim momcima, verovao sam do kraja

Danas pre 6 sati
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da je veoma zahvalan svojim igračima na osvajanju trofeja u Kupu Srbije i dodao da je sve vreme verovao u svoju ekipu da može da preokrene rezultat i pobedi Vojvodinu u tom duelu. – Zahvalnost… »
Tanjga: Bili smo potkradani od prvog minuta, sve što smo radili palo je u vodu zbog nečijeg interesa

Tanjga: Bili smo potkradani od prvog minuta, sve što smo radili palo je u vodu zbog nečijeg interesa

Danas pre 6 sati
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je da smatra da je glavni sudija utakmice finala Kupa Srbije Pavle Ilić svojim odlukama štetio njegovoj ekipi od samog početka tog meča i dodao da su njegovi igrači, uprkos porazu od Crvene zvezde u tom… »
Pokradeni smo od prvog minuta, pravim zvezdašima je neprijatno: Tanjga za poraz krivi Pavla Ilića!

Pokradeni smo od prvog minuta, pravim zvezdašima je neprijatno: Tanjga za poraz krivi Pavla Ilića!

Hot sport pre 6 sati
Revoltiran je suđenjem! Crvena zvezda i Vojvodina sastali su se u finalu Kupa Srbije, a nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca crveno-beli iz Beograda su tošli do šeste vezane duple krune PENAL SERIJU SA FINALA KUPA SRBIJE MOŽETE POGLEDATI OVDE Posle meča… »
Dejan Stanković nikada emotivniji: Trener crveno-belih prepun sreće posle velikog preokreta!

Dejan Stanković nikada emotivniji: Trener crveno-belih prepun sreće posle velikog preokreta!

Hot sport pre 6 sati
Emotivan je Dejan Stanković! Crvena zvezda i Vojvodina sastali su se u finalu Kupa Srbije, a nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca crveno-beli iz Beograda su tošli do šeste vezane duple krune PENAL SERIJU SA FINALA KUPA SRBIJE MOŽETE POGLEDATI OVDE Dejan… »
Stanković o svom potezu koji je odlučio finale: To sam pokupio od jednog mog bivšeg trenera

Stanković o svom potezu koji je odlučio finale: To sam pokupio od jednog mog bivšeg trenera

Dnevnik pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije pobedom nad Vojvodinom nakon što su se vratili iz minusa od dva gola, a potom bili bolji u penal seriji. – Zahvalnost ovim momcima! Zahvalnost i klubu i navijačima, samo zahvalnost. Puno mi je srce. Znam da… »
Stanković posle titule Zvezde: "To sam pokupio od jednog bivšeg trenera"

Stanković posle titule Zvezde: "To sam pokupio od jednog bivšeg trenera"

Nova pre 6 sati
Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, govorio je o pobedi njegovog tima nad Vojvodinom i osvajanju titule šampiona Kupa Srbije. Zvezda je posle penala srušila Vojvodinu sa 5:4, nakon što je posle 90, pa potom i 120 minuta fudbala u Loznici… »
Penal završnica za infarkt: Pogledajte kako je Crvena zvezda sa bele tačke stigla do trofeja u kupu! Neverovatna nonšalancija…

Penal završnica za infarkt: Pogledajte kako je Crvena zvezda sa bele tačke stigla do trofeja u kupu! Neverovatna nonšalancija…

Kurir pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su trofej pobednika Kupa Srbije. Crveno-beli su savladali u finalu u Loznici Vojvodinu posle boljeg izvođenja penala sa 5:4. U regularnom delu rezultat je glasio 2:2, a u produžecima nije bilo golova. Tragičar je bio Džon… »
Zvezda penal ruletom do šeste „duple krune“ u nizu!

Zvezda penal ruletom do šeste „duple krune“ u nizu!

Sputnik pre 6 sati
Crvena zvezda osvojila je Kup Srbije posle boljeg izvođenja penala od Vojvodine – 5:4. U regularnom toku bilo je 2:2, kako tokom produžetaka nije bilo golova, pristupilo se penalima. Crveno-beli su bili uspešniji i stigli su do šeste uzastopne duple… »
Tanjga besan na sudije! Potkradani smo od prvog minuta, i zvezdašima je neugodno dođe jedan čovek i pokvari čitav doživljaj…

Tanjga besan na sudije! Potkradani smo od prvog minuta, i zvezdašima je neugodno dođe jedan čovek i pokvari čitav doživljaj…

Dnevnik pre 6 sati
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga teško je podneo poraz u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde. Vojvodina je vodila rezultatom 2:0, u nadoknadi vremena primila je drugi gol i tako je meč otišao u produžetke, potom i u penal seriju u kojoj je… »
"Svi kažu lako je kad osvojite, e pa nije": Dejan Stanković se obratio posle osvojenog kupa

"Svi kažu lako je kad osvojite, e pa nije": Dejan Stanković se obratio posle osvojenog kupa

Mondo pre 6 sati
Crvena zvezda je posle skoro četiri sata drame uspela da osvoji kup Srbije. Prvo je finale kasnilo više od pola sata zbog nereda na i ispred stadiona, onda je Vojvodina povela. Zvezda je izjednačila tek u 96. minutu golom Rodrigaoa, a onda je sa penala… »
Tanjga zagrmeo - opleo po suđenju: Bili smo pokradeni od prvog minuta - i pravim zvezdašima je neugodno!

Tanjga zagrmeo - opleo po suđenju: Bili smo pokradeni od prvog minuta - i pravim zvezdašima je neugodno!

Kurir pre 6 sati
Trener novosadskog tima Miroslav Tanjga izneo je prve utiske posle finala Kupa Srbije. - Svi ste bili toliko skoncentrisani da ste mogli da primetite o čemu se radi. Pre svega, čestitam Zvezdi – bolje su šutirali penale i kao timu ne mogu da zamerim… »
Tanjga zagrmeo posle finala Kupa: "I zvezdašima je neprijatno koliko smo pokradeni"

Tanjga zagrmeo posle finala Kupa: "I zvezdašima je neprijatno koliko smo pokradeni"

Nova pre 6 sati
Miroslav Tanjga, trener fudbalera Vojvodine, bio je ljut nakon poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije. Zvezda je uzela titulu posle penala (5:4) nakon što je posle 90, a potom i 120 minuta fudbala u Loznici rezultat bio 2:2. Tanjga nije krio… »
Tanjga zagrmeo posle finala Kupa: "I zvezdašima je neprijatno zbog krađe!"

Tanjga zagrmeo posle finala Kupa: "I zvezdašima je neprijatno zbog krađe!"

B92 pre 6 sati
Trener Vojvodine Miroslav Tanjga je izneo utiske posle finala Kupa Srbije u kom je Crvena zvezda osvojila trofej boljim izvođenjem penala. U centru pažnje posle utakmice nisu samo rezultat i trofej, već i oštre optužbe koje je izneo trener Vojvodine… »
Haos nakon finala Kupa Srbije: Tuča posle finala Zvezda - Vojvodina, sevale pesnice

Haos nakon finala Kupa Srbije: Tuča posle finala Zvezda - Vojvodina, sevale pesnice

Večernje novosti pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije u fudbalu pošto su posle produžetaka i boljeg izvođenja penala savladali Vojvodinu! Ipak, sam kraj meča obeležio je sukob igrača i članova uprave dva tima. FOTO: Printskrin/Iks/@sportsi50558301 Naime, posle… »
Stanković "iskopirao" Murinja: "Setio sam se kako je uveo Samjuela na špica"

Stanković "iskopirao" Murinja: "Setio sam se kako je uveo Samjuela na špica"

B92 pre 6 sati
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je izneo utiske posle osvojenog Kupa. Zvezda je u finalu savladala Vojvodinu posle boljeg izvođenja penala. Stanković je odmah prešao na stvar. "Nismo ušli dobro u meč, razumem momke, junaci su sezone. Osećam… »
Tanjga brutalno opleo po suđenju: "Bili smo potkradani u svakom trenutku, svako je mogao da primeti"

Tanjga brutalno opleo po suđenju: "Bili smo potkradani u svakom trenutku, svako je mogao da primeti"

Telegraf pre 6 sati
Vojvodina je imala sve u svojim rukama u finalu Kupa Srbije, ali je Crvena zvezda nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca došla do trofeja. Miroslav Tanjga bio je utučen nakon poraza svoje ekipe, a direktno je okrivio sudiju Pavla Ilića za ovakav ishod… »
Baka Prase šokirao objavom posle poraza Vojvodine u finalu Kupa, niko se nije nadao da će ovo da napiše

Baka Prase šokirao objavom posle poraza Vojvodine u finalu Kupa, niko se nije nadao da će ovo da napiše

Telegraf pre 6 sati
Crvena zvezda osvojila je Kup Srbije pošto je u finalu na stadionu „Lagator“ u Loznici, posle velike drame i boljeg izvođenja penala, savladala Vojvodinu ukupnim rezultatom 5:4, nakon što je posle 120 minuta igre bilo 2:2. Ovaj poraz teško je pao… »
Handel otkrio kako su preokrenuli finale protiv Vojvodine: “Evo šta je Dejan Stanković rekao u svlačionici”

Handel otkrio kako su preokrenuli finale protiv Vojvodine: “Evo šta je Dejan Stanković rekao u svlačionici”

Telegraf pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili Kup Srbije pobedom protiv Vojvodine posle boljeg izvođenja jedanaesteraca 5:4 (2:2) i tako došli do šeste duple krune u nizu. Utiske je posle utakmice sumirao Tomas Handel. - Bilo je veoma teško. Gubili smo 2:0, bili… »
Baka Prase ostao u neverici nakon penala koji je izveo Džon Meri, pogledajte reakciju jutjubera

Baka Prase ostao u neverici nakon penala koji je izveo Džon Meri, pogledajte reakciju jutjubera

Telegraf pre 6 sati
Šok i neverica zavladali su u loži stadiona „Lagator“ nakon odlučujućeg penala koji je izveo Džon Meri, a kojim Vojvodina ostala bez trofeja u Kupu Srbije. Među onima koji nisu mogli da veruju šta se dogodilo bio je i poznati jutjuber Baka Prase, veliki… »

Vesti dana »