Povezane vesti
"Zbog alkohola je došlo do pogoršanja": Poznato kako se oseća Sloba Vasić nakon što je primljen na psihijatriju
Mondo pre 7 minuta
Zdravstveno stanje pevača Slobe Vasića izazvalo je veliku pažnju javnosti nakon što je juče najpre primljen na Vojnomedicinsku akademiju, a potom i u psihijatrijsku ustanovu Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Prema navodima… »
"Pod nadzorom je, ne znamo do kada" Otkrivamo u kakvom je stanju Vasić nakon smeštanja u "Lazu Lazarević"
Telegraf pre 22 minuta
Zdravstveno stanje pevača Slobe Vasića uzdrmalo je javnost nakon što je juče prvo primljen na VMA, a posle u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević". Pevač je kako su mediji juče preneli skinut sa leta za Ciris jer je bio u alkoholisanom stanju, a… »
"Pola estrade pije i drogira se" Sloba Radanović o Slobi Vasiću koji je zadržan u bolnici "Laza Lazarević", pa opleo žestoko…
Blic pre 2 sata
Kolege sa estrade, uključujući Slobu Radanovića, izrazile su zabrinutost i poželele Vasiću brz oporavak. Radanović je govorio o prisutnosti poroka na muzičkoj sceni, ističući potrebu za psihičkom snagom i samokontrolom. Pevač Sloba Vasić nalazi se u… »
"Pola estrade se drogira i pije, neka zameri ko hoće" Sloba Radanović o porocima i slučaju Slobe Vasića: Pio je sigurno...
Kurir pre 3 sata
Sloba Radanović, koga su danas novinari sreli na beogradskom aerodromu, progovorio je o situaciji njegovog kolege Slobe Vasića, a potom je govorio i o ostalim kolegama - Čuo sam, ali ne znamo drugu stranu priče. Nismo se čuli, ali želim mu da se što pre… »
"Pola estrade se drogira" Pevač o Slobi Vasiću koji je zadržan u bolnici: Opleo po kolegama "Niko nije cvećka"
Telegraf pre 3 sata
Pevač Sloba Vasić nalazi se u psihijatrijskoj bolnici " Laza Lazarević", gde je juče smešten nakon ispiranja želuca na VMA. Kako su mediji preneli, on je zadržan zbog terapije za anksioznost koju ne bi smeo da meša sa alkoholom. Pevač je udaljen iz… »
"Pola estrade pije i drogira se, neka zameri ko hoće": Pevač javno progovorio o svemu nakon skandala Slobe Vasića
Mondo pre 4 sati
Pevač Sloba Vasić našao se juče u centru skandala nakon incidenta koji se dogodio pre na letu za Cirih, kada je u alkoholisanom stanju, napravio haos u avionu još pre poletanja. Zbog njegovog ponašanja reagovao je i kapetan leta, nakon čega je… »
Žena Slobe Vasića ima svoju kliniku: Završila je težak fakultet i pokrenula biznis u Beogradu
Blic pre 5 sati
Njegova supruga Jelena Vasić, vidno uznemirena, izjavila je da je pevač dobro, ali nije želela da otkriva više detalja. Jelena Vasić je bivša misica BiH i uspešna doktorka stomatologije, kao i osnivač privatne stomatološke klinike sa Slobom. Sloba Vasić… »
Ko je žena Slobe Vasića? Nekada je bila misica, a danas ima privatnu kliniku - evo čime se bavi
Nova pre 6 sati
Sloba Vasić poslednjih 24 sata glavna je tema javnosti, nakon što je u alkoholisanom stanju napravio incident u avionu, odakle je odvezen u Urgentni, pa prebačen na VMA, a onda smešten u Lazu Lazarević. Njegova supruga uz njega je u ovim teškim… »
"Povećao sam doze, pio lekove, ženi sam ćutao o tome" Sloba o problemima sa kojima se borio: Govorio da nije faza za Lazu…
Kurir pre 7 sati
Sloba Vasić trenutno je smešten na klinici Laza Lazarević, a samo dan pre nego što je smešten u pomenutu ustanovu, pevač je napravio incident u avionu u vidno alkoholisanom stanju. Pevač je neko vreme proveo u Urgentnom centru, a posle je prebačen na… »
"Povećavao sam doze": Sloba Vasić posle skandala završio u bolnici Laza Lazarević, krio od žene da pije lekove
Mondo pre 7 sati
Sloba Vasić našao se u centru skandala nakon incidenta koji se dogodio pre dva dana na letu za Cirih, kada je u alkoholisanom stanju, napravio haos u avionu još pre poletanja. Zbog njegovog ponašanja reagovao je i kapetan leta, nakon čega je obezbeđenje… »
Žena Slobe Vasića je misica i ima privatnu kliniku: Evo šta je po profesiji Lela
Kurir pre 7 sati
Sloba Vasić poslednjih 24 sata glavna je tema javnosti, nakon što je u alkoholisanom stanju napravio incident u avionu, odakle je odvezen u Urgentni, pa prebačen na VMA, a onda smešten u Lazu Lazarević. Njegova supruga uz njega je u ovim teškim… »
"Pio sam lekove protiv depresije, povećavao sam doze..." Ovako je Sloba Vasić govorio o psihičkim problemima
Telegraf pre 7 sati
Pevač Sloba Vasić pre dva dana napravio je haos u alkoholisanom stanju u avionu pre poletanja za Cirih. Zbog njegovog ponašanja morao je da reaguje kapetan leta, nakon čega ga je obezbeđenje izvelo iz zgrade beogradskog aerodroma. Vasić je prvo završio… »
"Pio sam lekove protiv depresije, krio sam od žene, povećavao sam doze" Sloba Vasić završio u Lazi Lazarević, ovako je govorio…
Blic pre 8 sati
Vasić je ranije otvoreno govorio o svojim psihičkim problemima, anksioznosti i depresiji, zbog kojih je uzimao lekove. Priznao je da je krio upotrebu lekova od supruge, ali joj je kasnije sve priznao i uz njenu podršku i terapiju uspeo da prevaziđe… »
Sloba Vasić skinut s leta jer je bio pijan, i ranije pravio incidente! Priveden jer je udario devojku, bivšu čupao pa se…
Kurir pre 8 sati
Pevač Slobodan Vasić u petak je skinut s leta za Cirih jer je bio u alkoholisanom stanju. Nakon što se nedolično ponašao kapetan je odreagovao, a obezbeđenje ga je izvelo iz aviona pa potom i iz zgrade aerodroma. On je trebalo da otputuje u Švajcarsku… »
Žena Slobe Vasića ima privatnu kliniku: Evo šta je po profesiji, on joj je pre nekoliko godina pokrenuo biznis
Telegraf pre 8 sati
Supruga pevača Sloba Vasić, Jelena Vasić, već godinama mu je najveća podrška kako u privatnom životu, tako i u poslu. Nekadašnja mis Bosne i Hercegovine danas je uspešna doktorka stomatologije, a zajedno sa suprugom pokrenula je i privatan biznis u… »
Sloba Vasić voleo ćerku svog kolege, a malo ko zna da je njegova supruga misica: "Bila je četvrta u svetu, a ja sam se pokajao…
Blic pre 9 sati
Sloba je ranije isticao da mu je porodica najvažnija stvar u životu. Vasić je trenutno u psihijatrijskoj ustanovi. Pevač Sloba Vasić našao se ovih dana u žiži skandala nakon što su ga izbacili iz aviona zbog alkoholisanog stanja. Pevač je potom završio… »
Vesti dana »
Vučić u Bakuu: Gradnja gasne elektrane kod Niša sa Azerbejdžanom mogla bi da počne sledeće godine
Newsmax Balkans pre 37 minutajoš 32 povezane
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 42 minutajoš 78 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Iran uvodi nove procedure za prolaz brodova kroz Ormuski moreuz; Fars: SAD postavile pet uslova Iranu u odgovoru na pregovarački predlog
RTV pre 12 minutajoš 29 povezanih
Dva dana sunce, pa opet moguća kiša: Kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje?
Danas pre 2 satajoš 44 povezane
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih