Povezane vesti

Ivica Dačić o slučaju "Senjak": Zašto bih ja podnosio ostavku?

Ivica Dačić o slučaju "Senjak": Zašto bih ja podnosio ostavku?

Insajder pre 3 sata
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je u slučaju uhapšenog i smenjenog načelnika beogradske policije Veselina Milića, koji je jedan od osumnjičenih u slučaju "Senjak", uradio sve što je bilo do njega kao ministra i da ne… »
Dačić: Ne podnosim ostavku jer ne snosim krivnju, Milić nije iz moje sredine

Dačić: Ne podnosim ostavku jer ne snosim krivnju, Milić nije iz moje sredine

SEEbiz pre 3 sata
BEOGRAD - Ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, u vezi sa slučajem "Senjak", da policija i MUP ne raspravljaju o ostavkama, već o tome tko je kriv, a tko nije - "jer se samo tako može raspravljati". "Zašto bih zbog toga ponudio… »
Ministar policije konačno i o slučaju "Senjak": Milića nisam ja postavio, on je iz miljea bivšeg direktora Veljovića

Ministar policije konačno i o slučaju "Senjak": Milića nisam ja postavio, on je iz miljea bivšeg direktora Veljovića

N1 Info pre 7 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, povodom slučaja "Senjak", da se u policiji i MUP-u ne raspravlja o ostavkama, već o tome ko je kriv a ko nije - "jer se samo tako može razgovarati". Podsećamo, ovo je prvo obraćanje ministra Dačića o… »
Dačić o slučaju „Senjak“: Zašto bih podnosio ostavku

Dačić o slučaju „Senjak“: Zašto bih podnosio ostavku

Vreme pre 6 sati
Ivica Dačić ne planira da podnese ostavku zbog slučaja „Senjak“ i umešanosti ljudi iz vrha policije u slučaj. Dok se u javnosti polemiše da bi zbog slučaja nestanka Aleksandra Nešovića Baje ministar policije trebalo da ponese ostavku, sam ministar kaže… »
Dačić: Ne podnosim ostavku jer ne snosim nikakvu krivicu, Milić nije iz mog miljea

Dačić: Ne podnosim ostavku jer ne snosim nikakvu krivicu, Milić nije iz mog miljea

Pravda pre 6 sati
Ministar unutrašnjim poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom slučaja „Senjak“, da se u policiji i MUP-u ne raspravlja o ostavkama, već o tome ko je kriv a ko nije – „jer se samo tako može razgovarati“. „Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne… »
Dačić prvi put o slučaju “Senjak“: Zašto bih podneo ostavku, ne snosim nikakvu krivicu

Dačić prvi put o slučaju “Senjak“: Zašto bih podneo ostavku, ne snosim nikakvu krivicu

Morava info pre 7 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom slučaja “Senjak“, da se u policiji i MUP-u ne raspravlja o ostavkama, već o tome ko je kriv a ko nije – “jer se samo tako može razgovarati“. Dodao je i da policijom ne rukovodi on, već… »
Dačić prvi put o hapšenju Veselina Milića nakon 10 dana ćutanja

Dačić prvi put o hapšenju Veselina Milića nakon 10 dana ćutanja

Nova pre 7 sati
Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova se danas prvi put oglasio povodom hapšenja bivčeg načelnika beogradske policije Veselina Milića, i to nakon skoro 10 dana ćutanja o ovom slučaju. Dačić je rekao da on ne može da se umeša u istražne radnje bez… »
Ubistvo na Senjaku: "Svi povezani sa zločinom u restoranu 27 uhapšeni po redu, tako i Milić"

Ubistvo na Senjaku: "Svi povezani sa zločinom u restoranu 27 uhapšeni po redu, tako i Milić"

Newsmax Balkans pre 7 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su svi koji su povezani sa ubistvom Aleksandra Nešovića u restoranu "27" na Senjaku uhapšeni u rekordnom roku i da država mora da pokaže da nema zaštićenih. "Čim je policija dobila informaciju o tome… »

In medija pre 7 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom slučaja „Senjak“, da se u policiji i MUP-u ne raspravlja o ostavkama, već o tome ko je kriv a ko nije – „jer se samo tako može razgovarati“. -Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne… »

Beta pre 8 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom slučaja "Senjak", da se u policiji i MUP-u  ne raspravlja o ostavkama, već o tome ko je kriv a ko nije - "jer se samo tako može razgovarati".  "Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne… »

Nedeljnik pre 8 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom slučaja „Senjak“, da se u policiji i MUP-u ne raspravlja o ostavkama, već o tome ko je kriv a ko nije – „jer se samo tako može razgovarati“. „Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne… »

Danas pre 8 sati
Ministar unutrašnjim poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom slučaja „Senjak“, da se u policiji i MUP-u ne raspravlja o ostavkama, već o tome ko je kriv a ko nije – „jer se samo tako može razgovarati“. „Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne… »

Serbian News Media pre 8 sati
„Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne snosim nikakvu krivicu što se toga tiče, niti sam učestvovo u tim krivičnim delima“, rekao je Dačić, za TV Prva, odgovarajući na novinarsko pitanje da li je tačno da je nudio ostavku. Dodao je i da policijom ne… »

Radio sto plus pre 8 sati
“Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne snosim nikakvu krivicu što se toga tiče, niti sam učestvovao u tim krivičnim delima”, rekao je Dačić, za TV Prva, odgovarajući na novinarsko pitanje da li je tačno da je nudio ostavku. Dodao je i da policijom ne… »

Pravo u centar pre 8 sati
„Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne snosim nikakvu krivicu što se toga tiče, niti sam učestvovo u tim krivičnim delima“, rekao je Dačić, za TV Prva, odgovarajući na novinarsko pitanje da li je tačno da je nudio ostavku. Dodao je i da policijom ne… »

Vesti dana »