Povezane vesti
Posle 10 dana, Dačić smislio da su "Milića doveli oni bivši": Javnost sluti - pokušaj da se zabašure ključni detalji slučaja…
N1 Info pre 21 dana
Zbog ubistva u restoranu na Senjaku uhapšena je još jedna osoba, saopštilo je Više javno tužilaštvo. Za N1 ne odgovaraju zbog čega se i dalje ne zna čije je telo pre tri dana poronađeno u okolini Inđije. O tome ne govori ni ministar Ivica Dačić. On je… »
Ivica Dačić o slučaju "Senjak": Zašto bih ja podnosio ostavku?
Insajder pre 21 dana
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je u slučaju uhapšenog i smenjenog načelnika beogradske policije Veselina Milića, koji je jedan od osumnjičenih u slučaju "Senjak", uradio sve što je bilo do njega kao ministra i da ne… »
Dačić: Ne podnosim ostavku jer ne snosim krivnju, Milić nije iz moje sredine
SEEbiz pre 21 dana
BEOGRAD - Ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, u vezi sa slučajem "Senjak", da policija i MUP ne raspravljaju o ostavkama, već o tome tko je kriv, a tko nije - "jer se samo tako može raspravljati". "Zašto bih zbog toga ponudio… »
Ministar policije konačno i o slučaju "Senjak": Milića nisam ja postavio, on je iz miljea bivšeg direktora Veljovića
N1 Info pre 21 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, povodom slučaja "Senjak", da se u policiji i MUP-u ne raspravlja o ostavkama, već o tome ko je kriv a ko nije - "jer se samo tako može razgovarati". Podsećamo, ovo je prvo obraćanje ministra Dačića o… »
Dačić o slučaju „Senjak“: Zašto bih podnosio ostavku
Vreme pre 21 dana
Ivica Dačić ne planira da podnese ostavku zbog slučaja „Senjak“ i umešanosti ljudi iz vrha policije u slučaj. Dok se u javnosti polemiše da bi zbog slučaja nestanka Aleksandra Nešovića Baje ministar policije trebalo da ponese ostavku, sam ministar kaže… »
Dačić: Ne podnosim ostavku jer ne snosim nikakvu krivicu, Milić nije iz mog miljea
Pravda pre 21 dana
Ministar unutrašnjim poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom slučaja „Senjak“, da se u policiji i MUP-u ne raspravlja o ostavkama, već o tome ko je kriv a ko nije – „jer se samo tako može razgovarati“. „Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne… »
Dačić prvi put o slučaju “Senjak“: Zašto bih podneo ostavku, ne snosim nikakvu krivicu
Morava info pre 21 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom slučaja “Senjak“, da se u policiji i MUP-u ne raspravlja o ostavkama, već o tome ko je kriv a ko nije – “jer se samo tako može razgovarati“. Dodao je i da policijom ne rukovodi on, već… »
Dačić prvi put o hapšenju Veselina Milića nakon 10 dana ćutanja
Nova pre 21 dana
Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova se danas prvi put oglasio povodom hapšenja bivčeg načelnika beogradske policije Veselina Milića, i to nakon skoro 10 dana ćutanja o ovom slučaju. Dačić je rekao da on ne može da se umeša u istražne radnje bez… »
Ubistvo na Senjaku: "Svi povezani sa zločinom u restoranu 27 uhapšeni po redu, tako i Milić"
Newsmax Balkans pre 21 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su svi koji su povezani sa ubistvom Aleksandra Nešovića u restoranu "27" na Senjaku uhapšeni u rekordnom roku i da država mora da pokaže da nema zaštićenih. "Čim je policija dobila informaciju o tome… »
Dačić: Ne podnosim ostavku jer ne snosim nikakvu krivicu, Milić nije iz mog miljea
In medija pre 21 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom slučaja „Senjak“, da se u policiji i MUP-u ne raspravlja o ostavkama, već o tome ko je kriv a ko nije – „jer se samo tako može razgovarati“. -Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne… »
Beta pre 21 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom slučaja "Senjak", da se u policiji i MUP-u ne raspravlja o ostavkama, već o tome ko je kriv a ko nije - "jer se samo tako može razgovarati". "Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne… »
Nedeljnik pre 21 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom slučaja „Senjak“, da se u policiji i MUP-u ne raspravlja o ostavkama, već o tome ko je kriv a ko nije – „jer se samo tako može razgovarati“. „Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne… »
Danas pre 21 dana
Ministar unutrašnjim poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom slučaja „Senjak“, da se u policiji i MUP-u ne raspravlja o ostavkama, već o tome ko je kriv a ko nije – „jer se samo tako može razgovarati“. „Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne… »
Serbian News Media pre 21 dana
„Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne snosim nikakvu krivicu što se toga tiče, niti sam učestvovo u tim krivičnim delima“, rekao je Dačić, za TV Prva, odgovarajući na novinarsko pitanje da li je tačno da je nudio ostavku. Dodao je i da policijom ne… »
Radio sto plus pre 21 dana
“Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne snosim nikakvu krivicu što se toga tiče, niti sam učestvovao u tim krivičnim delima”, rekao je Dačić, za TV Prva, odgovarajući na novinarsko pitanje da li je tačno da je nudio ostavku. Dodao je i da policijom ne… »
Pravo u centar pre 21 dana
„Zašto bih ja zbog toga nudio ostavku? Ne snosim nikakvu krivicu što se toga tiče, niti sam učestvovo u tim krivičnim delima“, rekao je Dačić, za TV Prva, odgovarajući na novinarsko pitanje da li je tačno da je nudio ostavku. Dodao je i da policijom ne… »
Vesti dana »
Petarda rSkandinavaca u Meksiku: Švedska rutinirala nejake Tunižane
Euronews pre 4 minutajoš 14 povezanih
Razbio svoju zemlju, pa molio za oproštaj: Usred noći pukla petarda na Svetskom prvenstvu
Mondo pre 29 minutajoš 11 povezanih
Srbija danas podeljena na dva dela! U ovim krajevima prete pljuskovi, grmljavina i nepogode, a evo gde će se građani "pržiti" na skoro 30 stepeni
Blic pre 59 minutajoš 7 povezanih
Više od 2.500 niških osmaka polaže malu maturu: Mesta u srednjim školama ima više nego kandidata
Gradski portal 018 pre 54 minutajoš 3 povezane