Povezane vesti

Jovana Pajić skoro zaplakala, pa se emotivno obratila Mariji Šerifović: "Hvala što budiš u meni..."

Jovana Pajić skoro zaplakala, pa se emotivno obratila Mariji Šerifović: "Hvala što budiš u meni..."

Telegraf pre 2 sata
Jovana Pajić priredila je žurku na brodu, a onda se dohvatila mikrofona i emotivnim rečima obratila Mariji Šerifović. Naime, Jovana se skoro kroz suze, javno zahvalila zbog svega što je učinila za nju. - Hvala Mariji što je svaku moju sumnju uspela da… »
"Jovani Pajić je lakše kad ima mariju iza sebe": Jovana Mišković o koleginicama i sakrivanju intime! Otkrila kako je muž…

"Jovani Pajić je lakše kad ima mariju iza sebe": Jovana Mišković o koleginicama i sakrivanju intime! Otkrila kako je muž…

Blic pre 3 sata
Istakla je da je perfekcionista u studiju i da ponekad proces stvaranja pesme traje dugo, mada je sa Cobijem pesmu snimila najbrže. Dodala je da ne voli da deli privatni život sa medijima i da joj ide dobro da se skriva od javnosti, te da mnogo ceni… »
(Video) Velika proslava Jovane Pajić Marija Šerifović među prvima stigla na parti! Tu su i Jovana Mišković i poznata…

(Video) Velika proslava Jovane Pajić Marija Šerifović među prvima stigla na parti! Tu su i Jovana Mišković i poznata…

Blic pre 3 sata
Na događaju je bila i voditeljka Tijana Stoisavljević, obučena u džins i belo. Jovana je otvoreno govorila o izazovima svoje ćerke Đine sa samopouzdanjem i nastupom na engleskom jeziku. Pevačica Jovana Pajić napravila je danas veliku proslavu povodom… »
"To je bila moja prekretnica" Emotivni govor Jovane Pajić na proslavi oduševio prisutne! Evo ko je sve došao: Sa Prijom…

"To je bila moja prekretnica" Emotivni govor Jovane Pajić na proslavi oduševio prisutne! Evo ko je sve došao: Sa Prijom…

Kurir pre 3 sata
Nakon nove pesme koja je već počela da osvaja srca publike, pevačica Jovana Pajić je napravila veliku proslavu. Među privima koja je došla da je podrži, bila je koleginica Marija Šerifović. Osim nje, estradno jato se okupilo, a među njima su bile Tijana… »
"Pajićki je lakše kad ima Mariju" Jovana Nikolić Mišković o odnosu koleginica, pa otkrila šta joj muž inače poručuje: Najveći…

"Pajićki je lakše kad ima Mariju" Jovana Nikolić Mišković o odnosu koleginica, pa otkrila šta joj muž inače poručuje: Najveći…

Kurir pre 2 sata
Pevačica Jovana Nikolić Mišković, inače snaja biznismena Miroslava Miškovića, danas je bila među prisutnima na proslavi povodom nove pesme koleginice Jovane Pajić. Ona je ovom prilikom progovorila o odnosima na estradi, ali i objasnila kako se provela… »
"Jovani je lakše kad ima Mariju": Jovana Mišković progovorila o koleginicama i skrivanju: "Nije teško da..."

"Jovani je lakše kad ima Mariju": Jovana Mišković progovorila o koleginicama i skrivanju: "Nije teško da..."

Telegraf pre 2 sata
Pevačica Jovana Nikolić Mišković, snajka biznismena Miodraga Miškovića, pojavila se danas na partiju koleginice Jovane Pajić povodom njene nove pesme. Progovorila je o koleginicama. - Ja se istopih ovde! Danas je dobar dan. Ova Jovanina pesma mi se više… »
Kolege i prijatelji: Na promociji nove pesme Jovane Pajić došlo pola estrade (foto)

Kolege i prijatelji: Na promociji nove pesme Jovane Pajić došlo pola estrade (foto)

Večernje novosti pre 3 sata
NOVA pesma "Dođe meni" muzičke zvezde Jovane Pajić ugledala je danas svetlost dana. Tom prilikom pevačica je upriličila promociju iste i to ni manje ni više nego na brodu. Na promociji Jovanine pesme stigle su i mnogobrojne kolege Marija Šerifović, Ilda… »
Jovana Pajić na proslavi okupila estradu: Prijovićka se ne odvaja od Ildine ćerke, Goca Tržan stigla sa naslednicom, a posebnu…

Jovana Pajić na proslavi okupila estradu: Prijovićka se ne odvaja od Ildine ćerke, Goca Tržan stigla sa naslednicom, a posebnu…

Nova pre 3 sata
Pevačica Jovana Pajić je večeras upriličila proslavu povodom promocije svoje nove pesme. Jovana se pred gostima pojavila u beloj haljini i dobila brojne komplimente za svoj izgled. Promociji prisustvuju brojne njene kolege, među kojima su Marija… »
Dođe meni: Jovana Pajić upriličila glamuroznu promociju nove pesme (foto)

Dođe meni: Jovana Pajić upriličila glamuroznu promociju nove pesme (foto)

Večernje novosti pre 4 sati
MUZIČKA zvezda Jovana Pajić objavila je novu pesmu "Dođe meni" a promociju iste upriličila je na brodu. FOTO: Novosti - Dugo je stajala i čekala pravi trenutak da zaživi. Iako sam je osetila onako na prvu, bilo mi je važno da ja budem skroz spremna za… »
"Majka dečaka mi je rekla da mu niko ovako nije ulepšao život" Marija Šerifović o posebnom iskustvu, a o nekretnini na Baliju…

"Majka dečaka mi je rekla da mu niko ovako nije ulepšao život" Marija Šerifović o posebnom iskustvu, a o nekretnini na Baliju…

Blic pre 5 sati
Ispričala je posebnu priču o svom najmlađem obožavaocu koga je pozvala na koncert, što joj je veoma značilo. Naglasila je da niko nema pristup njenim društvenim mrežama. Poznata pevačica Marija Šerifović došla je danas na proslavu koleginice i bliske… »
Sve oči uprte u Aleksandru Prijović: Došla na parti Jovane Pajić u asimetričnoj, crno-beloj kombinaciji, pa zaplesala sa…

Sve oči uprte u Aleksandru Prijović: Došla na parti Jovane Pajić u asimetričnoj, crno-beloj kombinaciji, pa zaplesala sa…

Blic pre 5 sati
Njeno raspoloženje bilo je odlično, a prisutni su je uporedili sa gostima Kaneskog festivala. Jovana Pajić je govorila o svojoj ćerki Đini i njenim problemima sa samopouzdanjem i jezičkom barijerom. Muzička zvezda Aleksandra Prijović došla je na proslavu… »
Prijovićka pokazala gola ramena, a Miškovićeva snajka stomak: Pogledajte ko je sve od poznatih došao kod Jovane Pajić

Prijovićka pokazala gola ramena, a Miškovićeva snajka stomak: Pogledajte ko je sve od poznatih došao kod Jovane Pajić

Mondo pre 5 sati
Jovana Pajić je od trenutka kada je zakoračila na binu Zvezda Granda važila za miljenicu nacije. Njena dugogodišnja karijera prekinuta je kada je odlučila da se posveti najvažnijoj životnoj ulozi, ali poslednjih meseci njeni singlovi izazivaju pažnju i… »
Marija progovorila o kupovini kuće na Baliju: Vredi 215.000 evra, a evo šta ona kaže! Otkrila detalje odnosa s koleginicom: Za…

Marija progovorila o kupovini kuće na Baliju: Vredi 215.000 evra, a evo šta ona kaže! Otkrila detalje odnosa s koleginicom: Za…

Kurir pre 4 sati
Pevačica Jovana Pajić danas je organizovala proslavu povodom nove pesme koju je objavila danas, a među prvima koji su pristigli, bila je njena koleginica i prijateljica Marija Šerifović. Marija je ovom prilikom razgovarala sa okupljenim novinarskim… »
Snajka najbogatijeg Srbina golog stomaka, dekolte Gocine ćerke raspametio: Poznati stigli kod Jovane Pajić

Snajka najbogatijeg Srbina golog stomaka, dekolte Gocine ćerke raspametio: Poznati stigli kod Jovane Pajić

Telegraf pre 5 sati
Pevačica Jovana Pajić napravila je danas veliku proslavu povodom objavljivanja nove pesme, a na njeno slavlje došle su brojne poznate ličnosti, među prvima Marija Šerifović, ali i snajka Miroslava Miškovića, Jovana Mišković. Prva je stigla Marija u… »
"Pozvala sam jednog dečaka..." Marija o kupovini kuće van Srbije, pa pomenula sina: "Tamo je moj terapeut"

"Pozvala sam jednog dečaka..." Marija o kupovini kuće van Srbije, pa pomenula sina: "Tamo je moj terapeut"

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Marija Šerifović pojavila se na promociji, pa progovorila o boravku na Baliju sa Jovanom Pajić, kao i o potencijalnoj kupovini kuće na toj egzotičnoj destinaciji. Marija se pojavila na promociji nove Jovanine pesme i tom prilikom, za razliku od… »
Marija Šerifović uhvaćena sa srpskom voditeljkom: Došla na promociju Jovane Pajić, a evo ko joj pravi društvo (video)

Marija Šerifović uhvaćena sa srpskom voditeljkom: Došla na promociju Jovane Pajić, a evo ko joj pravi društvo (video)

Mondo pre 6 sati
Pevačica Jovana Pajić, koja se pre dve godine spektakularno vratila velikim hitom "Ludilo moje", večeras održava promociju nove numere "Dođe meni", za koju je snimila i spot. Jovana nije menjala autorski tim, pa i ovaj singl potpisuju Bane Opačić i Dušan… »
"Izvinite ako imam pravo na privatan život": Marija bez dlake na jeziku o tračevima, spomenula i autorska prava

"Izvinite ako imam pravo na privatan život": Marija bez dlake na jeziku o tračevima, spomenula i autorska prava

Mondo pre 5 sati
Pevačica Jovana Pajić večeras promoviše novu pesmu "Dođe meni", za koju je spot snimila na Baliju. Uz nju je na ovom "radnom odmoru" bila i pevačica Marija Šerifović, koja nam je otkrila da li je istina da planira da na ovoj egzotičnoj destinaciji pazari… »
Jovana Pajić pesmom poslala snažnu poruku: Simbolika hrabrosti i slobode u svakom stihu (foto)

Jovana Pajić pesmom poslala snažnu poruku: Simbolika hrabrosti i slobode u svakom stihu (foto)

Večernje novosti pre 8 sati
PEVAČICA Jovana Pajić, koja se pre dve godine spektakularno vratila velikim hitom „Ludilo moje“, ponovo je spremna da uzdrma domaću muzičku scenu. Foto: Miomir Milić Tačno dve godine nakon pesme koja je obeležila njen povratak i postala nezaobilazni… »
"Treba ljubavi, strpljenja i konjskih živaca" Jovana Pajić o ćerkama, otkrila da li Mariji dali savete za sina: "Ona strahuje"…

"Treba ljubavi, strpljenja i konjskih živaca" Jovana Pajić o ćerkama, otkrila da li Mariji dali savete za sina: "Ona strahuje"…

Blic pre 10 sati
Spot za novu pesmu snimila je na Baliju, uz uključivanje lokalnih ljudi u projekat. Jovana Pajić je objavila novu pesmu 'Dođe meni' dve godine nakon hita 'Ludilo moje'. Pevačica Jovana Pajić, koja se pre dve godine spektakularno vratila velikim hitom… »
Posle dva velika hita „Ludilo moje“ Jovana Pajić najavljuje novi singl: stiže „Dođe meni“

Posle dva velika hita „Ludilo moje“ Jovana Pajić najavljuje novi singl: stiže „Dođe meni“

Nova pre 11 sati
Pevačica Jovana Pajić, koja se pre dve godine spektakularno vratila velikim hitom „Ludilo moje“, ponovo je spremna da uzdrma domaću muzičku scenu. Tačno dve godine nakon pesme koja je obeležila njen povratak i postala nezaobilazni letnji soundtrack… »

Vesti dana »