Povezane vesti

Dačić: Moj stav su izbori u redovnom terminu, slučaj Senjak nema veze sa unutrašnjom kontrolom

Dačić: Moj stav su izbori u redovnom terminu, slučaj Senjak nema veze sa unutrašnjom kontrolom

Newsmax Balkans pre 2 sata
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da nije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao o izborima i podsetio da je njegov stav da se izbori održe u redovnom terminu. Govoreći o ubistvu… »
Dačić: Nisam razgovarao sa Vučićem o izborima niti o zajedničkoj listi, pokušavaju da razbiju koaliciju SPS i SNS

Dačić: Nisam razgovarao sa Vučićem o izborima niti o zajedničkoj listi, pokušavaju da razbiju koaliciju SPS i SNS

Morava info pre 4 sati
Ministar unutrašnjih poslova Srbije i lider socijalista Ivica Dačić izjavio je danas da nije razgovarao sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem o izborima, a samim tim ni o eventualnom zajedničkom izlasku dve stranke na njih. On je ponovio stav da bi… »
Dačić o izborima i da li će se kandidovati za predsednika

Dačić o izborima i da li će se kandidovati za predsednika

N1 Info pre 5 sati
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da nije sa Aleksandrom Vučićem razgovarao o izborima i podsetio da je njegov stav da se izbori održe u redovnom terminu. Ministar unutrašnjih poslova i… »
Dačić: SNS nikada nije htela zajedničku listu sa SPS

Dačić: SNS nikada nije htela zajedničku listu sa SPS

Insajder pre 5 sati
Ministar unutrašnjih poslova Srbije i lider socijalista Ivica Dačić izjavio je danas da nije razgovarao sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem o izborima, a samim tim ni o eventualnom zajedničkom izlasku dve stranke na njih, a ponovio je stav da bi… »
Dačić: Ko nije zadovoljan mojim radom, može da pokuša kandidaturu za mesto predsednika SPS

Dačić: Ko nije zadovoljan mojim radom, može da pokuša kandidaturu za mesto predsednika SPS

Beta pre 5 sati
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da u toj stranci postoje različita mišljenja, ali da nijedan pojedinac nije iznad nje, već njeni organi donose odluke i poručio da svako ko nije zadovoljan njegovim radom može da… »

Radio 021 pre 5 sati
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da u toj stranci postoje različita mišljenja, ali da nijedan pojedinac nije iznad nje, već njeni organi donose odluke. Dačić je takođe poručio i da svako ko nije zadovoljan njegovim… »

Serbian News Media pre 5 sati
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da u toj stranci postoje različita mišljenja, ali da nijedan pojedinac nije iznad nje, već njeni organi donose odluke i poručio da svako ko nije zadovoljan njegovim radom može da… »

Radio sto plus pre 5 sati
“Mene fascinira toliko interesovanje za SPS. Ali, mi smo partija dugog trajanja”, rekao je Dačić, na pitanje o odnosu sa funkcionerom socijalista Brankom Ružićem, za Radio televiziju Srbije (RTS), u novoj emisiji “Za stolom sa Apostolom”. Govoreći o… »

Pravo u centar pre 5 sati
Dačić: Moj stav - izbori u redovnom terminu, nisam razgovarao sa Vučićem o tome

Dačić: Moj stav - izbori u redovnom terminu, nisam razgovarao sa Vučićem o tome

RTV pre 6 sati
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da nije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao o izborima i ponovio da je njegov stav da se izbori održe u redovnom terminu… »
"Ponekad mi se čini da mi je najlepše bilo u komi" Dačić progovorio o slučaju ubistva Nešovića, odgovorio hoće li se…

"Ponekad mi se čini da mi je najlepše bilo u komi" Dačić progovorio o slučaju ubistva Nešovića, odgovorio hoće li se…

Blic pre 6 sati
Dačić kaže da u SPS-u postoje različita mišljenja, ali da je partija iznad pojedinca i odluke donose partijski organi. Govoreći o slučaju ubistva na Senjaku, istakao je da MUP ima unutrašnju kontrolu i da zloupotrebe u policiji ne smeju biti tolerisane… »
Dačić o aktuelnim temama: Fascinira ga interesovanje za SPS

Dačić o aktuelnim temama: Fascinira ga interesovanje za SPS

Danas pre 6 sati
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić je za RTS rekao da se Srbija ne meša u to ko će biti na vlasti u Crnoj Gori, ali da Srbija očekuje da se poštuju srpski nacionalni i državni interesi. „Ti interesi nisu… »

Nova pre 6 sati
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da u toj stranci postoje različita mišljenja, ali da nijedan pojedinac nije iznad nje, već njeni organi donose odluke i poručio da svako ko nije zdovoljan njegovim radom može da… »
Dačić: Izbori treba da se održe u redovnom terminu, nisam razgovarao sa Vučićem

Dačić: Izbori treba da se održe u redovnom terminu, nisam razgovarao sa Vučićem

Vreme pre 6 sati
Ivica Dačić je izjavio da o predstojećim izborima nije bilo konkretnih razgovora i da je njegov stav da se oni održe u redovnom izbornom terminu. Govoreći za RTS, naveo je i da politički akteri za sada ne otvaraju pitanje promene izbornog ciklusa… »
Dačić za RTS: Moj stav je da se izbori održe u redovnom terminu, nisam razgovarao sa Vučićem

Dačić za RTS: Moj stav je da se izbori održe u redovnom terminu, nisam razgovarao sa Vučićem

NIN pre 6 sati
Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je tokom gostovanja na RTS-u da nije razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o eventualnom raspisivanju izbora i ponovio da je njegov stav da bi oni… »
Dačić: Moj stav je da se izbori održe u redovnom terminu, nisam razgovarao sa Vučićem o tome

Dačić: Moj stav je da se izbori održe u redovnom terminu, nisam razgovarao sa Vučićem o tome

Euronews pre 5 sati
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je za RTS da nije sa Aleksandrom Vučićem razgovarao o izborima i podsetio da je njegov stav da se izbori održe u redovnom terminu. Naveo je da se Srbija ne meša u… »
Dačić za RTS: Moj stav je da se izbori održe u redovnom terminu, nisam razgovarao sa Vučićem o tome

Dačić za RTS: Moj stav je da se izbori održe u redovnom terminu, nisam razgovarao sa Vučićem o tome

RTS pre 6 sati
Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je u emisiji "Za stolom sa Apostolom" da nije sa Aleksandrom Vučićem razgovarao o izborima i podsetio da je njegov stav da se izbori održe u redovnom terminu. Naveo… »

Vesti dana »