Povezane vesti

Sa Zvezdom potpisao na četiri godine! Kipranin novo pojačanje: Čast je boriti se za ovako veliki klub

Sa Zvezdom potpisao na četiri godine! Kipranin novo pojačanje: Čast je boriti se za ovako veliki klub

Dnevnik pre 22 dana
Drugo pojačanje Crvene zvezde za sezonu 2026/27 je krilni napadač Loizos Loizu. Reprezentativac Kipra je sa klubom s Marakane potpisao četvorogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu godinu i zadužio broj 75. – Veoma sam srećan što sam… »
Crvena zvezda promovisala drugo letnje pojačanje

Crvena zvezda promovisala drugo letnje pojačanje

Danas pre 22 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda ozvaničio je drugo pojačanje za sezonu 2026/27. Krilni napadač Loizos Loizu potpisao je trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu godinu. Reprezentativac Kipra je zadužio dres sa brojem 75. – Veoma sam… »
Reprezentativac Kipra Loizos Loizu novo pojačanje Crvene zvezde

Reprezentativac Kipra Loizos Loizu novo pojačanje Crvene zvezde

RTS pre 22 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda nastavila je ojačavanje tima pred prestojeću sezonu angažovanjem krilnog napadača Loizosa Loizua, doskorašnjeg igrala Hapoelu iz Tel Aviva i reprezentativca Kipra. Loizu je potpisao ugovor na tri godine uz opciju produženja… »
(VIDEO) Loizu po lepom upamtio Zvezdu, Stanković bi najradije da zaboravi tu utakmicu

(VIDEO) Loizu po lepom upamtio Zvezdu, Stanković bi najradije da zaboravi tu utakmicu

Sportske.net pre 22 dana
Jedan od najdarovitijih kiparskih fudbalera Loizos Loizu danas je potpisao za Crvenu zvezdu u transferu vrednom 3.000.00 evra iz izraelskog Hapoel Tel Aviva. Iako Loizu ima tek 22 godine iza sebe ima šest sezona ozbiljnog seniorskog staža. Još kao klinac… »
ZVANIČNO - Zvezda dovela igrača kakvog nije imala, Loizu potpisao i najavio pobede

ZVANIČNO - Zvezda dovela igrača kakvog nije imala, Loizu potpisao i najavio pobede

Sportske.net pre 22 dana
Kiparski fudbaler Loizos Loizu novi je igrač Crvene zvezde, ozvaničili su crveno-beli. Krilni fudbaler rođen 2003. godine potpisao je trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije, uz mogućnost produžetka na još godinu dana i zadužio dres sa brojem 75,a Zvezda… »
Marakana će se ekspresno zaljubiti u ovog momka: Crvena zvezda predstavila novo pojačanje!

Marakana će se ekspresno zaljubiti u ovog momka: Crvena zvezda predstavila novo pojačanje!

Hot sport pre 22 dana
Ime nije zvučno, ali je klasa stvarna! Crvena zvezda predstavila je drugo pojačanje za sezonu 2026/27, pošto je novi fudbaler crveno-belih postao Loizos Loizu. Reprezentativac Kipra potpisao je ugovor na tri godine, uz opciju produžetka saradnje na još… »
Novo pojačanje stiglo na Marakanu! Crvena zvezda predstavila reprezentativca, isplivali i detalji transfera!

Novo pojačanje stiglo na Marakanu! Crvena zvezda predstavila reprezentativca, isplivali i detalji transfera!

Kurir pre 22 dana
Drugo pojačanje Crvene zvezde za sezonu 2026/27 je krilni napadač Loizos Loizu. Reprezentativac Kipra je sa Zvezdom potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu godinu i zadužio broj 75. - Veoma sam srećan što sam potpisao za… »
Zvezda ozvaničila drugo pojačanje: Krilni napadač stigao na Marakanu, evo šta je rekao

Zvezda ozvaničila drugo pojačanje: Krilni napadač stigao na Marakanu, evo šta je rekao

Nova pre 22 dana
Drugo pojačanje Crvene zvezde za sezonu 2026/27. je krilni napadač Loizos Loizu, zvanično je saopštio klub sa Marakane. Reprezentativac Kipra je sa Zvezdom potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu godinu i zadužio broj 75… »
Dribler na Marakani: Zvezda ozvaničila drugo pojačanje

Dribler na Marakani: Zvezda ozvaničila drugo pojačanje

Sport klub pre 22 dana
Crvena zvezda je posle dovođenja Muhameda Čama, ozvaničila i dolazak Loizosa Loizua. Kiparski reprezentativac potpisao je ugovor na tri plus jednu godinu, a Crvena zvezda će ga platiti Hapoelu iz Tel Aviva 3.000.000 evra. Loizu je izabrao broj 75 i… »
Saša Ilić doveo prvo pojačanje u Partizan: Aleks stigao iz Fejenorda, ugleda se na Inijestu i Nejmara

Saša Ilić doveo prvo pojačanje u Partizan: Aleks stigao iz Fejenorda, ugleda se na Inijestu i Nejmara

Mondo pre 22 dana
Aleks Zeković (19) novi je fudbaler Partizana. Saša Ilić je tako dobio prvo pojačanje od kako je zvanično seo na klupu crno-belih. Radi se o veznom fudbaleru koji stiže iz mladog tima holandskog Fejenorda. "Veoma sam srećan što sam postao deo ovako… »
Ilićev Partizan obezbedio dva važna potpisa

Ilićev Partizan obezbedio dva važna potpisa

Sputnik pre 22 dana
Partizan koji sada sa klupe predvodi Saša Ilić potpisao je trogodišnji ugovor sa Aleksom Zekovićem. Devetnaestogodišnji vezni fudbaler u Humsku stiže iz mladog tima holandskog Fejnorda. Takođe, golman fudbalskog kluba Partizan Miloš Krunić produžio je… »
"Uživam u driblinzima i dolazim da pobeđujem": Ovo je Loizos Loizu, novi ofanzivac Crvene zvezde

"Uživam u driblinzima i dolazim da pobeđujem": Ovo je Loizos Loizu, novi ofanzivac Crvene zvezde

Mondo pre 22 dana
Crvena zvezda aktivno radi na jačanju igračkog kadra za novu sezonu, a drugo pojačanje kluba je kiparski ofanzivac Loizos Loizu (22). Talentovani fudbaler dolazi iz Hapoel Tel Aviva, a u beogradu se očekuje da napravi iskorak i dokaže se na međunarodnoj… »
"Bomba" na Marakani: Zvezda zvanično ima novo krilo, i to kakvo!

"Bomba" na Marakani: Zvezda zvanično ima novo krilo, i to kakvo!

Večernje novosti pre 22 dana
Drugo pojačanje Crvene zvezde za sezonu 2026/27 je krilni napadač Loizos Loizu. Reprezentativac Kipra je sa beogradskim klubom potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu godinu i zadužio broj 75. FOTO: FK Crvena zvezda -… »
Zvezda predstavila drugo pojačanje: "Veliki klub u svetskim okvirima"

Zvezda predstavila drugo pojačanje: "Veliki klub u svetskim okvirima"

B92 pre 22 dana
Drugo pojačanje Crvene zvezde za sezonu je krilni napadač Loizos Loizu. Reprezentativac Kipra je potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu godinu i zadužio broj 75. "Veoma sam srećan što sam potpisao za ovako veliki klub… »
​Loizos Loizu postao je novo pojačanje Crvene zvezde

​Loizos Loizu postao je novo pojačanje Crvene zvezde

Politika pre 22 dana
​Loizu je poručio da će dati sve od sebe da se prikaže u najboljem svetlu. Kiparski fudbalski reprezentativac Loizos Loizu novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je danas beogradski klub. Loizu (22) je drugo pojačanje Crvene zvezde za sezonu 2026/2027, a… »
Prva izjava novog fudbalera Partizana: "Kod nas se u kući redovno gledaju utakmice crno-belih"

Prva izjava novog fudbalera Partizana: "Kod nas se u kući redovno gledaju utakmice crno-belih"

Telegraf pre 22 dana
Ono što je danima bilo izvesno, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu – pisanja Telegrafa su se ispostavila kao tačna i Aleks Zeković je postao novi fudbaler Partizana! Crnogorski reprezentativac stigao je iz Fejenorda, potpisao je ugovor na tri godine, a… »
Zvanično: Partizan doveo prvo letnje pojačanje

Zvanično: Partizan doveo prvo letnje pojačanje

Telegraf pre 22 dana
Nakon što je Miloš Krunić produžio ugovor, Partizan je zvanično doveo i prvo letnje pojačanje – Aleks Zeković je novi fudbaler kluba iz Humske! Telegraf je prvi i javio da će Zeković postati novi član crno-belih, a 19-godišnji igrač, rođen u Francuskoj… »
Crvena zvezda potrošila još 3.000.000 evra: Drugo letnje pojačanje stiglo na Marakanu

Crvena zvezda potrošila još 3.000.000 evra: Drugo letnje pojačanje stiglo na Marakanu

Mondo pre 22 dana
Crvena zvezda je veoma aktivna na tržištu, a čini se da će narednih dana Dejan Stanković redovno dobijati vesti o završenim transferima. Pretpostavlja se da će na okupljanju igrača pred novu sezonu biti najmanje četiri nova lica, a za sada je potvrđen… »
Zvezda dovela novo pojačanje – u pitanju je krilni napadač

Zvezda dovela novo pojačanje – u pitanju je krilni napadač

Sputnik pre 22 dana
Drugo pojačanje Crvene zvezde za sezonu 2026/2027 je krilni napadač Loizos Loizu. Reprezentativac Kipra je sa crveno-belim klubom potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još jednu godinu i zadužio broj 75. „Veoma sam srećan što sam… »
Zvezda zvanično dovela drugo letnje pojačanje

Zvezda zvanično dovela drugo letnje pojačanje

Telegraf pre 22 dana
Reprezentativac Kipra Loizos Loizu novo јe poјačanje Crvene zvezde za sezonu 2026/27! Krilni napadač јe sa crveno-belima potpisao trogodišnji ugovor, uz opciјu produžetka saradnje na јoš godinu dana, a u novom timu nosiće dres sa broјem 75. Loizu, koјi u… »

Vesti dana »