Povezane vesti
Preki Radosavljević za BBC: ‘Na Mundijalu 1998. ide himna, ruka kreće ka srcu – a ja na drugoj strani’
Danas pre 1 sat
Tamo gde moćna reka Misuri krivuda i seče nepreglednu ravnicu američkog srednjeg zapada, u Kanzas Sitiju, gradu koji geografski predstavlja skoro sam centar Sjedinjenih Država, jedan Beograđanin dosegao je fudbalsku slavu. Iako se legendarni Brazilac… »
Preki Radosavljević za BBC: 'Na Mundijalu 1998. ide himna, ruka kreće ka srcu - a ja na drugoj strani'
Radio 021 pre 2 sata
Predrag Radosavljević Preki prešao je dugačak put od terena bivše Jugoslavije, preko malog fudbala u Americi, do Premijer lige, gola Brazilu i nastupa za SAD na Svetskom prvenstvu 1998. Stewart Kendall/Sportsphoto/Allstar via Getty Images Preki… »
Preki Radosavljević za BBC: ‘Na Mundijalu 1998. ide himna, ruka kreće ka srcu – a ja na drugoj strani’
Južne vesti pre 2 sata
Stewart Kendall/Sportsphoto/Allstar via Getty Images Preki Radosavljević u dresu reprezentacije SAD na Svetskom prvenstvu 1998. Tamo gde moćna reka Misuri krivuda i seče nepreglednu ravnicu američkog srednjeg zapada, u Kanzas Sitiju, gradu koji… »
Preki Radosavljević za BBC: 'Na Mundijalu 1998. ide himna, ruka kreće ka srcu - a ja na drugoj strani'
BBC News pre 2 sata
Predrag Radosavljević Preki prešao je dugačak put od terena bivše Jugoslavije, preko malog fudbala u Americi, do Premijer lige, gola Brazilu i nastupa za SAD na Svetskom prvenstvu 1998. Tamo gde moćna reka Misuri krivuda i seče nepreglednu ravnicu… »
NIN pre 2 sata
Tamo gde moćna reka Misuri krivuda i seče nepreglednu ravnicu američkog srednjeg zapada, u Kanzas Sitiju, gradu koji geografski predstavlja skoro sam centar Sjedinjenih Država, jedan Beograđanin dosegao je fudbalsku slavu. Iako se legendarni Brazilac… »
Vesti dana »
Kiša golova i pljusak keša: Prvi dan Svetskog prvenstva doneo svim igračima u Meridianu po 5.000 dinara bonusa
Telegraf pre 1 satjoš 54 povezane
Memorandum sa SAD predviđa otvaranje Ormuskog moreuza i ukidanje sankcija Iranu
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana
Oglasio se RHMZ, otkrio šta sledi sledeće nedelje: Ovo je dan od kog kreće promena vremena, evo i kakva!
Telegraf pre 3 satajoš 22 povezane