Povezane vesti

Vučić: Izbori za 3-4 meseca, nadležni će odlučiti da li i predsednički i parlamentarni

Vučić: Izbori za 3-4 meseca, nadležni će odlučiti da li i predsednički i parlamentarni

RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u prethodnih devet godina, koliko je na funkciji predsednika, kao i u godinama pre toga, dok je bio na funkciji premijera, uz sve turbulencije, postignut neverovatan napredak Srbije, ali… »
Vučić o 15. martu: Neki su se čudno tada razmicali levo i desno, ali dokazano je da zvučnog topa nije bilo

Vučić o 15. martu: Neki su se čudno tada razmicali levo i desno, ali dokazano je da zvučnog topa nije bilo

Insajder pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su se neki iz čudnog razloga razmicali 15. marta prošle godine, kada je bio veliki protest u Beogradu, i da je tvrdnja o zvučnom topu laž kao pravdanje jer protest nije uspeo. Foto: Srđan Ilić "Neki se… »
Vučić: Dokazano da zvučnog topa nije bilo, uvek sam smetao stranom faktoru

Beta pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su se neki iz čudnog razloga razmicali 15. marta prošle godine, kada je bio veliki protest u Beogradu, i da je tvrdnja o zvučnom topu laž kao pravdanje jer protest nije uspeo. "Neki se iz čudnih… »
Vučić: Dokazano da zvučnog topa nije bilo, lagali jer protest nije uspeo i da bi me prikazali kao nečoveka

Vučić: Dokazano da zvučnog topa nije bilo, lagali jer protest nije uspeo i da bi me prikazali kao nečoveka

Radio 021 pre 2 sata
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da su se neki iz čudnog razloga razmicali 15. marta prošle godine, kada je bio veliki protest u Beogradu, i da je tvrdnja o zvučnom topu laž kao pravdanje jer protest nije uspeo. "Neki se iz čudnih razloga nešto… »
"Volja naroda drugačija nego pre godinu dana" Vučić o najavljenoj ostavci, svom mandatu i izborima: "Izborna noć? Nemam…

"Volja naroda drugačija nego pre godinu dana" Vučić o najavljenoj ostavci, svom mandatu i izborima: "Izborna noć? Nemam…

Blic pre 2 sata
Vučić je rekao da istorija tek treba da sudi o rezultatima vlasti i uporedio sadašnju situaciju sa stanjem iz 2014. godine Govorio je o pritiscima i kritikama koje je dobijao, kao i o izazovima poput migrantske krize, korone, rata u Ukrajini i problema… »
Vučić: Neki su se čudno razmicali levo i desno, ali dokazano je da zvučnog topa nije bilo

Vučić: Neki su se čudno razmicali levo i desno, ali dokazano je da zvučnog topa nije bilo

Nedeljnik pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su se neki iz čudnog razloga razmicali 15. marta prošle godine, kada je bio veliki protest u Beogradu, i da je tvrdnja o zvučnom topu laž kao pravdanje jer protest nije uspeo. „Neki se iz čudnih… »
Vučić o 15. martu: „Neki su se čudno tada razmicali levo i desno“

Vučić o 15. martu: „Neki su se čudno tada razmicali levo i desno“

Vreme pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su se neki iz čudnog razloga razmicali 15. marta prošle godine, kada je bio veliki protest u Beogradu, i da je tvrdnja o zvučnom topu laž kao pravdanje jer protest nije uspeo. „Nadam se da ćemo jednog dana… »

Serbian News Media pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su se neki iz čudnog razloga razmicali 15. marta prošle godine, kada je bio veliki protest u Beogradu, i da je tvrdnja o zvučnom topu laž kao pravdanje jer protest nije uspeo. „Neki se iz čudnih… »

Radio sto plus pre 2 sata
“Neki se iz čudnih razloga nešto razmiču levo i desno, svakom čoveku je čudno. Nadam se da ćemo jednog dana saznati sve detalje, kao što smo saznali da zvučnog topa nije bilo, izveštaj ruskih službi bio je precizan i perfektan”, rekao je Vučić za TV… »
Vučić se oglasio o izborima: Volja naroda je drugačija nego pre godinu dana

Vučić se oglasio o izborima: Volja naroda je drugačija nego pre godinu dana

Nova pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema nikakav strah od izborne noći. On je naveo da su važni samo izbori i rezultat. "Znaju oni i to, volja naroda je neupitno drugačija nego pre godinu dana. Nama nije lako, ali za njih je mnogo teže… »
„Neki su se čudno tada razmicali levo i desno, ali dokazano je da zvučnog topa nije bilo“: Vučić o 15. martu i nasilnom oružju…

„Neki su se čudno tada razmicali levo i desno, ali dokazano je da zvučnog topa nije bilo“: Vučić o 15. martu i nasilnom oružju…

Danas pre 2 sata

Pravo u centar pre 2 sata
Vučić o najavljenom odlasku sa funkcije: Osećam zadovoljstvo, ali i nadu i strah za budućnost Srbije

Vučić o najavljenom odlasku sa funkcije: Osećam zadovoljstvo, ali i nadu i strah za budućnost Srbije

Mondo pre 2 sata
Na pitanje sa kakvim osećanjem se sprema da ode sa funkcije predsednika Srbije, Aleksandar Vučić rekao je da oseća delimično zadovoljstvo onim što je urađeno tokom prethodnih godina, ali i da smatra da je ostalo mnogo stvari koje nisu završene. Kako je… »
Vučić: Oduvek su se nadali da će mi se nešto dogoditi ili da će mi otkazati srce

Vučić: Oduvek su se nadali da će mi se nešto dogoditi ili da će mi otkazati srce

Rešetka pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je jutros gostujući na TV Prva da je posle devet godina na funkciji predsednika države delimično zadovoljan onim što je urađeno, ali da istovremeno oseća i strah i nadu za budućnost. Govoreći o svom političkom… »
Vučić: Za 14 godina ostvaren neverovatan napredak Srbije, ali ima i propuštenih stvari

Vučić: Za 14 godina ostvaren neverovatan napredak Srbije, ali ima i propuštenih stvari

Newsmax Balkans pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u prethodnih devet godina, koliko je na funkciji predsednika, kao i u godinama pre toga, dok je bio premijer, uz sve turbulencije, postignut neverovatan napredak Srbije, ali i da ima stvari koje su… »
Vučić: Mnogo smo uradili za Srbiju, ali mnogo toga nismo stigli; uvek sam smetao stranim centrima moći

Vučić: Mnogo smo uradili za Srbiju, ali mnogo toga nismo stigli; uvek sam smetao stranim centrima moći

NIN pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da posle devet godina na funkciji predsednika države oseća i zadovoljstvo zbog onoga što je urađeno, ali i strah za budućnost zemlje, ističući da danas ima istu dozu nade i zabrinutosti kakvu je imao kada je… »

Euronews pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u prethodnih devet godina, koliko je na funkciji predsednika, kao i u godinama pre toga, dok je bio na funkciji premijera, uz sve turbulencije, postignut neverovatan napredak Srbije, ali i da ima stvari… »

Nova pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje na TV Prva i navoi da je posle devet godina na funkciji predsednika delimično zadovoljan povodom svega onog što je urađeno, ali i da oseća strah i nadu za budućnost. On je izjavio i da prvi put "imamo stabilnost… »
Vučić se obraća naciji: Predsednik o najavljenoj ostavci: Osećam zadovoljstvo, ali i nadu i strah za budućnost zemlje

Vučić se obraća naciji: Predsednik o najavljenoj ostavci: Osećam zadovoljstvo, ali i nadu i strah za budućnost zemlje

Dnevnik pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Jutro"i govori o svim aktuelnim političkim i ekonomskim temama. Na pitanje sa kakvim osećanjem se sprema da ode sa pozicije predsednika, Vučić kaže da oseća delimično zadovoljstvo onime što je… »

Vesti dana »